Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 22:38   #4741
OnlyOnce
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Bali Bliss jest z brokatem?? Kurcze nie wiedziałam o tym a akurat dzisiaj babka do mnie dzwoniła czy nie mam przypadkiem dla niej jakiegoś balsamu z brokatem :/
Dobrze wiedzieć
NIE. Ani woda ani balsam nie jest z brokatem i bez drobinek
Tylko mgieł←ka jest migocząca,właśnie z brokatem..
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:39   #4742
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Może ja jestem po prostu mało rodzinna i mało świąteczna. Żyję z handlu i już dawno nauczyłam się, że klient mój pan. A tak poważnie to chyba zawsze jest jakieś rozwiązanie: odebranie paczki z siedziby InPostu, zamówienie kosmetyków wcześniej, opóźnienie wyjazdu o dzień czy pół, poproszenie kogoś o pomoc.
W pewnym sensie masz rację ale niestety nie do końca jednak dziewczyna zamówiła wcześniej tylko niestety nie przewidziała tego że in post może nawalić z paczkomatami. Ja miałam podobną sytuację w zeszłe wakacje, zwykle zamawiam paczki na kuriera bo zależy mi na czasie i wówczas też tak było ale niestety nie wzięłam pod uwagę tego że nawet w przypadku przesyłki kurierskiej mogą nawalić i dostałam paczkę z 1 dniowym opóźnieniem a bardzo mi zależało by paczka była na czas bo po pierwsze niektóre klientki wyjeżdżały na urlop a i ja też 2 dni później miałam zaplanowany wyjazd, zła byłam niesamowicie a na domiar złego na infolinii avon trafiłam na tego "sympatycznego" pana o którym niektóre osoby już wspominały więc kicha na całego. Koniec końców uczymy się na błędach i zawsze zamawiam tak by zostawić sobie min. 1 dzień rezerwy a przed świętami to już wogóle przyśpieszam termin zamówienia dzięki czemu nie ma ryzyka że coś nie zdąży przyjść no chyba że będzie w brakach ale to już inna historia.

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
nie do mnie pytanie - ale mam katalog pod ręką więc odpowiem.
1. magix bezbarwny jest za 29,90
2. w katalogu 9 nie ma biżuterii Weeding
biżu Weeding wygląda w katalogu super ale na szczęście cena skutecznie mnie odstrasza
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:49   #4743
melisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Tak,torebki Avonu są drogie,a gatunkowo to z nimi różnie...czasem trafi się super torebka a czasem szmaciany bubel
Dziękuję za dokładny opis torebki
I nie zawsze na zdjeciu w katalogu to widać. Trzeba albo ryzykować i zamawiać w ciemno (loteria) a później odsyłać, co niestety kosztuje albo się uda i trafimy na fajną torebkę.
Dlatego też dziękuję za wszystkie opisy i zdjęcia dawane przez dziewczyny , ponieważ nieraz uratowały mnie przed kupieniem jakiegoś badziewia
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 23:02   #4744
smerfetka25
Zakorzenienie

A co mi tam, przyczepię się do nowej wody Scentini bo coś im opakowanie nie wyszło
Wszędzie na zdjęciach jest pokazane że bąbelki i nazwa wody jest po jednej stronie a u mnie kuźwa nazwa jest z jednej strony a bąbelki z drugiej
Stary 2011-04-22, 12:13   #4745
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
hmmm
a co teraz?? nir dość, że stary wygląd wizażu, to jeszcze wogóle wczorajszych postów nie ma
dokładnie,stary wygląd ale wczorajsze posty
Na katalogowym oczywiście też,nie ma wczorajszych fotek...
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 12:17   #4746
Sarasfati
Rozeznanie

Nie ma moich dzisiejszych postów i stary wygląd forum teraz mam

Święto paczki mam

Zielona kosmetyczka podoba mi sie bardzo Sassy dostałam 2, różową i brązową. Brązowa dziwna...mi zalatuje metolem Różowa ładna jest moja

Zabezpieczyli mi rewelacyjnie paczke O_o Tak, żeby nic nie latało w środku.
Poza tym zamówiłam tylko 5 katalogów i dostałam 2 mini katalogi.

No i Rarka chyba na handel pójdzie, bo mam stanowczo za dużo wód toaletowych.

