|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Cytat:
Cytat:
będziemy razem przerażać zazdrośnice wzrostem ![]() można ale jak gdzieś wychodzić razem to tylko wieczorem pod kapeluszem żeby nikt nie zauważył że on już ma prawie 30 lat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4307 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post19705152 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post19705432 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle chyba jednak zdałam ten test na Polsat bo do mnie dzwonili że mnie jednak chcą ale teraz to mnie mogą pocałować bo się zbliża sesja. Zdobyłam namiar na kobitkę która taniej robi podpis pod moimi wynikami z sanepidu i pójdę na wakacje na kasę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo , że jeśli miną te 3 lata i TŻ się nie oświadczy to go nie zostawię , ale to oboje raczej ustaliliśmy sobie taki czas . Ale w sumie mocno wierzę , że jednak Tż dotrzyma słowa i zmiękną mu kolana ![]() TŻ otwarcie mówi , że zbiera teraz na wesele więc wierze , że jakoś zmieścimy się w naszych planach , a jeśli coś przesunie się o rok , trudno tak musi być , niestety ślub to nie jest takie hop siup. Tym bardziej , że chcemy wesele tak na 120-130 osób więc to troszkę kosztuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Ilsa, mimo, że czasem zgadzam się z tym, co piszesz, to mimo wszystko czytając Twoje niektóre wypowiedzi włosy mi się jeżą na głowie
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-06-02 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... od kiedy tam pracuję, czyli od ponad 1,5 roku nie zdarzyło mi się procesować żadnego CV osoby po zaocznych (wszystkie wnioski o zatrudnienie w moim sektorze przechodzą przeze mnie). W dodatku znajoma przeszła pomyślnie wszystkie szczeble rekrutacji, a została odrzucona przez Profesora/Prezesa właśnie z powodu ukończenia studiów zaocznych. Podobno tak teraz jest, nie wiem, może dla informatyków robią wyjątki, ale nie sądzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeee ja nie lubię widoku krwi. To już lepiej oszczędzę paskudę, niech zna dobre serce moje. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwalasz mnie dziewczyno naprawdę ![]() może czytaj wszystko co napisałam ze zrozumieniem , ponieważ nie chcę mi się po 3 razy pisać to samo . I uwaga uwaga nie jestem jedynaczką ![]() już dawno pisałam , że np. mam wesele brata w tym roku ?! Pisałam o tym kilka postów wstecz , że nie stać nas teraz na dziecko i musi mieć stałą pracę . Tu się niestety bardzo mylisz . Nie ma czegoś takiego u nas jak temperowania .... Tylko rozmowa , wyciąganie wniosków .... A co do ostatniego , to nie będę się tłumaczyć , ponieważ nie przedstawiłam całej sytuacji więc nie wiesz jak było do końca pytałam się o rady . A Ty chcesz ślinie mi wmówić , że mój Tż mi się nie oświadczy i nie mam co o tym marzyć co piszę . Ja nie wiem zazdrość ? Często jeździsz właśnie po dziewczynach jeśli chodzi o takie sprawy . Chodzi o to , że mam 20 lat i takie plany na życie które realizujemy po woli ? Ja wiem ,czego chcę od życia i dążę do tego . To według Ciebie powinnam szaleć i cieszyć się życiem . I radzę Ci przeczytać wszystko co piszę ze zrozumieniem , bo zaraz mi znów napiszesz , że nie myślę przyszłościowo , że dziecko kosztuję i trzeba mu zmieniac pieluchę , bo ja wiem to dobrze i pisałam już o tym . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Już wieczór....
Ciekawe jak tam Gwizdak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
widzę że znowu ciężkie tematy na tapecie
![]() powiem wam tak że według mnie nie ma idealnego momentu na dziecko, zawsze jest coś czego jeszcze nie zdążyliśmy zrobić, osiągnąć ale to nie zmienia faktu że powinna to być decyzja podjęta przez dwie osoby bo to nie jest zakup kolejnego serwisu do kawy czy samochodu, to jest decyzja która niesie ogromne konsekwencje i ogromną odpowiedzialność. Fakt czasem zdarzają się wpadki ale w większości przypadków taka wpadka nie jest żadną katastrofą bo przecież decydując się na pójście z kimś do łóżka - z reguły jest to osoba którą kochamy, z którą chcemy spędzić resztę życia, z którą planujemy wspólną przyszłość - decydujemy się niejako na przyjęcie ewentualnego dziecka który może się pojawić (nie piszę tutaj o tych osobach które idą do łózka z przypadkowymi partnerami, o tych osobach które mają wiele tzw. jedno-nocnych przygód bo to jest zupełnie inny temat ![]() ![]() ![]() ja wiem że gdybym zaszła teraz w ciężę też nie byłabym zadowolona ![]() ![]() ależ mi wywód wyszedł ![]()
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u jednych decydują finanse u innych inne czynniki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
A właśnie, gdzie ona w końcu pojechała? bo się pogubiłam...
Mam tylko nadzieję, że działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Carmi, sama też się pogubiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Pewnie bardzo zajęta. Dzierga, prasuje, masuje, smaruje wazeliną, rozrywa paznokciami, wiąże oczy... Strasznie napracować się dziewczyna musi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
no wiesz, informatyka daje dużo miejsc pracy a kamienice się nie zawalą, oprócz tego jest też kupiona ziemia jako zabezpieczenie, działka, dwa mieszkania. Chyba sobie poradzę ?
Wybacz, że jestem dla Ciebie w tym momencie ostra, rzeczywiście nie powinnam przesądzać, że Ci się w życiu nie uda. Nie przemawia przeze mnie jakaśtam zazdrość tylko troska bo nie spotkałam się jeszcze z przypadkiem 20-latki, która już byłaby zdecydowana na ślub zamiast jeszcze randkować. Ale w sumie co, alfą i omegą nie jestem, nie znam przyszłości. Przecież może Ci się udać i nie powinnam Ci podkopywać wiary w marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
Grapefrutka Pięknie to napisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tą przeprowadzką brata nie wiem jak będzie, on mi się wydaje mieć coraz większą depresję, mniej chęci do życia, każdy go okantuje, jedyną pewną kasę to ma z allegro a to co robi dla NFZ to złamanego grosza jeszcze nie dostał a miał od października się rozglądać za domem :/ Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-06-02 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jesteś. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do szkół , firm teraz tylko po znajomości możesz się dostać . ciekawe co ja mam powiedzieć jeśli chodzi o zabezpieczenie , mieszkam na wsi nie wiem czy wiesz , posiadamy dwa domy . Jeden mój i jeden mojego brata będzie . Z racji , że mieszkam na wsi posiadam wiele ziem , lasów . Gdybym to sprzedała sądzę , że nie musiałabym długi czas pracować. Posiadam również wiele maszyn ![]() Sprzedaż samych maszyn zapewniłaby mi hmmm , dwa lata bez pracy dla mnie i Tż mówię tylko o maszynach . Na życie jestem bardzo dobrze zabezpieczona . I do tego wchodzi nawet utrzyma się z gospodarstwa , lub z handlu . Więc gdyby co o życie się nie boję . Nie wiem czemu starasz się pokazać , że ty jesteś najlepsza wiesz najlepiej , a raz mówisz tak , drugi raz tak . Tak wszystko dobrze wiesz . Poza tym informatyk ... po średniej szkole ? Cienko , oj bardzo cienko . Może większym mieście ma szansę , ale nie ma już zapotrzebowania na informatyków , były jakieś 5-6 lat temu . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.