|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Gdzie się wszystkie podziałyście ?
Ja już sobie dyżuruję od przeszło godziny Pierwsza godzina to była porażka na maxa, nikt nie pisał Dopiero niedawno zaczęło się coś kręcić i oby tak już zostało, bo chciałabym posiedzieć dzisiaj do północy, a jak będzie słaby ruch to nie ma sensu Miałam robić projekty, ale koleżanka przesłała mi nieczytelny skan zagadnień i czekam aż podeśle mi coś bardziej wyraźnego, bo nie mogę się z tego wyczytać
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
helołłł
![]() Sunset-moja mama wybiela białe ciuchy w takim proszku z Lidla,w takim pudełeczku niedużym,cos jak vanish ale lepszy naszym zdaniem Anastazja-faaajną masz kuzynkę oby jej się tam ułożyło![]() laski mam klawiaturę! pojechałam i sobie kupiłam,az za 20zł dzisiaj od rana było otwarcie,ja pojechałam po 13 z myślą,że już tam nikogo nie będzie,a tam ludzi tylko,że w ógle nie chcieli już nikogo wpuszczać do środka ale ja wlazłam,wziełam tą klawiaturę i do kasy,a tam kolejka na dobre 100 osob w ogole jakie ciasteczka w obsłudze były tylko gadał do podłogino ale mam normalna klawiaturę,na razie nie moge się przyzwyczaić,ale jest git ![]() najlepiej dzisiaj pierwszy raz jezdziłam w zimę i jaki hardcore Sunset a jaki masz naturalny kolor? ja własnie ostatnio frabnełam piaskowym blondem i bardzo mi się podobało jak spiełam w kitkę bo widac byo tylko odrosty,a tak to nie bardzo to wygląda i teraz nie wiem co zrobic:rolleyeS: przed świetami cos pofarbuje ,żeby jakoś na święta wyglądać ale sama nie wiem co z nimi zrobić.W ogole chodzi mi po głowie ściąc sie na chłopaka byłyby spokój z prostowaniem,układaniem ale szkoda mi tego zapuszczania
|
|
#4743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z resztą one oby dwie wyglądają jak lesbijki![]() otworki miały na sutkach i broszce hardcoreowa była to bielizna![]() ja praktycznie codziennie wydaję 50 zł a w sumi ciągle lodówka świeci pustkami![]() no i super, będziesz miała zdrowsze włoski jak Tobie się kolor podoba to już w ogóle rewelacja bo ja mam naturalne włosy w kolorze obrzydliwej kupyCytat:
grunt to dobre nastawienie a jak weźmiesz jeszcze drugi dyżur to na bank zarobisz sporo w końcu to 8 h pracy![]() no to niech Ci wyśle jakiś czytelny, jakaś dziwna że Ci wysłała taki z którego nic nie możesz wyczytać ja zjadłam na obiad naleśniki sprzątnęłam kuchnię z tego pyłu co Tż skrobał Tż pojechał z kolegą po kafelki i nigdzie u mnie w mieście kafelek nie ma, tylko na zamówienie i by były za dwa dni pojechali do castoramy do Szczecina bo to jest po prostu żenada ![]() ja jestem u rodziców, pogadałam z nimi trochę i zrobiłam kupon na bukmacherze, tata poszedł wysłać kupony właśnie
|
||
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to dupek, nie ma na co się patrzyć tylko na podłogę i co złapało Ci blondem włosy? ![]() nie ścinaj się na chłopaka no co TY, kobieta musi mieć długie włosy tylko lesbijki tak jak moja kuzynka ścinają się na chłopaka |
