|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
![]() ![]() Tylko mgieł←ka jest migocząca,właśnie z brokatem.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
patrysina
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- biżu Weeding wygląda w katalogu super ale na szczęście cena skutecznie mnie odstrasza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego też dziękuję za wszystkie opisy i zdjęcia dawane przez dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
A co mi tam, przyczepię się do nowej wody Scentini bo coś im opakowanie nie wyszło
![]() Wszędzie na zdjęciach jest pokazane że bąbelki i nazwa wody jest po jednej stronie ![]() ![]()
#4745 |
vel Turkusoowa :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Rozeznanie
|
Nie ma moich dzisiejszych postów i stary wygląd forum teraz mam
![]() Święto paczki mam ![]() Zielona kosmetyczka podoba mi sie bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Zabezpieczyli mi rewelacyjnie paczke O_o Tak, żeby nic nie latało w środku. Poza tym zamówiłam tylko 5 katalogów i dostałam 2 mini katalogi. No i Rarka chyba na handel pójdzie, bo mam stanowczo za dużo wód toaletowych.
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-04-22 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że wrócił stary wygląd
![]() ![]() ![]() ![]() Sarunieczko, trzeba było poprosić swoje klientki, żeby pokazały Ci, w którym miejscu w katalogu jest informacja o promocji ![]() Miałam dziś święto paczki ![]() ![]() ![]() ![]() Wesołych Kochane! Spokojnych i wymarzonych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zadomowienie
|
Wczorajsze posty już nie wrócą, a szkoda...
![]() ![]() ![]() I przy okazji wesołych świąt ![]()
💒 30.07.2021 Edytowane przez punk666girl Czas edycji: 2011-04-22 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam która z Was porównała brązowe Sassy do axe'a czekoladowego... Wczoraj go wąchałam i ma świetny zapach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
patrysina
|
tak faktycznie coś znów grzebią bo miałam przestraszne problemy żeby wejść na forum chciałam nadrobić posty a tu nie ma co bo okazuje się że coś nie działa hmmm
a w ofecie dnia dziś enternal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
vel Turkusoowa :)
|
Te oferty działają tylko w kat.05 i 06 prawda? to już nie dla mnie...a Eternal Magic ładny zapaszek,mam roletkę i czasem się maźgam
![]() Bardzo jestem ciekawa Hawajskiego zapachu ![]() Co do świąt to własnie robię listę zakupów na sałatkę z tortellini,i będę robić jajka nadziewane farszem pieczarkowym ![]() ![]() ![]() Wesołych moje Kurczątka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Raczkowanie
|
Hej, czy pamięta któraś z was co było we wczorajszej ofercie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja robię sałatkę z kurczaka, czekoladowo-miętowe kulki (z pudełeczka) i pewnie jeszcze coś się znajdzie... ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Dzisiejsze wiadomości ze strefy: Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, ![]() Na pewno Twoje Klientki planują wyjazd na Święta Wielkanocne lub długi weekend majowy bądź konkurencyjna i nie czekaj na dostawę regularną! Wybierz bezpłatną dostawę do jednego z Paczkomatów, Oddziałów InPost lub Centrum Obsługi Konsultantek. Zamówienie otrzymasz najpóźniej do 48 godzin od momentu złożenia zamówienia! Możesz również zamówić ekspresową przesyłkę kurierską w super cenie 6,90 pod dowolny adres. Zamówienie złożone do godz.11 dostarczymy już następnego dnia roboczego. Szczegóły w Aktualnościach Serwisowych. ![]() W katalogu 06/2011 na stronie 132 została przedstawiona Poduszka podróżna (LN 42937) Informujemy, że w wyniku dużego zainteresowania ofertą nie dysponujemy wystarczającą ilością Poduszek podróżnych. Prosimy ich nie zamawiać. Podczas składania zamówienia przez stronę internetową pojawi się komunikat mówiący o braku możliwości zamówienia tych produktów. Poduszki te nie będą doliczane do wartości zamówienia, oferty katalogowej, ani do bazy opustu. Prosimy o przekazanie powyższej informacji Klientom zainteresowanych zakupem tego produktu. Serdecznie przepraszamy za niedogodności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Raczkowanie
|
super, niedługo będę rozdawać klientkom całkiem pokreślone katalogi bo co chwile czegoś nie można zamówić.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
Złożyłam zamówienie. Żołta kropka przy sprayu do stóp z limonka i miętą. paranoja, nowość a już braki. Mam nadzieje, że przyjdzie, bo to nie dla mnie. I nie pomyślałam, żeby zamówić jakieś reklamówki... może uda mi się gdzieś dostać jakieś ekologiczne bez nadruków. Szkoda mi robić domówienia na nie specjalnie. Aa no i wpisałam rare gold i nie wiem czemu, ale w cenie mam 0 zł. O co chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
BAN stały
|
która mi powie o co chodzi z tuszem za 1 zł :P?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Mam kilka pytań
![]() Który kosmetyk ma silniejsze działanie oczyszczajace na wągry- maseczka czy żel Clearskin? Czy może masseczka z planet spa lawendowa dobrze oczyszcza? Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Narzekałyście na nowy wizaż i proszę... Stary wrócił... u mnie 8 kiepściutko... Cieńko to widzę;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie wlasnie koncza piec spody pod mazurki i mini mazurkowe jajeczka-pisanki. Piegusek sie studzi juz. I to wszystko z mojej strony. Jedzonko roba inne kobitki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy lilac shimmer to kolor mocno rzucajacy się w oczy? Mam ją i nie wiem czy otwierać... mam ochotę na róz, ale niezbyt mocny, a te zdjecia niezbyt potrafią mi pokazać jak ostry jest ten kolor...
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-04-22 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ladny kremowy kolor. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
I na taki kolor właśnie się czaję...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Raczkowanie
|
Na początku tygodnia dostałam paczkę a w niej parę rzeczy dla mnie:
Mineralny podkład w płynie-szczerze mówiąc to nie jestem do końca z niego zadowolona....mam wrażenie,że twarzy dodaje tylko koloru.Musiałam użyć dość sporo pudru sypkiego żeby twarz mi się nie świeciła a mam skórę suchą. Wczoraj wypróbowałam trwały podkład-świetny,pudru sypkiego mogłabym przy nim nie używać.Szkoda tylko ,że odcieć medium beige może być za jasny po paru sesjach na słoneczku ![]() 5-dniowa kuracja-jestem w trakcie,na razie zużyłam jedną saszetkę,włosy naprawdę miękkie,drugiego dnia nadal wyglądały jak po umyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
Mogą go zamówić nowe konsultantki, które zaczęły w katalogu 6 i chyba miały sprzedaż na 250zł
![]()
#4767 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam zamiar kupić mamie portfel... Jaki byście doradziły? Musi być duży, zasuwaną kieszonkę na drobne, osobną dużą kieszeń na banknoty i kilka przegródek na karty. ![]() ![]() Zastanawiam się nad TIRANĄ z minikatalogu.
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Edytowane przez keine_angst Czas edycji: 2011-04-22 o 17:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
zamawiała któraś z was krem ze solutions dojrzałe piękno w tym katalogu?
bo ja zamawiałam na dzień i na noc one sa po 24,90 a na fakturze policzyli mi za nie 14,00 szt. niewiem dlaczego |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Raczkowanie
|
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby któraś z Was wrzuciła na katalogowy zdjęcie okularów z katalogu 7/2011 ze str 85. Mam ogromny dylemat - nie wiem które wybrać ;/
zdjęcia bardzo by mi pomogły ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Raczkowanie
|
Dwa są za 28 zł, czyli jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.