Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-27, 19:01   #4741
madalena83
Zadomowienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Jejciu, Wy tutaj o jedzeniu, a myślałam, że jak wejdę na forum to o nim zapomnę - bo jem od rana cały czas i dalej jestem głodna, a już mi weny brakuje co by tutaj zjeść.

Ale jak przeczytałam o tej kaszce mannie z sosem malinowym to wpadłam na pomysł budyniu polanego sokiem malinowm - idę chyba sobie zrobić

"Nie da się żyć byle jak ani nawet tak sobie. Trzeba żyć perfekcyjnie"

Jan Lubiński
madalena83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 19:47   #4742
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Montii,jak wcześniej o tym nie myslałam,tak teraz zaczynam się obawiac tych chrzcin...!

A co do afer... oprócz molestowan,niejednokrotni e się słyszało,jak księża prowadzili 'podwójne' życie.. miałam dwóch księzy w liceum,którzy rzucili sułtannę dla KOBIETY! Dlatego niecierpię,jak ktoś mi mówi,co jest grzechem...!!! wrrrrr!
niestety, ale zawsze się do czegoś przyczepią. u mnie w kościele chrzest dają jak rodzice nie mają kościelnego, tyle tylko żę nie przystępują do komunii. Ale jeszcze kilka lat temu nie bylo mowy o chrzcie, trzeba bylo latac po wszystkich w okolicy parafioach i szukać...... paranoja jakaś
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 20:59   #4743
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
iza dziekuje nie zwrocilam uwagi na ciasto francuskie... wstyd pytac., gdzie je dorwę? np w tesco to przy dziale pieczywa?
sa dwa rodzaje cista
mrożone, znajdziesz w mrożonkach
ale ja takiego nie kupuję, bo ciężko z nim coś zrobić przed rozmrożeniem, a nie chce mi się czekać,

kupuję takie co leży w lodówkach, zwinięte w takie ruloniki
tam gdzie masła, margaryny, jogurty itp
są w większości marketów, tanie jest w Lidlu

Cytat:
czarna dlatego ja nie chcę kolędy
a tż chce , mówi ,że jak tylko się odezwie na temat brzucha to księdza wyprosi
ale ja się stresuje
Cytat:
Noooo! Cały czas pieprzył mi o grzechu i wypytywał,czy teraz razem mieszkamy?! Jak powiedziałam,że mąż jest za granicą,to przystopował...
Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
niestety, ale zawsze się do czegoś przyczepią. u mnie w kościele chrzest dają jak rodzice nie mają kościelnego, tyle tylko żę nie przystępują do komunii. Ale jeszcze kilka lat temu nie bylo mowy o chrzcie, trzeba bylo latac po wszystkich w okolicy parafioach i szukać...... paranoja jakaś

ja nie uważam się za katoliczkę, ale kolędę będę musiała przyjąć, bo od 2 miesięcy mieszka z nami moja babcia,a ona jest katoliczką,
jestem ciekawa co się będzie działo na tym spotkaniu

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-11-27 o 21:01
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 21:23   #4744
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,właśnie jestem po kolędzie...
Obawiałam się tego spotkania,bo wiadomo-brzuch,a kościelnego nie ma! Ksiądz o wszystko wypytywał i stwierdził : 'ale przecież to nie po Bożemu!!!' ...zrobiłam się cała czerwona,było mi ciepło i myślałam,że przewrócę się z fotela,chociaż swoje zdanie mam na ten temat! Powiedziałam,że jesteśmy po cywilnym i kościelny jest zaplanowany na lipiec przyszłego roku... Szkoda gadac :/
kolęda? już? tak szybko u was? a co do księdza to niektórzy to szkoda gadać - my jak mieszkaliśmy sami to po prostu nas nie było ale wiem że się takich rzeczy czepiają że masakra a sami nie lepsi

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
czarna hmm nie rozumiem księdza przecież macie ślub co z tego że cywilny
cywilny sam to nie ślub! mój tż jak miał bierzmowanie to ksiądz z ambony krzyczał że kto żyje z kimś tylko ze ślubem cywilnym nie może przystąpić do bierzmowania oni wymyślają a lepsi nie są

Cytat:

dlatego nienawidzę kolęd po co oni w ogóle po domach chodzą zawsze muszą się do czegoś doczepić lub zadawać dziwne pytania
po kasiorę

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 21:34   #4745
megi2015
Zadomowienie

ja mam kolędę w przyszłą sobotę. A dziś mieliśmy gości. fajnie spędzony czas oglądałam finał mam talent i hmmm trochę chyba jestem zawiedziona
Stary 2010-11-27, 22:13   #4746
blackrose4u
Wtajemniczenie

[QUOTE=kasiapruszkow;23477 285]
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
kasiapruszkow fajna lista dzięki tylko u mnie ta ładowarka by nie przeszła hehe oszczędności.../QUOTE]

a jak akurat ci padnie tel podczas pobytu w szpitalu a trzbea bediz emezowi powiedziec zeby cos dowiozl... te szpitalne przepisy sa durne

dziewczyny czy wam tez ciezko sie cokolwiek robi , ja jak kucam , schylam sie lub tp to ledwo to robie nie dosc ze mi ciezko to ejszce niemoge tego w pelni zrobic bo brzuch mi przeszkadza
jestem coraz blizsza do wziecia zwolneinai
ja nie umię utrzymać równowagi jak kucam ale ze schylaniem też mam już problem

Montii ciasto francuskie najlepsze z Biedronki spróbuj też na słodko. Taką wersję uwielbiam - z marmoladą albo powidłami można parówki zawinąć też, lub jak dziwwczyny pisały z kurczakiem np w przyprawie gyros

kupilam ten krem z Gerbera od dzisiaj start smarowania. Zapach ma taki sobie ale zobaczymy efekty.

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 07:15   #4747
ego_ego
Wtajemniczenie

Dzień dobry, ja juz nie spię i Was nadrabiam

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Olusia wszytskie mi się bardzo podobają, ale urzekł mnie nr 3

miałam wczoraj nie przyjemną sytuację, byłam w wc i spojrzałam na papier, a tu patrze skrzep krwi taki brązowy, no zdrętwiałam po prostu w sekundzie. potem za jakieś 20 minut poszłam i znowu i było tego więcej w takim śluzie. zadzwoniłam do położnej a ona mówi że mozliwe że to ten krwiak co miałam na początku jeszcze się nie odbarczył do końca a teraz jak się dzidzi rozpycha to możliwe że uciska i się on opróżnia. powiedziała mi też że jeśli to jest kolor nie żywo czerowny to żeby się nie martwić, bo brązowy znaczy że to coś starego. i to by się zgadzało. od wczoraj więcej mi się nie pokazało, Tymek się rusza jak szalony, więc nie szłam do lekarza. wizytę mam w środę to powiem lekarzowi.
strachu się najadłam co niemiara.
Dobrze, że Cię ta połozna uspokoila, bo ja bym chyba też spanikowała

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
w necie można znaleźć dużo informacji o fotelikach, sposobach ich montażu itp,
poczytam o tym dokładnie jaku już dojdzie do kupowania wózka i fotelika,
ale wstępnie już wiem, że nie chce fotelika od Tako czy Espiro,
i będzie to prawie na 100% Maxi Cosi

a z tym stanikiem to dałaś mi do myślenia,
bo ostatnio jak się przebrałam w piżamę to sobie pomyślałam, że ten biust tak mi ciąży że trzeba by w staniku spać
No właśnie ja też chcę ten maxi cosi, ale mamy kolejny problem, bo mimo że mamy w miarę nowsze samochody (tak mi się przynajmniej wydawalo 2003 i 2005 rok) to mąż mi powiedzial, że nie mamy tych paskow do wpięcia tej bazy izofix

A co do staników to kupilam sobie taki brzydki, bo miękki, gładki na grubych ramiączkach, ale super trzyma cycki. Moja mam się smiała, że w zyciu nie miala takich wielkich cycków, nawet jak była w ciąży
Polecam model z triumpha "Elastiform Claudette 100 Stretch N" kosztuje 44,90 z rabatem 15% ze strony co Wam podawałam wyszło 38 zl i drugi sobie kupiłam do chodzenia taki ładniejszy też miękki ale na drucie i z koronką

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
monti pod twoim wpływem pojechałam wczoraj do tesco ale bodów w takiej cenie nie znalazłam. ogólnie to jakoś drogo mi się tam wydawało. nic nie kupiłam. a podobały mi się tam takie milusie spodnie 2 pack błękitne i szare, ale nie pamiętam ceny, chyba 30 zł. i tak się zastanawiałam że w końcu ich nie wziąłam. ale chyba na nie się skusze
a w moim tesco nie ma takich tanich, już nie raz byliśmy jak coś piszecie, że tanio i du....a nic nie ma

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
ja mam jakis zly dzien dzisiaj... nogi mnie bola..a wstajac z fotela sie noga jakos dziwnie zahaczyla o nogawke i sie przewrocilam ale wyladowalam podparta na kolanach i na rekach, brzuszka nawet nie tknelo ale na szczescie dzidzia kopie i jest wszystko porzadku, mam taka nadzieje ale nie ma innej opcji skoro brzuszek nie tkniety.
oj Kochana trzeba uważać teraz na siebie bo chyba mamy zaburzoną równowagę, bo ja też ciągle się potykam o coś albo gdzieś walnę

Cytat:
Dziewczyny,właśnie jestem po kolędzie...
Obawiałam się tego spotkania,bo wiadomo-brzuch,a kościelnego nie ma! Ksiądz o wszystko wypytywał i stwierdził : 'ale przecież to nie po Bożemu!!!' ...zrobiłam się cała czerwona,było mi ciepło i myślałam,że przewrócę się z fotela,chociaż swoje zdanie mam na ten temat! Powiedziałam,że jesteśmy po cywilnym i kościelny jest zaplanowany na lipiec przyszłego roku... Szkoda gadac :/
oj Czarna dlatego my w zeszłym roku nie przyjęlismy księdza i w tyn też nie zamierzam. U nas to przychodzi do drzwi ministrant i sie pyta czy przyjmujemy ksiedza i tż powiedział, że nie My mamy tylko cywilny a kościelnego nie bedziemy mieć w ogóle więc nie mam zamiaru się tłumaczyć, tymbardziej, że w zeszłym roku ksiądz, ktory chodzi u rodziców się pytał gdzie ja jestem, to mama mu powiedziala, że juz nie mieszkam i musiała mu tłumaczyć dlaczego bez ślubu i w ogóle no to on swój wyklad walnął, a mama na to, że ona się nie wtrąca, bo to nasze życie i się dopiero zamknął. Teściowa właśnie ostatnio mówila, że już zaczynają u nas chodzić, wiem że by się przydało przyjąć księdza, bo to nowe mieszkanie i dzidzia idzie na świat, ale nia mam zamiaru się tlumaczyć i jeszcze za to płacić

Cytat:
czarna przynajmniej masz to za sobą, ja chyba nie wpuszczę jednak
eh zaraz będę smażyć placuszki ziemniaczane
ja smażyłam w piątek i mam 4 ślady od poparzeń

Cytat:
uwierz ja to na teflonie potrafię placka zmaścić :P hihihi zawsze coś z nimi jest nie tak więc już nawet nie kombinuje tylko liczę na innych
czas coś zjeść
matko nie uwierzycie ale ja już czuje jakby ktoś smażył placki

ja też zawsze z keczupem :P
może Ty gdzieś blisko Montii mieszkasz i nawet o tym nie wiecie
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-28, 07:33   #4748
87czarna
Zakorzenienie

ego_ego myślałam,że obejdzie się bez komentowania,ale jednak nie mogło No cóż...ważne,że mam już to za sobą!

Aaaa,przypomniało mi się jeszcze,że dużo notował w tym swoim neseserku...ciekawa jestem,co tam naskrobał!?

Dziewczyny,a ja wczoraj wieczorem troszkę się przejęłam... mała od dwóch dni jest niesamowicie ruchliwa i kopie jak nigdy,ale to,co wczoraj wyrabiała przed spaniem,przeszło ludzkie pojęcie! Przestraszyłam się,że dzieje się coś złego... Zauważyłam też,że nie mogę przykłada ręki do brzucha,bo momentalnie zaczyna się budzic i kopie na całego... Jak tam z Waszymi dzieciaczkami,hm?

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 07:46   #4749
ego_ego
Wtajemniczenie

W neseserku zapisywał sobie wszystko, żeby zalożyć Wam teczkę i pewnie za rok sprawdzi czy wzięliście kościelny balwany jedne

co do ruchów, to mój też dużo kopie, ale wczoraj byłam wieczorek u koleżanki i nic a nic nie chciał jej kopnąć, a gadała do niego z pół godziny Chyba nie powinnaś się martwić, gorzej by było jakby niunia nie kopała w ogóle

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

szukam jakiś ciuszków dla synusia, teraz jak już znam płeć to fajnie tak szukać
Stary 2010-11-28, 07:51   #4750
87czarna
Zakorzenienie

Niby nie powinnam noo :P Zastanawiam się,kiedy to dziecko śpi!!!??? Zaczynam podejrzewac ,że po porodzie będę miała polkę

Stary 2010-11-28, 08:09   #4751
ego_ego
Wtajemniczenie

będzie Ci dawała do pieca jak się urodzi
Stary 2010-11-28, 08:16   #4752
87czarna
Zakorzenienie

I to jak! Chyba robi mi teraz praktykę

Stary 2010-11-28, 08:22   #4753
Montii
Zakorzenienie

hej lejdis
ja po sniadanku,moj cos kombinuje z autem i na zakupy skoczymy
ale to zaraz teraz sobie leżę

moj synek malo ruchliwy jest raczej taki spokojny, daje mamusi znać ale bardzo delikatnie i subtelnie

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 08:41   #4754
ego_ego
Wtajemniczenie

hej Montii, to może znak, że będzie spokojniutkim dzieckiem
Stary 2010-11-28, 08:42   #4755
Montii
Zakorzenienie

ego oby !!!

[LEFT]
Stary 2010-11-28, 09:18   #4756
diatoma
Zadomowienie

ale nam wczoraj spadł piękny śnieg
byłam wczoraj na imieninach Kaśki, i zjadłam bigos-zabójstwo!!! od 6 nie śpie, boli mnie brzuch, kłuje, nie mogłam leżeć. na szczęście, już 2 razy byłam wWC, wzięłam spasmoline, ale i tak do końca nie jest dobrze. nie ruszę kapusty do końca ciązy!!!

megi2015 ja też nie jestem zadowolona z wyniku mam talent, glosowałam na Kamila, który zajął 2 miejsce... nie lubie jak małe dzieci takie programy wygrywają, przed nimi jeszcze cale życie, a dopiero dla dorosłych osób jest szansa na karierę, ta mała na pewno jej nie zrobi.

ja ciasta francuskiego staram się unikać bo ono ma strasznie dużo kalorii.
zaczęłam 22 tydzień = + 4 kg (razem 68kg)

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 09:31   #4757
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=ego_ego;23489618]Dzień dobry, ja juz nie spię i Was nadrabiam

Dobrze, że Cię ta połozna uspokoila, bo ja bym chyba też spanikowała

No właśnie ja też chcę ten maxi cosi, ale mamy kolejny problem, bo mimo że mamy w miarę nowsze samochody (tak mi się przynajmniej wydawalo 2003 i 2005 rok) to mąż mi powiedzial, że nie mamy tych paskow do wpięcia tej bazy izofix

ego_ego ja się tym szzcególnie nie interesowałam, chociaż też planuje kupić fotelik mxi cosi, ale chyba będe musiała się rozejrzeć o co chodzi z tymi paskami do wpięcia bazy bo narazie jestem zielona....
Stary 2010-11-28, 09:31   #4758
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
ego_ego myślałam,że obejdzie się bez komentowania,ale jednak nie mogło No cóż...ważne,że mam już to za sobą!

Aaaa,przypomniało mi się jeszcze,że dużo notował w tym swoim neseserku...ciekawa jestem,co tam naskrobał!?

Dziewczyny,a ja wczoraj wieczorem troszkę się przejęłam... mała od dwóch dni jest niesamowicie ruchliwa i kopie jak nigdy,ale to,co wczoraj wyrabiała przed spaniem,przeszło ludzkie pojęcie! Przestraszyłam się,że dzieje się coś złego... Zauważyłam też,że nie mogę przykłada ręki do brzucha,bo momentalnie zaczyna się budzic i kopie na całego... Jak tam z Waszymi dzieciaczkami,hm?
moja też ma dni spokojne a raz taie że faktycznie podjerzane co się tak wierci. Brzuch faluje na całego. Ostatnio szkrobałyśmy się, świetna zabawa hehe. Wczoraj była spokojna ale przed wczoraj to też wiercipiętka na całego
Cytat:
hej lejdis
ja po sniadanku,moj cos kombinuje z autem i na zakupy skoczymy
ale to zaraz teraz sobie leżę

moj synek malo ruchliwy jest raczej taki spokojny, daje mamusi znać ale bardzo delikatnie i subtelnie
zazdroszcze tż co w niedziele chce na zakupy jeździć. Mojego to niczym nie wyciągnę. Nawet jak trzena po coś zejsć bo brakło, czy po drodze z kościoła - nie ma mowy
Cytat:
ale nam wczoraj spadł piękny śnieg
byłam wczoraj na imieninach Kaśki, i zjadłam bigos-zabójstwo!!! od 6 nie śpie, boli mnie brzuch, kłuje, nie mogłam leżeć. na szczęście, już 2 razy byłam wWC, wzięłam spasmoline, ale i tak do końca nie jest dobrze. nie ruszę kapusty do końca ciązy!!!

megi2015 ja też nie jestem zadowolona z wyniku mam talent, glosowałam na Kamila, który zajął 2 miejsce... nie lubie jak małe dzieci takie programy wygrywają, przed nimi jeszcze cale życie, a dopiero dla dorosłych osób jest szansa na karierę, ta mała na pewno jej nie zrobi.

ja ciasta francuskiego staram się unikać bo ono ma strasznie dużo kalorii.
ale jakie pycha wole ciaso francuskie niż drożdżówkę

jak u Was jest z produkcją siary? Mnie męczy nadal. Raz cisza a raz przez cały dzień co jakiś czas "moczy" mi bluzkę

dzisiaj na obiad kotelty schabowe w sosie ze śliwkami - ciekawe jak mi wyjdzie pierwszy raz będę taką wersję robić

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 09:34   #4759
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
W neseserku zapisywał sobie wszystko, żeby zalożyć Wam teczkę i pewnie za rok sprawdzi czy wzięliście kościelny balwany jedne

co do ruchów, to mój też dużo kopie, ale wczoraj byłam wieczorek u koleżanki i nic a nic nie chciał jej kopnąć, a gadała do niego z pół godziny Chyba nie powinnaś się martwić, gorzej by było jakby niunia nie kopała w ogóle

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

moja mała np. caly piątek szalała, wogóle też jest bardzo ruchliwa ostatnio
a kiedy spi to nie wiem, mam tylko nadzieję, że jak się urodzi to będzie ciut spokojniejsza
wczoraj bylismy u znajomych, u których urodził się synek i potwierdzam te huśtaweczki to cud techniki, wkładają małego włączają wibracje i chwila moment śpi na bank się w taką zaopatrze

co do siary ja nie mam nic takiego

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2010-11-28 o 09:40

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-28, 09:41   #4760
Montii
Zakorzenienie

ja jak usłyszałam kto wygrał mam talent to....
fakt wyboru nie było, ale KAŻDY tylko nie ta dziewczynka bo dom chce i skrzypce nawet nie podobało mi się jak smęci...
to się zbulwersowałam

[LEFT]
Stary 2010-11-28, 09:42   #4761
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość

jak u Was jest z produkcją siary? Mnie męczy nadal. Raz cisza a raz przez cały dzień co jakiś czas "moczy" mi bluzkę
u mnie jeszcze ani razu nic nie poleciało, a cyce mi strasznie dużo urosly
Stary 2010-11-28, 09:42   #4762
Montii
Zakorzenienie

i ja siary też nie mam

[LEFT]
Stary 2010-11-28, 09:43   #4763
ego_ego
Wtajemniczenie

Montii moj mąż jak przeczytał Twój wpis to powiedział, że Cię popiera

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-28, 09:49   #4764
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
wanilko to zapraszam

montii daj mi przepis na placki ziemniaczane plis plis moze ja zle proporcje daje i dlatego nie wychodzą mąż obiecał że mi dziś zrobi

ja kiedyś robiłam dużo kaszy manny i dokładnie tak jak czarna ci napisała a potem doszłam już do wprawy i wiedziałam ile mam łyżek wsypać żebym się najadła, ja uwielbiam te kaszki z biedronki, pycha aż sobie zrobię

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

po kasiorę
no tak zapomniałam moja koleżanka nie miała przyszykowanej koperty parę lat temu i nie uwierzycie ale ksiądz się upomniał nie dali wyprosili grzecznie księdza i od tego czasu kolędy nie wpuszczają

Cytat:
ja mam kolędę w przyszłą sobotę. A dziś mieliśmy gości. fajnie spędzony czas oglądałam finał mam talent i hmmm trochę chyba jestem zawiedziona
my poszliśmy do znajomych i też oglądaliśmy finał, ja to jestem wkurzona, zawiedziona i rozczarowana

Cytat:
może Ty gdzieś blisko Montii mieszkasz i nawet o tym nie wiecie
kurcze szkoda ale niestety kawałek drogi samochodem jest

Cytat:
ja miałam jedną taką noc, której oczywiście nie przespałam i powiem ci że ten byłam nieźle wystraszona ale u mnie to była tylko ta jedna noc i potem wszystko wróciło do normy więc nie wiem od czego takie szaleństwa wyprawiała w moim brzuchu, może jak teraz się córa wyszaleje to potem będzie spokojna, marzenia

Cytat:
u mnie bez takich atrakcji
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 09:58   #4765
gosiawolna
Rozeznanie

witam. u mnie z siara tez spokoj jak na razie nic sie nie pokazalo
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 10:04   #4766
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
ja też chociaż nie oglądałam ale widziałam koncówkę - wkurza mnie w ogóle to że na chyba 8 osób 6 to byli śpiewający nie było z czego wybierać ja stawiałam na kamila ta dziewczynka może i ładnie śpiewa ale ma jeszcze czas tak jak mówicie

Cytat:

no on musi mieć relację od każdego mieszkańca parafii
ciesz się że mała ruchliwa mój też bardzo reaguje na rękę jak przyłożę albo tż i na... ciemność, jak tylko gasimy światło to się zaczyna ale ja uwielbiam te kopniaki mimo że coraz mocniejsze nieraz mam wrażenie jakby on chciał wyjść na siłę

Cytat:

prawda?

Cytat:
ja we wtorek kończę 22 tydzień i mam narazie też 5-6 kg na plusie

Cytat:
a ja nie mam w ogóle czegoś takiego - tylko takie coś na sutkach jak hmm serek, plastelina nie wiem takie to jest gęste raczej i brzydko wygląda

Stary 2010-11-28, 10:26   #4767
iizabelaa
Zakorzenienie

cześć dziewczynki,

ja dopiero poranna kawkę piję
Ostatnio coś mi się zegar biologiczny przestawił, długo nie mogę zasnąć a potem długo śpię

a dzisiaj to w ogóle miałam jakieś koszmary związane z porodami itp
chyba znowu łapię depresję z tego powodu,
ostatnio trwało to z 2 dni

Cytat:

A co do staników to kupilam sobie taki brzydki, bo miękki, gładki na grubych ramiączkach, ale super trzyma cycki. Moja mam się smiała, że w zyciu nie miala takich wielkich cycków, nawet jak była w ciąży
Polecam model z triumpha "Elastiform Claudette 100 Stretch N" kosztuje 44,90 z rabatem 15% ze strony co Wam podawałam wyszło 38 zl i drugi sobie kupiłam do chodzenia taki ładniejszy też miękki ale na drucie i z koronką
no super, ciekawe czy my mamy te pasy

dla mnie jak nie ma druta to kupuję
i nie nosze taki całkiem miękkich biustonoszów,
tylko takie średnie
ale do spania muszę następnym razem się za czymś rozejrzeć

Jaki nosisz rozmiar?

Montii zazdroszczę zakupów,
też bym się gdzieś wybrała, pobuszować po jakiejś galerii,
ale tż na razie w pracy a popołudniu idziemy do teściowej,
świętować narodziny wnuczki,
chyba go wyśle samego,
bo ja coś nie mam ochoty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-28, 10:40   #4768
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:

dla mnie jak nie ma druta to kupuję
i nie nosze taki całkiem miękkich biustonoszów,
tylko takie średnie
ale do spania muszę następnym razem się za czymś rozejrzeć

Jaki nosisz rozmiar?
teraz kupilam 90D i jest taki akurat, miękki jest to się trochę jeszcze rozciągnie
Stary 2010-11-28, 10:50   #4769
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
teraz kupilam 90D i jest taki akurat, miękki jest to się trochę jeszcze rozciągnie
ja teraz kupiłam 70E
ciekawe co będzie dalej
Stary 2010-11-28, 11:07   #4770
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczynki,

ja dopiero poranna kawkę piję
Ostatnio coś mi się zegar biologiczny przestawił, długo nie mogę zasnąć a potem długo śpię

a dzisiaj to w ogóle miałam jakieś koszmary związane z porodami itp
chyba znowu łapię depresję z tego powodu,
ostatnio trwało to z 2 dni

Montii zazdroszczę zakupów,
też bym się gdzieś wybrała, pobuszować po jakiejś galerii,
ale tż na razie w pracy a popołudniu idziemy do teściowej,
świętować narodziny wnuczki,
chyba go wyśle samego,
bo ja coś nie mam ochoty
ech depresja to chyba normalne w ciąży
ja od środy przez tych moich teściów nie mogę spać wczoraj nie mogłam zasnąć ciśnienie miałam wysokie puls 120 wyobrażacie sobie teściu się obraził i powiedział że na wigilię do nas nie przyjdzie. jej mi to wisi ale to takie przykre jak widzę jak tżta to gnębi - to jego ojciec w końcu jest strasznie zawiedziony. ja mam od kilku dni napięcia brzucha też pewnie ze stresu nie chcę żeby bąbelkowi się coś stało staram się ale mi nie wychodzi nie zamartwianie się ja wiem że to ciemnota i w ogóle mi to naprawdę wisi to tylko dwie osoby i to na dodatek obce dla mnie wszyscy inni są za nami ale jednak to rodzice tżta no i jego mi tak szkoda że masakra. dobra nie smucę już tu wam
u mnie słoneczko śnieg topnieje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości