|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
[/QUOTE]
Dzieńdoberek ![]() Cytat:
Muszę powiedzieć, że jest naprawdę pyszna, i wcale nie czuć, że jest słodka (pewnie to zasługa ananasa) ![]() Słiczna jest ta Twoja córa Cytat:
U mnie też w końcu jest normalna pogoda Dzisiaj będzie grill
|
|
|
#4742 |
|
Wtajemniczenie
|
Lil moim zdaniem taki wyjazd to ogromna szansa dla Was. wiele osób o tym marzy, a Wy mielibyście już ułatwiony start. może twój tż nie rozmawiał z Tobą na ten temat, bo to się wydaje oczywiste, że lepiej żyć w stanach niż w Polsce? zresztą jedyne co ryzykujesz to koszty biletu lotniczego. przecież możesz wrócić jak nie znajdziesz pracy. a nawet jeśli, to tż jako chirurg bedzie świetnie zarabiał
![]() Simpatica, jak śliczna córa! zgrzeszyłam. byłam na solarium na 5 minut... |
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dzisiaj pięknie oby już tak zostało ![]() zaraz zmykam na pociag i wracam do krk. Cytat:
wygląda smakowicie mogę przepis poprosic? Miłej soboty
|
|
#4745 |
|
Zadomowienie
|
hej, wróciłam z imprezy... jestem padnięta... 3 nieprzespane noce... masakra jakaś... ale fajnie było...
moje biedne mięśnie brzucha Simpatica ładna z Was rodzinka..
|
|
#4746 | ||
|
Raczkowanie
|
Simpatica. Twój mały skarb jest cudowny, bardzo pogodny bobas, widać , że ma cudowną rodzinkę. Aż sama nabrałam chęci na stworzenie własnego.
Cytat:
Ja byłam na solarium raz w życiu na stojącym, bo do trumny za nic w świecie bym nie weszła ![]() Cytat:
Co Ty Teo, taniec brzucha na imprezach uskuteczniasz ?
|
|
#4747 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale trzeba się poświęcić, bo to ostatnie egzaminy... Cytat:
Ty też wyglądasz świetnie![]() Trzymam kciuki za jak najszybsze skończenie budowy ![]() Cytat:
On jest świetnym pomocnikiem i dla niego to radocha. Teraz wiem jak to ciasto wygląda ![]() Cytat:
A ja kochane wczoraj grałam w siatkówkę do 23 aż nas wygonili z obiektu... Dziś do teściów znowu, a później grill z moimi rodzicami I w taki sposób dni uciekają a nauka leży... Od jutra nie ma siły, trzeba kuć. Pokłóciłam się z mężem, taki mnie wkurzył, że nie odzywam się do niego w ogóle... I to jak zwykle przez pierdołe...Ale co tam dostanie i się otrząśnie
|
|||||
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
kochana, o tym jak masz uroczą i piękną córkę to już się nawet nie będę wypowiadać ![]() wspaniała rodzina ![]() świetnie wygląda ![]() u mnie cudna, letnia pogoda, ale niestety w przyszłym tygodniu mam taki kobylasty egzamin, że musiałam podzielić materiał na części i już dziś zaczynam ![]() |
|
|
|
#4749 |
|
Rozeznanie
|
Wow, dziewczyny ile Wy piszecie
Ja siedzę ciągle na działce i się opalam... ![]() Zaraz też wyruszam z domku ![]() A w pt szukaliśmy ze Skarbem sukienki na wesele, bo jedziemy na week& do Jego rodzinki ![]() i tak mi leci czas...
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() A ja w ten długi weekend strajkuję i nic nie robię co prawda mam małe wyrzuty sumienia ale z drugiej strony chyba mi się odpoczynek należy, szczególnie, że od początku tygodnia znów nawał pracy i obowiązków. ![]() Dzisiaj idę do zoo ![]() pogoda piękna, nie mogę tego zmarnować ![]() Buziaki i miłego dnia
|
#4751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
<><><> bardzo Wam wszystkim dziękuję za komplementy ![]() <><><> jejku jak dziś upalnie u nas dobrze że w kościele bylismy rano. I muszę sie pochwalic ze pierwszy raz Ola była baaardzo grzeczniutka a w drodze do domu zasneła ![]() <><><> laski i jeszcze chciałam Was poprosic o kliki gdybyście miały chwilkę tzn liczy sie odwiedzenie str więc wystarczy tylko otworzyc link, policzyc do 3 i wyłączyc http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/bimb/smartshopping <<><>>> miłego dnia Wam życzę Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-06-06 o 13:18 |
|||
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() U mnie też jest fantastyczna pogoda, ale podobno od wtorku znowu ma być pogorszenie. Niemniej jednak wybrałam się dziś na rower i na liczniku pojawiło się 28 km Tylko nadal brakuje kondycji......
|
|
#4753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po prostu koledzy mojego faceta są tacy, że nie można się nie śmiać... najlepsze jest to, że każdy jest totalnie inny a razem tworzą taki zestaw że pozamiatane uwielbiam ich mimo że to "źli chłopcy" ale są 10/10 ![]() p.s. była któraś już na sex and the city 2?
