|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIV - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() Mnie chodzi też właśnie o to,że praktycznie "czarni" go "wybili" a potem on ich ośmieszał... Może mam jakieś inne wizje - ale tak mi się wydawało. No okej,ale sprawa się wyjaśniła. Dzięki Lu ![]() ![]() A czemu to wcześniej ją przewróciłaś ? ![]() Nie mogłaś się pewnie doczekać nowej odsłony ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
Ten taki po prawej stronie ? On się automatycznie powinien włączyć, po uruchomieniu systemu. A tak - to nie wiem, bo Vista to dla mnie najgorszy system... I nie tylko ja tak twierdzę ![]()
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Blue nie wiem czemu o 22 coś mnie podkusiło, pewnie Michael
Blue jeszcze wracając do Eminema, on kiedyś miał taki styl w sensie Ems, on sam z siebie się nabijał, byl gówniarzem, niewiele wiedział o życiu, Michaela przeprosił niemalże od razu, Mike oczywiście na początku foch, ale potem chyba doszedł do pewnego stanu tolerowania "Eminema" zwłaszcza, że jak sam mówił lubi jego tworczość. No ale potem w życiu tak a nie inaczej wyszło i teraz ten styl też mu się zmienił, ja też na początku obraziłam się za teledysk do just lose it ale potem bardziej zagłębiłam się i w twórczość Eminema i całą jego historię, on nawet w Just lose it śpiewa "it's nothing personal Michael", nie wiedział pewnie, że przegiał z zartami i Mike może się tak obrazić. No ale ludzie tak czasem maja, że robia a potem mysla. Ems dostał za to po dupie, wystarczy mu ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- też nienawidzę Visty
#4743 |
Zakorzenienie
|
Sorry baby,ale jak szybko nie odpisujecie, to ja usypiam nad tą klawiaturą
![]() To czas,aby udać się do łóżka i wpaść rano z Wami pogadać ![]() Może wtedy będziemy bardziej ożywione. To ja uciekam, dobranoc ![]()
#4744 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych Blue
![]()
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No są tacy ludzie, którzy najpierw robią a potem myślą, tylko wiesz, mnie też to wkurzyło ![]() Ale skoro jest tak jak mówisz - to okej. Spróbuję go "ztolerować" ![]() ![]()
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
No ja dostałam razem z komputerem
![]() Wiem, że sie włącza. Nawet samo mi się włączało kilka razy... zawze wyłączałam. A teraz jak chce to mieć to nie wiem jak włączyć ![]() ![]()
#4747 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze raz dobranoc
![]()
#4748 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Blue
![]() I ja w sumie też mówię dobranoc ![]() ![]()
#4749 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych, to ja też chyba powinnam spadać spać
![]()
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o Vistę, to nie mam nic do zarzucenia temu systemowi. U mnie działa bezawaryjnie, wręcz idealnie ![]()
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() komp mi się psuje i to poważnie. A dzisiaj zbiorowa data miałby urodziny mój P. powstanie warszawskie i pierwsza rocznica ślubu Piotrka.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wpadłam tylko się pożegnać, dzisiaj Wielka Uroczystość ![]() Odezwę się z trasy ![]()
#4753 |
Zakorzenienie
|
![]() zdrówko Niuniola Justysiowego i jej męża Grześka, z okazji papierowej rocznicy ślubu życzę Wam wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() Miłość swą rok temu połączyli gdy przed Bogiem serca złączyli powiedzieli tak krótkie słowo i teraz żyją sobie w małżeństwie morowo Justynka z Grzesiem już na zawsze razem czy to w Krakowie czy nad morzem niech tak trwają w swej miłości a przy tym mają dookoła siebie wiele radości słońca, samych dobrych dni i nocy tego życzy Wam Grochu z całej swej mocy Bądźcie szczęśliwi moi kochani by kiedyś nie powiedzieć : życie jest do bani tylko , że warto było i nieczego nie żałują a teraz dla nas się czule pocałują i niech tym pocałunkom nie będzie końca i całe życie niech kochają sie mocno te nasze słońca ![]() ![]() Załącznik 3296528 MJ musi byc, bo on jest pelen milosci ![]() Dobra żona to taka, która ma dobrego męża ![]() Dobry mąż to taki , który ma dobra żonę ![]() ![]() i mam nadzieję, że nic nie pomylilam
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-08-01 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Jak to mawiają: "Za każdym wielkim mężczyzną stoi kobieta i przewraca oczami"
![]()
#4755 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Monia ![]() Pisarko, to udanej imprezki ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Niedaleko, sąsiednia wieś
![]() ![]() Nic, zbieram się niezwłocznie - czekają na mnie ![]() Buziaki ![]()
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() ![]() a to dziad jeden ![]() a myślałam, że go załatwiłam na amen ![]()
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Justynko dużo miłości i wytrwałości dla Ciebie i męża w I Rocznicę Ślubu!
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]()
#4759 | |
Zakorzenienie
|
kamusia esa mi puscila o 0.20, ze juz jest
![]() no to dzis se ponadrabia ![]() kamus , jakbysmy sie minely to buziaki ![]() u mnie nici dzis z opalania, bo widze, ze cale niebo sie zasnulo chmurami ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ojoj ![]() ale to juz miesiac i patrz jak szybko czas leci ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- to ide na dworek troche ![]() cos tam sloneczko kuka, pogoda przyjemna, to szkoda w domku siedziec ![]() buziaki na caly dzien ![]() a kamusia, jak zajrzysz, to weź kliknij P. na Hi, na jego scianie ten klucz ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
zaraz nadrobię ;0 jestem po ciachu jagodowym i coś brzuch mnie boli
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- dużo nie miałam tego nadrabiania ![]()
#4761 |
Zakorzenienie
|
Otóż dzień dobry!
![]() Świętowaliśmy wczoraj- z pewnym opóźnieniem, bo wypadły w tygodniu- urodziny TZta. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Zaraz jedziemy na grilla- zamierzam rozłożyć kocyk i oddać się błogiemu lenistwu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
a ja mam plan na dzisiejszy dzień - kąpiel, łóżko
![]() ![]()
#4763 | ||||
Zakorzenienie
|
Drugi w zapasie, jakby pierwszy... wymiękł. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Albo od braku siodełka. ![]() Jedno z moich ukochanych zdjęć. ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Jerm kupił sobie z żoną rower
![]() Załącznik 3296829
#4765 |
Zakorzenienie
|
widzicie to co ja? jak on je*any schudł, jak pięknie wygląda
![]()
#4766 | ||
Zakorzenienie
|
Żyję...może was zdziwi, ale żyje
![]() Było super...strzaskałam się na prawie-heban ![]() ![]() No...co tam u Was ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() A odcinek był speszal ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Jak to jest w ogole możliwe, że nie było mnie tydzien...a dalej jestem na 3 miejscu w psotach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() Pasuje mi to <hasło mojego wyjazdu ![]() Dobrze, że się nie przedatowały ciacha ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() ![]() Kamusia nie mogła się zdecydowac, więc zrobiła Wam dobrze na cały tydzień ![]() Thanks Gronia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Kama no cóż tak spamujesz, że nikt nie jest w stanie Ci dorównać
![]()
#4770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tez było ciepło...i bosko...i zbijałyśmy z całej mroźnej Polszy leżąc na plaży ![]() ![]() Jestem wredziochem ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Śmierdziel jak nic ![]() Nie będę tego komentować ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.