Edytowane przez Sarasfati
Czas edycji: 2011-04-22 o 12:23
Sarasfati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 12:29   #4747
katniewojt
Zakorzenienie

Dobrze, że wrócił stary wygląd Od rana próbowałam się dostać i zbita A teraz udało się
Sarunieczko, trzeba było poprosić swoje klientki, żeby pokazały Ci, w którym miejscu w katalogu jest informacja o promocji Nie pokazałyby, nie ma 45% zniżki.
Miałam dziś święto paczki Będę testować samoopalacz, ale nie dzisiaj, bo się cykam I mam FAD. Ładne, ale nie w moim stylu Za słodkie są dla mnie, ale i tak pewnie zostaną ze mną Mamuśka bardzo zadowolona z pierścionka Wedding, a moim zdaniem nie jest wart swojej ceny.

Wesołych Kochane! Spokojnych i wymarzonych
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-22, 12:30   #4748
punk666girl
Zadomowienie

Wczorajsze posty już nie wrócą, a szkoda... W każdym bądź razie jest stary wygląd Ja na swoje święto paczki jeszcze poczekam, bo zamawiam z K6 na początku maja

I przy okazji wesołych świąt

Edytowane przez punk666girl
Czas edycji: 2011-04-22 o 12:31
punk666girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 12:30   #4749
katniewojt
Zakorzenienie

Nie pamiętam która z Was porównała brązowe Sassy do axe'a czekoladowego... Wczoraj go wąchałam i ma świetny zapach Ale Sassy nie biorę, bo jednak to za słodki zapach dla mnie chociaż cudny
Stary 2011-04-22, 12:32   #4750
patrysina
patrysina

tak faktycznie coś znów grzebią bo miałam przestraszne problemy żeby wejść na forum chciałam nadrobić posty a tu nie ma co bo okazuje się że coś nie działa hmmm
a w ofecie dnia dziś enternal
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 12:50   #4751
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Te oferty działają tylko w kat.05 i 06 prawda? to już nie dla mnie...a Eternal Magic ładny zapaszek,mam roletkę i czasem się maźgam
Bardzo jestem ciekawa Hawajskiego zapachu

Co do świąt to własnie robię listę zakupów na sałatkę z tortellini,i będę robić jajka nadziewane farszem pieczarkowym myślałam o Kopcu Kreta jeszcze ale nie wiem...poza tym resztą zajmie się mama z moją pomocą

Wesołych moje Kurczątka
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 12:54   #4752
marzenioholiczka
Raczkowanie

Hej, czy pamięta któraś z was co było we wczorajszej ofercie?
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 12:56   #4753
aggga92
Raczkowanie

hej Dziewczyny jak tam wasze paczki bo moja to chyba już przed świętami nie dotrze i klientki mnie pozabijają
aggga92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 13:30   #4754
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
Hej, czy pamięta któraś z was co było we wczorajszej ofercie?
Krem aktywnie liftingujący anew za 29,00 zł

Ja robię sałatkę z kurczaka, czekoladowo-miętowe kulki (z pudełeczka) i pewnie jeszcze coś się znajdzie...

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Dzisiejsze wiadomości ze strefy:

Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
W związku ze Świętami Wielkanocnymi i długim weekendem majowym przypadającymi w trakcie trwania katalogu 06/2011 prosimy o sprawdzenie harmonogramu przed złożeniem zamówienia z tego katalogu (zakładka ZAMÓWIENIA/HARMONOGRAM)

Na pewno Twoje Klientki planują wyjazd na Święta Wielkanocne lub długi weekend majowy bądź konkurencyjna i nie czekaj na dostawę regularną!
Wybierz bezpłatną dostawę do jednego z Paczkomatów, Oddziałów InPost lub Centrum Obsługi Konsultantek.
Zamówienie otrzymasz najpóźniej do 48 godzin od momentu złożenia zamówienia!
Możesz również zamówić ekspresową przesyłkę kurierską w super cenie 6,90 pod dowolny adres. Zamówienie złożone do godz.11 dostarczymy już następnego dnia roboczego.

Szczegóły w Aktualnościach Serwisowych.

