Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-18, 12:44   #4741
ygerna
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

ja lubię pisać Natalka

a na wyrostkach się nie znam, ale jak juz go nie masz to po co kolejna operacja?? będzie dobrze!

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:01   #4742
Black Sea
BAN stały

GG do Black Sea
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Cytat:
Napisane przez Panna S Pokaż wiadomość
no więc jestem po operacji wyrostka.. pobyt w szpitali i ten cały ból i te nerwy to było coś okropnego... teraz ledwo co wyszłam a nastąpiły jakieś komplikacje dziś mam 16.30 do chirurga... Proszę trzymajcie kciuki albo powiedzcie mi że nie trafię już do szpitala że nie będzie drugiej operacji i będzie wszystko dobrze...
biedaczka wspoczuje...TRZYMA KCIUKI!!!!!!!!!
Black Sea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:09   #4743
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Hej dziewczynki

Myszka śliczna mapka
Stary 2010-10-18, 13:31   #4744
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
ja juz słucham

chciałam zakomunikować ze dzwoniła moja mama i temat poprawki nie został poruszony

btw przed wakacjami był już nasz wątek??

Myszka ja nie wiem dlaczego jesteś niezadowolona:P mapka jest sliczna i urocza a najbardziej podoba mi się ta marcheweczka na środku
Cieszę się, że mama jednak zadzwoniła

Sprawdziłam, nasz wątek Nati założyła 19 czerwca

Jestem niezadowolona, bo materiał jest bardzo drobny i niektóre budynki nie są tak ładne jak w oryginale, poza tym zrobienie napisów to masakra jakaś aha, i marchewka to w rzeczywistości papryczka, ale mi też się ona podoba najbardziej z całej mapki

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Hej Mysia sliczna ta mapka.. nasza zdolniacho

Agatko noo widzisz...cieszę się razem z Tobą

dziewczynki mam do Was mała prośbę bo wczesniej nie zwracałam na to uwagi bo pisałyscie róznie..ale teraz uparłyście się wszytskie i piszecie do mnie natala.....a ja tego nie cierpię....:nie : więc prosze piszcie do mnie Natalia Nati..Natalka Natusia Natalii ale nie natalaaaa...:ni e:
Cieszę się, że mapka się podoba, oby tylko Tż podzielał wasz zachwyt
I przepraszam za Natalę, obiecuję, że już nie będę tak mówić

Cytat:
no więc jestem po operacji wyrostka.. pobyt w szpitali i ten cały ból i te nerwy to było coś okropnego... teraz ledwo co wyszłam a nastąpiły jakieś komplikacje dziś mam 16.30 do chirurga... Proszę trzymajcie kciuki albo powiedzcie mi że nie trafię już do szpitala że nie będzie drugiej operacji i będzie wszystko dobrze...
Oczywiście będę trzymać kciuki żeby wszystko było ok

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Myszka śliczna mapka
Hej Lenka, dziękuję Co u Ciebie?
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 13:36   #4745
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

U mnie ok "Biegam" na uczelnie i nudzę się na wykładach. Na szczęście ludzie fajni. A co u Ciebie??
Stary 2010-10-18, 14:05   #4746
myszowata s
Rozeznanie

Stara bida wyszywam, uczę się jeździć, od czasu do czasu sobie schizuję
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 14:54   #4747
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

A ile godzin już wyjeździłaś??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 14:55   #4748
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Marta, nie ma czego zazdrościć, to w pełni amatorska produkcja (choć ostatnio zaoferował nam pomoc chłopak, który zawodowo zajmuje się montowaniem filmów ), przeznaczona dla niestety dość wąskiego grona odbiorców. Będzie to seria filmików dotycząca historii Polski i Węgier oraz naszych wzajemnych stosunków

Mapka dla Tż prawie skończona, pochwalę się wam nie jestem do końca zadowolona, zostały mi jeszcze napisy: nazwy rzek i miast, ale wychodzą mi one tak beznadziejnie, że zastanawiam się czy jest sens ich robienia

myszka ale to coś takiego innego, nowego, fajnego, nowe doświadczenia, nie każdy ma okazje tego spróbować nawet w amatorskiej producji i tak zazdroszcze Ci

wow super mapka, jak beznadziejnie cos Ty no

Gosia jak z pracą?

