Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam usta :D - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 13:49   #4741
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam us

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ale to nie jest zwykły antyperspirant, tylko bloker - one wszystkie, w większym, bądź mniejszym stopniu, są takie drażniące, niestety.
Są jeszcze 4 zwykłe antyperspiranty, które stosuje się normalnie - rano po myciu. http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki...zodoranty.html ja właśnie się czaje na któryś z nich, bo ostrego blokera nie potrzebuję.
No wlasnie mi zwykly dezodorant nic nie daje. Skazana jestem na te silne blokery itp.
Sure nie podraznia mnie wcale, ale jest testowany
Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Ja, mimo że kusi mnie ten bloker to nie wiem sama, bo też mam wrażliwą skórę.. ale te anty. wyglądają ciekawie
Za te 6-7 zl mozna sprobowac. Co innego gdyby on jakis strasznie drogi byl.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 13:50   #4742
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam us

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Mówili o tym, ale już nie pamiętam, w każdym razie mały biust też może opaść do jamniczych uszu. No ale na pewno wolniej niż duży
No i opadanie to kwestia genetyczna. Zależy od wytrzymałości skóry itd. Znam dziewczyny, które mają biust dwa razy mniejszy od mojego, noszą stanik jak należy, a i tak mają biust bardziej oklapnięty niż ja.
Z drugiej strony ja mam pełno rozstępów. Mogę się smarować wszystkim, a i tak będą. Taka skóra i wiele z tym zrobić nie można

Cytat:
Ja osttatnio coś się bardzo pocę, nie wiem czemu
Ja się zawsze bardzo pocę
Stary 2011-01-12, 14:05   #4743
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
No wlasnie mi zwykly dezodorant nic nie daje. Skazana jestem na te silne blokery itp.
Sure nie podraznia mnie wcale, ale jest testowany

Za te 6-7 zl mozna sprobowac. Co innego gdyby on jakis strasznie drogi byl.

Tak, pewnie, nie jest drogi, wiec można przetestować Tylko ciężko go dostać kurczę.

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 14:32   #4744
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Eee... Jak mi sie takie cos miedzy palcami kiedys zrobilo to okazalo sie grzybica
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Ta łuszcząca skóra między palcami też mi się kojarzy raczej z grzybicą.
Proponowałabym lekarza - wystarczy rodzinny jak jest dobry, spokojnie rozpozna. A jak coś innego to skieruje do dermatologa.
Ale ja nie mam tego pomiędzy wszystkimi palcami, tylko między środkowym a serdecznym u prawej ręki I grzybicznie mi to nie wygląda

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
hey we wtorek idziemy z Lilianka do szpitala ;((((((((((

Bry wszystkim Mam dzisiaj ogrooomny dzień paszteta, po prostu na wszystko reaguje płaczem Najpierw wkurzyła mnie facetka od biologii, bo zaczęła wymieniać mi błędy, które zrobiłam na olimpiadzie(nienawidzę tego ), później A. zażartował sobie, że jak zdejmie okulary, to jestem ładna, a jak założy, to już nie i od razu łzy w oczach Nienawidzę takich dni, no nienawidzę po prostu! Nie jestem w stanie się pozbierać i zrobić coś na następny dzień, a dzisiaj powinnam mieć taki zapieprz, tylko nie jestem w stanie ruszyć swojego szanownego tyłka do książek
Idę zjeść czekoladę

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2011-01-12 o 14:33
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 14:35   #4745
Asia19x
Zakorzenienie

Narku Każda z nas pewnie ma czasem takie dni, nie przejmuj się babą od biologii ani Tz, żartował tylko, nie martw się, szybko minie
Zrelaksuj się, zrób sobie małe spa

Przyszła Pani Magister
Stary 2011-01-12, 14:37   #4746
Narek
Zakorzenienie

Asiu, Na SPA to nie będę miała czasu, ale może po prostu pójdę wcześniej spać...
No nic, zmykam robić sobie herbatę i ruszę tyłek do obowiązków. Miłego dnia

