|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Madziu... spytałaś czy chcę pałką... rób tak, żeby było dobrze
![]()
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
buuu nici z Rimmela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
to sie wystaw
![]() ![]() czemu? ![]() Ide Ola do Ciebie pokazać Ci co można zrobić z pałką ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-07-23 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Oj mmmmmrrrrrrrrrrrrrrruuuuu uuuuuu CZEKAM!!!
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
bo są wyniki konkursu i ja nie jestem wśród ambasadorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Raczkowanie
|
Kochane Zazdrośnice,
Jestem tu nowa, ale pewnie zostanę na dłużej... Jestem na wizażu od 3 lat, piszę od dzisiaj pod innym, nowym nickiem, ponieważ stary nick "rzucił się w oczy" mojemu TŻ, który nie był zachwycony (delikatnie mówiąc) moimi wypowiedziami, które pisałam, kiedy między nami było naprawdę źle... dlatego od dzisiaj nowy nick - chcę po prostu pisać szczerze, zwłaszcza że wątek dotyczy jednak naszych TŻ. Sytuacja wygląda następująco: jesteśmy razem rok, poznaliśmy się przez moją przyjaciółkę, ja mam 24 lata, on 31. Pomieszkujemy razem: tzn. spędzam u niego niemalże każdą noc. Między nami są i wzloty i upadki, oboje mamy dośc trudne charaktery, ale staramy się. No i oczywiście mam problem... ![]() Podejrzewam, że TŻ boi się, że w naszym przypadku tez będą naciskać na szybki ślub. Ja sama chciałabym trochę pobyć narzeczoną, a nie od razu żoną... Mniejsza o to. W realnym zyciu, z dala od Wizażu ![]() I dlatego czasem się zastanawiam dlaczego jeszcze z nim jestem? Kocham go, naprawdę, ale po takim numerze jaki wywinął powinnam posłać go do stu diabłów! Bo co to za argument-boję się rodziców? Jezu! Wydaje mi się, że to ta cholerna karma- w przeszłości dwa razy odrzuciłam oświadczyny i pewnie teraz ta zołza mnie ściga. No... i co ja mam zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak to, do cholery?! Jak to możliwe, żeby rodzice decydowali o ślubie, nie pytając głównych zainteresowanych o zdanie? Przecież to nie ich ślub, zresztą, gdzie para młoda miała języki? Nie do pojęcia to dla mnie. Myślałam że takie metody stosowano w zamierzchłych czasach lub dziś, ale w krajach, gdzie kobiety nie mają nic do powiedzenia. Przepraszam bardzo, ale Twój facet ma 31 lat i boi się rodziców? Moim zdaniem facet o wiele wcześniej powinien być samodzielny. Mam przykład- i to nie wymyślony- człowiek lat pięćdziesiąt będąc w małżeństwie z 25-letnim stażem, do dziś nosi pieniążki do swojej mamusi. Odetnij go od pępowiny, skoro Ty w tym związku jesteś bardziej zdecydowana i rozsądna. Rozmowa, to coś, co powinno Was czekać. Długa, szczera, powiedz jak Ty to widzisz i co Ci leży na sercu. No i witam Zazdrośnice ![]() ![]() Kolejny upalny dzień... ![]()
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() i jak było ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ja myśle,że skoro obydwoje sie Kochacie ,chcecie razem wspólnej przyszłości to powinnaś uwierzyć Tż,że chce sie oświadczyć po Twoich studiach ..a ile w ogóle ze sobą jesteście ?? I ile Ci zostało do ukończenia studiów?
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Powróciłam
![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tż śpi i na razie nie mam do niego dostępu ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Kaaawaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4751 |
Zakorzenienie
|
niooo
![]() Hej ![]() nawet pod kołderke? ![]() ![]()
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Jest w innym pokoju
#4753 |
Zakorzenienie
|
no niestety na tarczy niż z tarczą
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Aaa
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najbardziej się zawsze cieszę, jak są zaręczyny niespodzianki (np. Rain) i dziewczyn, które znam od dwóch lat już! ![]() (a z moich będziesz się cieszyła? też jestem od początku, a jak znam mojego, to poczekam jeszcze troooochę. potrzebuję więc po wybuchu radości ![]() ![]() jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carmel zaręczona ![]() a co u Cię? ![]() dawaj przepis na drinki! Witam Caramelli ![]() jesteście ze sobą rok - daj na luz ![]() Skimosia - gratuluję znalezienia dowodu ![]() ![]() Claris, ja się, niestety, nie znam na fryzurach ślubnych (i prędko się nie poznam ![]() ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-24 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Też się cieszę z radości Carmi
![]() Czekamy na opowiadanie i zdjęcie ![]()
#4757 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ale miałam ciężką noc ![]() no i witam nowe zazdrośnice! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
czarna_kawa80 hej, miło Cię poznać
![]() Zbieram się do porządków, przed trzynastą będę miała gości, siostra z mężem i dzieciakami przyjeżdża ![]() ![]() Przeglądałam dziś pierdzionki, zobaczcie, na co się natknęłam ![]() ![]() Poza tym znalazłam kolejne zdjęcie "mojego" pierścionka, aaach! ![]() Załącznik 3275524Załącznik 3275525
#4759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Caramelli, witaj ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie, że z tego wrażenia śniło mi się, że przeglądałam forum i Carmi się wypowiedziała - z relacją i obszerną fotorelacją!? ![]() ![]() Zmykam do pracy, miłego dnia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Jaaaaaa nie moooogęęęęę
![]() ![]() Ale się podniecam tymi zaręczynami Carmi!! Wszak tyle na nie czekałam ![]() Wczoraj wieczorem sobie wyobrażałam,jak sobie łazi po tej Turcji i opala się na plaży i jest taka radosna i szczęśliwa... i ja w ogóle sama mam teraz takie ukłucia radości w sercu jak o tym pomyślę ![]() I nawet mi się sniły ich zaręczyny (to pamiętam),ale niestety nie wiem co tam było ![]() Pozostaje na nią poczekać ![]() Hawwa idź na prawko ![]() ![]() Caramelli witaj ![]() Jeśli Twój TŻ nie jest gotowy,to nic z tym nie zrobisz. Oczywiście-raz na jakiś czas można pogadać na ten temat,ale nie naciskaj ![]() Poza tym nie jesteście ze sobą długo,więc nie wymagaj cudów od chłopaka (faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
Maleńka - cudne pierdzienie
![]() ![]() Mnie się śniło spotkanie zazdrośnic i że Carmi na nim nie było. nic więcej nie pamiętam ![]() hmm, ja aż tak nie przeżywam tych zaręczyn, chyba dlatego, że byłam pewna, że teraz się to stanie ![]() ![]() a tak to nawet mogę się doczekać ![]() a poza tym, to jest dla mnie nadzieja - po 20 częściach przesiadywania na wątku można zostać narzeczoną ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-24 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zadomowienie
|
Jejku, wszystkim śnią się zaręczyny Carmi
![]() ![]()
#4764 |
Zakorzenienie
|
aaa! przypomniałam sobie, że Gwiazdeczka w tym śnie o zlocie była i zatęskniłam za nią
![]() dziś idę na małe spotkanko z połową korekty ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Motyl, a Ty pojedziesz do Kraka 14 sierpnia? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
co widzę, Karmel się zaręczył
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nareszcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Należało się dziewczynie - tyle się tu nasiedziała ![]() ![]() ja tak ![]() Witam nową zazdrośnicę ![]() #majcie kciuki o 12 - będę walczyć o dr ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-07-24 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
Gwizduś
![]()
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
Oooo, dziękuję za miłe przyjęcie...
Odpowiadam na pytanie zadane przez jedną z Zazdrośnic-no tak, jego rodzice zorganizowali jego siostrze wesele bez pytania jej o to, czy w ogóle chce być żona tak szybko. Praktycznie nie było nic do gadania-oni uważają, że zareczyny są jak pistolet startowy ogłaszający początek organizacji wesela: im szybciej tym lepiej. Wiem, że jesteśmy ze sobą krótko, i zdaję sobie sprawę, że wiele z Was czekało lata na oświadczyny. Ja też mogę poczekać, czemu nie. Jestem zła, bo to był jego pomysł-po co te obietnice, po co rozmowy na ten temat?! Nie znoszę jak się mnie wodzi za nos. Do ukończenia studiów został mi rok. Z reguły staram się o tym wszystkim nie myśleć, ale czasami przychodzi taki moment, że dosłownie gotuję się z wściekłości... przypominam sobie jak to wszystko obiecywał, a ja mu wierzyłam, a potem nagle... zmienił zdanie? Czasem jestem tak wkurzona, że myślę sobie, że kiedy ten moment w końcu nadejdzie, ja powiem "nie", choćby z czystej przekory... (wredna jestem, wiem. ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zadomowienie
|
#majcie kciuki o 12 - będę walczyć o dr
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia już błyszczy, a to dopiero 20% pracy... Kurczę, obym się wyrobiła, bo pot już leje się strumieniami ![]() I w radio adekwatna relkama- "Ciągle moknę... " Wkurza mnie, tak btw, zarówno w TV, jak i w radio... ![]()
Edytowane przez malenka146 Czas edycji: 2010-07-24 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Wtajemniczenie
|
dziękuje
![]() ![]() Cytat:
![]() zdjęcie Claris? i to w sukni? oj kobietko to już na to tym bardzie musisz poczekać ![]() ![]() skojarzyło mi się to,że idziesz się rozciągać cobyś mogła jeszcze wymyślniejsze pozycje z Kamasutry stosować ![]() Olka suuuper.nie poznałam Cię w takim upięciu włosów i bez okularów.wyglądasz jakoś tak...starzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Smutno mi ![]() ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-07-24 o 09:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.