Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-07, 10:05   #4741
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Wybyłam dziś na zakupy i jestem happy, bo mi się bardzo udały
Wrzucam zdjęcia, bo mi się pisać nie chce
Ciuchy z 1. zdjęcia - wszystko H&M + kolczyki, 3 fotka - F&F z Tesco
świetne zakupy!
przyjrzę się temu filtrowi, skoro nie jest tłusty - SunOzony się u mnie sprawdzają od kilku lat, ale w tej postaci nigdy nie miałam
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Hej!
Ja już wróciłam, było super Od piątku jak przyjechaliśmy było gorąco, chodziłam nawet w krótkie spódnicy Sporo czasu spędziliśmy w górach - Szwajcarii Saksońskiej, Czeskiej i w Górach Stołowych Za to nie kupiłam żadnych kosmetyków, bo jak byliśmy w większym mieście, to akurat bylo święto/niedziela i wszystkie sklepy zamknięte. Ale nie żałuję, w sumie nie potrzebne mi nowe kosmetyki, a baterie naładowały się na długo
cieszę się, że wyjazd się udał (i wszystkim innym wyjeżdżającym )
Cytat:
Estello i warszawianki, ja w przyszłym tygodniu nie mogę w piątek, bo wyjeżdżam dosyć daleko na wesele na sobotę, w dodatku TŻ ma urodziny... Nie pasowałby Wam czwartek? Bo ja też się chcę z Wami zobaczyć!
ja postaram się być w czwartek

szkoda, że pogoda się popsuła, od rana nic tylko pada i jest chłodno niech wróci ciepło
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 16:03   #4742
isa666
Zakorzenienie

Ech, wróciłam od nowej dentystki, zrobiłam 2 zęby obok tego, z którego po wypadniętej plombie mi został właściwie tylko korzeń, bo nie jest dobrze z nim Kolejna wizyta za tydzień. Mam konsultację z drugim dentystą w tej klinice, bo pod korzeniem robi mi się jakaś ropa i w najlepszym wypadku uda się zrobić koronkę o ile tego zęba odratuję. Boję się

Miałam po dentyście iść do Natury, ale mi się po tym wszystkim odechciało Ciekawe ile zabulę za tę "przyjemność" żeby nie zostać bez zęba
Stary 2012-05-07, 17:25   #4743
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
O, a ja dziś właśnie pierwszy raz jeździłam na nowych rolkach. Mają większe kółka, więc są szybsze, jeździ się świetnie.
Moje rolki są typowo skejciarskie więc kółka mają małe i taką kostkę do jeżdżenia po rampach- większe by mi chyba nie weszły. W sumie to żałuje, że się nie wkręciłam w takie jezdżenie jak je dostałam, nawet podskoku nie zrobię. Może jak kiedyś schudnę to powrócę do tej idei
Cytat:
A u mnie w ogródku rośnie rabarbar Ale ja go nie lubię.

rzyrafko a jaki to filtr? Ja jestem póki co zadowolona z tego sprayu Sun Ozon, ktory kupiłam. Co prawda śmierdzi z początku alkoholem, ale potem wychodzi z niego taki filtrowy zapach i co ważne - nie jest tłusty. I ma stabilnego Tinosorba w składzie

Wczorajsza wyżerka u rodzinki sprawiła, że zjadłam chyba z tysiąc kalorii. Ciotka jak zawsze narobiła placków, sałatek i jeszcze do tego kiełbasa i steki z grilla Ale ja zjadłam tylko 1 kiełbasę, trochę chipsów () i deser lodowy z bitą śmietaną.
Byłam dziś na targowisku i leżały rabarbarowe łodygi, ale postanowiłam wytrzymać tydzień bez pieczenia czegokolwiek słodkiego. Chyba za tydzień jeszcze będzie go można kupić?

Bioderma AKN spray 30stka. Ja juz kurczę pozapominałam który jest który i który lepszy- jesli chodzi o rodzaje filtrów Kupiłam sobie w Avonie taki lekki kremik z filtrem 15 do używania w deszczowe dni (z ogórkiem i trawą cytrynową), ma przyzwoity skład i smieszną cenę, ciekawa jestem jak sie spisze. Wzięłam jeszcze krem do rąk i balsam chłodzący z tej linii oraz letni żel pod prysznic z senses. Obie ostatnie pozycje do zapasów

A ja przytachałam na rowerku świeże warzywka i zrobię wieczorem sałatkę z tego dania http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_o...e/przepis.html niestety mam ocet balsamiczny zamiast winnego, ale chyba nie zmieni tak bardzo smaku?
Cytat:
Też jestem ciekawa jaki to filtr, bo mam sklerozę

Ja chyba na razie muszę się powstrzymać, w tym miesiącu kupujemy euro na wyjazd, a jednocześnie kusi jakiś nowy aparat... myśleliśmy o lustrzance, ale w sklepie spodobał nam się Nikon 1, no ale zobaczymy, bo w sumie mamy dobry aparat...
j.w. zalinkuje, żeby nie było wątpliwości http://www.delta-pharm.pl/bioderma-p...26-100-ml.html

Ten aparat prócz hipsterskiego dizajnu nie proponuje żadnej specjalnej jakości, więc jak już chcecie zainwestować w wymienną optykę to lepiej coś innego znaleźć- tak mi sie zdaje. Sporo kiedyś czytałam na portalu optyczne.pl
Cytat:
Ech, wróciłam od nowej dentystki, zrobiłam 2 zęby obok tego, z którego po wypadniętej plombie mi został właściwie tylko korzeń, bo nie jest dobrze z nim Kolejna wizyta za tydzień. Mam konsultację z drugim dentystą w tej klinice, bo pod korzeniem robi mi się jakaś ropa i w najlepszym wypadku uda się zrobić koronkę o ile tego zęba odratuję. Boję się

Miałam po dentyście iść do Natury, ale mi się po tym wszystkim odechciało Ciekawe ile zabulę za tę "przyjemność" żeby nie zostać bez zęba
Ojoj, to niefajnie Ja do tej pory czuję ulgę po ostatnim przeglądzie- skoro od 2 lat nic mi się nie zrobiło to nie spodziewam się zbyt szybko jakiegoś paskudztwa

A ja byłam w Naturze- okrutnie kusiły żele Fruttini, ale udało mi się powstrzymać. Chwilowo- na pewno pod koniec gazetki kupię wszystkie W SP ogladałam lakiery MF kusił ten taki jeden opalizujący, chyba po niego wrócę http://www.prettypurplepolish.com/20...tasy-fire.html i jeszcze YR odwiedziłam- na szczęście żadenz nowych 3 zapachów mi się nie spodobał, za to przepadłam przy nowościach z linii hydra vegetal http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/.../hydra_vegetal chcę chcę chcę
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 21:15   #4744
iceflower
Przyjaciółka KWC

A ja nie lubię rabarbaru

Znalazłam chyba fajną aptekę, tylko obsługa nierozgarnięta, ale tanio mieli kilka fajnych rzeczy. Kupiłam żel do mycia twarzy Vichy Normaderm za 15 zł, miał być dwa razy większy za ponad 30 zł ale nie doszedł im jeszcze to zmieniłam zamówienie i w sumie dobrze bo nie wiadomo czy będzie dobry to mniejszy lepszy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 22:08   #4745
rzyrafka
Zakorzenienie

a co to za apteka?
Stary 2012-05-07, 22:17   #4746
iceflower
Przyjaciółka KWC

Na rogu Pomorskiej i Kazimierza Wielkiego, mają aukcje na Allegro, ale internetowej chyba nie, nazwy nie pamiętam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-08, 06:39   #4747
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ojoj, to niefajnie Ja do tej pory czuję ulgę po ostatnim przeglądzie- skoro od 2 lat nic mi się nie zrobiło to nie spodziewam się zbyt szybko jakiegoś paskudztwa

A ja byłam w Naturze- okrutnie kusiły żele Fruttini, ale udało mi się powstrzymać. Chwilowo- na pewno pod koniec gazetki kupię wszystkie
No niefajnie bardzo, ale muszę być dobrej myśli. Dentystka mówiła, że ten drugi dentysta jest z tych, którzy robią wszystko, aby zęby ratować a nie od razu wyrywać, więc może leczenie korzenia wystarczy i potem uda się go odbudować

Mnie też zaczęły te żele kusić i może sobie podjadę do Natury w tym tygodniu jeszcze.

Apropos rolek, gdzie w Krakowie można jeździć? Jeździcie po ścieżkach rowerowych czy po chodnikach? Są jakieś przepisy co do tego? Kazałam tacie znaleźć moje rolki na strychu, jeśli są jeszcze dobre to poćwiczę sobie najpierw jazdę po chodniku
na podwórku (ostatni raz jeździłam jeszcze w gimnazjum!) i może bym się skusiła na jakąś trasę w Krk

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 08:13   #4748
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Znalazłam chyba fajną aptekę, tylko obsługa nierozgarnięta, ale tanio mieli kilka fajnych rzeczy. Kupiłam żel do mycia twarzy Vichy Normaderm za 15 zł, miał być dwa razy większy za ponad 30 zł ale nie doszedł im jeszcze to zmieniłam zamówienie i w sumie dobrze bo nie wiadomo czy będzie dobry to mniejszy lepszy.
mnie Normaderm strasznie wysusza, ale za tę cenę pewnie warto spróbować, a nuż okaże się dobry dla Ciebie
ostatnio używałam miniaturki żelu Biotherm i też jestem średnio zadowolona.. chyba nic nie dorównuje Cleanance
Cytat:
No niefajnie bardzo, ale muszę być dobrej myśli. Dentystka mówiła, że ten drugi dentysta jest z tych, którzy robią wszystko, aby zęby ratować a nie od razu wyrywać, więc może leczenie korzenia wystarczy i potem uda się go odbudować

Mnie też zaczęły te żele kusić i może sobie podjadę do Natury w tym tygodniu jeszcze.

Apropos rolek, gdzie w Krakowie można jeździć? Jeździcie po ścieżkach rowerowych czy po chodnikach? Są jakieś przepisy co do tego? Kazałam tacie znaleźć moje rolki na strychu, jeśli są jeszcze dobre to poćwiczę sobie najpierw jazdę po chodniku
na podwórku (ostatni raz jeździłam jeszcze w gimnazjum!) i może bym się skusiła na jakąś trasę w Krk
trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze z tym zębem

z tego co mi wiadomo nie można jeździć na rolkach po ścieżkach rowerowych, bo można dostać mandat - taka osoba traktowana jest jak pieszy
Double with me?
Stary 2012-05-08, 08:45   #4749
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Apropos rolek, gdzie w Krakowie można jeździć? Jeździcie po ścieżkach rowerowych czy po chodnikach? Są jakieś przepisy co do tego? Kazałam tacie znaleźć moje rolki na strychu, jeśli są jeszcze dobre to poćwiczę sobie najpierw jazdę po chodniku na podwórku (ostatni raz jeździłam jeszcze w gimnazjum!) i może bym się skusiła na jakąś trasę w Krk
Nie wolno zdaje się po ścieżkach ja bym Cię w każdym razie zdzwoniła dzwonkiem jakbyś jechała po ścieżce.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
mnie Normaderm strasznie wysusza, ale za tę cenę pewnie warto spróbować, a nuż okaże się dobry dla Ciebie
ostatnio używałam miniaturki żelu Biotherm i też jestem średnio zadowolona.. chyba nic nie dorównuje Cleanance
Ja myślę że nic nie dorównuje ale akurat ten Vichy mi się nawinął do testów to wzięlam bo w okolicznych aptekach internetowych były braki Cleanance. Ale zdrada twra juz zbyt długo i następnym razem chcę do niego wrócić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-08, 09:58   #4750
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłam dziś na targowisku i leżały rabarbarowe łodygi, ale postanowiłam wytrzymać tydzień bez pieczenia czegokolwiek słodkiego. Chyba za tydzień jeszcze będzie go można kupić?
[...]
j.w. zalinkuje, żeby nie było wątpliwości http://www.delta-pharm.pl/bioderma-p...26-100-ml.html

Ten aparat prócz hipsterskiego dizajnu nie proponuje żadnej specjalnej jakości, więc jak już chcecie zainwestować w wymienną optykę to lepiej coś innego znaleźć- tak mi sie zdaje. Sporo kiedyś czytałam na portalu optyczne.pl
Na pewno będą

Dzięki Muszę się zacząć w końcu rozglądać za filtrem, bo wyjazd niedługo, a tam się na pewno przyda.

Dziękuję za opinię: Myśleliśmy o nim, bo pan w fotojokerze bardzo zachwalał Ale potem poczytałam wyniki testów i wcale dobrze nie wypadł, choć teraz zmienił trochę półkę cenową, bo kosztuje mniej niż 1900 zł... Teraz zaczynamy myśleć nad lustrzanką, bo skoro już ma być wymienna optyka, to TŻ może nosić coś cięższego Ale nie wiem, czy uda nam się kupić coś w maju, czy to w końcu odłożymy... Gdyby tak wygrać w lotto kilka milionów, to by nie było nad czym się zastanawiać:buja-w-oblokach:

Cytat:
To na pewno Ci go uratuje Tylko niestety taka "przyjemność" kosztuje...
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 10:46   #4751
isa666
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za info co do rolek. Nie byłam pewna właśnie jak to jest

kochanie, no pewnie w sumie z 1000 zł może wyjść za tego zęba (leczenie - pewnie nie załatwię tego za jednym zamachem + odbudowa). Ale klinika sprawia wrażenie porządnej. Te 2 ząbki, które wczoraj zaplombowałam wydaje mi się dobrze dentystka zrobiła. Nawet mi takim wiertłem zrobiła zagłębienia, że zęby wyglądają jakbym plomb nie miała Długo przy nich dłubała, ale efekt super.
Poprzednia dentystka kładła plombę na równo i potem musiała drugie tyle czasu piłować żebym nie miała za wysoko
Stary 2012-05-08, 11:01   #4752
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

kochanie, no pewnie w sumie z 1000 zł może wyjść za tego zęba (leczenie - pewnie nie załatwię tego za jednym zamachem + odbudowa). Ale klinika sprawia wrażenie porządnej. Te 2 ząbki, które wczoraj zaplombowałam wydaje mi się dobrze dentystka zrobiła. Nawet mi takim wiertłem zrobiła zagłębienia, że zęby wyglądają jakbym plomb nie miała Długo przy nich dłubała, ale efekt super.
Poprzednia dentystka kładła plombę na równo i potem musiała drugie tyle czasu piłować żebym nie miała za wysoko
Drogo, choć u mojej dentystki wyszłoby pewnie podobnie...
No niestety dobry dentysta dużo kosztuje Pewnie można oczywiście znaleźć tańszego równie dobrego, ale lepiej nie szukać go z własnymi zębami

Stary 2012-05-08, 11:55   #4753
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Drogo, choć u mojej dentystki wyszłoby pewnie podobnie...
No niestety dobry dentysta dużo kosztuje Pewnie można oczywiście znaleźć tańszego równie dobrego, ale lepiej nie szukać go z własnymi zębami
Wiem, że może to kosztować, ale raczej na zębach lepiej nie oszczędzać Może na implant za kilka tysięcy bym się nie zdecydowała (z dziurą w miejscu dolnej szóstki pewnie da się przeżyć), ale odbudowa na koronce jeszcze jak najbardziej wchodzi w grę. Zależy też z jakich materiałów robią, bo pewnie można i drożej i taniej.

A żeby już nie przynudzać o zębach, to Wam powiem że miętuskowy lakier Rimmel bardzo mi odpowiada. 3 dzień na paznokciach i jedynie na kciuku lekko starty. Tylko malowanie tym szerokim pędzelkiem mnie trochę wkurza
Stary 2012-05-08, 12:06   #4754
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
A żeby już nie przynudzać o zębach, to Wam powiem że miętuskowy lakier Rimmel bardzo mi odpowiada. 3 dzień na paznokciach i jedynie na kciuku lekko starty. Tylko malowanie tym szerokim pędzelkiem mnie trochę wkurza
Ja właśnie uwielbiam pędzelek w tych lakierach, raz dwa i pomalowane. Niestety moje paznokcie są w opłakanym stanie i od dziś zaczynam kurację odżywką Eveline 8w1, zobaczymy czy faktycznie taka rewelacyjna..
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 12:14   #4755
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

Też mam ten lakier i go lubię. Mi akurat bardzo odpowiada ten pędzelek, zwłaszcza że na końcu jest zaokrąglony - szerokimi pędzelkami OPI niewygodnie mi się maluje, bo na końcu są kwadratowe...

Ech, wzięłam sobie dziś do pracy ryż z warzywami i sosem pomidorowym... i mi ten sos wyciekł do torby Nie było go dużo, na szczęście, ale pachnie smakowicie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 14:26   #4756
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

to dobrze, że trafiłaś w dobre ręce

ostatnio TŻ miał leczenie kanałowe, miał chyba 3-4 wizyty, niestety dużo kosztuje odbudowa zęba
Cytat:

ja lubię szerokie pędzelki, super jest dla mnie ten w L'Orealach, jest zaokrąglony na końcu i świetnie maluje się nim paznokieć przy macierzy

Izka, napisz ile jestem Ci winna za lakiery mogę oddać Ci na spotkaniu?

wygrałam zestaw Pantene większa objętość, strasznie się cieszę!
Double with me?
Stary 2012-05-08, 14:55   #4757
isa666
Zakorzenienie

Nina, gratulacje

E, to ja jestem chyba dziwna, bo wolę wąskie pędzelki. Tymi szerokimi (nudziak Catrice też taki ma) zawsze się popaćkam
Stary 2012-05-08, 15:22   #4758
emememsik
po prostu Em :)

isa, ja jeżdżę tylko naokoło Błoń, jedno z najlepszych miejsc na rolki.
Stary 2012-05-08, 15:37   #4759
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Na rogu Pomorskiej i Kazimierza Wielkiego, mają aukcje na Allegro, ale internetowej chyba nie, nazwy nie pamiętam.
dzięki, może kiedyś zajrzę
Cytat:
Apropos rolek, gdzie w Krakowie można jeździć? Jeździcie po ścieżkach rowerowych czy po chodnikach? Są jakieś przepisy co do tego? Kazałam tacie znaleźć moje rolki na strychu, jeśli są jeszcze dobre to poćwiczę sobie najpierw jazdę po chodniku na podwórku (ostatni raz jeździłam jeszcze w gimnazjum!) i może bym się skusiła na jakąś trasę w Krk
Ja jeżdżę w zasadzie tylko na błoniach..Co do chodników to nie wiem gdzie są na tyle nowe płytki i równo poukładane żeby się pchać tam- dla moich małych twardych kółek to mordęga. Generalnie nie ma miejsca z dobrymi alejkami- w parku przy placu Inwalidów stan mawierzchni woła o pomstę . W parku Jordana nie wiem- dawno nie byłam. Z kolei na błoniach jest tyle ludzi, że warto przyjechac dopiero ok 21, bo szlag trafia od wymijania wszystkich. Chyba, że w godzinach ranno-południowych. Jak już dziewczyny pisały za jazdę drogą rowerową jest mandat. A, polecam trasę wzdłuż Wisły do toru kajakowego tam w stronę Tyńca- tylko też musisz wybrać sobie odpowiednie dni i godziny- w weekend ja bym się nie pchała.
Cytat:
Dzięki Muszę się zacząć w końcu rozglądać za filtrem, bo wyjazd niedługo, a tam się na pewno przyda.

Dziękuję za opinię: Myśleliśmy o nim, bo pan w fotojokerze bardzo zachwalał Ale potem poczytałam wyniki testów i wcale dobrze nie wypadł, choć teraz zmienił trochę półkę cenową, bo kosztuje mniej niż 1900 zł... Teraz zaczynamy myśleć nad lustrzanką, bo skoro już ma być wymienna optyka, to TŻ może nosić coś cięższego Ale nie wiem, czy uda nam się kupić coś w maju, czy to w końcu odłożymy... Gdyby tak wygrać w lotto kilka milionów, to by nie było nad czym się zastanawiać:buja-w-oblokach:
Bardzo mi się podobała jeszcze 50tka Uriage testowana w zimie- konsystencja i super komfort dla skóry na mrozie+ wygląd dziecka utopionego w wazelinie

Ja gdybym miała się decydować na lustrzankę to musiałabym najpierw pożyczyć od kogoś na dłuższy czas, sprawdzić czy to w ogóle byłby sprzęt mi potrzebny
Cytat:
Też mam ten lakier i go lubię. Mi akurat bardzo odpowiada ten pędzelek, zwłaszcza że na końcu jest zaokrąglony - szerokimi pędzelkami OPI niewygodnie mi się maluje, bo na końcu są kwadratowe...

Ech, wzięłam sobie dziś do pracy ryż z warzywami i sosem pomidorowym... i mi ten sos wyciekł do torby Nie było go dużo, na szczęście, ale pachnie smakowicie
Nie kuście mnie nim Mam Revlona ale Rimmelek ma chyba pół tonu turkusu w sobie?
Do tej pory najgrubszu i najszerszy pędzelek spotkałam w lakerach Bourjois 1seconde. Lubię takie ale właśnie gdy są idealnie zaokrąglone i przycięte. A niestety w wielu lakierach trzeba docinać- albo ja na takie trafiam cienkich w tej chwili nie cierpię

A, przypomniało mi się! Do SP wstawili na jedną półkę podstawowe kolorki z Essie, za 34,99 I jest całkowita wyprzedaż szafy IsaDory (lakiery są za 18 zł z groszami), ciekawe co tam będzie stało- mogliby coś totalnie nowego sprowadzić
Stary 2012-05-08, 16:19   #4760
emememsik

Cytat:
W parku Jordana nie wiem- dawno nie byłam.
Jest jak najbardziej ok.
Stary 2012-05-09, 05:59   #4761
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko, em ja właśnie o Błoniach myślałam. W każdym razie raczej z dala od Wisły żebym przypadkiem do niej nie wpadła

Ech, martwię się o mojego psiaka Alfika. Od wczoraj nie chce jeść, wymiotował (najadł się trawy i nią wymiotował). Dobrze, że chociaż wodę pije, ale dziś chyba mama do weta musi jechać. Oby to nie było nic poważnego

EDIT: Podoba mi się ten manicure Górniaczki: http://www.pudelek.pl/artykul/40120/...lorowa_maryla/

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2012-05-09 o 06:33
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 06:53   #4762
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
ja postaram się być w czwartek
Ja jeszcze nie wiem, bo mam w tym czasie wykład, ale dajcie znać, może mi się uda

Wczoraj doszło moje zamówienie apteczne, i do niego mnóstwo próbek Będę miała co testować.

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 08:09   #4763
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, martwię się o mojego psiaka Alfika. Od wczoraj nie chce jeść, wymiotował (najadł się trawy i nią wymiotował). Dobrze, że chociaż wodę pije, ale dziś chyba mama do weta musi jechać. Oby to nie było nic poważnego
na pewno będzie dobrze

ja też od rana w zamieszaniu, babcia się źle czuła i musiałam wezwać pogotowie, niedawno ją zabrali.. w ogóle cyrk ile trzeba namawiać dyspozytorów, żeby wysłali karetkę
i też mam nadzieję, że to nic poważnego (chyba nadciśnienie, podali babci zastrzyk, po którym lepiej się poczuła, a myślę, że to dobry znak..)
Double with me?
Stary 2012-05-09, 10:07   #4764
emememsik

Organzza, bardzo mi przykro z powodu Babci, trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego.
Stary 2012-05-09, 15:22   #4765
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno będzie dobrze

ja też od rana w zamieszaniu, babcia się źle czuła i musiałam wezwać pogotowie, niedawno ją zabrali.. w ogóle cyrk ile trzeba namawiać dyspozytorów, żeby wysłali karetkę
i też mam nadzieję, że to nic poważnego (chyba nadciśnienie, podali babci zastrzyk, po którym lepiej się poczuła, a myślę, że to dobry znak..)

Mam nadzieję, że wszystko z babcią dobrze

Mój psiak chyba wraca powoli do zdrowia. Już zjadł co nieco i nie jest taki osowiały jak wczoraj. Oby szybko wrócił do siebie, bo się cały dzień martwiłam o niego

Jeszcze w pracy się pierwszy raz tak wkurzyłam, że miałam ochotę roznieść jednego faceta z innej firmy. Dobrze, że mam szefową po swojej stronie, bo się mu więcej nie dam. Jeszcze będzie mnie o coś prosił
Stary 2012-05-09, 16:33   #4766
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
oby

też nie rozumiem co się podziało ze słuzbą zdrowia- moja siostra była z zapaleniem spojówek to kazali jej jakieś kwitki z ubezpieczenia od mamy donieść, dzisiaj była znów u lekarza bo zaniemówiła i gardło jej siadło, weszła normalnie z rejestracji i z kolejki a lekarka jej na recepcie nie wypisała w ogóle refundacji antybiotyków i jeszcze się dowiedziała, że te kwitki od mamy to ma co miesiąc kserować i nocsić przy sobie... Poronione to- zamiast się zabrać za naprawę od "rdzenia" to się traktuje ostatnie ogniwo tego łańcucha jak przestępców

Już nie szukam pracy w służbie zdrowia.

Nie mam już ani jednego żelu pod prysznic w zapasach- bo otworzyłam na raz 3 ostatnie
Stary 2012-05-10, 09:28   #4767
isa666
Zakorzenienie

Idę dziś po pracy odwiedzić byłą koleżankę z pracy (tę, która mnie w tej firmie uczyła wszystkiego jak byłam na stażu ). Po drodze jest Rossmann, ale chyba nie kupię nic. Nic mi się nie kończy. Przyoszczędzę trochę, prawie na dentystę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-10, 16:55   #4768
rzyrafka
Zakorzenienie

No i przegapiłam promocję na lakierek MF w SP Za to w nowej gazetce jest podkład burżuja 123 w super xcenie

Zakochałam się w tym makijażu http://www.youtube.com/watch?v=NJ65o...eature=g-all-u chciałam go wczoraj zrobić, bo szłam na małą imprezkę, ale z moim kształtem oczu wyszło coś zupełnie innego jednak przyjęłam sobie za punkt honoru doprowadzić go do jak najbliższego podobieństwa...
Stary 2012-05-10, 19:57   #4769
Hosenka*
Zakorzenienie

Macie jakąś sprawdzoną odżywkę do włosów do spłukiwania?
Taką, żeby włosy nie były oklapnięte, ale też nie sianowate a miękkie i błyszczące

Zastanawiam się, czy się nie skusić na promocję BioSilka w Realu - szampony i odżywki są po 14,90

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
No i przegapiłam promocję na lakierek MF w SP Za to w nowej gazetce jest podkład burżuja 123 w super xcenie

Zakochałam się w tym makijażu http://www.youtube.com/watch?v=NJ65o...eature=g-all-u chciałam go wczoraj zrobić, bo szłam na małą imprezkę, ale z moim kształtem oczu wyszło coś zupełnie innego jednak przyjęłam sobie za punkt honoru doprowadzić go do jak najbliższego podobieństwa...
Piękny Do moich oczu i urody też by nie pasował głównie dlatego, że nie pasują mi tak jasne cienie :/

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 20:42   #4770
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Macie jakąś sprawdzoną odżywkę do włosów do spłukiwania?
Taką, żeby włosy nie były oklapnięte, ale też nie sianowate a miękkie i błyszczące

Zastanawiam się, czy się nie skusić na promocję BioSilka w Realu - szampony i odżywki są po 14,90

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Piękny Do moich oczu i urody też by nie pasował głównie dlatego, że nie pasują mi tak jasne cienie :/
Ja lubiłam odżywkę Fructisa na objętość ale teraz właśnie weszła jakaś unowocześniona seria 48h, kupię jak tylko wymęczę spray Schaumy niebieski, ale to potrwa

Ja tak użyłam cienia, żeby tylko dał "poświatę" a nie krył, fajnie wyszło gdybym tylko nie miała tak głęboko schowanych oczu...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości