![]() |
#4741 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVIII
kleszcz ła...boje sie kleszczy i borelki
![]() Cytat:
na szafe z nim!!! ![]() ![]() Cytat:
trzeba było ciacho taksówką od razu do Maji wysłać ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-06 o 09:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że ja jestem nocna zmora i przychodzę bardzo późno... Może na którymś koncercie spotkasz, bo nagłaśnia czy tam oświetla takie większe imprezy. ![]() Ja mam ostatnio jakąś masakrę z chłopami, kleją się strasznie. I choć sprowadziłam się tu z innej miejscowości, to każdy twierdzi, że mnie skądś zna. Albo pamiętają z koncertów, na których nie byłam, a wiem, że moja stara ekipa była. ![]() 10 lat temu to bym brała to wszystko... Czyli metodą jest nie chcieć i olewać ![]() ![]() o ja głupia ![]()
![]() |
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
drogie wizazystki - z czym toto nosić i dlaczego rurki i balerinki?
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czy chcę czy nie chce, to się żaden fajny nie klei ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-06 o 10:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
grozi wypollizowaniem
|
chyba nie mam za grosz gustu
![]()
#4745 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
![]() Ja też tak mam że podobają mi się w konkretnym wcieleniu, np. Clint Eastwood jest nie w moim typie zupełnie ale w trylogii o Bezimiennym jest mniam, mniam, albo taki Harrison Ford, ciachowaty tylko i wyłącznie jako Han Solo ![]() Cytat:
Mój ciastek nr 1we Władcy to Lurtz ![]() ![]() Ciastek nr 2 to Gothmog ![]() TŻ stwierdził że nic dziwnego że Elfy dla mnie takie ciotkowate się w tym filmie wydają ![]() Cytat:
![]() czaszeczki i pogrzeb dla mnie jak najbardziej pasują ![]() ![]() Produkują, tylko naszukać się trzeba. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Polly, zapewniam Cię że masz gust ale specyficzny ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
grozi wypollizowaniem
|
jaka dyplomatka ![]() mam specyficzny gust ,w dodatku jestem inteligentna inaczej ![]()
#4747 | |
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() Kurde, kicha. Po pierwsze kupiliśmy w Komforcie panele w ratach zero procent (4 razy jeździliśmy bo ciągle był jakiś problem - z ich strony) i co się okazuje, jednak nie zero bo niechcący dowalili ubezpieczenie ![]() Po drugie kupiłam bohowate chustki na allegro, zapłaciłam 24-go i ciszaaaa. Maile olewają póki co a same pozytywy. Nie wiem, jakaś niewidzialna jestem czy coś. Może im zrobię wjazd na chatę bo to blok obok ![]() A po trzecie znajomi wynajmujący od nas mieszkanie zbili klosz w żyrandolu (jakim cudem? nie wiem, wisiał wysoko i nie widzę metody jego zbicia) i teraz się bujam i szukam pasującego bo żyrandol jest zbyt boski żeby z niego rezygnować. No po prrrostuuu.... ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Polly, e tam specyficzny, mnie się stylizacja podoba i czarna kieca też super ale do tego trzeba mieć patykowatą figurę (biodra) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Aj tam. Ludzie mają swój własny gust i żaden nie jest lepszy od drugiego.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4751 | |||
Zakorzenienie
|
masz swój własny - opiniami inych się nie przejmuj - przecież niedawno była tu dyskusja o inności i szarej masie poddającej się trendom
![]() Albo czytaj mój podpis - moja mantra ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() może uprawiali skoczne zabawy na świńskiej piłce? ![]() Jak zbili, to niech odkupią ![]() jak kiedyś widziałam, jak w pociągu jarzeniówka spadła konduktorowi na głowe, akurat jak mi bilet sprawdzał ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-06 o 10:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Nindżopesz
|
Ale że jak
![]() Nie wierzę, że w tym przypadku sam bo był skierowany DO GÓRY ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Ale, ale może wiecie gdzie kupić/jak się nazywa takie cuś udające świecę co się wsadza w starodawne żyrandole/kandelabry a na tym dopiero przykręca żarówkę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no nie wiem...jednak istnieje cos takiego jak dobry smak...mhmmmm ![]() a te kiece podobaj mi sie trasznie ![]() ![]() co do gustu....to np do tej tuniki nie mogę sie nijak przekonac ![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=14610 ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- chyba se cos poklejam jeszcze na szafe-zeby sie dobić ![]()
![]() |
#4754 | ||
Zakorzenienie
|
No to tak....najpierw próbowałam chodzić na rękach i nic, potem robiłam gwiazdę i nic , ale jak spróbowałam naśladować Bruce'a Lee to spadł i się stłukł ![]()
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Wierzę ![]() ![]() W ciąży w ogóle miałam przejścia - raz zacięłam się w windzie, raz u koleżanki w łazience i raz wirowaliśmy samochodem po całej ulicy przez głupią babę, która nas nie zauważyła i mąż "uciekał", żeby uniknąć zderzenia z nią ![]() A i jeszcze raz policja nas zatrzymała jak jechaliśmy napompować oponę, bo była już "lekko sflaczała". Pan policjant podszedł do samochodu od strony kierowcy i mówi do męża (a noc była) : "Zmieni Pani to koło ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-06 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
specjalnie z antybiotem się wstrzymuję do niedzieli, żeby móc przechlać ![]() wyskaczę, wybawię się, trochę oderwę od przygniatających mnie smutów i od razu wyzdrowieję ja często chorobą reaguję na za dużo stresu
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
![]() łączę się z Gryxem w bólach, grochówka grasuje ![]() plany na weekend się rypły, miała pryjechac Winter, a przyjeżdza teśc ![]()
![]() |
#4758 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
No ba
![]() ![]() Ale jak to do góry? Z podłogi wyrastał?? Cytat:
Ale dobry smak chyba nie ma wiele wspólnego z gustem - moim zdaniem dobry smak to coś w stylu nienakładania dziecku koszulki w czaszeczki na pogrzeb, coś co jest jakoś tam ogólnie przyjęte, bezpieczne, żeby nikogo nie urazić. Przeciwieństwo ekstrawagancji. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |||
Zakorzenienie
|
też bym coś ze swoich dziwactw wrzuciła, ale ja już pisałam, ze nerwowy człowiek jezdem i bym nie zniesła w spokoju tych komentarzy
![]() ![]() Cytat:
![]() no to Ty wysportowana jesteś! ![]() a potem będziesz alimenty płacić, jak nie zapamiętam gościa ![]() Cytat:
![]() Właśnie się zastanawiam, jak się ubrac - myślicie, ze w klubie będzie ciepło/bardzo ciepło/gorąc? ![]() Mam ochotę założyć bluzkę na ramiączkach (bo z przodu takie pseudofolkowe małe hafty ma ![]() ![]() ![]() Cytat:
A dobry gust/smak rozumien jako takie zestawienie ciuchów i dodatków, obojętnie czy typowych czy ekstrawaganckich, które będzie wyglądało super i z klasą - choćby to miały być najdziwaczniejsze części garderoby, ale tak zestawione, ze nie towrzą razem kiczu, tylko coś fajnego Zamotałam ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-06 o 11:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, znalazłam drugą kiecę, boska jest
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
never say no to panda
|
też chcę obaczyć... i pierwszą, i drugą
![]()
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
ciekawe, jak będzie powrót w niedzielę - mam nadzieję, że nie taki, jak z rok temu, jak po imprezie w Łodzi wtoczyłam się przed południem zbolała i skacowana w tramwaj, a tam... wsiadłą jakas miejsko-folklorowa orkiestra i zaczęli napierdzielac na akordeonie
![]() Auć.... ![]() A Polly fajne kiece na szafe wrzuca ![]()
#4763 |
grozi wypollizowaniem
|
kocham Cię
![]() ![]() zapraszam do mojej szafy ![]() ![]()
#4764 |
ʞɐɯǝuɐ
|
to ta druga http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_wi...9110&zid=0&p=5
a pierwszą znajdziesz jak we wieszaki Polly wejdziesz, czarna w podobnym klimacie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
grozi wypollizowaniem
|
kurde...z tej marki jeszcze dziewczyna wkleiła taką kiecuche-wg mnie jest cudna
![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=19106 ha! i mamy adres sklepu ![]() FUMO - sklep odzieżowy - Mokotowska 26, Warszawa
#4766 |
never say no to panda
|
w tej mi się trochę góra nie podoba (przypomina mi koronkowe body, które kiedyś miałam
![]() ale ta jest boska ![]() ![]() tylko do tego trza być śliczną, wysoką, chudziutką i cholernie długonogą lasencją ![]()
![]() |
#4767 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4769 |
ʞɐɯǝuɐ
|
No so? Okolice Galilu, Horn & More, CdG.... i innych takich dizajnerskich butików, chociaż może moje wyobrażenie nie przystaje do rzeczywistości, nigdy w takim miejscu nie byłam i metek z cenami nie oglądałam....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choćby i z koronki były ![]() Zastanawiam się, czy na sobote nie ubrac się tak, jak zwykle na wypad do klubu: bluzka na ramiaczkach (bo w środku gorąc) plus kurtka (bo na dworze zimno), hm... ![]() I oczywiście stare, rozklapione glany ![]() Red, zapomniałam powiedzieć Ci, ze nie mam pojęcia jak się te żyrandolowe "świece" nazywają, ale jakbyś nie znalazła, to tak na wszelki wypadek wspomnę, ze u mnie w kosciele takie są... ![]() ![]() O właśnie - moze w sklepach z dewocjonaliami? ![]() A jak i tam nie będzie, to może poszukaj kościoła z nisko zawieszonymi kinkietami?... ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-06 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.