|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
Cytat:
nie biorę, szkoda kasy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zadomowienie
|
Ale firma porobiła ceny kremów w próbkach - lepsze kremy 3 - 3,5zł za sztuke - ja zamawiałam za czasów klasy biznes za 50 groszy mamie time reversing i diamond i sobie z próbek przelewała do słoiczka teraz juz sie nie opłaca. Tak samo na allegro królowały próbki szczególnie podkładów teraz juz jest ich coraz mniej....
#4743 |
Rozeznanie
|
Ja w ciemno raczej bym się nie odważyła go wziąć, bo jest zapachem specyficznym. No ale ja lubię takie skórzaste zapachy, a do tej pory od kupna Marcela odpychała mnie tylko cena.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() - Optimals Oxygen Boost - 1,5 - Aqua Rhythm na dzień - 1,5 - Aqua Rhythm na noc - 1,5 - Bioclinic liftingujący na noc - 3 - Royal Velvet na dzień - 2 - Royal Velvet na noc - 1,5 - Swedish Spa serum - 1,5 (bo lubi tą serię) W sumie z 50% zniżką zapłaciłam 6,25. Jeśli zamówi krem dotleniający za 24,9 z K3, to zarobię na nim 5,75, czyli do interesu jeszcze dokładam 50 gr ![]() ![]() Druga klientka chciała pomadkę, ale nie pomaluje się używanymi próbkami. Wybrała kilka z mojej palety i poprosiła, czy może dostać swoje na własność. Niektóre klietki chyba myślą, że my mamy próbki za darmo... W sumie za 7 próbek zapłaciłam 4,15. Ostatecznie zamówiła pomadkę Studio Artist z K3 za 19,90, więc zarobię na tym 4,59. Licząc swój czas i wysiłek jaki wkładam maszerując do niej na mrozie, to mi się zupełnie nie opłaca. Na dodatek nie mam gwarancji czy mi nie zwróci tej pomadki, bo zachowywała się, jakby robiła mi łaskę, że cokolwiek u mnie zamawia ![]() Poza tym zamawiałam jeszcze inne próbki. Łącznie zapłaciłam za nie prawie 20 zł. Przyznać muszę, że próbki nie przynoszą większych korzyści niż ich brak, ale bez nich czasem ciężko coś sprzedać...
![]() |
#4745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziwne, mi płacą za próbki ![]()
![]() |
#4746 |
Raczkowanie
|
Li O zupełnie Ci się nie opłaca rozdawać kilku próbek, żeby ktoś łaskę zrobił i zamówił coś (jeszcze będziesz się cieszyć, bo Ci się zwróciło i zarobiłaś kilka groszy dosłownie). Ja kiedyś jak próbki były za 0,50zł kupowałam i każdemu klientowi wkładałam próbkę, teraz wcale nie wkładam, bo nie dość, że katalogi zdrożały, to zwyczajnie w świecie kupując próbki przy moich "zarobkach", gdzie na katalogu mogę wyciągnąc z 5 dych (czasem więcej, czasem mniej, do 100zł już nie dobijam, kiedyś więcej zarabiałam na Ori), kupię katalogi, próbki i co zarobię? Zresztą te próbki wcale nie skłaniały kobiety to zakupu (chyba, że próbki wody), owszem zdarzało się, ale raczej rzadko.
Edytowane przez Pogrom_czyni Czas edycji: 2012-02-12 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie zaś dziwne jest pobieranie pieniędzy za próbki. Czułabym się jak naciągacz
![]() ![]() Nie wiem czy widziałyście ULOTKĘ do K3? Jeśli nie to proszę: https://poland.secure.oriflame.com//...towa_do_C3.pdf ![]()
![]() |
#4748 |
Zadomowienie
|
Super,że dali ulotkę..
#4749 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Raczkowanie
|
jak znalazlas ta ulotke? a cennik tez widzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
ulotka jest przegenialna! ;D
ja robię tak: jak ktoś chce np próbkę perfumu i złoży zamówienie u mnie na cokolwiek to daję ją gratis, a jak nic nie zamawia to biorę 2zł (jeszcze nie miałam możliwości brania próbek za pół ceny), a jak chce dużo próbek to albo musi za część zapłacić gdy cośtam zamawia, albo za wszystkie gdy chce same próbki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłam wpisując 3 zamiast 2 w nazwę strony
![]() Proszę: https://poland.secure.oriflame.com//...NTERNETOWY.xls ![]() Mnie się średnio podoba ta ulotka. Dla siebie biorę tylko kosmetyczkę. Wzięłabym kredkę Visions tą Glitzy w kolorze Bronze, bo ją mam i jestem bardzo zadowolona, ale zanim tą zużyję, to minie termin ważności ![]() ![]()
#4753 |
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś składa u mnie zamówienia to albo dołączam próbkę lub tani produkt (krem, błyszczyk, mydełko) lub obniżam cenę, którą biorę od klientki - np. cena katalogowa jest 24,90 a ja biorę 24 i nie dodaję próbki.. wszystko zależy od tego na ile mam zrobione zamówienia.. jeśli wyrobię 80pkt to oczywiście rabaty są większe..
główny mój cel: nie dokładać do interesu. Niestety ceny katalogów, próbek i brak możliwości składania po kilka zamówień w katalogu utrudnia mi pozyskiwanie nowych klientów - ile to razy koleżanka w ostatnim dniu katalogu przypomniała sobie o czymś a ja niestety nie mogłam jej tego zamówić natychmiast bo już złożyłam wcześniej zamówienie.. a jak wiemy następne poniżej 80pkt wiąże się z opłatami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Konto usunięte
|
jeszcze mam pytanie odnośnie zestawu Love Potion - któraś miała i może coś na jego temat powiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
Połowa w nowej ulotce to stara ulotka, nie podoba mi się.
#4759 | |
Wtajemniczenie
|
Nie chcę jej wychwalać zbytnio, bo przechwalę, ale mówiąc za siebie, to najlepsza kredka jaką miałam w życiu. Jest bardzo miękka (maluje nią oko robiąc kreski w "szachownicę", czyli od źrenicy górną część powieki w stronę nosa i dolną powiekę w stronę skroni, nad linią rzęs - czyli tą część bliżej oka), ale o dziwo nie ściera się i nie znika. Po 8 h w pracy nadal jest widoczna. Czasem użyję jej zamiast cienia do powiek i też daje radę
![]() Cytat:
![]()
Jesteś tu pierwszy raz? Zanim o cokolwiek zapytasz przeczytaj pierwszy post lub skorzystaj z wyszukiwarki ![]() Edytowane przez Li O Czas edycji: 2012-02-12 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4762 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Raczkowanie
|
Możecie dziewczyny mi napisać jakie produkty zwalniające z opłaty będą w katalogu 3? Za chwile robię zamówienie i się zastanawiam co brać, czy ten krem do stóp, czy krem do twarzy...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Rozeznanie
|
Tusz do rzęs Revelation czarny i kojący krem do twarzy z aloesem i arniką.
#4765 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Raczkowanie
|
mam cały zestaw woda pacnie cudnie identyczny zapach ma olejek który zarówno nadaje się do nawilżania skóry jak i do masażu żel intymny jest moim zadaniem bez tego zapachu rozgrzewa a to nie każdy lubi
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
Ja biorę próbki jak chcę sama przetestować jakiś produkt, bo są drogie jak dla mnie zbyt drogie. Nie mam zamówień na 120PP, więc mogę próbki zamówić sobie i klientką od święta. A szkoda...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie: dziękuję Ci dobra kobieto za ulotkę. Podoba mi się bardzo ze względu właśnie na kredkę, na którą czekałam! ![]()
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Ależ wspaniała jest ta ulotka do K3, moje mydełka Christmas są!
![]() ![]() Mam tylko nadzieję, że nie skończą się super szybko, bo zamówienie będę mogła zrobić dopiero wieczorem ![]() Szkoda, że jeszcze kremu do rąk nie dorzucili, ale cóż, nie można mieć wszystkiego ![]()
![]() |
#4770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten zestaw wzięłam po 1 z ciekawości, a po 2 stwierdziłam, że może się sprzeda. Jednak przemyślałam, wypróbowałam i mi się spodobał, więc go zostawiłam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.