|  2011-11-26, 00:56 | #4741 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

Cytat: 

__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | |
|     | 
|  2011-11-26, 01:39 | #4742 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

ja dostalam z Vodafone dongle: http://www.vodafone.co.uk/personal/m...-mbb-c5-159-ex dostalam za darmo bo jestem z nimi kilka lat, ale mozna je kupic i podpisac tymczasowy kontrakt. wyzej zalacznik z vodafone, ale kazdy inny operator to robi. ps. ale wiecej nie pomoge bo nie uzywalam tego dongle.   | 
|     | 
|  2011-11-26, 11:13 | #4743 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

Nie ma to jak udany poranek   O 8.30 pojawil sie pan z Virgin i mam net i telewizje!!!! Po miesiacu uzywania iPhona to naprawde milo widziec Was wyraznie  i o ile lepiej sie pisze  Nie znosze jak wyplata jest po weekendzie (sroda), bo bieda u mnie straszna i w sumie to nic nie moge zrobic, chyba ze skoczyc do znajomych na kawe heh Ale przynajmniej moge poogladac tv   A jakie u Was plany na weekend? 
				__________________ When life gives you lemons make lemonade! | 
|     | 
|  2011-11-26, 14:47 | #4744 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

elo elo  vonnie swietnie, ze wszystko juz "hulo" jak nalezy! Bea ja mojemu kochanemu  zakupie blueray z frozen planet i blue planet  oraz stephen fry in america   ja akurat w tym Samuel cos tam nigdy nic nie kupowalam ale slyszalam od znajomych,ze to co tam sprzedaja to szmelc   *** jakie plany na wkend? hymmm wczoraj bylo nieplanowane wino z kolezanka i dzis zdycham ale nie po winie ... tz gotowal wgetarianskie curry... i taaaaake spicy zrobil , ze moj zoladek dzis sobie z tym nie radzi   niemniej jednak dzieki szperrr  zrobilam zakupy w gapie i dostalam wszystko (niewazne czy przecenione juz wczesniej czy nie ) wiecej nic polowe taniej   o tu jak ktos zainteresowany http://www.hotukdeals.com/deals/30-o...1067459?ppp=60 musze chalupe ogarnac a pozniej idziemy do kina na My Week With Marilyn Jutro Londyn i jak sie uda to NG i Leonardo DaVinci exhibition  to tyle  ok lece sie ogarnac - udanego weekendu  PS aaaaa w czwartek narzekalam, ze zdycham i ze chyba zostane w domu i nie pojde do pracy w piatek tyle ze po tym, zapodalam sobie 3 szoty brendy  na drugi dzien obudzilam sie jak nowo narodzona!!! po chorobie nie ma sladu   HA! 
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | 
|     | 
|  2011-11-26, 18:55 | #4745 | 
				 | 

eeeej- ja mam zareczynowy i obraczki z H Samuel - wszedzie mozna badziewie kupic jak sie czlowiek uprze   ja dzisiaj z wozkiem na spacerze, jutro z wozkiem na spacerze, w poniedzialek z wozkiem na spacerze, a w piatek........ z wozkiem na spacerze  dluzyzna... nic sie nie dzieje.... | 
|     | 
|  2011-11-26, 20:24 | #4746 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 Lokalizacja: North east 
				 | 

dubel

__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-11-26 o 20:34 | 
|     | 
|  2011-11-26, 20:33 | #4747 | 
				 | 

mi też biżu polska wydaje się atrakcjniejsza....Pierści  onki ładniejsze, różne wzory i kolory a tu w UK u jubilera nic tylko pierścionek z brylantem i co jeden to droższy od drugiego nic więcej.. choc na ich pierscionek z topazem i diamentmai w bialym zlocie bym nie pogardzila   Co do jakości.. nie wiem nic od nich nie mam... Luna prezent super, mój tez chciałby nabyć licencję ale moj strach do latania mu tu skutecznie uniemozliwia  EDIT a nie, miałam kolczyki z białego złota. Ułamały się na zapinaniu, oddałam i dostałam zwrot pieniędzy... Teraz szukam kolczykow podobnych do tych na zdjeciu, koniecznie srebrnych ( o białym złocie nie marze bo cena pewnie zabójcza będzie) 
				__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-11-26 o 20:35 | 
|     | 
|  2011-11-26, 20:40 | #4748 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: UK 
				 | 

Bakti możemy się zamienić na jeden dzień  Ola ładne koczyki.  jaki kamień? czy cyrkonia ? 
				__________________ Blogi są dwa  blogowo: poradnik emigranta nowy post: 14/10/2012 Obyście tego postu nie potrzebowali blogowo: aktywnie nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici   | 
|     | 
|  2011-11-26, 20:48 | #4749 | 
				 | 

cyrkonia albo dobra imitacja.... zmian mi się w domu chce  Zawiesiłam inny kolor zasłon na drzwi (wejściowe w salonie sick  kto to wymyślił) i już się inaczej zrobiło... teraz szukam inspiracji na dekoracje swiąteczną stołu (jakaś kompozycja plus świeczniki i ładny bieżnik)... 
				__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   | 
|     | 
|  2011-11-26, 21:02 | #4750 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: na sofie 
				 | 

Cytat: 
  i makijaż też ładny   
				__________________ Moja radosna twórczość własna  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32994014  #post32994014 preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=33148165&p ostcount=324 | |
|     | 
|  2011-11-26, 21:46 | #4751 | |
				 | 

Cytat: 
 Luno - chyba jednak zostane przy swojej dluzyznie - u ciebie chyba za duzo sie dzieje   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-11-26, 21:57 | #4752 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

piekne te kolczyki   uwielbiam ten ksztalt  Ola welon tez chcesz taki jak na zdjeciu ? 
				__________________  -7kg   | 
|     | 
|  2011-11-26, 22:05 | #4753 | 
				 | 

Bakti zażyłaś mnie   eee ładnie na uszach wyglądają??    Maatra nie, welon bez koronki bo sukienka bez koronki i nei będzie pasować  welon mam juz kupiony długi do kościoła (tak sobie wymyslilam ale nie wiem czy bedzie pasowal  a za krotkim ciagle patrze (chce dosyc pelny) 
|     | 
|  2011-11-26, 22:08 | #4754 | 
				 | 

czemu cie zazylam? - podobaja ci sie czy nie?   | 
|     | 
|  2011-11-26, 23:04 | #4755 | 
				 | 

no bo mówisz masz   Bakti ładnie wyglądają na uszach? Właśnie tak się mienią czy raczej Vintage wyglądają? 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-26, 23:08 | #4756 | 
				 | 

wysle ci jak chcesz, bedziesz miala cos pozyczonego/podarowanego jak ci sie spodobaja  pewnie ze ladnie wygladaja sa vintage ale swica sie jak psu jajca | 
|     | 
|  2011-11-26, 23:17 | #4757 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Bakti gdzie je kupilas ??? przejrzalam apart i kruka  i ni ma takich.

__________________  -7kg   | 
|     | 
|  2011-11-26, 23:21 | #4758 | 
				 | 

w centrum handlowym elys na wimbledon   kupowalam przed swoim slubem ale w koncu zalozylam inne   | 
|     | 
|  2011-11-27, 00:06 | #4759 | |
				 | 

Cytat: 
  i masz pewnie racje co do tego drugiego  *** film taki sobie.... a szkoda bo nastawilam sie na cos dobrego  ale mam nadzieje,ze te z meryl streep o margaret thatcher bedzie lepszy  zreszta nie znam filmu z margaret ktory by mi sie nie podobal! ide spac padam na twarz udanej niedzieli paaaaaaaaaaaa 
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | |
|     | 
|  2011-11-27, 09:53 | #4760 | 
| Zakorzenienie | 

a wcale ze nie bo piatek to 2gi    
				__________________ There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska | 
|     | 
|  2011-11-27, 10:49 | #4761 | |
				 | 

Bakti może się skuszę   jutro jadę przymierzyć z sukienkę z welon więc zobacze czy moj koncept będzie OK  Cytat: 
 Wybierzemy się do kina  na przyszły miesiąc mamy zamiar kupić bilet miesięczny, jedni w boxing day beda stali w kolejkach a inni beda mieli dzien kinowy, a potem Frankie's&benny  Uwielbiam ten klimat, a jaką dobrą kawę mają  *** wieje u mnie tak że w nocy myślałam że mi okna wyrwie z futryn  gorsze niż głośna sąsiadka u góry.... Eeee mam takie małe pytanie... nigdy nie byłam tutaj na christmas party. Jak się ubrać na przyjęcie w hotelowej restauracji? Sukienka czarna z czerwonym paskiem i kopertowką nie będzie wyglądała zbyt biurowo?   
				__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   | |
|     | 
|  2011-11-27, 15:16 | #4762 | ||||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  . Jak ci sie mieszka w Devon? Cytat: 
  . Plany na weekend mialam ambitne - gorzej z wykonaniem  jak zwykle zreszta  . Wczoraj bylam na koncercie bylej kapeli TZa, wreszcie moglam sobie z nim potanczyc, bo normalnie to go tylko na scenie widzialam  i moglam ewentualnie ze znajomymi sie pobujac  . Koncert byl polaczony z dyskoteka lata 70te, ludzie byli poprzebierani, fajnie sie na to patrzylo  . Byla tez ciekawa pani, mlodsza wersja Cesarii Evory tanczaca boso dreptanego, wygladalo to jakby weze w blotku deptala  . Ogolnie udany wieczor. Dzis mam pare rzeczy z listy do zrobienia, mam nadzieje ze sie uda  . Cytat: 
  . Z tym ze nie sa duze 2,5 cm zwis (ale to sie nazywa  ). Kupilam je bo mi sie bardzo podobaly i nigdy nie zalozylam, bo sa dosc eleganckie. http://s7ondemand4.scene7.com/is/ima...61547?$detail$ Cytat: 
  . Wydaje mi sie twoje polaczenie jest rozsadne, skromnie ale elegancko. Cokolwiek inni zaloza nie bedziesz odstawac  . Edytowane przez lorelei Czas edycji: 2011-11-27 o 15:18 | ||||
|     | 
|  2011-11-28, 00:51 | #4763 | ||
				 | 

Cytat: 
   jak bys w Anglii od wczoraj mieszkala   czy to sukienka z tesco czy z Prady, kazdy pieknie wyglada jesli tylko tak sie czuje  wiesz, ze oni maja to tu zupelnie w   a ze potem ci  obrobia to juz inna sprawa  Cytat: 
 a ta pani to chyba musiala imprezowac ze mna na halloween party, bo ja tam tez na bosaka dreptalam   obcasy na calonocne tance - kiepski pomysl  ** na Leonardo niestety nie udalo nam sie wejsc  kolejki ustawiaja sie juz od 5:30 rano   galerie otwieraja dopiero o 10ej... to jakas paranoja ... tak ze raczej sobie darujemy taaaaaka szkoda   za to pobiegalismy troche po covent garden nie kupilam nic specjalnego(komin i torba) bo nic w tych sklepach nie ma namierzylam sie australijskich ciapaczkow i jakos zadne nie przypadly mi do gustu + wcale mi sie "az tak" na nodze nie podobaja ..... dzien spedzilismy z tz bardzo fajnie ale to jednak nie byl czas "duzych zakupow" a szkoda  ok zmykam bo jutro pobudka juz skoro swit wrrrrrrr udanego tygodnia! ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- oh Kasza zapomniałabym moja kolezanka ma jednak umowe z O2! Tyle, ze moze ja zerwac w kazdej chwili (miesiac wypowiedzienia) wiec nie wiem moze sie oplaca   
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | ||
|     | 
|  2011-11-28, 02:07 | #4764 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
  może  Jutro oglądam ten tani, który okazał się jednak być w dobrej lokalizacji ("lepsza" strona długiej ulicy). Co do mieszkania w Devon - nie mam porównania do innych  na wyjazd poza miejsca służbowo potrzebne (typu Job Centre i wyrobienie NIN  ) nie miałam jeszcze okazji wyjeżdżać, więc powiem więcej, jak będzie mnie na więcej stać. Miasto samo jest ładne   Cytat: 

__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | ||
|     | 
|  2011-11-28, 09:49 | #4765 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Uk 
				 | 

olka, może być. pewnie będzie pół na pół takich stonowanych sukienek i kreacji balowych   w tym akurat najlepsi są Polacy  kofi szkoda że na Leonarda takie kolejki   
				__________________ 65-64-63-62-61-60 59-58-57-56-55-54-53-52 -13 kg  | 
|     | 
|  2011-11-28, 11:16 | #4766 | 
				 | 

Kofii, Lorii dzięki dziewczyny   Moje pierwsze Christmas party w UK  (w poprzedniej pracy tego nei praktykowali) nastawienie różne, niektórzy z mojego biura w ogoóle nie idą bo 1 za drogo 35 f za obiad bez drinków, 2 za daleko 1 h godziny jazdy ode mnie 3. nic się nie dzieje peorth co do tego obmawiania polemizowałabym  W pracy chyba raczej ostrożnie w pl plotkują  Kofii w sklepach dużo fajnych rzeczy jest  moze po złych chodzisz...  WIolqn widziałam ten koc z primarku, cudny jest ale nie wiem czy ta kocowa strona nie będzie się mechaciła  chciałam kupić ale mama mnie uprzedzila że od jej koleżanek na prezent ślubny chyba właśnie duży ciepły koc dostanę wic się wstrzymuje z kupnem  BTW dużo fajnych rzeczy jest w Primarku w tej kolekcji... cieplutkie piżamy, szlafroki, i nawet ubrania znośne (ale nic nie mierzyłam więc nie wiem jak wyglądają na ciele  ) **** nie ma to jak wziąć wolne na naukę  I żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce..... 
				__________________ Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi   Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-11-28 o 11:20 | 
|     | 
|  2011-11-28, 12:47 | #4767 | 
| Zakorzenienie | 

pewnie bedzie, ale za bardzomi sie podobal. MUSIALAM go miec   zdecydowaniejestm Miecio niz Bycio. chce go do pokoju Mlodego, na fotel bujany, zeby sie przykryc na nocne karmienie czy cos, wiec nei bedzie az tak bardzo uzywany jak normalnie robilismy Mlodemu paszportowa fote. ło matko. a to nie chcial glowy trzymac prosto, a to patrzyl gdzie indziej, a to paszczy nei zamykal, zero wspolpracy. Jeszcze troche i bedziemy sklejac jedno zdjecie z kilku zeby wpasowywalo sie w ich wymagania 
				__________________ There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska | 
|     | 
|  2011-11-28, 13:32 | #4768 | |
				 | 

Cytat: 
  no szkoda ... szkoda w dobry w dobrych ....  nie ma w czym wybierac ... jakosc marna a ceny przerazajace nic nowego sie nie dzieje, w kolko te same trendy .... albo szyja tak, ze to tylko na jakies kosciste modelki pasuje ... *** ja sie zupelnie dzis nie wyspalam chodze jak zombie na szczescie w pracy dzis luz   
				__________________ Mad about Mad Men  “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein | |
|     | 
|  2011-11-28, 18:10 | #4769 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: wariatkowo 
				 | 

Kofcia, a ja juz swoje zakupy dostalam!   a Ty? w szoku jestem normalnie, zamowilam w sobote wieczorem, wiec zajelo im to... ok.1/4 dnia pracy  skoncze robic obiad, to bedziemy z mloda mierzyc   
				__________________             | 
|     | 
|  2011-11-28, 19:05 | #4770 | |
				 | 

Cytat: 
  Chociaż wiem że jedna sukienka będzie do wymiany bo wczoraj widziałam ja na żywo i M jest wielka. No ale w gapie nigdy nie przewidzisz, raz za duże raz za małe. Pokaz ci kupilyscie?  ** Ją zamiast do domu wracac po pracy to w tkju wylądowałam :/ eeee A poza tym mrozik dzis był co   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Emigrantki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.