|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Tu już było dość późno więc wiadomo, że fryzurka niezbyt świeża
![]() Ale łatwe: zaczesałam wszystkie włosy na prawą stronę i podpinałam wsuwkami, a żeby ich nie było widać, dałam tego kwiata. Ja mam długie włosy, więc było dość łatwo, chociaż wiadomo, że trochę się wkurzałam ![]() Do tego jakąś wsuwkę z "brylancikami" czy coś. To taka fryzurka na szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Proste upięcie, szału nie robiło, ale przynajmniej nie było mi gorąco jak szalałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() studniowka? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | ||
Zakorzenienie
|
Nikomu nie grożę.
Po prostu widze, że eve ma sporo do mnie, zreszta pisała o tym, i troche dziwi mnie fakt, że tu jest taka odważna, a jak przyjdzie co do czego, to by mi tego w twarz nie powiedziala. Cytat:
Owszem, nic nikomu do tego, ale jesli pisze sie cos publicznie, to trzeba sie liczyc z komentarzem. Mogę Ci pomoc. Sprawdzony sposob to zakręcenie włosków na wałki, dosc grube, i po sciagnieciu wałków zaznaczanie każdego loczka np gumą do stylizacji. Efekt murowany. Fryzura bez zmian przetrzyma całą zabawe. Cytat:
Zreszta koniec dyskusji. A eve jesli nie chce, żeby ją ktos poprawial, niech da sobie opis: Zauwazyłeś u nie bład?- nie informuj mnie o tym.
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-04-30 o 13:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Ja na studniówkę miałam loki upięte, tak żeby na twarz nie leciały, ale lepiej czuję się w swoich niż w takich robionych więc zdjęć nie będę wstawiać
![]()
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Eeeee Sweet, bez urazy, ale chyba rzeczywiście trochę za bardzo się czepiasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
watpie, ze pisalam to na forum a nie w klubie jesli juz(bo raz napisalas na forum ze nie spotkam sie z toba bo sie boje i prosilam o usuniecie bo nie pisalam o tym) ale daj mi juz spokoj
![]() ![]() gwiazdka ta para obok mnie zmylila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Eve chyba nie musi robic nic w podpisie bo nikt oprocz Ciebie Sweet jej nie poprawia
![]() spoko Sweet nikt z nas oprocz ciebie nie jest polonistą moze dlatego podchodzimy do tego z takim dystansem ![]()
#4751 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewne inaczej postrzegam wypowiedzi eve w moim kierunku odkad dostalam od niej jedna wiadomosc PW, wiec niekoniecznie musicie rozumiec, dlaczego tak a nie inaczej reaguje. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
A tu sie mylisz..bo polonistką oprocz mnie jest tu jeszcze ktoś ![]() Co do poprawiania.. wystarczyło przymknąc na te moją uwagę oko, a tak wyszła z tego bezsensowna dyskusja, bo ktos nie lubi czerwonego ![]() Poprawia sie publicznie, żeby złe wersje nie utrwalaly sie u innych, no ale to juz temat na dłuższa dyskuje, ale z pewnoscia nie tu i nie teraz(no i nie w tym gronie, skoro nikomu oprocz mnie błedy typu ściągłam nie przeszkadzaja. ) Za off top przepraszam. Juz nie bede ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Ty jesli masz dobra pamiec przypomnij sobie takze te chwile, gdy jak lwica cie bronilam przed jedna wizazanka i nie dziw sie, ze po tym, co mi napisałas PW inaczej cie traktuje na forum,bo co jak co, ale innego "[podziekowania" sie spodziewałam. teraz juz naprawde koniec dyskusji. Jak cos piszmy na PW.. |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Alez oczywiście, że mi przeszkadzają, tylko mi się nie chce poprawiać, a ja w Twoim poprawianiu znajduję nutkę ironii jednak. Skoro macie z Eve coś dos iebie, to piszcie to na PW,
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Co do poprawiania ,to jeżeli ktoś czuje , że ma problem z poprawnym pisaniem to ja powiem tylko tyle, że można zainstalować sobie Mozille, która podkreśla na czerwono błędy , kiedy się pisze i po kliknięciu na wyraz prawym przyciskiem myszy pojawia się lista słów , o które mogło nam chodzić napisanych poprawnie.
Myślę, że to pomocne, bo nie nabiera się złych nawyków podczas pisania, moja młodsza siostra jest dyslektyczką i myślę, że tak jej dużo łatwiej ![]() Skoro mamy możliwości, to trzeba z nich korzystać. ![]()
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
No nic, lecę, bo moje Bejbe już jedzie.
Miłej Majówki moje Drogie Panie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamietam i dziekowalam Ci(szczerze) ale Ty urazilas mnie swoim postem(zmienilam o tobie zdanie, zauwazylam twoj styl pisania) i chcialam poprostu hmm unikac Cie na forum a Ty mi nie pozwolilas ![]() ![]() nie widze juz sensu dyskutowania z Toba ![]() ignoruj mnie i bedzie ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- dziewczyny, jak macie coś do siebie to piszcie na PW, a na forum dajcie sobie ignora. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zadomowienie
|
gwiazda od samego początku myśle o czymś takim
![]() natomiast nienawidze lakieru we wlosach ,wiec pewnie bedzie ciezko ale cos wymysle ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milej zabawy ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja piszę ze znakami, mam taki odruch , bo miałam w liceum lekcje poświęcone poprawnemu pisaniu na klawiaturze. Do tej techniki się nie przyzwyczaiłam, tam każdy palec ma swoje literki itd, ale nabrałam nawyku stawiania znaków interpunkcyjnych i ,,ogonków" przy literkach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Ja tam osobiście chcę poprawnie pisać i tu prośba do Sweet, jeżeli znajdziesz w moich postach jakieś błędy- powiadom mnie o tym.
![]() Pamiętam jak miałam problem z ,,tą" książkę, czy ,,tę" książkę i mi wyjaśniły dziewczyny i pamiętam do dziś. ![]()
![]() |
#4764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja do tej pory mam z tym problem,ale zapomniałam sprawdzić ,więc napisz mi jak jest poprawnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w piśmie tylko: widzę tę książkę.
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sweet, to Ty mogłaś przymknąć oko na błąd Eve, a nie podkreslac go na czerwono, skoro ona sobie tego nie życzy. Nie jesteś tu niczyją panią od polskiego ani mamą, żeby kogokolwiek pouczać. Bez urazy, ale jestem bardzo wyczulona na zwracanie komuś uwagi publicznie, dla mnie to jest nafaszerowane ironią ![]() Ponadto uważam, że jeżeli masz coś do Eve, to nie musisz tego wywlekać publicznie i pisać to tutaj, tylko na pw. Skoro ona Ci coś napisała na pw, to Ty też możesz tam właśnie jej odpisać, a nie odnośnić się do tego tutaj.
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Hoppi znalazłam tego jednorożca.
![]() http://www.papilot.pl/moda/12783/5/R...r-GALERIA.html (Ta po prawej w niebieskiej sukience. ![]() No idę was ponadrabiać ![]() Widzę, że zrobiło się trochę niemiło.. nie wiem czy jest sens ciągnięcia tego dalej tutaj na forum.
____________ ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem '' ![]() Edytowane przez Honey_Girl Czas edycji: 2011-04-30 o 15:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ignorowanie kogoś to także nie obgadywanie go za plecami, wiec nie pisz o mnie w trzeciej osobie, jeśli mozesz. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie wyśmiewam sie z nikogo przeciez, nie odsyłam tez do ksiazek (bo ktos pisac nie umie poprawnie), ani do specjalisty (zeby sprawdzic przyczyne), wiec nie pisz, że zachowuje sie tu jak nauczycielka. Zwracanie uwagi na błąd to nie jest pouczanie! A co do ironii- w momencie, w ktorym podkreslałam ten bład nie było żadnej ironii. Zachowałam sie tak, jak zawsze robie (takze na innych wątkach), a to, że eve to uraziło, to juz inna sprawa. Z tym odp. na PW to jest takie błedne koło, bo teraz, gdy ty (osoba postronna) odnosisz sie do tej sytuacji, prowokujesz moja wypowiedz i zdaje sie, ze sprawa nigdy sie nie zakonczy (a chodzilo TYLKO o głupi bład. Normalnie <przynajmniej tak mi sie wydawalo> ktoś albo by olał moją sugestię, albo poprawił błąd, a tu wyszła z tego wojna, bo ruszyłam cos, czego ruszac nie wolno>). Na wiadomosc eve odpisywałam juz PW(to tak dla jasnosci). Nie wałkujcie juz tego prosze, bo robi sie niesmacznie. Ja i tak nie mam zamiaru zmieniać stylu pisania. Rozumiem, jesli wyśmiałabym eve, że robi TAKIE błedy, ale nic takiego nie mialo miejsca, wiec ten cały cyrk można już zamknąć. Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() Twoje życzenie hoppi niestety sie nie spełniło ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na zdjęciu obok dziewczyna księcia Harrego, hm, nie w moim guście ![]() Cytat:
![]() ![]() ale już niedużo brakuje nam do końca. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.