*Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 19:35   #4741
aa2
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

dobre to o tym karmieniu he he
ja tam uwazam ze każdy powinien sam sie z tym zmierzyć jak sie nie da to trudno tragedi nie ma i juz
to ja wam powiem z innej beczki: ja mam strasznie wrażliwe piersi i nawet mój mąz jak je dotyjka to czasem ma dość bo ja sie od razu zaczynam śmiac i w ogóle a jak zaczynają bolec przed @ to bolą tak ze jak podnosze sie z łóżka to chwytam je dłońmi czase bo inaczej napierniczają strasznie, kiedyś spałam w staniku bo jak zdejmowałam stanik to piersi miałam tak cięzkie i bolace ze dramat, wiec jak u mni ebedzie z karmieniem to nie wiem ale jak bedzie mega bolec ze nie bede mogła wytrzymac to na pewno zrezygnuje, spróbowac sróbuje ale cierpieć nie mam zamiaru

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Basimko współczuje takich kolezanek, ja przy moim charaktrku to znając zycie bym im napyskowała he he ale ja tak mam straszny ze mnie pyskacz
trzeba sie było nimi nie przejmować , szkoda ze ja im nie mogłam nagadać za ciebie
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:28   #4742
emigra
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Asiu, jak tam grzywka??

najgorsze jest to ze sa ludzie ktorzy gadaja co im slina na jezyk przyniesie a nie pomysla ze komus moga tym zrobic przykrosc....

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

cos mi wizaz muli :/

zjadlam salatke i dwie mandarynki i lece pod prysznic... mezus jeszcze w pracy siedzi, ale zaraz powinien wrocic .... a ja w tym tygodniu mam juz wolne
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:30   #4743
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dobre to o tym karmieniu he he
ja tam uwazam ze każdy powinien sam sie z tym zmierzyć jak sie nie da to trudno tragedi nie ma i juz
to ja wam powiem z innej beczki: ja mam strasznie wrażliwe piersi i nawet mój mąz jak je dotyjka to czasem ma dość bo ja sie od razu zaczynam śmiac i w ogóle a jak zaczynają bolec przed @ to bolą tak ze jak podnosze sie z łóżka to chwytam je dłońmi czase bo inaczej napierniczają strasznie, kiedyś spałam w staniku bo jak zdejmowałam stanik to piersi miałam tak cięzkie i bolace ze dramat, wiec jak u mni ebedzie z karmieniem to nie wiem ale jak bedzie mega bolec ze nie bede mogła wytrzymac to na pewno zrezygnuje, spróbowac sróbuje ale cierpieć nie mam zamiaru

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Basimko współczuje takich kolezanek, ja przy moim charaktrku to znając zycie bym im napyskowała he he ale ja tak mam straszny ze mnie pyskacz
trzeba sie było nimi nie przejmować , szkoda ze ja im nie mogłam nagadać za ciebie
Kochana ja też jestem pyskata i nie dawałam sobie w kaszę dmuchać, ale w domu przykro mi było , bo potem takie głupie myśli,że może faktycznie mało nad soba pracowałam. Wiesz nawet jak patrzysz to w tv, gazetach jest nagonka tylko mleko matki jest najlepsze itp i nagle uświadamiasz sobie kurcze może moje dziecko będzie słabsze przez to,że nie mam pokarmu i wrzucasz sobie tak , zobacz tak naprawdę tylko ja tu na forum nie mam pokarmu wszystkie dziewczyny karmią

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Mi też muli , własnie Asik jak tam nowa fryz dawaj fote

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:35   #4744
emigra
Zakorzenienie

Basimko, no ale tak jak mowisz u Ciebie w rodzinie malo kto karmil - widocznie taki Wasz urok

o kurde, jutro marta sie przespi z tym januszem
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 20:43   #4745
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Asiu, jak tam grzywka??

najgorsze jest to ze sa ludzie ktorzy gadaja co im slina na jezyk przyniesie a nie pomysla ze komus moga tym zrobic przykrosc....

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

cos mi wizaz muli :/

zjadlam salatke i dwie mandarynki i lece pod prysznic... mezus jeszcze w pracy siedzi, ale zaraz powinien wrocic .... a ja w tym tygodniu mam juz wolne

mam grzywę he he zapłaciłam za obcięcie grzywki 40 zeta znaczy sie jeszcze mi umyła głowe i potem na szczotce wysuszyła kudły więc w sumie cena chyba ok, co prawda nie jestem do konca przekonana czy dobrze zrobiłam robiśc ta grzywe no ale teraz juz i tak musi zostać-mąż mówi ze ładnie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Basimko, no ale tak jak mowisz u Ciebie w rodzinie malo kto karmil - widocznie taki Wasz urok

myślisz ze sie prześpią???
ja podejrzewam ze im przerwą

Basimko ja nie zwróciłam uwagi nawet na to ze wszytkie karmią potrzymaj mocno kciuki zeby mi sie udało to moze być tak ze ja bede druga co nie karmiła

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:

Basimko ja nie zwróciłam uwagi nawet na to ze wszytkie karmią potrzymaj mocno kciuki zeby mi sie udało to moze być tak ze ja bede druga co nie karmiła
Stary 2011-01-12, 21:01   #4746
takinna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Motylku ale słodziak...

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Takinna co u Ciebie ?
Nie chcę jeszcze pisać... wiem że jesteście ciekawe więc jutro napiszę a co tam, co ma byc to będzie
Głupia chyba jestem ale jak to kiedyś ktoś mądry napisał "nadzieja nie umiera nigdy..."

Motylku śliczny Ten Twój Oluś
takinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 21:01   #4747
aa2
Zakorzenienie

laseczki wrzusiłam fotkę do klubu jakby co

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 21:04   #4748
takinna
Zadomowienie

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
mam grzywę he he zapłaciłam za obcięcie grzywki 40 zeta znaczy sie jeszcze mi umyła głowe i potem na szczotce wysuszyła kudły więc w sumie cena chyba ok, co prawda nie jestem do konca przekonana czy dobrze zrobiłam robiśc ta grzywe no ale teraz juz i tak musi zostać-mąż mówi ze ładnie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

ciekawe jak wyglądasz z tą grzyweczką .... hmmm mogłabyś się pochwalić jakąś foteczką

Edytowane przez takinna
Czas edycji: 2011-01-12 o 21:07
takinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 21:12   #4749
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takinna Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

ciekawe jak wyglądasz z tą grzyweczką .... hmmm mogłabyś się pochwalić jakąś foteczką
możesz obejrzeć fotke w moim albumie juz ci wysłałam zaproszonko
Stary 2011-01-12, 21:34   #4750
Basima
Zakorzenienie

Cytat:

no ale kto im przerwie?????? ja jakoś Marcie dopinguje ten TŻ jej to się jakieś ciepłe kluchy zrobił

Stary 2011-01-12, 21:36   #4751
Karolcja05
Rozeznanie

Noo bardzo ładnie Asia Witam tak wogóle cipochy Kurde od paru dni chodzę zmęczona strasznie,ciągle bym tylko spała.
Basimko super,że u Polki wszytsko wporządku,a co do cyca to się nie przejmuj ,ja też nie wiem czy będę karmiła u mnie w rodzinnie też bardzo mało karmiących piersią,bo mleka brak
Karolcja05 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 21:39   #4752
Basima
Zakorzenienie

Asia ładnie wyglądasz, ale grzywka jak grzywka za to pokazałaś gołe uda hmmmmmmm prosze jaka sexy lady. Gdyby nie te nogi to patrzyłabym na fryz a tak to tylko te nogi rozpustnico

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość
Noo bardzo ładnie Asia Witam tak wogóle cipochy Kurde od paru dni chodzę zmęczona strasznie,ciągle bym tylko spała.
Basimko super,że u Polki wszytsko wporządku,a co do cyca to się nie przejmuj ,ja też nie wiem czy będę karmiła u mnie w rodzinnie też bardzo mało karmiących piersią,bo mleka brak
Może zaciążyłaś????????? ale też ta pogoda taka do dupy, ja też zmęczona przez rehabilitacje codziennie wstaję o 7 rano ubieram Polkę jedziemy tam ćwiczenia 40 min znowu wracamy Polka rozdrażniona bo co zaśnie to już budzona

Stary 2011-01-12, 21:45   #4753
Karolcja05
Rozeznanie

nie no co ty ,jak;p W poniedziałek nie było nawet pęcherzyka dominującego
Karolcja05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 21:49   #4754
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
no ale kto im przerwie?????? ja jakoś Marcie dopinguje ten TŻ jej to się jakieś ciepłe kluchy zrobił
zalezy gdzie sie chcą bzyknać he he jak w domu u niej to może mężuś
w sumie ten jej cały mąż to taka ciapa i wygląda jak dziecko wiec niech leci z pilotem

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Basimka ha to zdjęcie robiłam akurat na szybko i przy okazji mierzyłam ta bluzkę bo dziś mi doszła a musiałam sprawdzić jak w niej wygladam bo w piatek i de na te urodziny i chciałam ją ubrać no i nie zdazyłam dołu ubrać i myslałam ze nikt nie zauwazy zapomniałam ze wy takie spostrzegawcze
Stary 2011-01-12, 21:55   #4755
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
zalezy gdzie sie chcą bzyknać he he jak w domu u niej to może mężuś
w sumie ten jej cały mąż to taka ciapa i wygląda jak dziecko wiec niech leci z pilotem

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Basimka ha to zdjęcie robiłam akurat na szybko i przy okazji mierzyłam ta bluzkę bo dziś mi doszła a musiałam sprawdzić jak w niej wygladam bo w piatek i de na te urodziny i chciałam ją ubrać no i nie zdazyłam dołu ubrać i myslałam ze nikt nie zauwazy zapomniałam ze wy takie spostrzegawcze
Świnto racja niech Marta łapie za śmigło
A ze zdjęciem pamiętaj,że ja wszystko oblukam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 22:10   #4756
francmal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
. Wiesz kochana najgorsze jest ,że ta pani otworzyła przed nami wizję ,że jak nie pomoga łuski to będzie konieczna operacja, a ten ortopeda powiedział,że niedość ,że nie ma tej wady to po drugie decyzje w tej wadzie o operacji to się uzgadnia około 4-5 roku życia, i szlak człowieka trafia

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

A jeszcze nt karmienia piersia wiecie jak niektóre koleżanki krzywo patrzyły się na mnie,że nie karmię, ale to,że niektóre z nich karmiły paląc papierochy to było oki tak? Wkurza mnie to bo jest nagonka na kobiety nie karmiące piersia i sama to na sobie odczułam. Czy to takie dziwne,że nie miałam pokarmu. Jedna lekarka to mi powiedziała,że nawet po 3 mc może nadejść pokarm jak się tego bardzo chce, a ja się starałam ale dupa pokarmu nie miałam
Moja siostra ma 2 córy z cesarki i karmione butlą i są szczęśliwi a jak moja 2 siora na nią gadała, że nie karmi naturalnie to jej szybko gębę zamknęłam. Ja jedno karmiłam naturalnie ok 8 miechów a drugie od początku mieszanie bo nie miałam dużo pokarmu i mała nie chciała ssać więc używałam laktatora a po jakiś 4 miesiacach przeszłam całkiem na sztuczne bo było coraz mniej pokarmu i ciągle miałam zapalenie piersi a jak teraz bedzie to się okaże nic na siłe robic nie będę
Jednak potępiam tak jak Ty matki pijace albo palące moja szwagierka taka jest trochępiła paliła jakoś do 6 miesiąca ciąży a niecały miesiąc po porodzie wróciła do nałogu oczywiście karmiąc mała naturalnie i to do ponad roku no i oczywiście palą przy dzieciach takich to normalnie zatłuc. Nie żebym swięta była albo nałogu nie znałą ale to włąśnie dzieki 1 ciąży z Tż rzuciliśmy palenie (niedługo będzie 4 lata) . Jak tylko ciąża została potwierdzon adał mi ostatniego papieroska sam dokączył paczkę i już żadnej więcej nie kupiliśmy Dziecko było najwazniejsze chociażprawdopodobnie jakbyśmy się nie wspierali i Tż by wrócił to ja zapewne po porodzie też bym do nałogu wrociła.

Dobrze, ze z Polką ok a ta głupia baba co pewnie dyplom za kasę ma sama powinna mieć operację, żeby już innych niepotrzebnie nie straszyła.

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

http://wiadomosci.wp.tv/i,Niemcy-Dzi...=5b970#m720074

Normalnie zaje...ć sk....li
francmal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 22:12   #4757
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez francmal Pokaż wiadomość
Moja siostra ma 2 córy z cesarki i karmione butlą i są szczęśliwi a jak moja 2 siora na nią gadała, że nie karmi naturalnie to jej szybko gębę zamknęłam. Ja jedno karmiłam naturalnie ok 8 miechów a drugie od początku mieszanie bo nie miałam dużo pokarmu i mała nie chciała ssać więc używałam laktatora a po jakiś 4 miesiacach przeszłam całkiem na sztuczne bo było coraz mniej pokarmu i ciągle miałam zapalenie piersi a jak teraz bedzie to się okaże nic na siłe robic nie będę
Jednak potępiam tak jak Ty matki pijace albo palące moja szwagierka taka jest trochępiła paliła jakoś do 6 miesiąca ciąży a niecały miesiąc po porodzie wróciła do nałogu oczywiście karmiąc mała naturalnie i to do ponad roku no i oczywiście palą przy dzieciach takich to normalnie zatłuc. Nie żebym swięta była albo nałogu nie znałą ale to włąśnie dzieki 1 ciąży z Tż rzuciliśmy palenie (niedługo będzie 4 lata) . Jak tylko ciąża została potwierdzon adał mi ostatniego papieroska sam dokączył paczkę i już żadnej więcej nie kupiliśmy Dziecko było najwazniejsze chociażprawdopodobnie jakbyśmy się nie wspierali i Tż by wrócił to ja zapewne po porodzie też bym do nałogu wrociła.

Dobrze, ze z Polką ok a ta głupia baba co pewnie dyplom za kasę ma sama powinna mieć operację, żeby już innych niepotrzebnie nie straszyła.
Ja nie potrafię zrozumieć kobiet palących w ciązy i karmiących. Jestem palącą osoba jak dowiedziałam się,że jestem w ciąży z dnia na dzień odstawiłam papierosy i kawę nie wspominając o alkoholu. Kiedy po porodzie prawie 3 tyg męczyłam się ściągając pokarm (10-20 ml) co kilka godzin też nie paliłam, uważam ,że dla dziecka jest się w stanie zrobić wszystko. Niestety nie karmiłam wróciłam do nałogu, ale nie palę w domu tylko na balkonie, po paleniu myję zęby i ręcę . I jak mi ktoś mówi,że karmienie jest zdrowe i pali papierocha to mam się ochotę zaśmiać w twarz. Co do tej baby nawet już nie mam siły się denerwować bo juz mi przeszło, ale u lekarza jak mi to powiedział to myślałąm,że do niej zadzwonie i jej zwymyślam

Stary 2011-01-12, 22:23   #4758
francmal
Rozeznanie

Tu w Irlandii to wogóle pod względem palenia jest koszmar nieraz jak idę na wizytę widzę kobiety z wielkimi brzuchami przed szpitalem i odpaljace papierocha od papierocha. Jak pieerwszy raz rodziłam to do sali przyjęc przyszła babka co śmierdziała jak słoik wypełniony po brzegi petamy i ona była do porodu Na szczęście zdecydowana wiekszośc irlandek karmi mieszankami
No a my jak jeszcze dziecka nie planowaliśmy to już na papierosy na zewnątrz wychodziliśmy, bo pomimo tego, ze potrafiliśmy spalić paczke dziennie na głowę to nie mogliśmy spać tam gdzie było palone bo nam smierdziało

A jeszcze zapomniałam dopisać, że ta szwagierka to ze mnie wyrodną matkę robiła bo tak szybko odpuściłam przy córze ale, że ona pali i karmi to już nie wazne byle na mleku zaoszczędzić i mieć za co szlugi kupić. a reszta rodziny męża też tylko za plecami gadała ale wprost nikt oprócz mnie nie potrafił jej tego powiedzieć ach szkoda pisać

Edytowane przez francmal
Czas edycji: 2011-01-12 o 22:27
Stary 2011-01-12, 22:25   #4759
aa2
Zakorzenienie

ja na szczęście nie pale wiec nie bede musiała rzucać
Basimka ja do lekarzy nie mam zaufania dlatego np do ginekologów chodze również i jak sama pewnie juz czytałas jak pisze dopiero po 3 sie uspokoiłam co do mojego mięsniaczka, z innymi lekarzami też tak mam ale ja to chyba przewrażliwiona jestem, jedynie internistke mam jedną i jej nie zmienie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 22:27   #4760
Basima
Zakorzenienie

matko co za fi.....t jak można przecież mogli by do okna życia oddać dzidziusia tyle kobiet nie może mieć dzieci .
A właśnie Scio miała napisać i jak zwykle nas olała

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez francmal Pokaż wiadomość
Tu w Irlandii to wogóle pod względem palenia jest koszmar nieraz jak idę na wizytę widzę kobiety z wielkimi brzuchami przed szpitalem i odpaljace papierocha od papierocha. Jak pieerwszy raz rodziłam to do sali przyjęc przyszła babka co śmierdziała jak słoik wypełniony po brzegi petamy i ona była do porodu Na szczęście zdecydowana wiekszośc irlandek karmi mieszankami
No a my jak jeszcze dziecka nie planowaliśmy to już na papierosy na zewnątrz wychodziliśmy, bo pomimo tego, ze potrafiliśmy spalić paczke dziennie na głowę to nie mogliśmy spać tam gdzie było palone bo nam smierdziało
My wcześniej też nie palilismy w domu, bo ze mnie taka palaczka,że przeszkadza mi dym jak ktoś pali, zapalę dopiero jak zjem śniadanie i wypalam około 10 papierosów nawet nie dziennie

Stary 2011-01-12, 22:43   #4761
francmal
Rozeznanie

A Basimka Ty jeszcze pisałąć coś o lezaczku. Ja dostałam od niedoszłego chrzestnego Laury (ma innego bo ten j a olał)i był bardzo przydatny On w odróznieniu od chodzika niczego nie obciąża (chyba) i ja go bez problemu używałam. Dziecko było bezpieczne i mogło ogladać swiat Czasmi też dzieciaczki były w kołysce tzn tym foteliku samochodowym dla dzieci 0-9 miesięcy. No a teraz to chyba jakąś klatke zrobię(tzn musimy zainwestować w 2 łóżeczko bo jest stabilniejsze od leżaczka i wysokie) aby starsze mi noworodka nie wymęczyły no ale to się jeszcze zobaczy

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Dobra ja spadam do wyrka i jak co sorki za błędy ale Tż okupuje mojego kompa a mi wciska laptopa, który ma braki w klawiaturze i musze korzystac z ekranowej ajk chce użyć niektórych literek
Stary 2011-01-12, 22:46   #4762
Basima
Zakorzenienie

Ja też spadam spać bo jestem padnięta , do juterka cipulichy

Stary 2011-01-13, 05:03   #4763
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Basimko

Wróciliśmy wczoraj pozno (jak zwykle poslizg) i padłam, położyłam się na sekunde i w momencie usnęłam.
Ale piszę do Was zaraz po przebudzeniu, jeszcze z łóżka.
Wsio jest ok. Dzidziul pomieżony, serducho bije, niestety nie dostłam zdjęcia.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 07:25   #4764
Pamela86
Zakorzenienie

dzień doberek
Przedstawiam Wam mój największy Skarb
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1290764.jpg (25,4 KB, 36 załadowań)

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 08:00   #4765
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
dzień doberek
Czeeeeeeeeść
Jejciu jaka ona słodka Gratuluję serdecznie Pamelko
<uciekam na jakiś tam wymaz, mam nadzieję, że nie bedzie bolało>

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 08:05   #4766
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość
Czeeeeeeeeść
Jejciu jaka ona słodka Gratuluję serdecznie Pamelko
<uciekam na jakiś tam wymaz, mam nadzieję, że nie bedzie bolało>
dziekuje kochana

a wymaz nie boli

jak sie maja moje zdjatka???
o wlasnie glodomorka sie budzi

Stary 2011-01-13, 08:28   #4767
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
dzień doberek
przepiękny Skarb
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 08:34   #4768
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
przepiękny Skarb

Stary 2011-01-13, 08:39   #4769
gospella
Wtajemniczenie

dzień dobry
Pamelko śliczny bobas
AA2 grzywka trudna sprawa ja nosze tylko dłuższe

a ja się nieco załamałam, nici były z przytulanek, ostanie w niedziele, a tu jajnik od wtorku mnie napierdzielał, a meżuś tak zmęczony, ż enic nie było, więc do d....
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 08:40   #4770
Pamela86
Zakorzenienie

dziekuje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości