|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
za troszkę ponad tydzień się przekonam, jak bardzo jest wygodna..mam nadzieję, że będzie tak, jak piszesz
|
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
gratuluję serdecznie
|
|
#4743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I wszystkiego co najlepsze dla Was Wyglądałaś pięknie!
|
|
|
|
|
#4744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ta moja kwiaciarka powiedziała, że w najlepszym wypadku 150 zł., ale że to będzie zależało od ilości wybranych kwiatów, jak wezmę mniej kalii, to bliżej 150 zł., jak więcej kalii - to raczej ponad 200 zł.No pójdę do niej na początku sierpnia i zapytam ostatecznie. kwestia jest też tego typu, że ślubu nie biorę w Lublinie, więc nie będzie mi się opłacać jechać po sam bukiet do Lublina, szczególnie, że w sobotę nie mam jak. Ale dzięki za info ![]() monik_85, gratulacje A relacja bardzo sympatyczna i fajnie że zdjęcia od razu zamieściłaś Ślicznie wyglądałaś ![]() A pomysł z nutą z piratów z karaibów przy wjeździe tortu też fajny
http://www.weselinka.pl/suwaczek/16/2011-9-10.png http://s10.suwaczek.com/20110910580113.png http://www.suwaczek.pl/cache/0593c73754.png *** Aktualna lista PM 2011 i 2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3130 W kwestii aktualizacji wpisów, zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo bym prosiła o namiary na jakies firmy transportowe - sprawdzone - potrzebuje porównać oferty
poprosze o PW
|
|
|
|
#4746 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja to euriellkaCytat:
Cytat:
Cindi dobrze pamietasz . Ja jednak bylabym za klubem na wizazu, tutaj bysmy pisaly, a tam bylyby fotkiCytat:
A my dzisiaj odebralismy obraczki. Sa przepiekne i zrobili nam grawer, na ktorym bardzo nam zalezalo
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna relacja i cudownie wyglądaliście
|
|
#4748 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
monik85 - najlepsze życzonka!! wyglądaliście super! dzięki za obszerną relację, cudnie się czytało, TŻtowi też się podobała )Cytat:
![]() Dziewczyny! założyłam konto na gmailu- nazwałam je lubelskie.PM. Wrzucajcie fotki ja wrzucę swoje dziś wieczorem, bo teraz jedziemy jeszcze z zaproszeniami hasło dla wtajemniczonych na maila ![]()
|
||
|
|
|
#4749 |
|
Rozeznanie
|
monik 85, ślicznie wyglądaliście
a i relacja super
|
#4750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
monik_85 świetna relacja, wcale nie czuć, że taka długa emocje niesamowite, aż się oczy same śmieją do Was trzymających się w kościele a ręce POZA TY PIĘKNIE WYGLADAŁAŚ |
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie na tej ulicy przy której jest plac wolności tylko daalej od niego.
|
|
|
#4752 |
|
Rozeznanie
|
kruczydło, dziękuję za zdjęcia
ślicznie wyglądałaś..tak promiennie..
|
#4753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wesele było na około 200 osób - wydawanie ciepłego dania i deseru trwało prawie dwie godziny, zdążyliśmy porządnie zgłodnieć Nie było talerzyków, więc nie można było sobie nałożyć przystawek. Ludzie byli już tak głodni, że poszli po talerzyki i zarazem coś do jedzenia do stołu wiejskiego, w ciągu 5 minut stół wiejski był pusty! Co do kelnerów to miałam wrażenie, że płacą im z kilometra - talerzyki wymieniał jeden kelner, najpierw przeszedł dookoła stołu i położył przy talerzu widelec, druga runda wokół stołu - dołożył nóż, trzecia zebrał brudne sztućce, później talerzyki i na końcu postawił czyste. A co do jedzenia było go rzeczywiście mało i bardzo małe porcje, oceńcie same na zdjęciach (wiem, że są słabej jakości ale były robione komórką) PS Wszystkim tegorocznym PM życzę wszystkiego najlepszego i aby nie było takich wpadek na ich weselach - pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4754 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale fakt faktem musisz poprzymierzać bo potem róznie to wygląda ![]() Cytat:
mam tyle samo wzrostu co Ty ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
myślę, że trzeba też pamiętać zeby sprawdzić czy ktoś się tu udziela zanim dostanie hasło
|
|||||
|
|
|
#4755 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wrzuciłam na maila fotkę z dzisiejszej pierwszej przymiarki - suknia była skracana na dwóch pierwszych warstwach tiulu i części materiałowej i trwało to jakieś 25 min, masakra stać tyle w bezruchu!
ale dałam radę. Ponoć niektóre pmki mdlały Zewnętrzne wartstwy będą skracane już w odniesieniu do tych pod spodem (ufff!).Jestem naprawdę bardzo zadowolona z całości - tym bardziej, że bolerko kupiłam w ciemno na allegro i nie byłam pewna, czy będzie psaować, zarówno kolorem jak i rozmiarem i aplikacjami. Ale myślę, że wyszło super
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
oooo masz ten welon który mi dały zmierzyć
![]() a suknia cudo
|
#4757 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny - La Cocinerita, amantas_amaentes, Ashyshqa, ona911 chciałam Wam złożyć spóźnione ale szczere życzenia. Życzę Wam i w Waszym TŻ dużo miłości, wspólnych radości i spełnienia marzeń
. I tak jak napisała już wcześniej Tenaya24 "Niech życie u boku Waszych Mężów będzie piękne, pełne wzajemnego szacunku, zaufania i zrozumienia" Tenaya24 i kruczydło a Wam dziewczyny dziękuję za zdjęcia są cudne Obie wyglądałyście promienie a wasza radość na nich jest bezcenna ![]() monik_85 - świetne relacje bardzo przyjemnie się czytało .Dziewczyny muszę wam się pochwalić wczoraj zapisałam nas tzn. siebie i Tż na naukę tańca ale nie na indywidualne lekcje tylko w grupie dla początkujących. Dzisiaj byliśmy na pierwszych zajęciach i muszę wam powiedzieć że świetnie się na nich czułam. I jestem zdziwiona bo mojemu Tż też się podobało chociaż ma on straszne opory do tańca z resztą ja też, ale to dla tego, że zawsze myślałam że mam 2 lewe nogi i dalej tak myślę . Może po tych 8 lekcjach uda nam się cosik wspólnie w miarę ładnego i zgrabnego zatańczyć .A z pozostałych przygotował to mamy już zrobione nauki i poradnię, kupiliśmy mi sukienkę na poprawiny a Tż koszulę na ślub i na poprawiny, odebraliśmy też garnitur od krawca (ale oddaliśmy go z powrotem do poprawek). Byłam też na pierwszej przymiarce a następną mam w połowie lipca i już się nie mogę doczekać co nowego na niej zobaczę
|
|
|
|
#4758 |
|
Wtajemniczenie
|
basik_4, a na tańce chodzicie w Świdniku?
kffiatusheq, to i ja się uśmiechnę zaraz na priv odnośnie maila ![]() kruczydło, ja również dziękuję za fotki, są przepełnione radością! Wyglądaliście na mega szczęśliwych! I oby całe Wasze życie takie było!monik_85, super było przeczytać taką relację, zrobiłam to z zapartym tchem
|
#4759 |
|
Raczkowanie
|
zeszłotygodniowym PMkom- wszystkiego co najlepsze!szczęścia i miłości La Cocinerita, amantas_amaentes, Ashyshqa,monik_85, ona911
Ale ten czas szybko mija, ja pamietam jak do mojego wesela było ponad 1,5roku a już za miesiąc będzie rok. Noi prawie co tydzień nowe dziewczyny stają się już żonkami (bo mimo, że udzielam się od nie dawna to podczytuję Was od zimy)
Edytowane przez pchla_szachrajka87 Czas edycji: 2011-07-07 o 01:37 |
|
|
|
#4760 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Rozeznanie
|
monik_85 super relacja!! wielkie gratulacje i dużo, dużo szczęścia
też zamawiam ciasta z Tadka, miło było przeczytać dobrą opinię ![]() kffiatusheq fajnie, że założyłaś maila, to super pomysł. Piszę na priva o hasło ![]() ja mam przymairkę w sobotę to zrobię zdjęcia i wrzucę
|
|
|
|
#4762 |
|
Raczkowanie
|
aaaa 2 dni
zero stresu mam nadzieje ze bedzie tak do konca przygotowania w toku dzisiaj dzien upiekszania pedicure , rzeski, założenie paznokci u rąk i nóg ahh pełen relaks
|
|
|
|
#4763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4764 |
|
Rozeznanie
|
kffiatusheq piękna suknia
![]() ten pomysł ze wspólnym mailem był rewelacyjny |
|
|
|
#4765 |
|
Rozeznanie
|
monik - super relacja - gratuluje takiego pieknego dnia
![]() kffiatushek - poproszę maila gsk - Twoja suknia tez robi wrazenie - róze są cudne!!!!!!! ja ciagle czekam na przymiare....
|
|
#4766 |
|
Raczkowanie
|
Witam, melduje się kolejna PM2012. Przyjmiecie mnie do Waszego szacownego grona?
|
|
|
|
#4767 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
La Cocinerita i Monik - fantastyczne relacje, świetnie się je czyta
Może tylko z lekkim żalem, że nie byłyśmy tam z Wami, bo musiało być cudownie! ![]() Dziękuję za wszystkie miłe słowa i tutaj i na priv, ogromnie miło czytało mi się te wszystkie komplementy ![]() Oglądam sobie czasem te nasze zdjęcia i żałuję tylko, że to już po wszystkim... ślub powinien trwać co najmniej tydzień ![]() To co z tym wątkiem dla żonek?
|
|
|
|
#4769 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
: "Napisane przez bianeczkaa Witam, jako była PM oczekiwałam ocen lokalu, więc wystawię swoją o Dworku Arkadia. Jestem świeżo po weselu. Byłam na weselu jako gość i muszę przyznać, że jestem baaaaardzo rozczarowana, bardzo ! "Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4770 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was moje drogie
![]() Opowiem co nieco o naszym ślubie i weselu ![]() Przygotowania W sobotę obudziłam się przed budzikiem czyli przed 7 rano. Miałam małego stresa więc leżąc w łóżeczku wzięłam telefon w dłoń i zaczęłam grać w moją ulubioną grę to mnie trochę rozluźniło i zrelaksowało. O 7:15 zadzwonił budzik no i wstałam. O godzinie 8 byłam umówiona z moją Siostrą, że jedziemy razem na czesania do Pani Ireny. Ona miała na 9 ja na 10 ale Siostrę tak szybko uczesała, że ja siadłam na fotel o 9:25 . Fryzury i jej i moja wyszły super . Pani Irena również upięła mi woalkę i wyobraźcie sobie , że po wyjściu z salonu poszłyśmy na szybkie zakupy do Plazy bo zapomniałam kupić sobie błyszczyku do ust . Ludzie się na mnie patrzyli i było słychać szepty... to chyba panna młoda śmiesznie to wyglądało na pewno ale co tam, błyszczyk musiał być :P. Potem wróciłam do domu a tam już malowała moja starszą Pani Marta Banach. Nigdy w życiu nie widziałam mojej starszej w takim makijażu. Wyglądała rewelacyjnie! Po niej siadałam na fotel ja i zaczęło się czarowanie mojego makijażu. Po chwili zjawił się Marcin Kańtoch i zaczął robić zdjęcia. Było bardzo miło i całkowicie bez stresu. O efekty pracy się nie obawiam bo kto chociaż trochę zna Marcina to wie na co go stać Wrócę jeszcze do Pani Marty i mojego makijaży. To co wymalowała to po prostu mistrzostwo świata. Piękny mocny makijaż. Dosłownie zabójczy Wszyscy byli zachwyceni. Jak już będę miała jakiekolwiek zdjęcia do wrzucę i same ocenicie ![]() Po makijażu miałam trochę przerwy i zjadłyśmy ze starszą paróweczki przygotowane przez moją mamę ![]() O godz 15 zapukali do drzwi fotograf i kamerzysta i doznałam lekkiego szoku, że w drzwiach pojawił się sam Pan Waldemar Serafin (a kilka dni wcześniej mówił, że będzie ktoś inny od niego). Bardzo się ucieszyłam i już wiedziałam, że mam zawodową ekipę . Zaczęłam się ubierać w suknię...a tym czasie przyjechali moi chrzestni...i żeby nie było, że wszystko było idealnie to w międzyczasie odebrałam telefon od mojego przyszłego męża, że policja go zatrzymała z powodu tablic na samochodzie. Jechali za nim a z tyłu był napis GAME OVER i pomyśleli, że to podejrzane (dekoracja była tylko na masce z przodu więc tego już nie widzieli) . Moja Mama mało co zawału nie dostała ale po chwili zadzwonił telefon i TŻ powiedział, że jest ok i już do mnie jedzie .Przyjechał, przywitał się, powiedział, że wyglądam pięknie . Czekaliśmy jeszcze na rodziców i jego chrzestną. Po chwili się zjawili i rozpoczęło się błogosławieństwo. Tego się najbardziej bałam..że wszyscy się popłaczemy..ale daliśmy radę..łezki się w oczach kręciły ale nikt się nie popłakał Potem wyszliśmy z domu..zapakowaliśmy się do samochodu i ruszyliśmy do Kościoła .....
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

układała się cały czas pięknie i co najważniejsze mimo szaleństw nigdzie się nie podarła
nie zamieniłabym jej na żadną inną
Na pewno będziesz zadowolona 
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
Przecież zdjęcie sukni i dodatków nie musi być na Was, może być katalogowe 

! Lokal owszem piękny, jednak ginie wśród tych budynków dookoła (jakieś magazyny, rudery, fuj...) Sala przepiękna, na prawdę extra klimatyzacja, podłoga się nie ślizga, toalety duże, czyściutkie, no i to chyba na tyle z tych pochwał. Lokal ma zakusy na obsłużenie 500 osób, ale przy 200 już nie ma gdzie postawić samochodu :/ Jedzenie.........zacznijm y od tego, że siadając do stołu nie ma talerzyków żadnych. Żeby coś zjeść trzeba czekać na zupę, następnie na drugie danie no i dopiero później dostaje się talerzyk (wreszcie). Gorące dania całkiem smaczne, ładnie podane ale porcje niestety małe. Obiadem w ogóle sie nie najadłam, a nie mając talerzyka na przystawki ciężko coś zjeść.
ale dałam radę. Ponoć niektóre pmki mdlały
Zewnętrzne wartstwy będą skracane już w odniesieniu do tych pod spodem (ufff!).
. Może po tych 8 lekcjach uda nam się cosik wspólnie w miarę ładnego i zgrabnego zatańczyć