W katalogu 06/2011 na stronie 132 została przedstawiona Poduszka podróżna (LN 42937)
Informujemy, że w wyniku dużego zainteresowania ofertą nie dysponujemy wystarczającą ilością Poduszek podróżnych. Prosimy ich nie zamawiać.
Podczas składania zamówienia przez stronę internetową pojawi się komunikat mówiący o braku możliwości zamówienia tych produktów.
Poduszki te nie będą doliczane do wartości zamówienia, oferty katalogowej, ani do bazy opustu.
Prosimy o przekazanie powyższej informacji Klientom zainteresowanych zakupem tego produktu.
Serdecznie przepraszamy za niedogodności.
Stary 2011-04-22, 13:38   #4755
emmi01
Raczkowanie

super, niedługo będę rozdawać klientkom całkiem pokreślone katalogi bo co chwile czegoś nie można zamówić.
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-22, 13:51   #4756
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
hmmm
a co teraz?? nir dość, że stary wygląd wizażu, to jeszcze wogóle wczorajszych postów nie ma
taa :/
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Krem aktywnie liftingujący anew za 29,00 zł

Ja robię sałatkę z kurczaka, czekoladowo-miętowe kulki (z pudełeczka) i pewnie jeszcze coś się znajdzie...

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Dzisiejsze wiadomości ze strefy:

W związku ze Świętami Wielkanocnymi i długim weekendem majowym przypadającymi w trakcie trwania katalogu 06/2011 prosimy o sprawdzenie harmonogramu przed złożeniem zamówienia z tego katalogu (zakładka ZAMÓWIENIA/HARMONOGRAM)

Na pewno Twoje Klientki planują wyjazd na Święta Wielkanocne lub długi weekend majowy bądź konkurencyjna i nie czekaj na dostawę regularną!
Wybierz bezpłatną dostawę do jednego z Paczkomatów, Oddziałów InPost lub Centrum Obsługi Konsultantek.
Zamówienie otrzymasz najpóźniej do 48 godzin od momentu złożenia zamówienia!
Możesz również zamówić ekspresową przesyłkę kurierską w super cenie 6,90 pod dowolny adres. Zamówienie złożone do godz.11 dostarczymy już następnego dnia roboczego.

Szczegóły w Aktualnościach Serwisowych.

W katalogu 06/2011 na stronie 132 została przedstawiona Poduszka podróżna (LN 42937)
Informujemy, że w wyniku dużego zainteresowania ofertą nie dysponujemy wystarczającą ilością Poduszek podróżnych. Prosimy ich nie zamawiać.
Podczas składania zamówienia przez stronę internetową pojawi się komunikat mówiący o braku możliwości zamówienia tych produktów.
Poduszki te nie będą doliczane do wartości zamówienia, oferty katalogowej, ani do bazy opustu.
Prosimy o przekazanie powyższej informacji Klientom zainteresowanych zakupem tego produktu.
może by tak kiedyś wysłali nam życzenia świąteczne? :/

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:12   #4757
Janella
Raczkowanie

Złożyłam zamówienie. Żołta kropka przy sprayu do stóp z limonka i miętą. paranoja, nowość a już braki. Mam nadzieje, że przyjdzie, bo to nie dla mnie. I nie pomyślałam, żeby zamówić jakieś reklamówki... może uda mi się gdzieś dostać jakieś ekologiczne bez nadruków. Szkoda mi robić domówienia na nie specjalnie. Aa no i wpisałam rare gold i nie wiem czemu, ale w cenie mam 0 zł. O co chodzi?
Janella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:19   #4758
Blanusia89
BAN stały

która mi powie o co chodzi z tuszem za 1 zł :P?
Blanusia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:21   #4759
Agnieszka987
Zakorzenienie

Mam kilka pytań Czy po tym nowym kremie avon care z wyciągniem ze słonecznika i wit E świeci się buzia i zatyka pory czy jest bardziej lekki?
Który kosmetyk ma silniejsze działanie oczyszczajace na wągry- maseczka czy żel Clearskin? Czy może masseczka z planet spa lawendowa dobrze oczyszcza? Z góry dziękuję
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:30   #4760
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Narzekałyście na nowy wizaż i proszę... Stary wrócił... u mnie 8 kiepściutko... Cieńko to widzę;(
Stary 2011-04-22, 14:31   #4761
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

No super! A ci co zamowili juz? Mi napisali na fakturze, ze dosla w jednym z kolejnych zamowien... to dosla czy nie ma?

Mi sie wlasnie koncza piec spody pod mazurki i mini mazurkowe jajeczka-pisanki. Piegusek sie studzi juz. I to wszystko z mojej strony. Jedzonko roba inne kobitki
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:51   #4762
jolkag78
Zakorzenienie

Dziewczyny czy lilac shimmer to kolor mocno rzucajacy się w oczy? Mam ją i nie wiem czy otwierać... mam ochotę na róz, ale niezbyt mocny, a te zdjecia niezbyt potrafią mi pokazać jak ostry jest ten kolor...

Edytowane przez jolkag78
Czas edycji: 2011-04-22 o 14:54
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:58   #4763
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy lilac shimmer to kolor mocno rzucajacy się w oczy? Mam ją i nie wiem czy otwierać... mam ochotę na róz, ale niezbyt mocny, a te zdjecia niezbyt potrafią mi pokazać jak ostry jest ten kolor...
Lilac Shimmer nie mam, ale ostatnio kupialm sobie Pout Cream i jestem nim zauroczona! To taki jasny pudrowy rozowy - zadnych drobinek, brokatu...
Ladny kremowy kolor.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-04-22, 15:17   #4764
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Lilac Shimmer nie mam, ale ostatnio kupialm sobie Pout Cream i jestem nim zauroczona! To taki jasny pudrowy rozowy - zadnych drobinek, brokatu...
Ladny kremowy kolor.
I na taki kolor właśnie się czaję...
Stary 2011-04-22, 15:29   #4765
smerfetka2000
Raczkowanie

Na początku tygodnia dostałam paczkę a w niej parę rzeczy dla mnie:
Mineralny podkład w płynie-szczerze mówiąc to nie jestem do końca z niego zadowolona....mam wrażenie,że twarzy dodaje tylko koloru.Musiałam użyć dość sporo pudru sypkiego żeby twarz mi się nie świeciła a mam skórę suchą.

Wczoraj wypróbowałam trwały podkład-świetny,pudru sypkiego mogłabym przy nim nie używać.Szkoda tylko ,że odcieć medium beige może być za jasny po paru sesjach na słoneczku

5-dniowa kuracja-jestem w trakcie,na razie zużyłam jedną saszetkę,włosy naprawdę miękkie,drugiego dnia nadal wyglądały jak po umyciu
smerfetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 15:30   #4766
punk666girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blanusia89 Pokaż wiadomość
która mi powie o co chodzi z tuszem za 1 zł :P?
Mogą go zamówić nowe konsultantki, które zaczęły w katalogu 6 i chyba miały sprzedaż na 250zł
Stary 2011-04-22, 17:44   #4767
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
Złożyłam zamówienie. Żołta kropka przy sprayu do stóp z limonka i miętą. paranoja, nowość a już braki. Mam nadzieje, że przyjdzie, bo to nie dla mnie. I nie pomyślałam, żeby zamówić jakieś reklamówki... może uda mi się gdzieś dostać jakieś ekologiczne bez nadruków. Szkoda mi robić domówienia na nie specjalnie. Aa no i wpisałam rare gold i nie wiem czemu, ale w cenie mam 0 zł. O co chodzi?
Dopiero tę ofertę zweryfikują i dopiero będzie policzona za 5,90 Poza tym ona chyba nie liczy się do bazy opustu

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
Mam kilka pytań Czy po tym nowym kremie avon care z wyciągniem ze słonecznika i wit E świeci się buzia i zatyka pory czy jest bardziej lekki?
Jest lekki, ma przyjemny zapach, nie zapycha porów, twarz troszkę się po nim świeci, ale to z powodu filtru 15

Mam zamiar kupić mamie portfel... Jaki byście doradziły? Musi być duży, zasuwaną kieszonkę na drobne, osobną dużą kieszeń na banknoty i kilka przegródek na karty.
Zastanawiam się nad TIRANĄ z minikatalogu.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Edytowane przez keine_angst
Czas edycji: 2011-04-22 o 17:51
keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-04-22, 18:12   #4768
an92dzia
Raczkowanie

zamawiała któraś z was krem ze solutions dojrzałe piękno w tym katalogu?
bo ja zamawiałam na dzień i na noc one sa po 24,90 a na fakturze policzyli mi za nie 14,00 szt. niewiem dlaczego
an92dzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 18:22   #4769
karolla90
Raczkowanie

Byłabym bardzo wdzięczna gdyby któraś z Was wrzuciła na katalogowy zdjęcie okularów z katalogu 7/2011 ze str 85. Mam ogromny dylemat - nie wiem które wybrać ;/
zdjęcia bardzo by mi pomogły

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE!
karolla90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 18:32   #4770
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość
zamawiała któraś z was krem ze solutions dojrzałe piękno w tym katalogu?
bo ja zamawiałam na dzień i na noc one sa po 24,90 a na fakturze policzyli mi za nie 14,00 szt. niewiem dlaczego
Dwa są za 28 zł, czyli jest ok.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości