|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Kara znam to. no chyba pogielo ta twoja nauczycielke. ja bym nie pisała
Burza oo zazdroszcze, ze nie idziesz Sparkly a Ty jak żyjesz? ![]() Just oooo dobre! nie wpadłabym na takie coś :d nie dziwie sie, ze sie kwurzylas i nie musisz nawet sie usprawiedliwiac, bo to normalne po prostu jej napisz, ze zauwazylas w jej galerii swoje prace, ktore jej pokazałas i ze to nie jest za bardzo fair nie wiem, po prostu tak na spokojnie kurde, nie wiem, jak tak mozna, bo to przesada jest. Mari no ale czasami mozna cos wyblagac nie bardzo blagajac ![]() dziekuję;* co slychac? hohoho, ogarnełam fran, odrobilam polski i reszty mi sie nie chce. powinnam dzis zaniesc pawełkowi bluze i nie wiem jak sie do tego zabrac ![]()
#4742 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Klaudia łacina trudna ale fajnie tak umieć
![]() Can taaaak wielkie brawa dla babci.. zresztą ja nie mam placaka w ogóle tylko torbę więc nie rozumiem w czym problem ^^ Kara yyy ale to tak jakby nie bardzo zgodne ze statutem? ;/ no cóż.. Sylwia bez kitu mina najlepsza ;d ale bluza twarzowa ;p przynajmniej masz pretekst żeby do niego pójść ![]() Just ja bym na Twoim miejscu nie powiedziała tego delikatnie tylko się zdenerwowała. Bo takie kopiarstwo to jest bardzo nie fajna sprawa i się tak nie robi.. Po prostu niech się z tego wytłumaczy. Mari nawet więcej niż połowa nam się nigdy nie przyda ^^ demoty mi nie działają ;<
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2011-03-24 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Just, niestety nie umiem tego przetłumaczyć na normalny język.. lol2
A koleżankę może poinformuj ,że istnieje takie coś jak prawa autorskie? Mari, połowa? 3/4 ;D Bound, pogieło to mało powiedziane. Ale ona jest taka ,że lepiej nic jej nie mówić, bo będzie masakra na następnych lekcjach. Poczekaj aż sam się upomni o bluzę! ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- znogamiwchmurach, no nie było.. tymbardziej ,że nawet nie było wpisane w dzienniku, a praca klasowa powinna być chyba tydzień wcześniej prawda? ogarniacie coś tą chemię?;< |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
nierealnaaa zaraz ci to zadanie zrobię.
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Wtajemniczenie
|
Kara no przynajmniej tydzień wcześniej.. Ja miałam dzisiaj 2 sprawdziany, chyba też tak nie można..
#4746 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, ratujesz mi życie ;*
i ogarniasz może jeszcze to ? : W 5l. wody rozpuszczono 800dm3 gazowego amoniaku otrzymując roztwór o gęstości 0,9g/cm3. ? nawet nie wiem co tu mam liczyć.. ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- znogamiwchmurach, w ciągu dnia mogą być 3 spr. a co do pracy klasowej to jedna w ciągu dnia. Trzy w ciągu tygodnia. dobrze jest znać statut mniej więcej.. ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
wgl. ta praca klasowa to taka niesprawiedliwość! Ja bym jej nie pisała, albo starała się wytłumaczyć, że właśnie w statucie jest tak i tak, a jak by to nie poskutkowało, to zgłosiłabym to dyrektorowi.
Just strasznie ciekawą musicie mieć tą psychologię. Lubię takie tematy! Co do tej koleżanki to powiedziałabym to wprost, że nie chcę, żeby kopiowała moje prace. Nawet jeśli będzie Cię prosiła, czy może je dać do oceny czy coś- nie zgadzaj się. A z tym prawem Keplera, to chodzi o to, że jeśli weźmiemy stosunek kwadratu obiegu planety(załóżmy Marsa) wokół słońca i trzeciej potęgi średniej odległości tej planety od słońca to wyjdzie ten sam wynik, co wynik np. Wenus. nierealnaaa a to dl to c to jest??
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, ale to akurat taka nauczycielka z którą nie warto dyskutować bo pogorszy się swoją sytuację.. o.o
1l = 10 dl tak pan podał. |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Wtajemniczenie
|
A czy to jest na pewno pełna treść zadania? Bo coś nie halo. Nie ma z czego tego obliczyć.
A to drugie zadanie to musi być do tego jakieś pytanie.
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Anita dzięki
![]() demoty nie działają?! this is the end ![]() Kara a no fakt, ja tak samo mam z babka od mat i fiz także... tylko mu wczoraj napisałam, kiedy mam mu bluze oddać, to on, że kiedy chce więc mowie, ze jutro i albo ma zamknac psa (abym weszła na podwórko :d) albo przyniose mu do szkoly a on czy mi sie chce z nia tak chodzic po szkole, wiec padło na to ze dzis do domu jego mam przyniesc napisałam mu esa 10 min temu czy jest w domu, ale nie odpisuje. uff :d ja nie ogarniam chemii :< chyba będę chora, mother mnie zaraża
#4751 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, tak zadania są w całości.
Bound, jakby kurde sam nie mógł po nią przyjść! ![]() weź jakieś witaminy już! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
nad drugim muszę pomyśleć, bo tam pytania nie ma, więc nie wiadomo co mamy obliczyć
![]() Kurde nie mogę wysłać jakoś tego wgl. na wizażu. Nawet w załącznikach. Podasz mi jakąś pocztę czy coś?
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Kara hahaha, no ja bym mu chętnie kazała po nia przyjsc, ale dziele pokoj z bratem i on czesto jest w domu :d
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-24 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Wtajemniczenie
|
Kara aaaale czekaj bo ja mówie sprawdzian i na prace klasową. No bo jeśli mieliśmy ten sprawdzian/ klasówke z dużej partii materiału to to chyba bardziej praca klasowa niż sprawdzian? ;d zresztą nie wiem ^^
Sylwia a to jesteśmy chyba co do tego podobne bo ja też zawsze się boje że zrobie coś głupiego. Właściwie cały czas robie głupie rzeczy.. ^^ i 3 tygodnie do świąt a potem to już lajcik ![]() Działają <3 http://demotywatory.pl/2866645#comments ![]()
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2011-03-24 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=qPOBfZyq_2w wiecie może gdzie takie coś dostanę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Wtajemniczenie
|
bound fajnie, tylko jest jeden pech. Nauczyciele przypomną sobie dopiero pod koniec roku, że musimy sprawdziany napisać, bo ocen nie mamy
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- nierealnaaa na allegro takie coś możesz zamówić.
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
A no co do nauczycieli to prawdę przypominają sobie nagle o wszystkim -.-'
ale chyba tak samo jest z uczniami ![]() Anita no ja też :/ tzn zawsze się, boję, że rozmowa się nie sklei, bo ja wygadana nie jestem chyba, że ze starymi, dobrymi kumplami, a tak :/ Kara ale to świetne <3
#4758 |
Zakorzenienie
|
Bound, a to lipnie!
![]() znogamiwchmurach no ja też już nie wiem co ty tam miałaś. No ale napisałaś. i jak poszło? Klaudia, hmmm. muszę się rozejrzeć. ![]() co mogłabym D. kupić na osiemnastkę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Wtajemniczenie
|
Cp=(stężenie procentowe)= 120g/dl
Cm=? ------------------------------------------------------------------ Masa C6H12O6(glukozy)= 6x12+12+6x16= 180g 1.Obliczasz ile substancji jest w 180g roztworu C6H12O6: 120g substancji------- 100g roztworu(wynika to ze stężenia procentowego) X g substancji--------- 180g roztworu X= 216g substancji jaka znajduje się w 180g C6H12O6(glukozie) 2.Teraz obliczasz ile moli ma to 216g substancji: 1mol glukozy------ 180g X moli ------- 216g X= 1,2 mola 3. Obliczasz stężenie molowe. Wiesz, że jeden mol mol ma 22400cm3 1mol------ 22,4 dm3 1,2 mola ------- x X= 26,88dm3 4. Obliczasz stężenie molowe: 1,2 mola------ 26800cm3 x-------- 1000cm3 x= 0,04 mol/dm3
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Kara D zaprosil Cię na 18-stkę? kup mu bluzkę z napisem: mialem za.je.bistą dziewczynę
![]()
#4761 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia no co innego jak się kogoś zna dobrze a co innego w takich sytuacjach z chłopakiem. No ale jeśli on jest bardziej wygadany to by rozmowę podtrzymywał, więc może nie byłoby tak źle
![]() Kara no to z historii sprawdził już , napisałam na 3 (mało mi do 4 zabrakło), a z francuskiego raczej kosa będzie, ale trudno. Hmm co do wyboru prezentów to ja słaba w tych klockach. A masz z nim teraz dobry kontakt czy dalej tak samo odpierdziela? ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- LUBIĘ TO ! ;D
#4762 |
Wtajemniczenie
|
Też właśnie nie cierpię jak jest niezręczna cisza na randce. Wystarczy, że ja jestem małomówna jak kogoś słabo znam.
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, dziękuję.!!! Jesteś wielka. ;*
Bound, nie zaprasza.. tzn. gadał mi ,że zaprosi ludzi na pizzę bo tak to ogólnie nie ma kasy więc chyba nie gadałby mi tego żeby mnie później nie zaprosić? Także mam nadzieję ,że mi jeszcze coś o tym wspomni. Ale tak po prostu chcę mu coś dać w dniu jego urodzin. 18 urodzin. hahahaha. ależ Ty masz pomysł.. ![]() znogamiwchmurach, ahhh. no ale trója nie jest taka zła. ![]() Mamy dobre relacje. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Wtajemniczenie
|
nierealnaaa nie ma za co, tylko nie jestem na 100% pewna czy to jest dobrze. Mam nadzieję, że tak
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
zastanawia mnie tylko to ,że w zadaniu mam 120g/dl.
i co się stało z tym dl? |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Wtajemniczenie
|
Ja takiego skrótu jak dl wgl. nie znam, ale sądzę, że to będzie 0,1l, a jeśli się nie mylę, to 0,1l=100g
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, jutro Ci powiem jak pewnie ktoś zrobi na tablicy (oby nie ja!) ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Wtajemniczenie
|
Klaudia aczkolwiek jak sie trafi na odpowiedniego to takich milczących momentów jest mało bo jest o czym rozmawiać, albo taka cisza nie przeszkadza
![]() Kara o dobrze że tak gadacie i w ogóle ![]()
#4769 |
Zakorzenienie
|
znogamiwchmurach, niee. ostatnio nie gadaliśmy o nas.
1 kwietnia urodziny ma. ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- http://www.apart.pl/pl/bizuteriameska,c,1,5,2922 co myślicie o tej, albo o tych czterech od końca? |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Bound..jak zwykle to samo,
szkoła-dom ;p Kara..w ciągu dnia może być kochana 1 sprawdzian a nie 3 3 to mogą być w tygodniu... chcesz D. kupić obrączke na urodziny ? lecę,bo mamuś krzyczy,że uzależniłam się od kompa, bosko.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.