Edit.
Aaa, zapomniałam napisać, że przyszły do mnie BB- Creamy Swój już mam na pyszczku, przestraszyłam się trochę, bo po wyciśnięciu z tubki wydawał mi się strasznie różowy(ja jestem raczej beżowa, neutralna), ale ładnie wtopił się w naturalny kolor skóry

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2011-01-12 o 14:39
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:00   #4747
n0emi
Zakorzenienie

ja pierdziele ale jestem zamotana. Jutro tz ma urodziny, a ja jeszcze nie mam prezentu. Od poniedzialku sie zbieram i nie moge dojechac. Jak zawsze wszystko zrobie na ost chwile czyli jutro dobrze chociaz, ze wiem gdzie to kupic i co, wiec dlugo mi to nie zajmie, ale zebym zrobila to od razu to mialabym to z glowy
Dziewczyny probowalam zrobic sobie zdjecie wlosow, ale chyba przestawilam cos w aparacie bo jak zrobie zdjecie to tlo jest wyrazne, a pierwszy plan czyli ja nie...

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

mama wrocila to moze strzeli mi fotke zaraz
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 15:06   #4748
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:

Jyyli - dziś popsikałam włosy i są mięciutkie, nie obciążyła, a psiknęłam sporo Relację będę zdawać na bieżąco, mam też maseczkę i szampon

Tz bardzo nie lubi zapachu tego psikacza
poszłam dziś do rossa...jest dużo rzeczy w CND i wzięłam 2 odżywki timotei- teraz po 3,99
w piątek pewnie kupię kolejną

Edytowane przez Rinaa
Czas edycji: 2011-01-12 o 15:08
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:16   #4749
n0emi
Zakorzenienie

mama chyba zrobila z 20 zdjec no i nie wiem czemu ten aparat tak teraz dziala. Mowilam ze brat mial aparat, pewnie cos przelaczyl albo ktos z jego znajomych no ale wybralam 2 najlepsze zdjecia, wiec pozniej dodam
Stary 2011-01-12, 15:41   #4750
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Twoja stara miesza bigos lokciem - moj zdecydowany faworyt. I jeszcze Twoja stara jest tak stara, ze wisi Mojzeszowi 5 zeta oraz Twoja stara przeszla "Maria" w lewo

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Rina odpisalam Ci w klubie
ło
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
On jedzie do Warszawy w sprawach zawodowych Rano je załatwia, a wieczorem wraca jeszcze na zajęcia na uczelnię. Także spotkamy się na dwie godziny... To nasze ostatnie spotkanie w tym miesiącu... Jak to do mnie dotarło to się poryczałam normalnie
współczuję

"Nie znoszę tej odległości, ale trwam w niej dla mojej miłości"

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
haha nie wiem moze chodzi oo to, ze dlugo stala na kolanach( w wiadomym celu) i jej sie wytarly kolana
Strasznie rozsmieszyl mnie ten tekst

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Bry wszystkim Mam dzisiaj ogrooomny dzień paszteta, po prostu na wszystko reaguje płaczem Najpierw wkurzyła mnie facetka od biologii, bo zaczęła wymieniać mi błędy, które zrobiłam na olimpiadzie(nienawidzę tego ), później A. zażartował sobie, że jak zdejmie okulary, to jestem ładna, a jak założy, to już nie i od razu łzy w oczach Nienawidzę takich dni, no nienawidzę po prostu! Nie jestem w stanie się pozbierać i zrobić coś na następny dzień, a dzisiaj powinnam mieć taki zapieprz, tylko nie jestem w stanie ruszyć swojego szanownego tyłka do książek
Idę zjeść czekoladę
co to za żarty?! Powiedz mu,że ma u mnie ogromnego minusa,
Cytat:
Edit.
Aaa, zapomniałam napisać, że przyszły do mnie BB- Creamy Swój już mam na pyszczku, przestraszyłam się trochę, bo po wyciśnięciu z tubki wydawał mi się strasznie różowy(ja jestem raczej beżowa, neutralna), ale ładnie wtopił się w naturalny kolor skóry
Mi się wydaje,że[IMG]file:///C:/Users/Agusia/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-8.png[/IMG] jest za ciemny. Nie wiem, bo na razie mam podrażnioną skórę więc jestem czerwona i chyba dlatego wydaje mi się za ciemny.trzyma się super, nie musiałam się dziś w ogóle matowić, krycie może być.

Rina, doszła paczka, super, dziękuję! i gratis super

Nie wysłałam Wam dzisiaj paczek. o 15:40 mam autobus, a wyszłam ze skzoły o 15:23. Nastęony autobus mam dopiero o 17:10,a paczki i tak byłyby trakotowane jak nadane jutro więc nie poszłam. Wybaczcie? Jutro mam na 12 to wyślę do tej godziny i wyjdzie na to samo

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Marysiu, testuję szampon Polytar dziegciowy

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Strasznie, strasznie mnie boli głowa
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:47   #4751
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Rina, doszła paczka, super, dziękuję! i gratis super
to fajnie, cieszę się, bo mnie zapycha

i sorka, że nie ma liścika
Stary 2011-01-12, 15:49   #4752
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:

Znam dziewczyne, ktora kapala sie/brala pysznic raz w tygodniu, bo uwazala, ze za czeste mycie jest szkodliwe
Codziennie myla twarz, piczu, zeby, ale calosc tylko raz w tygodniu.

I spala w staniku bo powiedziala, ze jakby spala bez to rano zapomnialaby zalozyc

Niesprawiedliwa jest twoja ocena. Aryka stoi tak jak stoi bo Europa ja do tego doprowadzila. Wola pasc krowy bo taka jest ich kultura. Dlaczego na calym swiecie maja byc wielkie miasta i McDonaldy?
Europejczycy pojechali do nich na sile ich cywilizowac i nawracac. Zawiezli choroby, mordowali i gwalcili. Zniszczyli ich indywidualnosc i kulture.

A swiat rozwiniety ma psi obowiazek odplacic im za to co zniszczyl i milo by bylo gdyby przestal niszczyc dalej.
Co? raz w tygodniu? o mamuuniuu. Ale mam takie dni że myję paszczę piczu, stópki i paszki na szybkensa i koniec. Rzadko bo rzadko ale mam tyle, że ja się mało pocę i jak raz na jakiś czas skrócę prysznic do 3 minut nic mi się nie stanie

Ale ja się z Tobą co do słowa zgadzam. Dlatego myślę PO CO chcemy im w to ingerować? Chcą żyć po swojemu, niech żyją, nie jesteśmy im my i nasze fak donaldy do szczęścia potrzebni! Ja uważam że Europejczycy i Amerykanie powinni się w to w ogóle nie mieszać, ewentualnie pomoc humanitarna/ lekarze bez granic/ dostawa prezerwatyw i prelekcja o hiv i koniec. Nasze szkółki niedzielne i samochody ich nie uszczęśliwią.

Cytat:
Chyba jakas epidemia LZS nas dopadla
Wczoraj mylam wlosy, dzis znow smierdzacy smalec
A myslalam ze Bialy jelen pomoze. Zawsze pomagal. Moze musze dluzej pouzywac. Juz nie wiem czym myc te kudly. Juz tak dlugo mialam spokuj tomnie na cholerne YR podkusilo
A jak zrobie mydlo to i tak dopiero za minimum 3 miesiace bede mogla go uzyc, bo ono musi swoje odlezec.
Mi też coś się dzieje, od tygodnia myję włosy codziennie bo są wieczorem nie świeże cooo to może być?? Cholera mnie weźmie z tym!

Cytat:
Joanny? Ruda? Gdzieś dorwała rudą szamponetkę Joanny?! Myślałam, że takich nie ma ;o
Są są u mnie na przykład Tylko jest taki miedziany rudy i czerwony rudy. Zupelnie czerwony. Marchewki nie ma

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
no to zależy. ja mam biust coś koło A i uwierz mi - zdecydowanie lepiej wygląda w staniku niż bez. poza tym nie wyobrażam sobie kobiety w pracy bez stanika... no szok
Ja sobie wyobrażam.. tylko że właśnie dla mnie jak ktoś ma A to powinien nosić stanik żeby biust w ogóle był ja mam B i bez stanika to nie za wiele widać,jak mały chłopiec trochę wyglądam, to nie wiem co by się działo przy A.

Cytat:
Nie no, niektore kobiety/dziewczyny maja cos takiego dziwnego, takie wiszace skorki zamiast biustu, a bywaja one nawet mniejsze niz A.
Nie wiem co te kobiety robia i jakim cudem cos takiego im sie porobilo, moze to geny

Ja mam biust zaje*isty, a jak nie nosilam stanika byl jeszcze bardziej zaje*isty
Taak. Wiem o czym mówisz.. Ja na to mówię placki ziemniaczane. Fuuuuuuuuu.

Pokaż! Jaki to jest w ogóle za***isty? Ja już swój pokazywałam więc wszyscy chyba wiedzą jaki mam mały, okrągły raczej, i nie obwisły

Ale jestem zmęczona dzisiejszym dniem
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:50   #4753
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Kupiłam Joannę Jedwab - psikacz
Ciekawe czy będziesz zadowolona Mi on niezbyt pasuje. Zdecydowanie bardziej wolę Gliss Kury

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość

Maseczka i szampon też są super Cała seria boska
A psikacza kiedyś używałam nawet na suche włosy i były świetne. A nawet po Gliss Kurze suche włosy się strasznie puszyły i kołtuniły.
U mnie za to odwrotnie. Po Joannie były spuszone a po Gliss Kurze gładziutkie

Cytat:
A ja sie na ziaje pogniewalam
To znaczy tylko na jeden produkt.
Otoz Bloker mnie straszliwie podraznia i nie moge go uzywac
Jeszcze nic mnie tak ni podraznilo jak ten Bloker.
Jak sie nim posmaruje to tak swedzi ze ktorejs nocy podrapalam sie prawie do krwi,przez sen
Wiec pokornie musze wrocic do sure i nadal poszukiwac czegos skutecznego, nietestowanego i niepodrazniajacego.
Mnie też on trochę podrażnia tzn. zaraz po nałożeniu swędzą i pieką mnie pachy ale po jakimś czasie to mija ponownie raczej go nie kupię.

Cytat:

Podejrzewam że właśnie kolor nie będzie mi odpowiadać ale to nic, wypróbuję i najwyżej na allegro opchnę

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:55   #4754
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Podejrzewam że właśnie kolor nie będzie mi odpowiadać ale to nic, wypróbuję i najwyżej na allegro opchnę
Ale te kremy BB świetnie się wtapiają i zazwyczaj nie odcinają od koloru szyi. Może będziesz zadowolona
Mój też będzie dopiero jutro wysłany, więc może w piątek dostanę.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:11   #4755
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ale te kremy BB świetnie się wtapiają i zazwyczaj nie odcinają od koloru szyi. Może będziesz zadowolona
Mój też będzie dopiero jutro wysłany, więc może w piątek dostanę.
Oby Już nie mogę się doczekać

W piątek chyba wolne wezmę, pojadę zobaczyć co się w Plazie dzieje, długo nie byłam

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:21   #4756
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny
Jeszcze 2 dni i ferie

Cytat:
On jedzie do Warszawy w sprawach zawodowych Rano je załatwia, a wieczorem wraca jeszcze na zajęcia na uczelnię. Także spotkamy się na dwie godziny... To nasze ostatnie spotkanie w tym miesiącu... Jak to do mnie dotarło to się poryczałam normalnie
Ehh słońce, przykro mi
Mam nadzieję że dzisiaj już lepiej po spotkaniu

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
hey we wtorek idziemy z Lilianka do szpitala ;((((((((((

Trzymam kciuki za malutką
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
no właśnie... ja się nie mogę dowiedzieć co z tym drugim zamówieniem na BB cream ktoś wie?

Niestety nie wiem. Jenn chyba teraz jest w szpitalu, bo ostatnio mówiła że ma problemy z serduszkiem Moze poszperaj po wątku, wiem że ciężko, ale nie wiem kiedy się Jenn pojawi.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:23   #4757
Bejjka
Zakorzenienie

cześć Dziewczyny
wieki nie było mnie na wizażu, ale brakuje mi czasu na wszystko albo to wina kiepskiej organizacji

u mnie po staremu, włosy coraz bardziej mnie denerwują i mam ochotę ściąć je do brody
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:40   #4758
Magdzia94
Zakorzenienie

Bejko nie martw się mnie też denerwują i podejrzewam że skończy się na wizycie u fryzjera.

Stary 2011-01-12, 16:48   #4759
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Ale ja nie mam tego pomiędzy wszystkimi palcami, tylko między środkowym a serdecznym u prawej ręki I grzybicznie mi to nie wygląda
Ja kiedyś też coś takiego miałam i to nie była grzybica, ale jakby sucha, popękana skóra. Smarowałam Kermurenem (czy jak to się zwało) i przeszło. Lepiej uważać, bo coś takiego miałam na małym paluszku u stopy i pękło w poprzek palca
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 17:07   #4760
saming
Zakorzenienie

Ciekawe kiedy do mnie przyjdzie Missha

Mam maskę z miodu i żółtka na włosach. Dam znać po umyciu jak się spisała. (bo ostatnio było jeszcze białko, i moim włosom się podobało, ale skoro białka nie wolno to nie będę dodawać już )

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:24   #4761
n0emi
Zakorzenienie

dobra wstawilam moje wlosy, ale uprzedzam, ze zdjecia sa beznadziejne https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=86702
Stary 2011-01-12, 17:36   #4762
Asia19x
Zakorzenienie

Saming wyślij mi adres na pw, bo usunęłam niechcący

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Noemi - jakie długie już Poza tym takie błyszczące i kolor sliczny

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2011-01-12 o 17:54
Stary 2011-01-12, 17:45   #4763
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Gdyby Ci kolor nie pasował, to ja go mogę przygarnąć za jakąś opłatą albo w zamian za jakąś odżywkę . O ile oczywiście inne dziewczyny będą zadowolone.
Agusiu, jak się spisuje Elemong?
GrazynkaLubicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 17:45   #4764
Rinaa
Zakorzenienie

Miki Tobie też tak ładnie pachną włosy po gliss kurze ?
Stary 2011-01-12, 17:54   #4765
Asia19x
Zakorzenienie

Właśnie umyłam włosy szamponem Jedwab i pierwszy raz od x czasu nie nałożę żadnej odżwyki - popsikam tylko Jedwabiem w psikaczu i na końcówki nałożę może Ziaję Pszenica, zobaczymy co z tego wyjdzie

Przyszła Pani Magister
Stary 2011-01-12, 17:54   #4766
saming
Zakorzenienie

Ja postanowiłam podciąć włosy.
Chyba jutro skoczę do fryzjerki. Pozbędę się brzydkich końcówek i zostaną mi same ładne włosy

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:09   #4767
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie umyłam włosy szamponem Jedwab i pierwszy raz od x czasu nie nałożę żadnej odżwyki - popsikam tylko Jedwabiem w psikaczu i na końcówki nałożę może Ziaję Pszenica, zobaczymy co z tego wyjdzie
O, Asia o tej porze?

Też jutro tak zrobię - sam szampon, ewentualnie psikacz Joanny.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 18:11   #4768
n0emi
Zakorzenienie

Asia to prawda troche urosly, ale apetyt wzrasta podczas jedzenia a wgl to dziekuje tak blyszcza dzieki wam. Wczesniej byly matowe, szare, suche... a kolor to czekoladowy braz, ale juz wyplukuje mi sie...
Stary 2011-01-12, 18:15   #4769
Magdzia94
Zakorzenienie

Ehh nie umiem sie nauczyć matmy. Trudno pójdę na spontana

Stary 2011-01-12, 18:17   #4770
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
dobra wstawilam moje wlosy, ale uprzedzam, ze zdjecia sa beznadziejne https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=86702
Ale urosły! A jakie piękne

Kurczę, okazało się, że część słówek, których się nauczyłam, pochodzi ze złej piosenki Czyli czeka mnie pracowity wieczór
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości