|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
ja lubię pisać Natalka
![]() a na wyrostkach się nie znam, ale jak juz go nie masz to po co kolejna operacja?? będzie dobrze! ![]()
#4742 | |
BAN stały
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Myszka śliczna mapka ![]()
#4744 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sprawdziłam, nasz wątek Nati założyła 19 czerwca ![]() Jestem niezadowolona, bo materiał jest bardzo drobny i niektóre budynki nie są tak ładne jak w oryginale, poza tym zrobienie napisów to masakra jakaś ![]() ![]() Cytat:
![]() I przepraszam za Natalę, obiecuję, że już nie będę tak mówić ![]() Cytat:
![]() Hej Lenka, dziękuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
U mnie ok
![]() ![]() ![]() ![]()
#4746 |
Rozeznanie
|
Stara bida
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
A ile godzin już wyjeździłaś??
![]()
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myszka ale to coś takiego innego, nowego, fajnego, nowe doświadczenia, nie każdy ma okazje tego spróbować nawet w amatorskiej producji i tak zazdroszcze Ci ![]() wow super mapka, jak beznadziejnie cos Ty no ![]() Gosia jak z pracą? cos tu tak cicho ![]() ja niedawno wróciłam w weekend siedziałam w notatkach, wczoraj mama miała imieniny naszło się gości, a dziś od rana zaliczenie może się udało chociaz pogmatwałam ![]() ![]() ![]() ogólnie jestem jakaś zmęczona, bez sił, totalnie sięnie wyspałam, nie mogłam długo zasnąć i teraz jakaś nieprzytomna jestem ![]() a byłam w piątek w empiku to tych kalendarzy jest już mnostwo, ale jak może był jeden fajny to zaraz 39zł więc chyba sobie odpuszcze i zamówie na all, bo tamte mi się podobały chyba, że znajde jeszcze coś fajnego, troche czasu jest ![]() a kurtka jest naprawde zwykła, nie znalazłam jakieś super, najwyżej później Wam wstawie fotke ![]() Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-10-18 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
dziękuje za kciuki;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Witam nowe ![]() ![]() Myszka mapka jest przeee!! nie mogę się napatrzyć jak można takie cuda robić ![]() My wróciliśmy z tżtem z gór ![]() Ale spotkaliśmy się ze znajomymi ![]() ![]() ![]() Całuję was mocno w ten paskudnie zachmurzony i zimny wieczór ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Myszka własnie się zastanawiałam czy to nie jest przypadkiem papryczka, ale badz co bądz jest urocza
![]() brrr chyba naprawde mnie przeziębienie bierze:/ gardło mnie boli, zimno mi a jak odkręce kaloryfer to mi gorąco i słabo ![]() ![]()
#4752 |
Zakorzenienie
|
Agatka to ciepła herbatka i do wyrka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Asia już wypiłam kubeł herbaty z miodem i cytryną, jeszcze planuję wypic ferweks i do łóżka spaać
![]() nażarłam się, ale wyszłam z ząłożenia że jak zjem całe ciasto to nie będę miała nic i przestanie mnie korcić ![]()
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nadrobiłam Was dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Lala grabierz sobie kochana grabierz
![]() myślę że jesteś zmęczona weekendem....
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór..
![]() ![]() Marcia jak fajnie, że się odezwałaś..bo już miałam bic po pupie! ale Ci się upiekło ![]() jak Ci wytłumaczy koleżanka to napewno zaliczycz bo mądra dziewczynka z Ciebie ![]() kurde dobrze, że mi przypomniałaś Marcia o tym kalendarzu..bo ja już zapomniałam, że mam sobie kupic do szkoły ![]() Nie myślcie sobie,że ja się obrażam czy coś o ta natalę..ale jakoś wydaje mi się to bardzo niesympatyczne.. ![]() ![]() ![]() ![]() Siunia super, że jesteście razem i, że Wam sie weekend udał.. ![]() ![]() Agatka biedactwo..kuruj sie tam..i nie daj się chorobie.. ![]() ![]() Panna S 3mam kciuki daj Nam znac co powiedzial lekarz. Leka, Lala cześc.. ![]() dziewczyny byłam dzisiaj się spotkac z ta koleżanką o której pisalam Wam w klubie muszę Wam powiedziec, że było fajnie nie poruszałyśmy tego tematu wcześniej wyjaśniłyśmy sobie wszytko na gg i dzisiaj zachowywała się naturalnie i fajnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-10-18 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
ojej Natalka cóz za okropna historia
![]() ![]() ![]() u Was też tak okropnie na dworze?? masakra ![]() no nic ja uciekam na seminarium. okazało się że mi przeniesli z 16.40 na 11.40 więc mam potem cały dzień wolny ![]() ![]() paaaaa ![]()
#4758 |
Zakorzenienie
|
Nati słoneczko, bardzo dobrze, ze zadzwoniłaś po swojego tz! Ten koleś albo był psychiczny, albo po prostu chciał cie wystraszyć. moja kochana...
![]() teraz gdzieś wyjść to masakra.. i jeszcze tak szybko ciemno się robi. ja jak wracam skądś gdzieś po 18, a juz jest ciemno to dzwonie po Mikiego żeby po mnie przyszedł mimo, ze z przystanku mam dosłownie dwa kroki do domu.. I jesteś cholernie dzielna, ja bym się rozpłakała pewnie jeszcze w autobusie, albo zrobiła jakiś ogólny alarm.. ![]() ![]() ![]() a z ta koleżanką wyjaśniło się do końca, tak? no i dzień dobry.. ![]() zaniedbałam was, taka jestem niedobra.. net mi tak chodzi, ze właściwie nie chodzi, dlatego nie będę was nadrabiać bo mi to ze 3dni zejdzie ![]() ![]() zauważyłam, ze nam nowe mordki przybyły, wiec witam ![]() ![]() tęsknię za wami dziewczynki.. nawet nie wiecie jak bardzo ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- miłego dnia Agat! ![]() i mnie jakieś słoneczko niby się próbuje przebić przez chmurki i mgle, ale coś mu nie idzie.. zimno jak cholera. ale teraz to już chyba norma. jeszcze tylko pół roku, i będzie wiosna ![]()
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2010-10-19 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Maryś fajnie, że się odezwałaś..a jak Ci tam..?
![]() ![]() Agatko ale fajnie będziesz miec wolne popołudnie.. ![]() ![]() a historia dziwna..i nie chce, żeby znów cos takiego miało miejsce.. ![]() u mnie szaro i zimno za oknem..ale i tak nie jest zła ta jeśień.. ![]() ![]() Filipkowi przyszły spodnie i ten sweterek który Wam pokazywałam przymierzałam i wygląda hmm jak mały przystojniak.. ![]() ![]()
#4760 |
Zakorzenienie
|
...a potem wrzuucisz te fotki na maila zebyśmy się pozachwycały
![]() przeczytałam tlyko tytuł na onecie a w głębszą lekturę się nie zagłębiałam. ale myślę ze paradoksalnie ten, kto napadł wyświadczył PiSowi przysługę ![]() dziEki Natalka juz mi lepiej, wczoraj wypiłam na wieczór Ferweks junior bo tylko to miałam, dzis kupiłam zwykły..czuję że zrobi mi się porządny katar i zapchają zatoki ![]() wkurzyłam się, bo nie było tego seminarium, a leciałam jak głupia żeby się nie spóźnić...na pocieszenie zajrzałam do rossmanna i natury i kupiłam lakier do paznokci i parę innych bardzo potrzebnych mazideł ![]()
#4761 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki
![]() Natalka Skarbie ![]() ![]() jeszcze apropo kalendarzy to teraz w Twoim Stylu jest z gazeta za 10,90 srebrny i fioletowy ![]() Agata to kuruj się , ciepło ubieraj, herbatka pod kocykiem i coś od przeziębienia, jak męczy katar to acatar sprpobuj szybciej zejdzie ![]() Asia jak fajnie, że tak miło spędziliście weekend, chociaż jeden dzień ale razem ![]() Marys my też tęsknimy ![]() pouczyłam się dziś z koleżanką tych zadań i chyba już jutro pojde jej poprawić, bo każdy ma do niej iśc jutro albo w czwartek jeszcze dziś posiedze nad nimi ![]() w ogóle to przydałyby mi się do nauki takie dodatkowe 3 książki, poszukałam na all, bo wyjdzie najtaniej kurde 3 książki razem musiałabym zapłacić prawie 250 zł ![]() ![]() u mnie tez tak szaro, zimno brrr w pogodzie mowili, że w czwartek śnieg ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- http://demotywatory.pl/2174370/Na-sw...iliardow-ludzi i prawdziwe... |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
hej piękne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Nati co sie stalo, bo ja nic nie slyszalam..?
u mnie to tak nijak.. humor to tez zalezy od dnia, wiec jakos sie tam krece.. plakac mi sie chce, ale udaje i sie usmiecham, wiec nie jest az tak zle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- nie rozmawiaj z nim lala jak bedzie palil. ja tak robilam kiedys.. ![]()
#4764 |
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Obiecuję poprawę i częstsze zaglądanie bo czytałam ale nie pisalam za duzo... Lala jak palenie go uspokaja to niech sie nauczyc na drutach robic ![]() Ja oduczylam mojego ojca- powiedzialam rodzicom ze sie do nich nie odzywam poki nie rzuca. Ojciec nie pali juz jakie 4-5 lat. Mama jest niereformowalna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
a moj tata to juz jakies 15, wiec sa dowody, ze rzucic mozna i ze mozna znalezc cos innego co uspokoi. chociazby te druty, ktore tak mnie ubawily, ze prawie spadlam z łozka
![]()
#4766 |
Zakorzenienie
|
Kurde, ale nie chce tak
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- wyobraziłam go sobie robiącego na drutach:P padłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
bedzie chcial, jesli zobaczy ze sprawia ci to ogromna przykrosc, a zobaczy to jesli nie bedziesz z nim rozmawiac. nie, ze wogole. tylko tak 'sucho'. badz stanowcza, zimna jak lod, oschla..
![]()
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Ale on przy mnie nie pali. Chodzi o to, żeby nie robił tego wcale
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Jutro muszę mu zacząć porządnie suszyć głowę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
no to sprobuj tak jak ci mowilam..
![]()
#4770 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.