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zaszalałam nie ma co ![]() no myślałam,że mu trzepnę ![]() trochę złapało,tzn odrosty miałam identyczne jak na opakowaniu,później miałam taki marchewkowy i na końcówkach kasztanowy brąz,czyli wyszedł mi bardziej rudy ![]() no wiem,że musi ,ale ile przy tym roboty ile ja bym dała,żeby mieć albo mega proste,albo takie afro,a nie moje francuskie loki i fale
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to fajny kolor wyszedł ![]() ja nic nie robię z włosami tzn myję je jedynie jak idę na jakąś imprezę to prostuje ogólnie mam proste, tylko od wilgoci trochę falują ale mi to nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko widzę, że cieszysz się z nowej klawiatury, bo posta uwaliłaś konkretnego
![]() O widzisz, no to dobrze , że mi napisałaś o tym proszku z lidla Naprawdę jest różnica na białych ubraniach ?![]() Może się wstydził chłopaczyna Ja też tak nie raz mam, że jak mnie ktoś peszy, to nie patrzę mu w oczy tylko rozglądam się na boki , albo patrzę w ziemię Noo w zimie trzeba uważać, całkowicie inaczej się jeździ niż latem, na suchych drogach ![]() A co do mojego koloru to nie wiem , jaki mam Ale fajny mam Jutro pstryknę fotkę odrostu do światła dziennego i Wam pokażę![]() A co do skrętu włosów to nie przejmuj się, ja też mam takie ni w pi*dę ni w oko i też wolałabym mieć albo całkowicie kręcone, albo całkowicie proste A ja mam takie ch*j wie co ![]() Anastazja co do kuzynki to rozmawiałaś z nią na ten temat? No faktycznie dziwnie wygląda jej zachowanie Ale cóż, niech sobie żyją Moja mama też by mi wyrzuciła taką bieliznę, tzn teraz pewnie nie, ale domyślam się, że młoda wtedy byłaś , skoro to pierwszy chłopak Ci ją podarował Haha a jaki to jest kolor obrzydliwej kupy ? No teraz się rozkręciło nie powiem Pierwsza godzina była do bani, ale chyba już ją nadrobiłam. Siedzi jakiś koleś już chyba z pół godziny ![]() Nie wiem sama czy wezmę ten drugi dyżur, trochę mi się nie chce do północy siedzieć... Z drugiej strony i tak nie mam nic wielkiego do roboty, a przynajmniej coś kasy wpadnie, bo w weekend studia i nie posiedzę zapewne. Muszę też na jutro wbić się na jakiś dyżurek ![]() No właśnie nie wiem, czy ona nie zauważyła, że takie niewyraźne to zdjęcie wysłała, czy co Na razie nie przesłała mi innego i oczywiście wszystko zostanie mi na ostatni dzień, jak zawsze ![]() O matko to co to za sklepy , że nie mają na stanie kafelków ? Masakra jakaś , jak za komuny W takim razie życzę szczęścia u bukmachera Jak już będziesz bogata to pamiętaj o koleżankach - szaraczkach ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Anastazja, pojawiła Ci się w grafiku zakładka zarobki ? Ja mam i kurcze tylko przy jednym dyżurze mam podliczoną prowizję i jest to niemal dwukrotność tego, ile płacą mi za godziny , czyli wychodzi na to, że przez 4 godziny zarobiłam prawie 80 zł Jest to dyżur z pierwszego grudnia, w pozostałych przy tej prowizji mam "brak danych"
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to masz dobrze,ja muszę je dobrze ułożyć,żeby można było z domu wyjść ![]() Cytat:
no oczywiście,że się cieszę w końcu mogę napisac wszystko co chce i się przy tym nie męcze oj będe,bo jak patrzyłam wczęsniej na tą ekranową i no to ,że musze Wam napisac coś to płakałam widac ![]() ale ja też mam ak,ale ten to już była przeginka,bo nawet nie wiem jak wyglądał,tylko profil widziałam ok to czekamy ja mam ciemny,popielaty blond,czyli taki jak bym chciała teraz moje włosy na koncach są kręcone,pozniej falowane,a przy czubu juz proste ,wiec chciałabym albo zeby byly krecone tak jak na koncach albo proste bo tak to takie o kant dupy rozbic![]() to dobrze ze idzie Ci na dyżurze, kasiora leci wiecie co mi się uroiło? ze sobie dzisiaj zaplete papiloty jutro chyba i tak nie pojde na zajęcia ,bo mam wykłady i mi się nie chce a zobacze co z tego wyjdzie
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jak pytam jej czy się zakochała to odpowiada że tak i we mnie ![]() ja miałam wtedy 15 lat i to był poważny chłopak byliśmy ze sobą od moich 13 urodzin do 17 i planowaliśmy już nasz pierwszy raz a mama pokrzyżowała nam plany wyrzucając bieliznęno tak jak kupa wyglądają mi się najbardziej podoba taka czekoladka ale na moich włosach nie wyjdzie chyba że bym farbowała na czekoladę odrosty cały czas od chyba 2 lat farbuję na ciemny brąz i tak wyglądają jak czarne tylko w świetle widać brązowy połyskjak masz czas to bierz ten dyżur tymbardziej jak nie masz jak w weekend posiedzieć, ja mam szkołę rano i dyżury mam na Cno ku.wa wiocha jakich mało u mnie w mieście nic nie można kupić na to wychodzi![]() jak coś ugram porządnego to się podziele, dzisiaj mam do wygrania 96,40zł więc nie ma się czym dzielić
|
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się tylko czeszę przed wyjściem wystarczy, nie chciałoby mi się układać włosów za każdym razem jak mam wyjść z domu![]() ja też kiedyś pisałam na ekranowej, to była porażka ![]() no to faktycznie masz dziwne te Twoje włoski że taką różną strukturę mają na długości ![]() ja nigdy w ręku papilotów nie miałam ogólnie podobają mi się u kogoś takie loczki ale siebie sobie nie wyobrażam w czymś takim na głowie
|
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa słowa można napisać, ale dłuższe wypowiedzi nie wchodzą w grę A jaka cena mniej więcej ? Dobrze , że mi o tym napisałaś, bo mam problem z białymi rzeczami i przyda się takie info , pewnie kupię sobie jak będę na mieście w najbliższym czasie ![]() A to się napatrzyłaś ![]() Kurde, to co napisałaś pasuje też trochę do tego mojego koloru Może taki mam Z resztą jutro ocenisz jak zrobię foto Ja mam to samo !! Też przy głowie są uklepane , a później zaczynają się wywijać Jakbym tego nie ułożyła, to wyglądałabym jak sirota A co Cię tak na papilotki zabrało ? No próbuj , może akurat Ci spasuje Ja miałam raz w życiu papiloty, przed I komunią hihi
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha za kuzynkę się brać, no wiecie co... O jaa , no to bym się wkurzyła na mamę Wiem o czym mówisz, ja też zawsze farbowałam ciemnym brązem, a miałam niemal czarne, jedynie był ten brązowy połysk o jakim mówisz ![]() Chcąc dojść do czekoladki musiałabyś tak jak mówisz , farbować non stop na jaśniejszy ,ale pewnie denerwowałyby Cię odrosty ... Albo dekoloryzacja ![]() No pewnie wezmę, bo dobrze mi idzie i zawsze coś kasy wpadnie ![]() Dobrze, że Szczecin nie daleko i tam sobie kupicie bez problemu ![]() Ano dobrze dobrze, w takim razie trzymam za słowo ![]() Anastazja, pojawiła Ci się w grafiku zakładka zarobki ? Ja mam i kurcze tylko przy jednym dyżurze mam podliczoną prowizję i jest to niemal dwukrotność tego, ile płacą mi za godziny , czyli wychodzi na to, że przez 4 godziny zarobiłam prawie 80 zł ![]() Jest to dyżur z pierwszego grudnia, w pozostałych przy tej prowizji mam "brak danych"
|
|
|
#4753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nigdy nei zawstydzałam facetówja musze grzywkę podprostowac zawsze bo nie wygląda to dobrze;/ no są dziwne,jak myłam odżywką to bardziej się ujednoliciły,ale strasznie mi się plątały pożniej i przetłuszczały więc to nie dla mnie ![]() ja kiedyś miała i nawet fajnie to wyglądao,ale miała krótsze włosy,teraz chyba nie wyjdzie ![]() Cytat:
a nie mam pojecia,ale coś koło 10 zł chyba ![]() nie wiem,bo już mnie poddenerwował i nie bardzo skupiałam się na nim,chciałam jak najszybciej odejść ![]() ok jak zrobisz,to porównam czxyli wygląda,że mama ten sam typ włosów a cere jaką masz? brzoskwiniową z piegami?![]() ja miałam kiedyś ale na takie drobniutkie i wyszło takie ala afro i zarabiscie to wyglądało,ale teraz jak pisałam mam długei włosy i sa jednak ciezkie i pewnie nic z tego nie wyjdzie
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha biedula tylko się zdenerwowałaś niepotrzebnie No najwyraźniej ten sam A co do cery to sama nie wiem powiem Ci Raczej nie brzoskwiniowa , ale piegów nie mam Chociaż chwilami żałuję, bo są urocze ![]() To prawda, długie włosy jest o wiele trudniej poukładać . No ale spróbuj, to nic nie kosztuje, a może akurat będzie fajnie
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-09 o 18:52 |
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ,a jest zdecydowanie lepszy niż vanish no własnie! ale jak tak chodziłam po tym sklepie to myślałam,że się tam rozpłynę! miała ochotę jednego przeleciec tam na miejscuja mam brzoskwiniwą z mnustwem piegów teraz zimą jest ich mniej,ale latem to jakaś porażka![]() no własnie spróbuję,jak nadal po kąpaniu będzie mi sie chcialo
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle ciasteczek było ? U mnie w tych sklepach rtv same kulfony pracują ![]() Bardzo podobają mi się brzoskwiniowe cery , także zazdroszczę A nie myślałaś o powrocie do naturalnych włosków ? ![]() No to zdaj relację co tam wyszło Ci ciekawego ![]() Ale się rozgadał ten koleś, siedzi już dwie godziny A mi się pićku chce i telefony mi się rozdzwaniają, a tu ani jak się napić, ani odebrać
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie,u mnie w media i w tym nowym to takie pączusie z marmoladką,że ach i och ![]() chyba zaczne czesciej tam bywacja nie zazdroszczę bo nie mogę sobie podkładu dobrać mysle cały czas ale nie wiem czy chce bo jak miała naturalne to mi się nie podobały ,a teraz znowu mi się marzy taki kolor i badz tu madrą![]() a niech siedzi i wali kobyłe
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może baterie albo czyste płyty cd Ano tak to jest, kobieta zmienną jest mi też się zmienia 15 razy na minutę, ale jednak chciałabym mieć całkowicie naturalne włosy widząc teraz ich kolor Wali kobyłę Ale chyba faktycznie wali Tzn przedtem pisał non stop, a teraz raz na kilka minut, więc pewnie ma zajęte dłonie...
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ci sie naturalne podobaja to pewnie,w koncu natura wie najlepiej w czym nam najlepiej ale ja jednak chyba albo blond taki karmelowy albo rudy![]() oj ja znam pare takich okresleń tak to jest jak się przebywa wsrod facetówno tak
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sugerujesz, że Twoja natura się pomyliła ? Poszedł jakoś po siódmej, ale zaraz przyszedł drugi , który też dopiero wyszedł Piszą jak oszalali dzisiaj ![]() Wzięłam ten dyżur na D , co mi tam Dzisiaj nie miałam żadnej przerwy, więc poprosiłam modkę, aby wylogowała mnie wcześniej. Tym sposobem zdążę coś przegryźć i wyprowadzić psa na siku Nie zbawi mnie to , bo i tak siedziałabym przy kompie, wezmę się za ten projekt bo właśnie doszły mi skany zagadnień od koleżanki
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tutaj węsze BIAŁY interes zdecydowanie ![]() a nich pisza! kasiora leci ,bedzie na wódke ![]() a to dobrze nie maszi tak co robić,a poproacowac zawsze mozna
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co takiego, co jest bliskie Twemu sercu, ma kolor biały ? No cóż, bywa i tak Hahah aa tam od razu na woodkę No coś tam do roboty by się znalazło, nauka mnie czeka Ale zostawie to na jutro , dzisiaj zajmę się tymi prodżektami ![]() Kurna miałam już skończyć i ch*j , napisał jakiś zbok i siedzi jak na czereśni
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano bo tak się złożyło,że te pączusie to mają białą marmoladę no masz racje nie na wodke tylko jak walic to spiryt oj tam nauka nie ucieknie ![]() jak to jest siedziec na czeresni?|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiem, bo razem miałyśmy po wybiegach chodzić No właśnie, ja bym wódkę piła? Trochę szacunku Wódką to ja spiryt przepijam No tak zaje*iście, że sobie siedzisz i zjadasz te czereśnie i Ci się nie chce z niej schodzić Raz mi tak kolega powiedział , oj Paula , siedziałbym na Tobie jak na czereśni
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj o to to ja zadbam bede ugniatać i mietosić az z paczusia zroi sie oponkazdecydowanie tak!w ch*ja sobie natura poleciała ![]() no sorry sorry ,jak mogłam taka głupotę palnąc ![]()
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nie jesteś sama , moja natura też poleciała na całego Wybaczam Ale tak poważnie to zdarzyło mi się kiedyś, tylko na odwrót Przepijałam wódkę spirytusem , wtedy zaliczyłam pierwszego zgona w życiu Haha nie nie
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny?! kazdy facet chciałby byc tak biedny ![]() matko dzieki
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz a mi się zdarzyło Tydzień po wydawało mi się, że jestem pijana No i miałyśmy jeszcze wódkę, ale ten spirytus tak kopał , że po jednej szklance już nie wiedziałam o świecie i wydawało mi się, że ten spirytus to herbata i przepijałam nim wódkę razem z koleżanką, obaliłyśmy w ten sposób 0,5 litra Haha biedny by pewnie uciekł gdzie pieprz rośnie po takim wyznaniu
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka- z tą białą marmoladką to racja
![]() u mnie też natura się pomyliła miałam mieć 170 cm i cycki w rozmiarze D a na wybieg też bym chętnie wskoczyła![]() myślę że w takim karmelowym kolorze byłoby Ci pięknie Sunset-super że biznes się kręci, mam tą kategorię zarobki ale jeszcze nie mam tam naliczonej żadnej prowizji jest napisane brak danych czy jakoś taka jak w 4 h zarobiłaś 80 zł to elegancko oby tak dalej![]() a z tą czereśnią to mnie rozj.bało ja zjadłam kolację i poprzytulałam się trochę z Tż ![]() teraz Tż poszedł do kolegi na piwko ale ma być za godzinę
|
|
|
|
#4770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tez właśnie coś czuję ,ze dostałabym nawet za to roczny zapas bateriiciekawe co by zrobił,ale pewnie by uciekł ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
gdybym tylko mogła to oczywiście ze bym tam poszła pracowac z nimi zawsze![]() no ja Ci moge oddać z 3 cm bo chciałabym byc niższa![]() tez tak myslę,ale musiałabym rozjasnic ![]() ojojojo bedzie powtorka jak wroci?![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

Pierwsza godzina to była porażka na maxa, nikt nie pisał
Dopiero niedawno zaczęło się coś kręcić i oby tak już zostało, bo chciałabym posiedzieć dzisiaj do północy, a jak będzie słaby ruch to nie ma sensu

tylko gadał do podłogi

no co TY, kobieta musi mieć długie włosy

chyba że bym farbowała na czekoladę odrosty cały czas
Z resztą jutro ocenisz jak zrobię foto

bede ugniatać i mietosić az z paczusia zroi sie oponka
oby tak dalej