Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-12, 21:50   #4741
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Zatem niech się zwyczajowi stanie zadość
woow...
aleś Ty śliczna
Stary 2010-03-12, 21:54   #4742
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
woow...
aleś Ty śliczna
Maju, zawstydzasz mnie dziękuję
Pamiętam, że miałaś w avatarkach swoje zdjęcia - śliczne były, czemu już nie masz ?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 21:56   #4743
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maju, zawstydzasz mnie dziękuję
Pamiętam, że miałaś w avatarkach swoje zdjęcia - śliczne były, czemu już nie masz ?
a tak sobie uatrakcyjniam avki, co by się za szybko nie znudziły...
Stary 2010-03-12, 22:14   #4744
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

lubisz pracę zmianową??
ja teraz tak będe robiła. ale u nas jest jedna, konkretna zmian. czyli od 15.10 do 24 (ci co mają wczesniej pracują od 6 do 15.10) No i ci z pierwszej zmiany pracują tez w soboty a my nie sasasasa
tzn. jak będziesz robiła??? 12 h? Nie, że lubię pracę zmianową, ale jest najlepsza wg mnie, bo jak pisałam post wcześniej, zrobisz coś w domu i pomieszkasz w nim wyobrażasz sobie pracować 12 h i dwójka dzieci na karku? Kiedy zrobisz obiad? o 7 rano będziesz wstawać i obierać ziemniaczki? bo na 9 do pracy? Przecież sami sobie nie zrobią, (mówię o dzieciach powyżej 8 lat) ja to tak myślę jakbym tak pracowała a teściówka też popołudniówka, 3 chłopów w domu, to se sami nie zrobią przecież chociaż szwagier coś tam umie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!\
JA dopiero zlądowałam do domu,po pracy wybyłam z kumpela na piwko ( no raczej 3 piwka) i mam lekkie szmery... ale psiapsiola jakos mnie namowila, juz dawno się nie widziałysmy i fajnie było

ja choc o zeby od zawsze bardzo dbam ciagle biegam do dentysty, 3 zabki już straciłam - mam taka głupia przypadłośc, że od razu nie wiadomo skad robia mi się torbiele pod korzeniem (pod plombowanym zebem) i wtedy juz tylko rwanie pozostaje zeby nie dopuscic do zapalenia pod innymi zębami okrutne to i mam nadzieje, ze juz wiecej ząbków nie strace!!!!
Ja po jednym piwku mam szmery
A te 3 co ich nie masz, to są jakie? jakieś z przodu, bo z tyłu to pół biedy, ale z przodu tak jak moja jedyneczka dolna, czarna, musiała zatruć, bo mi się ruszał ząb strasznie i myślałam, że się pozbędę, ale dobrze, że zatruła, chodź będę musiała koronkę mieć

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no co Ty gadasz ja miałam na jednej wizycie trucie, za jakeiś 2-3 tyg. wypełnienie kanału i już...
Trzymaj się
no babka chyba mnie specjalnie przeciąga abym wydawała dużo, ale teraz jak pójdę, to powiem, że mam ost 30 zł i żeby mi już zamknęła kanał, bo na dalsze leczenie nie mam pieniędzy i niech spada, bo już myślę, że powinna zamknąć tego zęba dawno, jak przestał się ruszać, a ona ciągle jakiś lek daje i ehh końca nie widać!!! ale teraz jej powiem co myślę

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 22:20   #4745
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
pamięta mnie ktoś jeszcze , musicie mi wybaczyć ale nie mam czasu zaglądać do was Dominik potrzebuje coraz więcej uwagi , coraz mnie śpi , a ja nawet nie mam czasu ugotować obiad co odbija się na tż , no cóż już takie uroki macierzyństwa, U mnie po staremu tzn. siedzę z synkiem w domu jak było ciepło wychodziłam z młodym na spacerki, z tż tak sobie ostatnio coarz gorzej między nami nie możemy sie za bardzo dogadać nie wiem czemu ale nie mam do tego głowy żeby jakoś to zmienić, jestem troszkę zmęczona tym wszystkim.
Aha z nowości pofarbowałam włoski , nie jakaś tam drastyczna zmiana ale odrazu lepiej się poczułam we wtorek na pazurki i zakupiłam parę fajnych ciuchów i UWAGA zmieściłam sie w moje stare dzinsy ale jakoś nie za fajnie się w nich czuje ponieważ nadal jestem gruba , jeszcze jakieś 5kg i jestem w swojej wadzę chociaż cóż z tego wolałabym zgubić cm od tali do ud bo to mi jeszcze zostało aktualnie waże 53 kg czyli dla mnie dużo , aha musiałam sie troszkę wyżalić nie dziewuszki .
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 22:41   #4746
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
śliczne zwierzaczki, szczególnie piesio jaka to rasa?? ale ma blyszczącą sierść
LABRADOR-MA MC
mA BLYSZCZACA BO OSTATNI ZEZARL TABLETEK NA SIERSC JAK NIEBYLO NIKOGO W DOMKU

Cytat:
bARDZO LADNIE WYGLADASZ

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
pamięta mnie ktoś jeszcze , musicie mi wybaczyć ale nie mam czasu zaglądać do was Dominik potrzebuje coraz więcej uwagi , coraz mnie śpi , a ja nawet nie mam czasu ugotować obiad co odbija się na tż , no cóż już takie uroki macierzyństwa, U mnie po staremu tzn. siedzę z synkiem w domu jak było ciepło wychodziłam z młodym na spacerki, z tż tak sobie ostatnio coarz gorzej między nami nie możemy sie za bardzo dogadać nie wiem czemu ale nie mam do tego głowy żeby jakoś to zmienić, jestem troszkę zmęczona tym wszystkim.
Aha z nowości pofarbowałam włoski , nie jakaś tam drastyczna zmiana ale odrazu lepiej się poczułam we wtorek na pazurki i zakupiłam parę fajnych ciuchów i UWAGA zmieściłam sie w moje stare dzinsy ale jakoś nie za fajnie się w nich czuje ponieważ nadal jestem gruba , jeszcze jakieś 5kg i jestem w swojej wadzę chociaż cóż z tego wolałabym zgubić cm od tali do ud bo to mi jeszcze zostało aktualnie waże 53 kg czyli dla mnie dużo , aha musiałam sie troszkę wyżalić nie dziewuszki .
pAMIETAM,PAMIETAM,NAWET OSTATNIO NA NK OGLADALAM TWOJEGO DOMINICZKA-JAKI DUZY FACET SIE Z NIEGO ROBI

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 22:48   #4747
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
LABRADOR-MA MC
mA BLYSZCZACA BO OSTATNI ZEZARL TABLETEK NA SIERSC JAK NIEBYLO NIKOGO W DOMKU

bARDZO LADNIE WYGLADASZ

pAMIETAM,PAMIETAM,NAWET OSTATNIO NA NK OGLADALAM TWOJEGO DOMINICZKA-JAKI DUZY FACET SIE Z NIEGO ROBI
no coraz większy wazy już ponad 5kg już mnie ręce bolą jak go kąpiemy, dobrze że nie jest nauczony bujania na rękach bo chyba już bym nie dawała rady. Moja teściowa przyjechała ostatnio i odrazu zaczeła go bujać tak na nią naskoczyłam że hej nauczy a potem zostawi mnie z problemem bo im większe dziecko tym gorzej a nie wyobrażam sobie wstawania np. w nocy i bujania go co dla niej jest normalne. Dobrze że pojechała bo chyba bym z nią zwariowała juz mi chciała rozkazywać nie dawac dobre rady tylko rozkazywać co mam robic z synem , jej nie pasuje że leży sobie na kanapie ze mną w pokoju dużym bo powinnien być w łóżeczku że światło za bardzo mu świeci, że go ubieram na niebiesko , że uzywać pampersów i itp. także mało jej oczu nie wydrapała jak była ostatnio
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 23:07   #4748
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
no coraz większy wazy już ponad 5kg już mnie ręce bolą jak go kąpiemy, dobrze że nie jest nauczony bujania na rękach bo chyba już bym nie dawała rady. Moja teściowa przyjechała ostatnio i odrazu zaczeła go bujać tak na nią naskoczyłam że hej nauczy a potem zostawi mnie z problemem bo im większe dziecko tym gorzej a nie wyobrażam sobie wstawania np. w nocy i bujania go co dla niej jest normalne. Dobrze że pojechała bo chyba bym z nią zwariowała juz mi chciała rozkazywać nie dawac dobre rady tylko rozkazywać co mam robic z synem , jej nie pasuje że leży sobie na kanapie ze mną w pokoju dużym bo powinnien być w łóżeczku że światło za bardzo mu świeci, że go ubieram na niebiesko , że uzywać pampersów i itp. także mało jej oczu nie wydrapała jak była ostatnio
Ty to masz przeboje z tą teściową, o zgrozo! nie obraziła się przypadkiem na Ciebie, że tak ostro jej powiedziałaś??
No fakt, im starsze dziecko, tym więcej uwagi, ale dasz radę!

Stary 2010-03-13, 07:35   #4749
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Już z rana dorwałam się do kompa, choć tż był wcześniej. Ale musiałam iść do piekarni więc dopiero teraz jestem No to kontynuuję Wam odpisywać od144strony wow

Justyna33333 mam nadzieję, że dojdziecie jakoś do porozumienia z ciotką. Ale o sprzedaż się nie martw, bo sama ciotka nic nie zrobi. A może tak jak dziewczyny radzą sprzedać to mieszkanie i wziąć swoją/mamy część i dobrać kredytu i kupić coś własnego. Bo nawet jakbyście spłacili ciotkę, to i tak potem może się okazać, że nakażdym kroku będziecie mieć to wypomniane (no chyba, że w Waszej rodzinie nie ma takich chorych sytuacji)

stokrotka24 no to teraz trzymam kciuki za ten kredyt

kliwia i co złożyłaś do tego banku? kiedy odp?

anika222 paput to tylko zwierz, on nie wie kiedy się zamknąć. Mu się po prostu najzwyczajniej nudzi. A z klatki go wypuszczaj, po pewnym czasie się nauczy sam wchodzić do klatki po wodę, jedzenie jak sie zmęczy. Zew zwierzęcy zawsze pozostaje nawet jak są hodowane w niewoli. Dlatego jakbyś sama siedziała cały dzień w klatce, to nie darłabyś się? Bo ja tak. Papugi są fajne choć nigdy sama nie miałam, ale już parę razy mi skubała policzek, "całowała się" ze mną, tylko trzeba jej na to pozwolić.

Madzialenka super, że masz pracę, a jaką już wiesz?

Muszę kończyć, bo przyszedł instalator montować nowy grzejnik w łazience. A i trzeba do castoramy po jakieś zawory pojechać, będę później narka

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 07:48   #4750
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher
Uroki macierzynsstwa, ciesze sie ze poprawilas sobie nastroj i zrobilas cos tylko dla siebie
A co do reszty, no oboje musicie sie zgrac w nowej dla was sytuacji, a Twoj maz powinien Ci pomagac, bo nie moze byc tak ze caly dom i dziecko na Twojej glowie
Nie jestes robotem.

SSR nie zlozylam jednak
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 08:01   #4751
mikakrolikowa
Zakorzenienie

SSR do wstawiania o 5 mozna sie przyzwyczaić ja muszę tak cały tydzień bo zawsze chodze na pierwsza zmiane znaczy u mnie tez pracuje sie na 3 zmiany ale ja mam zawsze pierwszą a zobaczysz za kilka tygodni bedziesz juz wszystko wiedziała w pracy szybko sie człowiek wciąga ja tez na poczatku patrzyłam na wyniki i nie bardzo wiedziałam co z czym sie wiąze a teraz sama analizy wyników robie

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

India widzę ze zn ów szaleństwo na sigmie mi narazie na 1 parę udało sie załapać
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 08:12   #4752
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ja po jednym piwku mam szmery
A te 3 co ich nie masz, to są jakie? jakieś z przodu, bo z tyłu to pół biedy, ale z przodu tak jak moja jedyneczka dolna, czarna, musiała zatruć, bo mi się ruszał ząb strasznie i myślałam, że się pozbędę, ale dobrze, że zatruła, chodź będę musiała koronkę mieć
:
pozbyłam się trzech szostek na szczescie z tyłu i nic nie widac, po gornej szostce sladu nie ma, zęby się rozeszły i nawet nie ma przerwy gorzej bedzie jak z przodu tak się zacznie robic ;( ja jeszcze nigdy kanałowego nie miałam, ale slyszałam, ze boli

Cytat:
cześć
kasier na pewno juz wygladasz super ;przy wadze 53 kg szkoda, ze relacje z męzem się pogorszyły. Podobno czesto mezowie czuja się odtraceni, bo zona cala uwage skupia na dzieku, a oni nie potrafia tego zrozumiec...- taka relacja od kilku znajmomych. mam nadzieje, ze z czasem wszystko wroci do normy. ucałuj Dominika

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
[
[/COLOR]India widzę ze zn ów szaleństwo na sigmie mi narazie na 1 parę udało sie załapać
przez sigme odswizyl sie moj nałóg juz kiedys mialam problem z kupowaniem butow, ale po ciezkich walkach jakos sie z tego wyleczyłam. a teraz..,. wszystko na nowo sie zaczeło. juz stracilam rachube ile i u kogo zamowilam od dzis juz tam nie zaglądam!!
Stary 2010-03-13, 08:43   #4753
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

SSR
ale mnie wkurzyłaś to ja się modlę, aby mieć pracę zmianową, to ta tu wyskakuje, że jej nie pasuje, trzymta mnieeeeee
wiesz, pracowałam na 12 h i nigdy powiedziałam, że nigdy więcej! jest to najgorsze co może być!! A na zmiany, to chociaż w domu pobędziesz i coś zrobisz!
ale ty jestes bojowa ostatnio hormony jak baba w ciazy najlepsze zmiany sa od 8 do 16! i nie ma to tamto!

Cytat:
piekne

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
martucha wreszcie masz swoje keaśne żelki
mam i juz nie jem calej paczki na raz tylko po kilka sztuk coby mnie nie odrzucilo

Cytat:
cześć
oj... maly rosnie wymaga wiecej czasu ty jestes zmeczona... to calkiem zrozumiale... ale widze ze maz ma problemy... w lep mu daj albo wyjdz kiedys na caly dzien niech zobaczy ze to wcale nie jest tak latwo ciekawe jaki wtedy obiad ugotuje

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kasiaher
Uroki macierzynsstwa, ciesze sie ze poprawilas sobie nastroj i zrobilas cos tylko dla siebie
A co do reszty, no oboje musicie sie zgrac w nowej dla was sytuacji, a Twoj maz powinien Ci pomagac, bo nie moze byc tak ze caly dom i dziecko na Twojej glowie
Nie jestes robotem.
jak zwykle rozumiemy sie bez slow
Stary 2010-03-13, 08:55   #4754
myszka_maj
Zakorzenienie

hej wpadłam na chwilke zaraz jede do fryzjera

corii- ślicznie wyglądałaś

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Corii super!! Piękny bukiet ... marzyłam o takim, ale niestety nie wyszło
ja tak samo kurcze kolejna rzecz która nas łączy - podejrzane

Kasiu witaj

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 10:15   #4755
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wpadlam się przywitać męzul poszedł zmywac (w koncu jest w domu i ja nie muszę tego robić ) i zaraz jedziemy na miesto m.in w poszukiwaniu tego nieszczęsnego tłuczka do mięsa

Cytat:
Dziękuję
Ja się chyba przekopię wstecz, żeby obejrzeć wasze
mója relacja i zdjęcia są w moim podpisie
Cytat:
tzn. jak będziesz robiła??? 12 h?
nie. bede pracowął 9 godzn (ale godzina w tym to przerwy) hehe
Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Madzialenka super, że masz pracę, a jaką już wiesz?
jeszcze nie wiem dokłądnie, bo nie wiem na na jaki dział trafię. ale opowiem wam wszystko we wtorek rano

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 10:19   #4756
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Już jestem Mogę Was dalej nadrabiać

myszka_maj zarejestrowałaś się w urzędzie?

martucha świetne te Twoje bluzeczki a rogówka no no no fiu fiu A tak w ogóle to Ty piękna jesteś, tzn. piękni jesteście w tej ciązy Ale będziecie mieć piękny ten pokój, no to teraz czekam na efekt.
A praca w dziale kontroli jakości w laboratorium chemicznym w hucie. I niestety oni pieców nie wyłączają ze względu na święta, produkcja idzie cały czas i codziennie trzeba badać czy wszystko jest w procesie produkcyjnym ok i czy czegoś nie zabrudzili. Nie mm jeszcze grafiku na kwiecien, ale z tego co wyliczyłam to wielkanoc wolne, a w poniedizałek na 22 więc ok. Ale to się okaże za tydzień dopiero.

Scio i jak tam dziąsła i ząbek? byłaś u zębologa?

egorksa85 gratuluję córci, a na kiedy termin macie? Imię już wybrane? A Maja fajne, teraz pewnie przybędzie znów Majek za sprawą tvn-u

Maggie no to trzymam kciuki za poniedziałek miłego weekendu w Krk.

Agatek robiłaś test? i nie denerwuj sie na te moje biadolenia na zmiany, to po prostu moja pierwsza praca na zmiany i co obce to straszne. Ale jutro idę na pierwszą nockę więc później się pochwalę pewnie, że super, oby

Gucia i jak już pogodzeni?

Riana ale masz rudzielca super zwierzaki

Madzialenka oczywiście fotki będą a jak A praca z możliwością przedłużenia, ale wszystko zalezy od produkcji i zapotrzebowania na nasz surowiec. No i wpadać będę częściej bo po kazdych przepracowanych 3dniach mam jeden wolny więc będę tylko dla Was

Corii ślicznie wyglądaliście

Kaiaher
witaj Mam nadzieję, że wszystko będzie ok między Wami Już niedługo Dominik zacznie biegać a Wy za nim na wspólne spacerki mmmmm jak romantycznie. No i teściową się nie przejmuj.

mikakrolikowa u nas też jest jeden dział co chodzi tylko na rano i kończy o 14 i weekendy i święta czerwone w kalendarzu wolne. A my to nieważne czy wigilia czy Boże Ciało i inne. Dobrze, że mi w tą Wielkanoc tak (chyba) trafi wolne, bo bym się zapłakała chyba. No i nici z weekendu majowego buuuuu. Urlopu żadnego nie mam a chyba, że bezpłatny. No ale człowiek jest mocny i do wszystkiego się przyzwyczai Mam nadzieję, ze powoli to wszystko poznam.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 10:43   #4757
mona_ja
Wtajemniczenie

cześć kochane ja sprzątam, ale zrobiłam se krótką przerwe na wizaż
Corii, śliczne zdjęcia, boska sukienka, szczególnie dekold mi sie podoba
Kasiaher, fajnie że do nas wpadłaś, oczywiście nie zapomniałyśmy o tobie, ale rozumiemy że masz teraz Dominisia i nie masz dla nas czasu. Ucałuj synka od nas i poka jak urósł

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 10:45   #4758
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha świetne te Twoje bluzeczki a rogówka no no no fiu fiu A tak w ogóle to Ty piękna jesteś, tzn. piękni jesteście w tej ciązy Ale będziecie mieć piękny ten pokój, no to teraz czekam na efekt.
A praca w dziale kontroli jakości w laboratorium chemicznym w hucie. I niestety oni pieców nie wyłączają ze względu na święta, produkcja idzie cały czas i codziennie trzeba badać czy wszystko jest w procesie produkcyjnym ok i czy czegoś nie zabrudzili. Nie mm jeszcze grafiku na kwiecien, ale z tego co wyliczyłam to wielkanoc wolne, a w poniedizałek na 22 więc ok. Ale to się okaże za tydzień dopiero.
rozumiem mamcie cos w stylu 4brygadowki dasz rade jestes wkoncu dzielna PM09
i dziekuje za komplementa co do pokoju to sama sie nie moge doczekac... niestety mamy troche przestoj bo zasypalo nas wydatkami ale juz w kwietniu bedziemy nad kreska wiec kolo maja pokoj powinien byc na cacy

powoli zdaje sobie sprawe ze ten pokoj bedzie taki energetyczny i wariacki mocny kolorystycznie ze nie wszyscy beda sie w nim czuli dobrze (tzn osoby lubiace stonowane rzeczy) ale gadalam z tz i moj wojtas powiedzial ze grunt ze my sie bedziemy czuc dobrze wkoncu to my tu bedziemy mieszkac.. a ze jestesmy popaprani to im kolorowiej (ze smakiem) i zywiolowiej tym lepiej
Stary 2010-03-13, 11:03   #4759
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

hej kobitki
ostatnio coraz później tu zaglądam, ale znów mnie męczy... ciagle chodzę jakas zła, wczoraj pokłóciliśmy sie wieczorem z TZ-em... a miał byc miły weekend...

kasiaher - jasne, że Cie pamietamy i jestes usprawiedliwiona wiadomo, ze dzieciaczek teraz zajmuje duzo uwagi

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 11:40   #4760
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dziewczyny Kochane, wszystskim ślicznie dziękuję za komplementy
Jednak z pewnych względów prywatnych będę musiała usunąć moje zdjęcia z tego forum Wybaczcie.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 11:44   #4761
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć,

Corii piękny bukiet.

Dzisiaj taka ładna pogoda u mnie a jutro ma śnieg padać. Ja chcę wiosny! W związku z czym wybieram się jutro po wiosenne ubrania. Może to zmobilizuje wiosnę do przyjścia
Stary 2010-03-13, 11:48   #4762
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć,

Corii piękny bukiet.

Dzisiaj taka ładna pogoda u mnie a jutro ma śnieg padać. Ja chcę wiosny! W związku z czym wybieram się jutro po wiosenne ubrania. Może to zmobilizuje wiosnę do przyjścia
u mnie w nocy ile śniegu nasypało

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 11:52   #4763
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
pozbyłam się trzech szostek na szczescie z tyłu i nic nie widac, po gornej szostce sladu nie ma, zęby się rozeszły i nawet nie ma przerwy gorzej bedzie jak z przodu tak się zacznie robic ;( ja jeszcze nigdy kanałowego nie miałam, ale slyszałam, ze boli
jak poszłam z tą moją jedynką, to tak mnie rwało, że nie czułam bólu jaki niby ona mi sprawiała może nie było?? eee... byłam kilka razy i delikatnie igiełką czyściła kanał, także nie było źle
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ale ty jestes bojowa ostatnio hormony jak baba w ciazy najlepsze zmiany sa od 8 do 16! i nie ma to tamto!
bojowa bo zbliża się @! a zamiana najlepsza 6-14 tylko o 4 wstawałam, ale dawałam radę później 14-22, najgorsza z możliwych jest nocka!

SSR nie robiłam testu, bo czuje, że to nie to wszystko jak przed @, nic nowego, odkąd rzuciłam tabsy to mi się wszystko będzie ustawiać, i spóźniać więc nie chcę się nastrajać, bo wtedy popadnę w jeszcze gorszą depresję...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 12:17   #4764
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny Kochane, wszystskim ślicznie dziękuję za komplementy
Jednak z pewnych względów prywatnych będę musiała usunąć moje zdjęcia z tego forum Wybaczcie.
tylko uwazaj bo to grozi banem..

Cytat:
bojowa bo zbliża się @! a zamiana najlepsza 6-14 tylko o 4 wstawałam, ale dawałam radę później 14-22, najgorsza z możliwych jest nocka!

SSR nie robiłam testu, bo czuje, że to nie to wszystko jak przed @, nic nowego, odkąd rzuciłam tabsy to mi się wszystko będzie ustawiać, i spóźniać więc nie chcę się nastrajać, bo wtedy popadnę w jeszcze gorszą depresję...
hahahha ja tez tem mowilam
ojjj no ale skoro tak mowisz to niech tak bedzie
nie na 6-14 lepiej na 7 do 15.. ale ja i tak wole moje 5 godzin w przedszkolu

moj maz jak zwykle gdy ma wolne bawi sie w kucharza... dzis mamy meksykanskie zarelko mielone fasola kukyrydza i ryz z jakimis ekstra przyprawkami a do tego slatka z pekinskiej pomidorkow i rzodkiewki juz mi slinka leci
uwielbiam jak on gotuje

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-03-13 o 12:30
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 13:13   #4765
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
hahahha ja tez tem mowilam
ojjj no ale skoro tak mowisz to niech tak bedzie
nie na 6-14 lepiej na 7 do 15.. ale ja i tak wole moje 5 godzin w przedszkolu

moj maz jak zwykle gdy ma wolne bawi sie w kucharza... dzis mamy meksykanskie zarelko mielone fasola kukyrydza i ryz z jakimis ekstra przyprawkami a do tego slatka z pekinskiej pomidorkow i rzodkiewki juz mi slinka leci
uwielbiam jak on gotuje
ej no mówie coś, że to nie to???

pozazdrościć takiego męża mojemu się nie chce herbaty zrobić a co dopiero obiad...

ja tam robię shreka dziś... a szwagier robi ryż z cynamonem bo nie mam weny na co innego

Stary 2010-03-13, 13:31   #4766
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam jak on gotuje
Martucha aż mi ślinka leci na Wasz obiad
Stary 2010-03-13, 13:36   #4767
kliwia
Zakorzenienie

martucha nono kulinarny mezulek, Moj tez moglby kiedys cos ugotowac na obiad fikusnego musze go namowic. Ale kuchnia to pewnie by wygladala jak po wybuchu granatu

A ja siedze wlasnie sama, jakies 2h, maz ojechal na siatkowke z tata.

Maja wasi tesciowie czasami tak, ze do waszych mezow przez telefopn mowia, 'co to za ton' ??
Bo mnie irytuje jak rodzce tz czasami go probuja 'wychowywac'. Zreszta widze jak jego to irytuje.
Tak jakby byl malym chlopcem i nie mial prawa glosu.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 13:39   #4768
india83
Zakorzenienie

Cytat:
martucha nono kulinarny mezulek, Moj tez moglby kiedys cos ugotowac na obiad fikusnego musze go namowic. Ale kuchnia to pewnie by wygladala jak po wybuchu granatu

Maja wasi tesciowie czasami tak, ze do waszych mezow przez telefopn mowia, 'co to za ton' ??
Bo mnie irytuje jak rodzce tz czasami go probuja 'wychowywac'. Zreszta widze jak jego to irytuje.
u mnie musiałby wydarzyc sie cud gdyby mezul mial cos ugotowac. ja tez sama, TZ na uczelni i na dodatek dzis ma egzam- na ktory oczywiscie sie nic nie uczyl- oj jak mnie to wkurza, ze on taki nieodpowiedzialny!!!:pala :

Tesciowie w ten sposob nigdy nie mowia. predzej moj ojciec, toremu zawsze cos przeszkadza i mysli sobie niewiadomo co!
Stary 2010-03-13, 13:56   #4769
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Cytat:
cześć
rozumiemy, ze przy dziecku jest mniej czasu więc cieszymy się, z ewogule do nas jeszcze zaglądasz. Kilogramy same zlecą , niech się zrobi cieplej, będziesz więcej chodzić z małym na spacer wiec pewnie nawet się nie obejrzysz a już zlecą. A tz powinien ci trochę pomagać, choćby z obiadami, ale wiadomo jacy są faceci.

Cytat:
rozumiem mamcie cos w stylu 4brygadowki dasz rade jestes wkoncu dzielna PM09
i dziekuje za komplementa co do pokoju to sama sie nie moge doczekac... niestety mamy troche przestoj bo zasypalo nas wydatkami ale juz w kwietniu bedziemy nad kreska wiec kolo maja pokoj powinien byc na cacy

powoli zdaje sobie sprawe ze ten pokoj bedzie taki energetyczny i wariacki mocny kolorystycznie ze nie wszyscy beda sie w nim czuli dobrze (tzn osoby lubiace stonowane rzeczy) ale gadalam z tz i moj wojtas powiedzial ze grunt ze my sie bedziemy czuc dobrze wkoncu to my tu bedziemy mieszkac.. a ze jestesmy popaprani to im kolorowiej (ze smakiem) i zywiolowiej tym lepiej
mi tez się podobają żywe i energiczne kolory, wiec myślę, z ew dużym pokoju pomalujemy lub wytapetujemy pomarańcz (intensywny) z żółtym lub łososiowym.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hej kobitki
ostatnio coraz później tu zaglądam, ale znów mnie męczy... ciagle chodzę jakas zła, wczoraj pokłóciliśmy sie wieczorem z TZ-em... a miał byc miły weekend...

kasiaher - jasne, że Cie pamietamy i jestes usprawiedliwiona wiadomo, ze dzieciaczek teraz zajmuje duzo uwagi
hormonki ciągle ci szaleją pewnie dlatego ta złość nie martw się, niedługo ci przejdzie

Cytat:
Hej No wreszcie udało mi się do Was zajrzeć. Wcześniej nie było jak, bo wiadomo praca, remont, no i tż jak się dorywał do kompa to nie schodził przed północą.
U mnie z nowości to:
- mam umowę zlecenie na razie na 3miesiące a praca fajna tylko te zmiany mnie przerażają. Ten tydzień miałam od 6 do 14 a te wstawanie o 5 koszmar Jutro mam wolne a w niedzielę na 22do pracy, normalnie masakra. A pracuje się świątek, piątek i niedziela. Na razie mam grafik na marzec to nie wiem co z Wielkanocą. Po 1 dniu pracy byłam zachwycona w drugi dzień przyszedł dół, do tego stopnia, że płakałam jak szłam do pracy. Tak mi się przykro zrobiło jak sobie pomyślałam o śniadaniu wielkanocnym w pacy i nici z weekendu majowego. No ale cóż, powinnam się cieszyć, że mam pracę.
- remont trwa nadal. Mam już zielone kafelki w kuchni. Teraz rozwalilismy łazienkę i nie ma wanny, nie ma nic. No to są plusy tej mojej nowej pracy, że można wziąć prysznic i od niedzieli korzystam z tego, bo w łazience trzeb wszystkie rury wymienić, wykafelkować i wstawić kabinę, której jeszcze nie mam
dobrze, że praca ci się podoba, a co do zmian to się przyzwyczaisz. Fajnie, że remont tak wam szybko idzie, niedługo będziecie mieli już śliczną kuchnię i łazienkę

Cytat:
ja też bym chciała zobaczyć twoje zdjęcia

ja już posprzątałam i idę w odwiedziny do mamy. Mąż w pracy na dniówce i nocce więc mam dzisiaj dużo czasu dla siebie. Teściu oczywiście już mnie dzisiaj wkurzył, ale zaciskam zęby i jakoś te 4 miesiące jeszcze wytrzymam. W poniedziałek koniec urlopu niestety i do pracy, ale mi się nicechce, tymbardziej, że ostatnio u nas w biurze gęsta atmosfera przez jedną dziewczynę, co bez przerwy ma focha.
miłego dnia dziewczyny

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 13:57   #4770
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

Mój mąż woli jak ja gotuję ale ostatnio upiekł ciasto czekoladowe więc jak tylko chce to potrafi

Ad. podkreślonego Moi teściowie nie mówią w ten sposób do TŻa.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości