![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Gaja, niedługo sylwester
![]() ![]() ![]() a co do tych przygotowań... to bez sensu tak 2 lata przed czasem wszystko załatwiać, moim zdaniem ![]() ![]()
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
no ja np. jeszcze nic nie mam zorganizowanego
![]()
#4743 |
Zakorzenienie
|
Madziuniusi tu nie było bo żeśmy się zamieniły
![]() ![]() Madziuniusia ![]() ![]() kurde nikt mi nie odpisał a byłam ciekawa co o tym myślicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
grupa wsparcia dla leserów
![]() Ja wiem, że niedługo Sylwester, ale to jakby Ci ktos codziennie nożem po serduchu przejeżdżał. Coś by sie teraz zaraz przydało, heh. Nic, trzeba być twardym. Robię porządki w ubraniach, żeby się nie uczyć! ![]() Mabi, o czym? Przeleciałam wczorajsze posty tak pi razy oko, ale chętnie wyrażę swoją opinię na konkretny temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mabi jak widze ze ten twoj to taki sam leser jak moj, byle dac cos na odczepne a perfumy sa swietne bo wie ze lubisz i ci sie spodobaja. odwlekanie to ich domena.. tak sie zaczynam zastanawiac czy np ten moj w ogole chce ze mna slubu skoro ten temat go tak parzy i na kazde slowo slub jest :"o bozee, znowu zaczynasz?" tak jak np wczoraj w kinie chcialam sie z nim troche podraznic w momenci gdy bella licytowala sie z edwardem kiedy maja wziasc slub, to ja od niego ooo to tak jak u nas a on "ooo jezu znowu? " takze jak tak dalej pojdzie to ja nie wiem czy nie bede musiala znalezc sobie inego TŻta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Mabi, ale "Pachnidlo" to tez ksiazka i film
![]() ![]()
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak wiem ![]() u niego w pracy jeden gościu ma dostęp do markowych perfum i handluje tym za grosze (już nie wnikam skąd ma te perfumy...) no i Tż 2 tyg. temu mi o tym powiedział że kupiłby dla siebie jakiś zapach skoro jest okazja tanio kupic, po czym dodał że i mi coś kupi...zbytnio nie przywiązałam do tego wagi bo po 1. nie chcę dostac perfum, po 2. mam jeszcze zapas w domu a po 3. jeśli już Tż chce mi kupic perfumy to wie jaki zapach lubię bo dostałam od niego kiedyś pewne "pachnidło" i wie że bardzo mi się podobały i że już ich niestety nie mam tyle że tego zapachu ów kolega nie ma w ofercie, a z tych które ma (mimo że z "najwyższej półki")to nawąchałam się w sklepie i nic mnie nie ujęło aż tak żeby je zapragnąc (bo Tż zabrał mnie do sklepu żeby nie musiał kupowac "w ciemno" tylko żebym sobie wybrała zapach z ponad 100 na liście...a on potem zamówi) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
no i wczoraj mówił że już mi kupił, nawet nie wiem jakie? dziś to się raczej z Tż nie zobaczę ale może jutro? ciekawe czy jutro je zostanę czy za tydzień w urodziny (jeśli Tż przyjedzie)
czasem sobie myślę że może te perfumy (i wcześniej to akwarium) to jednak jakas przykrywka?...ale nieeeee to niemożliwe, raczej Tż próbuje się wybielic...jak myślicie? ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- ale ja ci się wcale nie dziwię |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie z moim dzisiaj widziec nie bede bo mnei wkurzyl wczoraj i focha wale o! poza tym jeden dzien bez niego dobrze mi zrobi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() się chłopak może zdziwic jak się wkrótce zmienię... ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Sylvi a ile ten twój ma lat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa, o pachnidło mabi chodziło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mój w lutym 28...takie stare a takie niemyślące ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- nieważne że mam 3 flakony perfum...będę miec czwarte ![]() w tamtym roku prawie miesiąc przed ur. truł mi dupę i upierał się że kupi mi porządne buty na zimę (pomijam że butów na prezent się nie kupuje), powiedziałam że na buty to mnie jeszcze stac i że sama sobie kupie albo matka mi kupi, a że mnie wyprowadzał z równowagi tym swoim ględzeniem to dodałam że jak będę jego żoną to może mi kupowac buciki nawet i co tydzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Sylvi dzień odpoczynku nikomu jeszcze nie zaszkodził-a może da mu to coś do myślenia...
Mabi ja staram się mojemu zawsze tak po tajniacku zwracać uwagę co bym chciała dostać...za 8 dni mam urodziny i powiedziałam,żeby mi nic nie kupował bo się wykosztował na pierścionek,ale on MUSI ![]() ![]()
#4757 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy on to odczuje ale ja napewno sobie odpoczne
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2010-12-11 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moje 5 z kolei ur. razem z Tż i właściwie zawsze jak pytał to mówiłam że nic nie chcę bo nie jestem taka po prostu- jak coś mi się podoba to albo zbieram kasę żeby sobie wkońcu to kupic albo mama mi w tym trochę pomaga ![]() z tych wszystkich prezentów jakie od niego dostałam to właściwie tylko 1 był trafiony bo Tż wiedział od dawna że mi się to podoba (trafiony w gust ale z kolei nie trafiony w czas bo akurat wtedy spodziewałam się pierścionka, więc radosc z prezentu to była raczej przez łzy...) Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-12-11 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
a widujecie się codziennie?
Mabi dlatego ja staram się mojego naprowadzić na to co chcę dostać, też jestem zdania,że liczy się pamieć a nie cena prezentu, ale jak mam dostać jakiś nie wypalony prezent,to zawszę wole mu uświadomić,że jednak wolałabym coś innego i nie widzę w tym nic złego,że niespodzianka jest zepsuta....Przynajmniej wiem,że prezent będzie przydatny ![]()
65-64-63-62-61-60-59-58 ![]() Edytowane przez studi Czas edycji: 2010-12-11 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Sylvi ja mojemu też dziś powiem żeby nie przyjeżdżał, pewnie i tak by tego nie zrobił bo po podróży będzie padnięty ale gdyby jednak chciał to ja zagram "dobrą i troskliwą" i powiem nie kochanie odpocznij sobie w domku bo zmęczony jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
no to chyba powinien zauważyć,że dziś się wymigujesz od spotkania?
![]()
#4765 |
Zakorzenienie
|
oo to spokojnie raz możecie sobie darowac
![]() a właśnie mi się przypomniało jak gdzieś tak po weselu siostry była jakaś gadka o niespodziankach i ja coś tam gadałam że to mnie raczej nie dotyczy (chyba że pracę dostanę) a Tż że może już w grudniu... ale gadac to on se może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Mabi my sie widujemy 2 razy w tygodniu, czasem raz-ale mój mieszka 20 km ode mnie więc nie ma aż tak dużej odległości jak miedzy wami
![]() Też bym chciała codziennie się widywać... Mabi aaa własnie odnoście twojego cytowanego problemu-to ja mojemu powiedziałam,że najpierw chcę się zaręczyć a dopiero poźniej razem zamieszkać...podejrzewam, że gdyby była odwrotna sytuacja-tj najpierw mieszkanie, to zaręczyn mogłabym się nie doczekać bo faceci robią się TACY wygodni ![]()
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój też mieszka 20 km ode mnie, tzn. pomieszkuje jak wraca na weekend do domu, na tygodniu robi się z tego 150 km |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
za dużo widziałam par,które ze sobą mieszkały i nic więcej w ich statusie się nie zmieniło...
#4770 |
Zakorzenienie
|
no to juz wiadomo czemu kiedys nie bylo tylu rozwodow.. my zesmy rozpuscily chłopów jak dziadowski bicz i dlatego teraz wszystkie zwiazki tak wygladaja ze to dziewczyna naciska na slub a nie facet
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- dzwonil TŻ i mowil ze sie stesknil hiehiehie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.