|
|
|
#4754 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Eh ja z moim codziennie się ostatnio wykłócam. Aż boję się nawet rozmawiać, bo wiem, czym to się skończy. Taki kryzys, mam nadzieję, że przejściowy. Cytat:
Powodzenia. Ja wczoraj w parku kułam, przyjemnie było ![]() Cytat:
Cytat:
A w weekend będę robić shreka na babski spęd ![]() Cytat:
Ja wczoraj też byłam na rowerku, ale wodnym. Najgorsze jest to, że TŻ poinformował mnie na środku jeziorka, że jego głębokość to 6 m. O mało co nie dostałam zawału i ataku paniki. Niby potrafie pływać, ale tylko kiedy sięgam stopami do dna ![]() Ja widziałam tylko pierwszą część. To nie moje klimaty, ale się podobało ![]() A teraz zła wiadomość...W piątek rozpoczynają się rozgrywki World Cup w piłce nożnej, co oznacza, przynajmniej w moim przypadku brak TŻta i okupację telewizora. To diabelstwo potrwa aż miesiąc. Jak ja bym dorwała tego, co wymyślił piłkę nożną ![]() Jak przeżywacie traumatyczny powrót do rzeczywistości po długim weekendzie?
|
|
#4755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teofano 1 mi się nie podobała, więc nawet nie wiem czy oglądać 2. chociaż jako alternatywa dla nauki to wszystko jest takie pociągające! :P |
|
|
|
|
#4756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba jutro uskutecznię ten sposób ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() A ja coś wiem Kochana Jojluś z okazji urodzin życzę Ci dużo uśmiechu, radości, spełnienia marzeń, sukcesów magisterskich i dużo miłości (Czuję się jak szpieg, wyczajam urodziny na wątku )Pijemy!!! A u mnie stara bieda Od czwartku wręcz upalnie co sprzyja grilllowaniu, dlatego długi weekend spędziłam tak: w czwartek grill do rana, w piątek dochodzenie do siebie... w sobotę kolejny grill, a niedziela podobna do piątku Ciężko było wrócić do pracy. Teraz czekam na urlop, który mam od 12 lipca... Dwa tygodnie lenistwa... nie mogę się doczekać![]() Miłego popołudnia. A ja idę leżeć, bo się przejadłam i zaraz pęknę ![]() Baj.
|
#4758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie też będzie okupacja tv ale na szczęście są w domu 2 telewizory więc nie ma tragedii no i akurat w moim wypadku to gorzej przeżywam brak dostepu do kompa niż do tv ![]() nie byłam ale słyszałam że warto ![]() dobrze że przypomniałaś bo ja pamietałam ale mi wyleciało a więc Jojla - snów sadem pachnących, myśli lekkich jak motyle, i uśmiechu w głębi duszy, na przekór pokręconemu światu |
||
|
|
|
#4759 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
ale dzisiaj już dostałam zapas pracy na najbliższy tydzień ![]() Cytat:
No to pijmy ![]() Cytat:
|
|
#4760 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak miałam 15 lat i jeszcze w TVP 2 lecial Sex and the city... obejrzałam i nie zrozumiałam... po latach 1000 razy bardziej śmieszne ![]() Cytat:
Cytat:
a 1 mi się podobała więc i 2 pewnie mi się spodoba więc i ja się wybiorę ![]() JOJLA z okazji urodzin... zdrowia zdrowia zdrowia... spełnienia marzeń, dużo słońca a reszta sama przyjdzie
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2010-06-07 o 18:22 |
|||
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4762 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej, hej.. witam was po długim weekendzie. Pogoda na Mazurach była piękna. Padało tylko w środę od ok. 23:30 (już i tak siedzieliśmy w domku, bo byliśmy zmęczeni po podróży) i w czwartek przez krótki czas wieczorem. Tak to było słonecznie. Nawet nie przypuszczałam, że będę pływać w jeziorze, bo spodziewałam się bardzo zimnej wody. Nie było tak źle. Pływaliśmy, graliśmy w wodną siatkówkę i w frisbee. Poza tym trochę się opaliłam. Przed wyjazdem kupiłam sobie trochę mięska, zamarynowałam i miałam przepyszne grillowane mięso.
Świetnie spędzony długi weekend Wróciliśmy tej nocy.Cytat:
A tak poza tym: bardzo śliczna córka Cytat:
Jojla - wszystkiego najlepszego... czego tylko sobie życzysz... A tak poza tym... Mój dziadek dzisiaj rano do mnie dzwonił (tzn dzwonił do domu, ale tylko ja byłam bo siedzę i ogarniam moją mgr) i poprosił bym do niego przyjechała, bo dostał skierowanie do szpitala i chce by ktoś z nim tam pojechał, bo bardzo źle się czuje. Tak jak stałam (różowa bluzeczka na ramiączkach i jeansowe krótkie szorty, mokre, świeżo umyte włosy, brak makijażu itp) wyleciałam z domu i szybko dotarłam do niego. Taksówką pojechaliśmy do szpitala i zaczęło się czekanie pod Izbą Przyjęć. W sumie spędziłam tam 4 godziny, z czego po niecałej godzinie zabrali dziadka na badania. Więc przez 3 godz siedziałam nie wiedząc co i jak. Zatrzymany został w szpitalu. Ma gorączkę, problemy z płucami i spuchła mu lewa dłoń. Antybiotyk który dostał od lekarki internistki nie działał, więc ona mu dała to skierowanie. Martwię się, bo dziadek ma już 85 lat, więc każda choroba w tym wieku jest groźna. Jutro będzie miał szczegółowe badania, na razie jest pod kroplówką.
|
||
|
|
|
#4763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
ale tam przynajmniej na miejscu zrobią mu badania, podadzą leki i będą obserwować
|
|
#4764 |
|
Zadomowienie
|
rozmawiałam z moim na temat rozterek jakie mam na temat naszego bycia razem... on przyjął wszystkie postulaty, obiecał że nie będzie żadnego gadania i gderania o stabilizacji... ustaliliśmy, że na razie najważniejsze są studia, praca itp a potem EWENTUALNIE będziemy gadać o "stabilizacji"..
generalnie to ciekawe co on we mnie widzi... no nic... poczekam popatrzę... może się chłopak obudzi z letargu ehh fajny z niego facet tylko ta moja gamofobia... ehhh
|
|
#4765 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4766 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dla naszej wspaniałej solenizantki Jojli wszystkiego najlepszego. Sto lat kochana. Miłości, miłości, miłości, szczęścia i zdrówka
Cytat:
? Dzisiaj jeszcze się nie kłóciliśmy Cytat:
i przysłoni mu cały świat ![]() Cytat:
Cytat:
Ja tam zastrajkuję i zastanawiam się, jak ja mojego T. ukaram za te zaniedbania ![]() Kochana, to przeszłaś i pewnie przechodzisz swoje, wpółczuję. Będziemy trzymać kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyło.
|
|
#4767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak poważnie to dobrze, że doszliście do jakiegoś porozumienia ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę JOJLA 100000 lat
Wróciłam właśnie z egzaminu (dopiero) i padam na twarz.... Ach i ja jestem wielkim fanem piłki nożnej, więc luuuzik |
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Zazdraszczam udanych weekendów. Mój był średnio imprezowy bo spięłam dupsko i uczyłam się. Ale magisterka napisana (czeka na sprawdzenie) a jutro mam ostatni (mam nadzieję) egzamin! Jeszcze tylko dwa zaliczenia i kończę ostatni semestr studiów ![]() Poza tym w sobotę robiłam imprezę u siebie więc miałam dzień wyjęty z życiorysu... sprzątanie, zakupy, gotowanie i jak przyszedł czas zabawy to ledwo trzymałam pion bo byłam tak zmęczona. Starość k...a starość Wczoraj za to przesiedziałam cały dzień na tarasie (z notatkami w ręku) i jak większość moich znajomych płaczę z powodu spalonych pleców. Pierwsze takie piękne słońce po długiej zimie i od razu pali W przyszlym tygodniu upałów ciąg dalszy i na pewno nie zrezygnuję z opalania. Najwyżej bedę spała na stojąco ![]() Jojluś kochanie Ty nasze wszystkiego naj naj naj ), optymizmu, uśmiechu, szczerych przyjaciół i jeszcze raz zdrowia ![]() I tak na szybko Shinju przykro mi z powodu dziadka. Mam nadzieję, że to nic poważnego Simpatico dołączam się do zachwytów nad Oleńką. Cudo Teo bardzo dobrze, że doszliście do porozumienia. Ciesz się, że masz takiego faceta przy boku i nie pozbywaj sie go tak szybko! Lil Bon Bon aż tak źle byc nie może, że telewizor Cie przysłania. Przecież te mecze nie lecą 24 h na dobę. Znajdziecie jakiś kompromis. Mi akurat obojętne co w tv leci bo ja żyję bez telewizora ale bez internetu usycham. |
|
|
|
#4770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia, egzamin na pewno pójdzie świetnie Ja jestem blada jak ściana - wczoraj byłam na spacerze ale uciekałam przed palącym słońcem ![]() A ja zdradzę sekret dlaczego całe popołudnie włażę na wizaż - nanoszę na moja magisterkę ostatnie poprawki dzisiaj dostałam poprawione a jutro muszę oddać - ale jak widać zakładka wizaż.pl mocno mnie kusi ale już prawie skończyłam ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Muszę powiedzieć, że jest naprawdę pyszna, i wcale nie czuć, że jest słodka (pewnie to zasługa ananasa) 

dziś jeździłam też do wodociągów i z wodą będzie lepiej na szczęście. No a jeśli chodzi o Olę to jest trochę lepiej. tzn w sumie wczoraj i przedwczoraj była tak wyczerpana podróżami że chyba nie miała już siły marudzic wieczorem i szybko padła
I to jak zwykle przez pierdołe...

uwielbiam ich
Świetnie spędzony długi weekend