cos tu tak cicho
ja niedawno wróciłam w weekend siedziałam w notatkach, wczoraj mama miała imieniny naszło się gości, a dziś od rana zaliczenie może się udało chociaz pogmatwałam no i dziś się dowiedziałam, że nie zaliczyłam zadań z analizy leków nie zabardzo je rozumiem juro mam okienko będe siedziała z koleżanką może coś zrozumiem
ogólnie jestem jakaś zmęczona, bez sił, totalnie sięnie wyspałam, nie mogłam długo zasnąć i teraz jakaś nieprzytomna jestem

a byłam w piątek w empiku to tych kalendarzy jest już mnostwo, ale jak może był jeden fajny to zaraz 39zł więc chyba sobie odpuszcze i zamówie na all, bo tamte mi się podobały chyba, że znajde jeszcze coś fajnego, troche czasu jest
a kurtka jest naprawde zwykła, nie znalazłam jakieś super, najwyżej później Wam wstawie fotke

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2010-10-18 o 14:57
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 16:36   #4749
Panna S
Zakorzenienie

dziękuje za kciuki;*
Panna S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 18:30   #4750
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Witam nowe może napiszecie o sobie coś więcej ? imię, wiek, czym się zajmujecie ?
Myszka mapka jest przeee!! nie mogę się napatrzyć jak można takie cuda robić

My wróciliśmy z tżtem z gór wypad dość udany ale chyba wiecej czasu spędziliśmy na dojazdach niż na pobycie bo w sumie jeden nocleg to mało i w zasadzie niewiele udało nam się zobaczyć bo widoków brak.. mleko wylało i nawet autobus jechał 20km/h bo nic na 2 metry nie było widać...
Ale spotkaliśmy się ze znajomymi porządziliśmy więc już dziś musiałam wrócić na uni. Na szczęście tż był ze mną i jakoś fajne zleciało. A u was co tu tak cicho i pusto przez łikend
Całuję was mocno w ten paskudnie zachmurzony i zimny wieczór
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 18:37   #4751
ygerna
Zakorzenienie

Myszka własnie się zastanawiałam czy to nie jest przypadkiem papryczka, ale badz co bądz jest urocza

brrr chyba naprawde mnie przeziębienie bierze:/ gardło mnie boli, zimno mi a jak odkręce kaloryfer to mi gorąco i słabo więc na tańce nie poszłam a tylko siedze cąły dzień i coś żrę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 18:41   #4752
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Agatka to ciepła herbatka i do wyrka a to wszystko co jesz na pewno się zmieści koło Ciebie
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 18:45   #4753
ygerna
Zakorzenienie

Asia już wypiłam kubeł herbaty z miodem i cytryną, jeszcze planuję wypic ferweks i do łóżka spaać
nażarłam się, ale wyszłam z ząłożenia że jak zjem całe ciasto to nie będę miała nic i przestanie mnie korcić

Stary 2010-10-18, 19:37   #4754
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Trzymam kciuki

Nadrobiłam Was dziewczyny Ale jestem strasznie zmęczona, a to dopiero poniedziałek Idę więc Papa
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:49   #4755
ygerna
Zakorzenienie

Lala grabierz sobie kochana grabierz wpadasz i wypadasz:P
myślę że jesteś zmęczona weekendem....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 23:38   #4756
Legionistka23
Zakorzenienie

dobry wieczór..

Marcia jak fajnie, że się odezwałaś..bo już miałam bic po pupie! ale Ci się upiekło
jak Ci wytłumaczy koleżanka to napewno zaliczycz bo mądra dziewczynka z Ciebie
kurde dobrze, że mi przypomniałaś Marcia o tym kalendarzu..bo ja już zapomniałam, że mam sobie kupic do szkoły

Nie myślcie sobie,że ja się obrażam czy coś o ta natalę..ale jakoś wydaje mi się to bardzo niesympatyczne.. a Natusia przecież taka kochana dla Was jest

Siunia super, że jesteście razem i, że Wam sie weekend udał.. czekamy na więcej relacjii bo jak narazie to cieniutko

Agatka biedactwo..kuruj sie tam..i nie daj się chorobie.. a z tym ciastem mnie rozbawiłaś..

Panna S 3mam kciuki daj Nam znac co powiedzial lekarz.

Leka, Lala cześc..

dziewczyny byłam dzisiaj się spotkac z ta koleżanką o której pisalam Wam w klubie muszę Wam powiedziec, że było fajnie nie poruszałyśmy tego tematu wcześniej wyjaśniłyśmy sobie wszytko na gg i dzisiaj zachowywała się naturalnie i fajnie. a pózniej musiałam jakos wrócic do domu..A odprowadziła mnie na przystanek..i tam stał taki chlopak nie wiem moze z 20 lat miał i ciągle się na mnie patrzył..i to tak dziwnie..słyszał ja mówiłam, że jade na moje osiedlę i że będe wsiadac do autobusu 361 ale, że wcześniej jechał 308 to wsiadłam do tego kupowałam bilet usiadłam na 1wsze wolne siedzenie obok takiej dziewczyny..czułam że ktoś mi się przygląda ale nie rozglądałam się za jakies 5 min dziewczyna wysiadła i obok mnie taki chlopak..i kto sie przesiadł obok mnie ten chłopak z przystanku..zaniepokoiło mnie to bo widziałm jak sie na mnie patrzył..i robił to ciagle w autobusie więc przesiadlam się na siedzenie blisko kierowcy..i gdy się zwolniło obok mnie siedzenie on znów sie przesiadł... dziewczyny musiałam dzwonic po mojego tz zeby wyszedł na przystanek..bo tak sie bałam tego chłopaka..dziwnie sie na mnie patrzył i rozglądał po całym autobusie a jakies 5 min przed moim wyjsciem zostałam z nim sama w busie.. jak już autobus odjechał to się rozplakałam..przypomniało mi się jak gonił mnie ten facet w zimie... nie mogłam się uspokic.. bo wiem ze gdybym nie zadzoniła po Tz to on by wysiadł za mna...i nie wiem może chciałby mnie okrasc.. bo w sumie po co tak latał za mna po tym autobusie..? i jego wzrok w moja strone nie był przyjazny..na koniec okazało się ze mój Tz go zna..ze jest z drugiego osiedla... może myślicie, że panikuję ale jeżdżę busami do szkoły i nikt sie nigdy tak dziwnie nie zachowywał..a co dziwne ten 308 nie jechał na jego osiedle a ten 361 tak.. zreszta on przy moim przystanku pytal sie kierowcy gdzie on teraz jedzie więc był zielony...bałam sie go dziewczyny..jeszcze tak dziwnie mlaskał..niedobrze mi...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2010-10-18 o 23:42
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 08:12   #4757
ygerna
Zakorzenienie

ojej Natalka cóz za okropna historia brrrrrr......no to teraz i ja się będę bała iść jak bedzie ciemno...bo ja sobie różne rzeczy wyobrażam...odpukać nigdy mnie nic takiego nie spotkało

u Was też tak okropnie na dworze?? masakra

no nic ja uciekam na seminarium. okazało się że mi przeniesli z 16.40 na 11.40 więc mam potem cały dzień wolny nie licząc wykładu na 15

paaaaa

Stary 2010-10-19, 08:24   #4758
MarysN
Zakorzenienie

Nati słoneczko, bardzo dobrze, ze zadzwoniłaś po swojego tz! Ten koleś albo był psychiczny, albo po prostu chciał cie wystraszyć. moja kochana...
teraz gdzieś wyjść to masakra.. i jeszcze tak szybko ciemno się robi. ja jak wracam skądś gdzieś po 18, a juz jest ciemno to dzwonie po Mikiego żeby po mnie przyszedł mimo, ze z przystanku mam dosłownie dwa kroki do domu..
I jesteś cholernie dzielna, ja bym się rozpłakała pewnie jeszcze w autobusie, albo zrobiła jakiś ogólny alarm..

a z ta koleżanką wyjaśniło się do końca, tak?

no i dzień dobry..
zaniedbałam was, taka jestem niedobra.. net mi tak chodzi, ze właściwie nie chodzi, dlatego nie będę was nadrabiać bo mi to ze 3dni zejdzie wiec proszę o streszczenie rzeczy ważnych o których Marysia powinna wiedzieć
zauważyłam, ze nam nowe mordki przybyły, wiec witam

tęsknię za wami dziewczynki..
nawet nie wiecie jak bardzo

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

miłego dnia Agat!
i mnie jakieś słoneczko niby się próbuje przebić przez chmurki i mgle, ale coś mu nie idzie.. zimno jak cholera. ale teraz to już chyba norma. jeszcze tylko pół roku, i będzie wiosna

będzie nas o jedno więcej..

Edytowane przez MarysN
Czas edycji: 2010-10-19 o 08:31
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 12:44   #4759
Legionistka23
Zakorzenienie

Maryś fajnie, że się odezwałaś..a jak Ci tam..? jak humorek i samopoczucie..? i jak tam studium..? fajnych poznałaś ludzi...?

Agatko ale fajnie będziesz miec wolne popołudnie.. i jak się czujesz polepszyło Ci się?

a historia dziwna..i nie chce, żeby znów cos takiego miało miejsce.. dobrze, że był mój Tż w domu..zostawił spiącego Filipka w domku i przyszedł na przystanek bo ja tez mam jakieś 3 min do domu z przystanku..eh.

u mnie szaro i zimno za oknem..ale i tak nie jest zła ta jeśień.. słyszałyscie co sie stało w tym biurze poselskim PiS w Łodzi..??ja nie wiem co się na tym świecie dzieje..już chyba nigdzie nie można czuc się bezpiecznym. Natomiast wypowiedz J.K..
Filipkowi przyszły spodnie i ten sweterek który Wam pokazywałam przymierzałam i wygląda hmm jak mały przystojniak.. wieczorem ubiorę go żeby tż zobaczyl to zrobie mu kilka fotek..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 13:32   #4760
ygerna
Zakorzenienie

...a potem wrzuucisz te fotki na maila zebyśmy się pozachwycały

przeczytałam tlyko tytuł na onecie a w głębszą lekturę się nie zagłębiałam. ale myślę ze paradoksalnie ten, kto napadł wyświadczył PiSowi przysługę

dziEki Natalka juz mi lepiej, wczoraj wypiłam na wieczór Ferweks junior bo tylko to miałam, dzis kupiłam zwykły..czuję że zrobi mi się porządny katar i zapchają zatoki

wkurzyłam się, bo nie było tego seminarium, a leciałam jak głupia żeby się nie spóźnić...na pocieszenie zajrzałam do rossmanna i natury i kupiłam lakier do paznokci i parę innych bardzo potrzebnych mazideł

Stary 2010-10-19, 15:40   #4761
kropelkaa
Zakorzenienie

czesc Dziewczynki

Natalka Skarbie nie dziwie się, że sie przestraszyłaś tego faceta, kurde ja to chyba bym wcale z tego busa ze strachu nie wysiadła albo nie wiem właśnie po tate dzwoniła czy coś, ludzie są dziwni czego on chciał kurde, ja to w ogóle mam tak jak ide sama pustą ulicą i ciemno to się tak stracham, że ktoś wyskoczy non stop się oglądam pamiętam kiedyś szłam z koleżąnkami z miasta było ciemno pewnie ok 20-21 i nas zaczęli gonić jacyś kolesie potem się śmiali, ale ja myślałam, że padne na zawał
jeszcze apropo kalendarzy to teraz w Twoim Stylu jest z gazeta za 10,90 srebrny i fioletowy

Agata to kuruj się , ciepło ubieraj, herbatka pod kocykiem i coś od przeziębienia, jak męczy katar to acatar sprpobuj szybciej zejdzie i ogolnie teraz w tym okresie jesiennym to trzeba cały czas witaminy brać

Asia jak fajnie, że tak miło spędziliście weekend, chociaż jeden dzień ale razem

Marys my też tęsknimy

pouczyłam się dziś z koleżanką tych zadań i chyba już jutro pojde jej poprawić, bo każdy ma do niej iśc jutro albo w czwartek jeszcze dziś posiedze nad nimi
w ogóle to przydałyby mi się do nauki takie dodatkowe 3 książki, poszukałam na all, bo wyjdzie najtaniej kurde 3 książki razem musiałabym zapłacić prawie 250 zł kurde noo strasznie dużo za 3 ksiązki, mogłabym zamowić je oddzielnie, ale wtedy płacić za przesyłke każdej a akurat znalazłam u jednego sprzedawcy, kurde nie wiem co mam zrobić
u mnie tez tak szaro, zimno brrr w pogodzie mowili, że w czwartek śnieg

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

http://demotywatory.pl/2174370/Na-sw...iliardow-ludzi i prawdziwe...
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 16:16   #4762
lala2506
Zakorzenienie

hej piękne weekend naprawdę ciężki i to masakrycznie pokłóciłam się tak z TŻ, że masakra i muszę się zmienić, bo do straty było blisko na szczęście bardzo mnie kocha kiedyś mi mówił, ze w gimnazjum palił, ale rzucił. Potem mi obiecał, że w ogóle już nie będzie palił, a jak się pogodziliśmy ostatnio to mi się przyznał, że od 3 tygodni pali, ale zeszła mu jedna paczka Nienawidzę fajek! Jak mam go przekonać do tego, żeby to zostawił? Gadałam z nim, a on mi mówi, że nie chce rzucać, bo go to uspokaja Ręce opadają Radźcie kochane!
Stary 2010-10-19, 16:37   #4763
MarysN
Zakorzenienie

Nati co sie stalo, bo ja nic nie slyszalam..?

u mnie to tak nijak.. humor to tez zalezy od dnia, wiec jakos sie tam krece.. plakac mi sie chce, ale udaje i sie usmiecham, wiec nie jest az tak zle jutro powinnam miec juz szybszy internet..oby!

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

nie rozmawiaj z nim lala jak bedzie palil. ja tak robilam kiedys..

Stary 2010-10-19, 16:50   #4764
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Heeeej
Obiecuję poprawę i częstsze zaglądanie bo czytałam ale nie pisalam za duzo...

Lala jak palenie go uspokaja to niech sie nauczyc na drutach robic
Ja oduczylam mojego ojca- powiedzialam rodzicom ze sie do nich nie odzywam poki nie rzuca. Ojciec nie pali juz jakie 4-5 lat. Mama jest niereformowalna.

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-19, 17:01   #4765
MarysN
Zakorzenienie

a moj tata to juz jakies 15, wiec sa dowody, ze rzucic mozna i ze mozna znalezc cos innego co uspokoi. chociazby te druty, ktore tak mnie ubawily, ze prawie spadlam z łozka

Stary 2010-10-19, 17:14   #4766
lala2506
Zakorzenienie

Kurde, ale nie chce tak ja bym chciała, żeby on chciał to skończyć

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

wyobraziłam go sobie robiącego na drutach:P padłam
Stary 2010-10-19, 17:16   #4767
MarysN
Zakorzenienie

bedzie chcial, jesli zobaczy ze sprawia ci to ogromna przykrosc, a zobaczy to jesli nie bedziesz z nim rozmawiac. nie, ze wogole. tylko tak 'sucho'. badz stanowcza, zimna jak lod, oschla..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-19, 17:28   #4768
lala2506
Zakorzenienie

Ale on przy mnie nie pali. Chodzi o to, żeby nie robił tego wcale

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Jutro muszę mu zacząć porządnie suszyć głowę nie wyczuje od niego papierosów, ale mam plan Po pierwsze zobaczymy się i buzi na przywitanie, to małe "ojej, papierosowy smrodzik czuję", przyjdziemy do mnie to mu powiem, że mnie od Niego odpycha, że nie chce żeby psuł zdrowie, że ma ręce brzydkie od papierosów albo coś jeszcze. Mimo tego, że nie zauważyłam nic takiego ale w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone A w końcu jest miłość i jest papierosowa wojna
Stary 2010-10-19, 17:39   #4769
MarysN
Zakorzenienie

no to sprobuj tak jak ci mowilam..

Stary 2010-10-19, 17:52   #4770
lala2506
Zakorzenienie

Ok ja idę. Papa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości