My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-09, 17:10   #4741
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Gdzie się wszystkie podziałyście ?

Ja już sobie dyżuruję od przeszło godziny Pierwsza godzina to była porażka na maxa, nikt nie pisał Dopiero niedawno zaczęło się coś kręcić i oby tak już zostało, bo chciałabym posiedzieć dzisiaj do północy, a jak będzie słaby ruch to nie ma sensu
Miałam robić projekty, ale koleżanka przesłała mi nieczytelny skan zagadnień i czekam aż podeśle mi coś bardziej wyraźnego, bo nie mogę się z tego wyczytać
Stary 2010-12-09, 17:38   #4742
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

helołłł

Sunset-moja mama wybiela białe ciuchy w takim proszku z Lidla,w takim pudełeczku niedużym,cos jak vanish ale lepszy naszym zdaniem amoniak raz dodawałyśmy do firanek,ale nam się później od taśmy tej do góry odrywały,bo poszły włókna;/

Anastazja-faaajną masz kuzynkę oby jej się tam ułożyło

laski mam klawiaturę! pojechałam i sobie kupiłam,az za 20zł miałabym za 8.40,bo otworzyli u nas nową galerię i nowy sklep coś na styl Media nie dla idiotów dzisiaj od rana było otwarcie,ja pojechałam po 13 z myślą,że już tam nikogo nie będzie,a tam ludzi tylko,że w ógle nie chcieli już nikogo wpuszczać do środka ale ja wlazłam,wziełam tą klawiaturę i do kasy,a tam kolejka na dobre 100 osob postałam chwilkę i się zdenerwowałam i pojechałam do Media w ogole jakie ciasteczka w obsłudze były jeden do mnie podszedł i ze mną gadał ,ale chujaszczyk nie patrzył na mnie tylko gadał do podłogi
no ale mam normalna klawiaturę,na razie nie moge się przyzwyczaić,ale jest git

najlepiej dzisiaj pierwszy raz jezdziłam w zimę i jaki hardcore z 2 razy bym miała wypadek

Sunset a jaki masz naturalny kolor? ja własnie ostatnio frabnełam piaskowym blondem i bardzo mi się podobało jak spiełam w kitkę bo widac byo tylko odrosty,a tak to nie bardzo to wygląda i teraz nie wiem co zrobic:rolleyeS: przed świetami cos pofarbuje ,żeby jakoś na święta wyglądać ale sama nie wiem co z nimi zrobić.W ogole chodzi mi po głowie ściąc sie na chłopaka byłyby spokój z prostowaniem,układaniem ale szkoda mi tego zapuszczania
Stary 2010-12-09, 17:39   #4743
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
O proszę A skąd Ty masz takie info ,skoro nikomu nie chce się przyznać ?

Ano właśnie, to teraz musisz być cały czas w gotowości

Haha a gdzie miała te otworki ? To ładnie się nacieszyłaś prezentem , mamie chyba się tak nie spodobał

A u mnie chyba zacznie, jest tak ciemno, że masakra

Ja właśnie wróciłam z zakupów. Zimno jest na dworze, wieje spory wiatr i jest mega ciemno i ponuro.
Kupiłam mięska na dwa obiady, ser, wędlinę, jakieś warzywa, bułki , no i 50 zł poszło się je*ać

Na obiad zjadłam łazanki , pieskowi ugotowałam fileta Jakoś po trzeciej wezmę ją na dłuższy spacerek, a później zasiadam do pracki

W ogóle to stwierdziłam, że nie będę farbować włosów myślałam coś nad rudymi, ale im większe mam odrosty, tym bardziej podoba mi się mój naturalny kolor . Ostatnio farbowałam na początku września, więc już mam trochę przerwy Jedyne co dopuszczam, to zafarbowanie kolorem zbliżonym do naturalnego ,bo gdzieniegdzie mam takie blond prześwity po dekoloryzacji, ale na razie się z tym nie spieszę, bo nie jest źle.
Ta dekoloryzacja to była jedna z mądrzejszych decyzji w moim życiu
w sumie miała raz chłopaka ale tylko jeden raz, nawet się z nim nie bzuknęła, a ta koleżanka z Wrocławia przyjeżdżała do niej często, ona też do niej jeździła, razem jeździły na balety do klubu homo itd z resztą one oby dwie wyglądają jak lesbijki
otworki miały na sutkach i broszce hardcoreowa była to bielizna
ja praktycznie codziennie wydaję 50 zł a w sumi ciągle lodówka świeci pustkami
no i super, będziesz miała zdrowsze włoski jak Tobie się kolor podoba to już w ogóle rewelacja bo ja mam naturalne włosy w kolorze obrzydliwej kupy
Cytat:
Gdzie się wszystkie podziałyście ?

Ja już sobie dyżuruję od przeszło godziny Pierwsza godzina to była porażka na maxa, nikt nie pisał Dopiero niedawno zaczęło się coś kręcić i oby tak już zostało, bo chciałabym posiedzieć dzisiaj do północy, a jak będzie słaby ruch to nie ma sensu
Miałam robić projekty, ale koleżanka przesłała mi nieczytelny skan zagadnień i czekam aż podeśle mi coś bardziej wyraźnego, bo nie mogę się z tego wyczytać
to dobrze że się zaczęło coś dziać grunt to dobre nastawienie a jak weźmiesz jeszcze drugi dyżur to na bank zarobisz sporo w końcu to 8 h pracy
no to niech Ci wyśle jakiś czytelny, jakaś dziwna że Ci wysłała taki z którego nic nie możesz wyczytać

ja zjadłam na obiad naleśniki
sprzątnęłam kuchnię z tego pyłu co Tż skrobał
Tż pojechał z kolegą po kafelki i nigdzie u mnie w mieście kafelek nie ma, tylko na zamówienie i by były za dwa dni
pojechali do castoramy do Szczecina bo to jest po prostu żenada
ja jestem u rodziców, pogadałam z nimi trochę i zrobiłam kupon na bukmacherze, tata poszedł wysłać kupony właśnie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 17:42   #4744
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
helołłł

Sunset-moja mama wybiela białe ciuchy w takim proszku z Lidla,w takim pudełeczku niedużym,cos jak vanish ale lepszy naszym zdaniem amoniak raz dodawałyśmy do firanek,ale nam się później od taśmy tej do góry odrywały,bo poszły włókna;/

Anastazja-faaajną masz kuzynkę oby jej się tam ułożyło

laski mam klawiaturę! pojechałam i sobie kupiłam,az za 20zł miałabym za 8.40,bo otworzyli u nas nową galerię i nowy sklep coś na styl Media nie dla idiotów dzisiaj od rana było otwarcie,ja pojechałam po 13 z myślą,że już tam nikogo nie będzie,a tam ludzi tylko,że w ógle nie chcieli już nikogo wpuszczać do środka ale ja wlazłam,wziełam tą klawiaturę i do kasy,a tam kolejka na dobre 100 osob postałam chwilkę i się zdenerwowałam i pojechałam do Media w ogole jakie ciasteczka w obsłudze były jeden do mnie podszedł i ze mną gadał ,ale chujaszczyk nie patrzył na mnie tylko gadał do podłogi
no ale mam normalna klawiaturę,na razie nie moge się przyzwyczaić,ale jest git

najlepiej dzisiaj pierwszy raz jezdziłam w zimę i jaki hardcore z 2 razy bym miała wypadek

Sunset a jaki masz naturalny kolor? ja własnie ostatnio frabnełam piaskowym blondem i bardzo mi się podobało jak spiełam w kitkę bo widac byo tylko odrosty,a tak to nie bardzo to wygląda i teraz nie wiem co zrobic:rolleyeS: przed świetami cos pofarbuje ,żeby jakoś na święta wyglądać ale sama nie wiem co z nimi zrobić.W ogole chodzi mi po głowie ściąc sie na chłopaka byłyby spokój z prostowaniem,układaniem ale szkoda mi tego zapuszczania
ooo no to zaszalałaś z zakupem
a to dupek, nie ma na co się patrzyć tylko na podłogę
i co złapało Ci blondem włosy?
nie ścinaj się na chłopaka no co TY, kobieta musi mieć długie włosy tylko lesbijki tak jak moja kuzynka ścinają się na chłopaka
Stary 2010-12-09, 17:46   #4745
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ooo no to zaszalałaś z zakupem
a to dupek, nie ma na co się patrzyć tylko na podłogę
i co złapało Ci blondem włosy?
nie ścinaj się na chłopaka no co TY, kobieta musi mieć długie włosy tylko lesbijki tak jak moja kuzynka ścinają się na chłopaka

no zaszalałam nie ma co
no myślałam,że mu trzepnę i tak stoje i się aptrze na niego i sobie myśle"no popatrz dupku,przeciez aż taka brzydka nie jestem!" ale nic
trochę złapało,tzn odrosty miałam identyczne jak na opakowaniu,później miałam taki marchewkowy i na końcówkach kasztanowy brąz,czyli wyszedł mi bardziej rudy
no wiem,że musi ,ale ile przy tym roboty ile ja bym dała,żeby mieć albo mega proste,albo takie afro,a nie moje francuskie loki i fale
Stary 2010-12-09, 17:56   #4746
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no zaszalałam nie ma co
no myślałam,że mu trzepnę i tak stoje i się aptrze na niego i sobie myśle"no popatrz dupku,przeciez aż taka brzydka nie jestem!" ale nic
trochę złapało,tzn odrosty miałam identyczne jak na opakowaniu,później miałam taki marchewkowy i na końcówkach kasztanowy brąz,czyli wyszedł mi bardziej rudy
no wiem,że musi ,ale ile przy tym roboty ile ja bym dała,żeby mieć albo mega proste,albo takie afro,a nie moje francuskie loki i fale
może był pedałem albo był mega nieśmiały trzeba było mu tak powiedzieć
no to fajny kolor wyszedł
ja nic nie robię z włosami tzn myję je i czeszę jedynie jak idę na jakąś imprezę to prostuje ogólnie mam proste, tylko od wilgoci trochę falują ale mi to nie przeszkadza
Stary 2010-12-09, 18:19   #4747
Sunsett
Zakorzenienie

Nadziejko widzę, że cieszysz się z nowej klawiatury, bo posta uwaliłaś konkretnego Mam nadzieję, że teraz , kiedy pisze Ci się przyjemniej, będziesz częściej tutaj pisć
O widzisz, no to dobrze , że mi napisałaś o tym proszku z lidla Naprawdę jest różnica na białych ubraniach ?
Może się wstydził chłopaczyna Ja też tak nie raz mam, że jak mnie ktoś peszy, to nie patrzę mu w oczy tylko rozglądam się na boki , albo patrzę w ziemię
Noo w zimie trzeba uważać, całkowicie inaczej się jeździ niż latem, na suchych drogach
A co do mojego koloru to nie wiem , jaki mam Nie mam pojęcia jak to określić, ni to brąz, ni ciemny blond , takie coś pomiędzy Ale fajny mam Jutro pstryknę fotkę odrostu do światła dziennego i Wam pokażę
A co do skrętu włosów to nie przejmuj się, ja też mam takie ni w pi*dę ni w oko i też wolałabym mieć albo całkowicie kręcone, albo całkowicie proste A ja mam takie ch*j wie co

Anastazja co do kuzynki to rozmawiałaś z nią na ten temat? No faktycznie dziwnie wygląda jej zachowanie Ale cóż, niech sobie żyją
Moja mama też by mi wyrzuciła taką bieliznę, tzn teraz pewnie nie, ale domyślam się, że młoda wtedy byłaś , skoro to pierwszy chłopak Ci ją podarował
Haha a jaki to jest kolor obrzydliwej kupy ?

No teraz się rozkręciło nie powiem Pierwsza godzina była do bani, ale chyba już ją nadrobiłam. Siedzi jakiś koleś już chyba z pół godziny
Nie wiem sama czy wezmę ten drugi dyżur, trochę mi się nie chce do północy siedzieć... Z drugiej strony i tak nie mam nic wielkiego do roboty, a przynajmniej coś kasy wpadnie, bo w weekend studia i nie posiedzę zapewne. Muszę też na jutro wbić się na jakiś dyżurek
No właśnie nie wiem, czy ona nie zauważyła, że takie niewyraźne to zdjęcie wysłała, czy co Na razie nie przesłała mi innego i oczywiście wszystko zostanie mi na ostatni dzień, jak zawsze

O matko to co to za sklepy , że nie mają na stanie kafelków ? Masakra jakaś , jak za komuny

W takim razie życzę szczęścia u bukmachera Jak już będziesz bogata to pamiętaj o koleżankach - szaraczkach

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Anastazja, pojawiła Ci się w grafiku zakładka zarobki ? Ja mam i kurcze tylko przy jednym dyżurze mam podliczoną prowizję i jest to niemal dwukrotność tego, ile płacą mi za godziny , czyli wychodzi na to, że przez 4 godziny zarobiłam prawie 80 zł
Jest to dyżur z pierwszego grudnia, w pozostałych przy tej prowizji mam "brak danych"
Stary 2010-12-09, 18:20   #4748
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
może był pedałem albo był mega nieśmiały trzeba było mu tak powiedzieć
no to fajny kolor wyszedł
ja nic nie robię z włosami tzn myję je i czeszę jedynie jak idę na jakąś imprezę to prostuje ogólnie mam proste, tylko od wilgoci trochę falują ale mi to nie przeszkadza
cięzko powiedziec,ale miałam mu ochotę trzepnąc w głowe,bo może być się obudził

no to masz dobrze,ja muszę je dobrze ułożyć,żeby można było z domu wyjść
Cytat:
Nadziejko widzę, że cieszysz się z nowej klawiatury, bo posta uwaliłaś konkretnego Mam nadzieję, że teraz , kiedy pisze Ci się przyjemniej, będziesz częściej tutaj pisć
O widzisz, no to dobrze , że mi napisałaś o tym proszku z lidla Naprawdę jest różnica na białych ubraniach ?
Może się wstydził chłopaczyna Ja też tak nie raz mam, że jak mnie ktoś peszy, to nie patrzę mu w oczy tylko rozglądam się na boki , albo patrzę w ziemię
Noo w zimie trzeba uważać, całkowicie inaczej się jeździ niż latem, na suchych drogach
A co do mojego koloru to nie wiem , jaki mam Nie mam pojęcia jak to określić, ni to brąz, ni ciemny blond , takie coś pomiędzy Ale fajny mam Jutro pstryknę fotkę odrostu do światła dziennego i Wam pokażę
A co do skrętu włosów to nie przejmuj się, ja też mam takie ni w pi*dę ni w oko i też wolałabym mieć albo całkowicie kręcone, albo całkowicie proste A ja mam takie ch*j wie co

Anastazja co do kuzynki to rozmawiałaś z nią na ten temat? No faktycznie dziwnie wygląda jej zachowanie Ale cóż, niech sobie żyją
Moja mama też by mi wyrzuciła taką bieliznę, tzn teraz pewnie nie, ale domyślam się, że młoda wtedy byłaś , skoro to pierwszy chłopak Ci ją podarował

No teraz się rozkręciło nie powiem Pierwsza godzina była do bani, ale chyba już ją nadrobiłam. Siedzi jakiś koleś już chyba z pół godziny
Nie wiem sama czy wezmę ten drugi dyżur, trochę mi się nie chce do północy siedzieć... Z drugiej strony i tak nie mam nic wielkiego do roboty, a przynajmniej coś kasy wpadnie, bo w weekend studia i nie posiedzę zapewne. Muszę też na jutro wbić się na jakiś dyżurek
No właśnie nie wiem, czy ona nie zauważyła, że takie niewyraźne to zdjęcie wysłała, czy co Na razie nie przesłała mi innego i oczywiście wszystko zostanie mi na ostatni dzień, jak zawsze

O matko to co to za sklepy , że nie mają na stanie kafelków ? Masakra jakaś , jak za komuny

W takim razie życzę szczęścia u bukmachera Jak już będziesz bogata to pamiętaj o koleżankach - szaraczkach

no oczywiście,że się cieszę w końcu mogę napisac wszystko co chce i się przy tym nie męcze oj będe,bo jak patrzyłam wczęsniej na tą ekranową i no to ,że musze Wam napisac coś to płakałam

widac dodaje się to do prania ,nazywa się W5

ale ja też mam ak,ale ten to już była przeginka,bo nawet nie wiem jak wyglądał,tylko profil widziałam

ok to czekamy ja mam ciemny,popielaty blond,czyli taki jak bym chciała teraz nie można mi dogodzić moje włosy na koncach są kręcone,pozniej falowane,a przy czubu juz proste ,wiec chciałabym albo zeby byly krecone tak jak na koncach albo proste bo tak to takie o kant dupy rozbic

to dobrze ze idzie Ci na dyżurze, kasiora leci

wiecie co mi się uroiło? ze sobie dzisiaj zaplete papiloty jutro chyba i tak nie pojde na zajęcia ,bo mam wykłady i mi się nie chce a zobacze co z tego wyjdzie
Stary 2010-12-09, 18:24   #4749
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz, no to dobrze , że mi napisałaś o tym proszku z lidla Naprawdę jest różnica na białych ubraniach

to cyknij fotę tego odrostu bo sama jestem ciekawa jaki to kolor
no jak pytam jej czy się zakochała to odpowiada że tak i we mnie
ja miałam wtedy 15 lat i to był poważny chłopak byliśmy ze sobą od moich 13 urodzin do 17 i planowaliśmy już nasz pierwszy raz a mama pokrzyżowała nam plany wyrzucając bieliznę
no tak jak kupa wyglądają taki chu. wie jaki ten kolor ale brzydki mi się najbardziej podoba taka czekoladka ale na moich włosach nie wyjdzie chyba że bym farbowała na czekoladę odrosty cały czas od chyba 2 lat farbuję na ciemny brąz i tak wyglądają jak czarne tylko w świetle widać brązowy połysk
jak masz czas to bierz ten dyżur tymbardziej jak nie masz jak w weekend posiedzieć, ja mam szkołę rano i dyżury mam na C
no ku.wa wiocha jakich mało u mnie w mieście nic nie można kupić na to wychodzi
jak coś ugram porządnego to się podziele, dzisiaj mam do wygrania 96,40zł więc nie ma się czym dzielić
Stary 2010-12-09, 18:28   #4750
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
cięzko powiedziec,ale miałam mu ochotę trzepnąc w głowe,bo może być się obudził

no to masz dobrze,ja muszę je dobrze ułożyć,żeby można było z domu wyjść

no oczywiście,że się cieszę w końcu mogę napisac wszystko co chce i się przy tym nie męcze oj będe,bo jak patrzyłam wczęsniej na tą ekranową i no to ,że musze Wam napisac coś to płakałam

ale ja też mam ak,ale ten to już była przeginka,bo nawet nie wiem jak wyglądał,tylko profil widziałam

ok to czekamy ja mam ciemny,popielaty blond,czyli taki jak bym chciała teraz nie można mi dogodzić moje włosy na koncach są kręcone,pozniej falowane,a przy czubu juz proste ,wiec chciałabym albo zeby byly krecone tak jak na koncach albo proste bo tak to takie o kant dupy rozbic

wiecie co mi się uroiło? ze sobie dzisiaj zaplete papiloty jutro chyba i tak nie pojde na zajęcia ,bo mam wykłady i mi się nie chce a zobacze co z tego wyjdzie
wydaje mi się że jednak się chłopak zawstydził
ja się tylko czeszę przed wyjściem wystarczy, nie chciałoby mi się układać włosów za każdym razem jak mam wyjść z domu
ja też kiedyś pisałam na ekranowej, to była porażka
no to faktycznie masz dziwne te Twoje włoski że taką różną strukturę mają na długości
ja nigdy w ręku papilotów nie miałam ogólnie podobają mi się u kogoś takie loczki ale siebie sobie nie wyobrażam w czymś takim na głowie
Stary 2010-12-09, 18:29   #4751
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

Wcale Ci się nie dziwię, ja tylko raz w życiu na spróbowanie chciałam napisać coś na tej ekranowej i to nie jest dla mnie zdecydowanie Dwa słowa można napisać, ale dłuższe wypowiedzi nie wchodzą w grę

A jaka cena mniej więcej ? Dobrze , że mi o tym napisałaś, bo mam problem z białymi rzeczami i przyda się takie info , pewnie kupię sobie jak będę na mieście w najbliższym czasie

A to się napatrzyłaś ładny miał ten profil przynajmniej ?

Kurde, to co napisałaś pasuje też trochę do tego mojego koloru Może taki mam Z resztą jutro ocenisz jak zrobię foto
Ja mam to samo !! Też przy głowie są uklepane , a później zaczynają się wywijać Jakbym tego nie ułożyła, to wyglądałabym jak sirota

A co Cię tak na papilotki zabrało ? No próbuj , może akurat Ci spasuje Ja miałam raz w życiu papiloty, przed I komunią hihi
Stary 2010-12-09, 18:39   #4752
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
to cyknij fotę tego odrostu bo sama jestem ciekawa jaki to kolor
no jak pytam jej czy się zakochała to odpowiada że tak i we mnie
ja miałam wtedy 15 lat i to był poważny chłopak byliśmy ze sobą od moich 13 urodzin do 17 i planowaliśmy już nasz pierwszy raz a mama pokrzyżowała nam plany wyrzucając bieliznę
no tak jak kupa wyglądają taki chu. wie jaki ten kolor ale brzydki mi się najbardziej podoba taka czekoladka ale na moich włosach nie wyjdzie chyba że bym farbowała na czekoladę odrosty cały czas od chyba 2 lat farbuję na ciemny brąz i tak wyglądają jak czarne tylko w świetle widać brązowy połysk
jak masz czas to bierz ten dyżur tymbardziej jak nie masz jak w weekend posiedzieć, ja mam szkołę rano i dyżury mam na C
no ku.wa wiocha jakich mało u mnie w mieście nic nie można kupić na to wychodzi
jak coś ugram porządnego to się podziele, dzisiaj mam do wygrania 96,40zł więc nie ma się czym dzielić
Oki jutro w ciągu dnia zrobię i ocenicie

Haha za kuzynkę się brać, no wiecie co...

O jaa , no to bym się wkurzyła na mamę I doszło do tego pierwszego razu mimo wyrzuconej bielizny ?

Wiem o czym mówisz, ja też zawsze farbowałam ciemnym brązem, a miałam niemal czarne, jedynie był ten brązowy połysk o jakim mówisz
Chcąc dojść do czekoladki musiałabyś tak jak mówisz , farbować non stop na jaśniejszy ,ale pewnie denerwowałyby Cię odrosty ... Albo dekoloryzacja

No pewnie wezmę, bo dobrze mi idzie i zawsze coś kasy wpadnie

Dobrze, że Szczecin nie daleko i tam sobie kupicie bez problemu

Ano dobrze dobrze, w takim razie trzymam za słowo

Anastazja, pojawiła Ci się w grafiku zakładka zarobki ? Ja mam i kurcze tylko przy jednym dyżurze mam podliczoną prowizję i jest to niemal dwukrotność tego, ile płacą mi za godziny , czyli wychodzi na to, że przez 4 godziny zarobiłam prawie 80 zł
Jest to dyżur z pierwszego grudnia, w pozostałych przy tej prowizji mam "brak danych"
Stary 2010-12-09, 18:42   #4753
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się że jednak się chłopak zawstydził
ja się tylko czeszę przed wyjściem wystarczy, nie chciałoby mi się układać włosów za każdym razem jak mam wyjść z domu
ja też kiedyś pisałam na ekranowej, to była porażka
no to faktycznie masz dziwne te Twoje włoski że taką różną strukturę mają na długości
ja nigdy w ręku papilotów nie miałam ogólnie podobają mi się u kogoś takie loczki ale siebie sobie nie wyobrażam w czymś takim na głowie
no mna?! ja tylko inaczej się dzisiaj umalowałam i brwi mam inaczej wyregulowane a nigdy nei zawstydzałam facetów

ja musze grzywkę podprostowac zawsze bo nie wygląda to dobrze;/

no są dziwne,jak myłam odżywką to bardziej się ujednoliciły,ale strasznie mi się plątały pożniej i przetłuszczały więc to nie dla mnie

ja kiedyś miała i nawet fajnie to wyglądao,ale miała krótsze włosy,teraz chyba nie wyjdzie
Cytat:
Wcale Ci się nie dziwię, ja tylko raz w życiu na spróbowanie chciałam napisać coś na tej ekranowej i to nie jest dla mnie zdecydowanie Dwa słowa można napisać, ale dłuższe wypowiedzi nie wchodzą w grę

A jaka cena mniej więcej ? Dobrze , że mi o tym napisałaś, bo mam problem z białymi rzeczami i przyda się takie info , pewnie kupię sobie jak będę na mieście w najbliższym czasie

A to się napatrzyłaś ładny miał ten profil przynajmniej ?

Kurde, to co napisałaś pasuje też trochę do tego mojego koloru Może taki mam Z resztą jutro ocenisz jak zrobię foto
Ja mam to samo !! Też przy głowie są uklepane , a później zaczynają się wywijać Jakbym tego nie ułożyła, to wyglądałabym jak sirota

A co Cię tak na papilotki zabrało ? No próbuj , może akurat Ci spasuje Ja miałam raz w życiu papiloty, przed I komunią hihi

a nie mam pojecia,ale coś koło 10 zł chyba

nie wiem,bo już mnie poddenerwował i nie bardzo skupiałam się na nim,chciałam jak najszybciej odejść

ok jak zrobisz,to porównam czxyli wygląda,że mama ten sam typ włosów a cere jaką masz? brzoskwiniową z piegami?

ja miałam kiedyś ale na takie drobniutkie i wyszło takie ala afro i zarabiscie to wyglądało,ale teraz jak pisałam mam długei włosy i sa jednak ciezkie i pewnie nic z tego nie wyjdzie
Stary 2010-12-09, 18:50   #4754
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

a nie mam pojecia,ale coś koło 10 zł chyba

nie wiem,bo już mnie poddenerwował i nie bardzo skupiałam się na nim,chciałam jak najszybciej odejść

ok jak zrobisz,to porównam czxyli wygląda,że mama ten sam typ włosów a cere jaką masz? brzoskwiniową z piegami?

ja miałam kiedyś ale na takie drobniutkie i wyszło takie ala afro i zarabiscie to wyglądało,ale teraz jak pisałam mam długei włosy i sa jednak ciezkie i pewnie nic z tego nie wyjdzie
Ano to niewiele, vanish ten w proszku jest o wiele droższy

Haha biedula tylko się zdenerwowałaś niepotrzebnie

No najwyraźniej ten sam A co do cery to sama nie wiem powiem Ci Raczej nie brzoskwiniowa , ale piegów nie mam Chociaż chwilami żałuję, bo są urocze

To prawda, długie włosy jest o wiele trudniej poukładać . No ale spróbuj, to nic nie kosztuje, a może akurat będzie fajnie

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-09 o 18:52
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 18:57   #4755
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ano to niewiele, vanish ten w proszku jest o wiele droższy

Haha biedula tylko się zdenerwowałaś niepotrzebnie

No najwyraźniej ten sam A co do cery to sama nie wiem powiem Ci Raczej nie brzoskwiniowa , ale piegów nie mam Chociaż chwilami żałuję, bo są urocze

To prawda, długie włosy jest o wiele trudniej poukładać . No ale spróbuj, to nic nie kosztuje, a może akurat będzie fajnie

no ,a jest zdecydowanie lepszy niż vanish

no własnie! ale jak tak chodziłam po tym sklepie to myślałam,że się tam rozpłynę! miała ochotę jednego przeleciec tam na miejscu

ja mam brzoskwiniwą z mnustwem piegów teraz zimą jest ich mniej,ale latem to jakaś porażka

no własnie spróbuję,jak nadal po kąpaniu będzie mi sie chcialo
Stary 2010-12-09, 19:00   #4756
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no ,a jest zdecydowanie lepszy niż vanish

no własnie! ale jak tak chodziłam po tym sklepie to myślałam,że się tam rozpłynę! miała ochotę jednego przeleciec tam na miejscu

ja mam brzoskwiniwą z mnustwem piegów teraz zimą jest ich mniej,ale latem to jakaś porażka

no własnie spróbuję,jak nadal po kąpaniu będzie mi sie chcialo
No to super, spróbuję w takim razie

Tyle ciasteczek było ? U mnie w tych sklepach rtv same kulfony pracują

Bardzo podobają mi się brzoskwiniowe cery , także zazdroszczę
A nie myślałaś o powrocie do naturalnych włosków ?

No to zdaj relację co tam wyszło Ci ciekawego

Ale się rozgadał ten koleś, siedzi już dwie godziny A mi się pićku chce i telefony mi się rozdzwaniają, a tu ani jak się napić, ani odebrać
Stary 2010-12-09, 19:06   #4757
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No to super, spróbuję w takim razie

Tyle ciasteczek było ? U mnie w tych sklepach rtv same kulfony pracują

Bardzo podobają mi się brzoskwiniowe cery , także zazdroszczę
A nie myślałaś o powrocie do naturalnych włosków ?

No to zdaj relację co tam wyszło Ci ciekawego

Ale się rozgadał ten koleś, siedzi już dwie godziny A mi się pićku chce i telefony mi się rozdzwaniają, a tu ani jak się napić, ani odebrać

oj nie,u mnie w media i w tym nowym to takie pączusie z marmoladką,że ach i och chyba zaczne czesciej tam bywac

ja nie zazdroszczę bo nie mogę sobie podkładu dobrać mysle cały czas ale nie wiem czy chce bo jak miała naturalne to mi się nie podobały ,a teraz znowu mi się marzy taki kolor i badz tu madrą

a niech siedzi i wali kobyłe wazne ze kasiora leci
Stary 2010-12-09, 19:13   #4758
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
oj nie,u mnie w media i w tym nowym to takie pączusie z marmoladką,że ach i och chyba zaczne czesciej tam bywac

ja nie zazdroszczę bo nie mogę sobie podkładu dobrać mysle cały czas ale nie wiem czy chce bo jak miała naturalne to mi się nie podobały ,a teraz znowu mi się marzy taki kolor i badz tu madrą

a niech siedzi i wali kobyłe wazne ze kasiora leci
Pączusie z marmoladką Haha no to musisz częściej robić zakupy w media markt, tylko co można w takim sklepie kupować po kilka razy w tygodniu, aby za bardzo na tym nie ucierpieć Może baterie albo czyste płyty cd

Ano tak to jest, kobieta zmienną jest mi też się zmienia 15 razy na minutę, ale jednak chciałabym mieć całkowicie naturalne włosy widząc teraz ich kolor

Wali kobyłę Twoje stwierdzenia mnie rozwalają na łopatki
Ale chyba faktycznie wali Tzn przedtem pisał non stop, a teraz raz na kilka minut, więc pewnie ma zajęte dłonie...
Stary 2010-12-09, 19:26   #4759
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Pączusie z marmoladką Haha no to musisz częściej robić zakupy w media markt, tylko co można w takim sklepie kupować po kilka razy w tygodniu, aby za bardzo na tym nie ucierpieć Może baterie albo czyste płyty cd

Ano tak to jest, kobieta zmienną jest mi też się zmienia 15 razy na minutę, ale jednak chciałabym mieć całkowicie naturalne włosy widząc teraz ich kolor

Wali kobyłę Twoje stwierdzenia mnie rozwalają na łopatki
Ale chyba faktycznie wali Tzn przedtem pisał non stop, a teraz raz na kilka minut, więc pewnie ma zajęte dłonie...
będe kupowac baterie,codziennie a pozniej bede je sprzedawać na allegro

jak Ci sie naturalne podobaja to pewnie,w koncu natura wie najlepiej w czym nam najlepiej ale ja jednak chyba albo blond taki karmelowy albo rudy

oj ja znam pare takich okresleń tak to jest jak się przebywa wsrod facetów
no tak a niech wali,wyjdzie mu to na zdrowie a Tobie na stan konta
Stary 2010-12-09, 19:32   #4760
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
będe kupowac baterie,codziennie a pozniej bede je sprzedawać na allegro

jak Ci sie naturalne podobaja to pewnie,w koncu natura wie najlepiej w czym nam najlepiej ale ja jednak chyba albo blond taki karmelowy albo rudy

oj ja znam pare takich okresleń tak to jest jak się przebywa wsrod facetów
no tak a niech wali,wyjdzie mu to na zdrowie a Tobie na stan konta
Węszę tutaj złoty interes

Sugerujesz, że Twoja natura się pomyliła ?

Poszedł jakoś po siódmej, ale zaraz przyszedł drugi , który też dopiero wyszedł Piszą jak oszalali dzisiaj

Wzięłam ten dyżur na D , co mi tam Dzisiaj nie miałam żadnej przerwy, więc poprosiłam modkę, aby wylogowała mnie wcześniej. Tym sposobem zdążę coś przegryźć i wyprowadzić psa na siku Nie zbawi mnie to , bo i tak siedziałabym przy kompie, wezmę się za ten projekt bo właśnie doszły mi skany zagadnień od koleżanki
Stary 2010-12-09, 19:37   #4761
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Węszę tutaj złoty interes

Sugerujesz, że Twoja natura się pomyliła ?

Poszedł jakoś po siódmej, ale zaraz przyszedł drugi , który też dopiero wyszedł Piszą jak oszalali dzisiaj

Wzięłam ten dyżur na D , co mi tam Dzisiaj nie miałam żadnej przerwy, więc poprosiłam modkę, aby wylogowała mnie wcześniej. Tym sposobem zdążę coś przegryźć i wyprowadzić psa na siku Nie zbawi mnie to , bo i tak siedziałabym przy kompie, wezmę się za ten projekt bo właśnie doszły mi skany zagadnień od koleżanki

ja tutaj węsze BIAŁY interes

zdecydowanie chyba je*neła mi na odwal się ten kolor

a nich pisza! kasiora leci ,bedzie na wódke

a to dobrze nie maszi tak co robić,a poproacowac zawsze mozna
Stary 2010-12-09, 19:41   #4762
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ja tutaj węsze BIAŁY interes

zdecydowanie chyba je*neła mi na odwal się ten kolor

a nich pisza! kasiora leci ,bedzie na wódke

a to dobrze nie maszi tak co robić,a poproacowac zawsze mozna
Dlaczego biały ? Co takiego, co jest bliskie Twemu sercu, ma kolor biały ?

No cóż, bywa i tak Moja się pomyliła z cyckami, pierwotnie miałam mieć D

Hahah aa tam od razu na woodkę

No coś tam do roboty by się znalazło, nauka mnie czeka Ale zostawie to na jutro , dzisiaj zajmę się tymi prodżektami

Kurna miałam już skończyć i ch*j , napisał jakiś zbok i siedzi jak na czereśni Trudno najwyżej się spóźnię parę minut...
Stary 2010-12-09, 19:47   #4763
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego biały ? Co takiego, co jest bliskie Twemu sercu, ma kolor biały ?

No cóż, bywa i tak Moja się pomyliła z cyckami, pierwotnie miałam mieć D

Hahah aa tam od razu na woodkę

No coś tam do roboty by się znalazło, nauka mnie czeka Ale zostawie to na jutro , dzisiaj zajmę się tymi prodżektami

Kurna miałam już skończyć i ch*j , napisał jakiś zbok i siedzi jak na czereśni Trudno najwyżej się spóźnię parę minut...

ano bo tak się złożyło,że te pączusie to mają białą marmoladę

moze zapiła się i robiła to tak na odczepne? ja miałam być modelką victoria's secret

no masz racje nie na wodke tylko jak walic to spiryt

oj tam nauka nie ucieknie

jak to jest siedziec na czeresni?|

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 19:51   #4764
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ano bo tak się złożyło,że te pączusie to mają białą marmoladę

moze zapiła się i robiła to tak na odczepne? ja miałam być modelką victoria's secret

no masz racje nie na wodke tylko jak walic to spiryt

oj tam nauka nie ucieknie

jak to jest siedziec na czeresni?|
Ale żeby ta marmolada wypłynęła, to najpierw trzeba tego pączka wymęczyć...

No wiem, bo razem miałyśmy po wybiegach chodzić

No właśnie, ja bym wódkę piła? Trochę szacunku Wódką to ja spiryt przepijam

No tak zaje*iście, że sobie siedzisz i zjadasz te czereśnie i Ci się nie chce z niej schodzić
Raz mi tak kolega powiedział , oj Paula , siedziałbym na Tobie jak na czereśni
Stary 2010-12-09, 19:56   #4765
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ale żeby ta marmolada wypłynęła, to najpierw trzeba tego pączka wymęczyć...

No wiem, bo razem miałyśmy po wybiegach chodzić

No właśnie, ja bym wódkę piła? Trochę szacunku Wódką to ja spiryt przepijam

No tak zaje*iście, że sobie siedzisz i zjadasz te czereśnie i Ci się nie chce z niej schodzić
Raz mi tak kolega powiedział , oj Paula , siedziałbym na Tobie jak na czereśni

oj o to to ja zadbam bede ugniatać i mietosić az z paczusia zroi sie oponka

zdecydowanie tak!w ch*ja sobie natura poleciała

no sorry sorry ,jak mogłam taka głupotę palnąc

a to o to chodzi mi sie to skojarzyło ze siedzi się na takiej małej czeresince i ona temu facetowi w dupe wchodzi i mu dobrze
Stary 2010-12-09, 20:01   #4766
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
oj o to to ja zadbam bede ugniatać i mietosić az z paczusia zroi sie oponka

zdecydowanie tak!w ch*ja sobie natura poleciała

no sorry sorry ,jak mogłam taka głupotę palnąc

a to o to chodzi mi sie to skojarzyło ze siedzi się na takiej małej czeresince i ona temu facetowi w dupe wchodzi i mu dobrze
Biedny pączuś

No to nie jesteś sama , moja natura też poleciała na całego

Wybaczam Ale tak poważnie to zdarzyło mi się kiedyś, tylko na odwrót Przepijałam wódkę spirytusem , wtedy zaliczyłam pierwszego zgona w życiu

Haha nie nie Chodzi o taką duuużą czerechę, nigdy nie siedziałaś ? No widzisz, dzięki mnie poznałaś nowy zwrot Jak następny raz będziesz w Media Markt , to powiedz tak temu nowemu koledze który się wstydził dzisiaj
Stary 2010-12-09, 20:06   #4767
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Biedny pączuś

No to nie jesteś sama , moja natura też poleciała na całego

Wybaczam Ale tak poważnie to zdarzyło mi się kiedyś, tylko na odwrót Przepijałam wódkę spirytusem , wtedy zaliczyłam pierwszego zgona w życiu

Haha nie nie Chodzi o taką duuużą czerechę, nigdy nie siedziałaś ? No widzisz, dzięki mnie poznałaś nowy zwrot Jak następny raz będziesz w Media Markt , to powiedz tak temu nowemu koledze który się wstydził dzisiaj

biedny?! kazdy facet chciałby byc tak biedny

matko ja piłam to i to ale nigdy razem mysle ze po takim czyms nie podniosłabym głowy z tydzien

dzieki tak pojade i powiem"ej kolo spojrz na mnie,bo ja mam zamiar siedziec na Tobie jak na czeresni"
Stary 2010-12-09, 20:12   #4768
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
biedny?! kazdy facet chciałby byc tak biedny

matko ja piłam to i to ale nigdy razem mysle ze po takim czyms nie podniosłabym głowy z tydzien

dzieki tak pojade i powiem"ej kolo spojrz na mnie,bo ja mam zamiar siedziec na Tobie jak na czeresni"
Co racja to racja Nie znam takiego , który by odmówił

No widzisz a mi się zdarzyło Tydzień po wydawało mi się, że jestem pijana Wtedy piłyśmy jakiś spirol rozmajony i on miał takie zabarwienie jak herbata No i miałyśmy jeszcze wódkę, ale ten spirytus tak kopał , że po jednej szklance już nie wiedziałam o świecie i wydawało mi się, że ten spirytus to herbata i przepijałam nim wódkę razem z koleżanką, obaliłyśmy w ten sposób 0,5 litra Więcej nie pamiętam

Haha biedny by pewnie uciekł gdzie pieprz rośnie po takim wyznaniu Jak on taki spłoszony
Stary 2010-12-09, 20:17   #4769
Anastazja86
Zakorzenienie

Nadziejka- z tą białą marmoladką to racja musisz częściej tam chodzić na zakupy, albo jeszcze lepiej-zatrudnić się tam
u mnie też natura się pomyliła miałam mieć 170 cm i cycki w rozmiarze D a na wybieg też bym chętnie wskoczyła
myślę że w takim karmelowym kolorze byłoby Ci pięknie

Sunset-super że biznes się kręci, mam tą kategorię zarobki ale jeszcze nie mam tam naliczonej żadnej prowizji jest napisane brak danych czy jakoś tak
a jak w 4 h zarobiłaś 80 zł to elegancko oby tak dalej
a z tą czereśnią to mnie rozj.bało

ja zjadłam kolację i poprzytulałam się trochę z Tż
teraz Tż poszedł do kolegi na piwko ale ma być za godzinę
Stary 2010-12-09, 20:22   #4770
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Co racja to racja Nie znam takiego , który by odmówił

No widzisz a mi się zdarzyło Tydzień po wydawało mi się, że jestem pijana Wtedy piłyśmy jakiś spirol rozmajony i on miał takie zabarwienie jak herbata No i miałyśmy jeszcze wódkę, ale ten spirytus tak kopał , że po jednej szklance już nie wiedziałam o świecie i wydawało mi się, że ten spirytus to herbata i przepijałam nim wódkę razem z koleżanką, obaliłyśmy w ten sposób 0,5 litra Więcej nie pamiętam

Haha biedny by pewnie uciekł gdzie pieprz rośnie po takim wyznaniu Jak on taki spłoszony

no tez właśnie coś czuję ,ze dostałabym nawet za to roczny zapas baterii

juz to widze oczami wyobrazni ze Ci gardła nie wyżarlło to cud

ciekawe co by zrobił,ale pewnie by uciekł albo co gorsza rzucił sie na mnie,bo to wiadomo ze te najcichsze to najgorsze

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Nadziejka- z tą białą marmoladką to racja musisz częściej tam chodzić na zakupy, albo jeszcze lepiej-zatrudnić się tam
u mnie też natura się pomyliła miałam mieć 170 cm i cycki w rozmiarze D a na wybieg też bym chętnie wskoczyła
myślę że w takim karmelowym kolorze byłoby Ci pięknie

Sunset-super że biznes się kręci, mam tą kategorię zarobki ale jeszcze nie mam tam naliczonej żadnej prowizji jest napisane brak danych czy jakoś tak
a jak w 4 h zarobiłaś 80 zł to elegancko oby tak dalej
a z tą czereśnią to mnie rozj.bało

ja zjadłam kolację i poprzytulałam się trochę z Tż
teraz Tż poszedł do kolegi na piwko ale ma być za godzinę

gdybym tylko mogła to oczywiście ze bym tam poszła pracowac z nimi zawsze

no ja Ci moge oddać z 3 cmbo chciałabym byc niższa

tez tak myslę,ale musiałabym rozjasnic

ojojojo bedzie powtorka jak wroci?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości