|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zadomowienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Wtajemniczenie
|
jest Twój
![]() uciekam na partyjkę z P i do łóżka na film ![]() miłego wieczoru dziewczynki ![]()
#4743 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie skończyłam robić porządki w szufladzie z lekami. Zaczęło się od tego, że w panice zaczęłam szukać pojemnika na mocz, bo na jutro rano potrzebuję a skończyło na porządkach. Ponad połowa szuflady poleciało do reklamówki i w najbliższym czasie podrzucę to do apteki. A teraz siedzę z maseczką na buźce i oglądam TV.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Golden daaaaj faworka
![]() Ja niczego nie słodzę niczym ![]() ![]() Gdyby nie ten wiatr to mogłabym powiedzieć, wiosna idzie ![]() Miejmy nadzieję że teraz będzie tylko lepiej - pogodowo ![]() Jutro strajkuję, nie gotuję ![]() ![]() Kupiłam mielone i muszę coś wykombinować na pojutrze ![]() Jutro czeka mnie wyprawa na pocztę, pewnie tunika z all ![]() Miłego wieczoru ![]()
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie słodziłam nigdy i tak zostalo ![]() ![]() Golden jakoś Twoje zupełnie inaczej wygladaja niż moje ![]() dzień dobry ![]() dziś mam cały dzień wolny i w planach mam zamiar iść na łyżwy, potem na basen a na 19.30 do kina ![]() wczorajszy egzamin napisany, zobaczymy jak szanowny pan profesor go oceni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Wtajemniczenie
|
smażyłam na oleju, ale nie robiłam z kwaśnej śmietany a ze zwykłej, kruche były, dobre ale takie trochę inne w smaku niż pamiętam
![]() ![]() ![]() Nadia - wszystkie Ci mogę oddać ![]() ![]() hej ![]() nie bardzo się czuję, @ i wszystko boli ![]() ![]() ![]() nie ma słońca, ale śnieg też nie pada więc jest po równo ![]() pieczeń wyszła pyszna, będę robić i do zeszytu dopisuję, następne w kolejce do wypróbowania - osobista własna pieczona/duszona szynka ![]() ![]() wczoraj wieczór leniwy, więc siadam teraz ![]() ![]() ![]() idę ale będę zaglądać, do 11 ![]()
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki co mam rosół, ale wieczorem powstanie pomidorowa
![]() Tunikę pokazywałam i prawdopodobnie to ona czeka na poczcie ![]() Czekam jeszcze na to i to ![]() Pomalowałam paznokcie, mieszkanie w miarę ogarnięte. Pranie się suszy. Jak wrócę wieczorem albo raczej jutro czeka mnie jeszcze pranie ręczników i walka z plamami na moich dwóch bluzkach ![]() U mnie dziś też smutno na dworze, słońca brak, śniegu też niet ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() I edukuję się z kosmetykami i generalnie jestem rządna wiedzy ![]() Bry ![]() Nie mogłam się obudzić ![]() ![]() ![]() Dziś traumatyczny dzień, mam nadzieję, że dam radę ![]() Effie , gdzie jesteś? Trochę się martwię dziewczyny, czy się nic nie stało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie pochmurno dziś, ale chociaż śniegu nie ma ![]() Muszę się ogarnąć i do sklepu później wyjść po chleb i szynkę ![]() Na obiad dziś chyba ziemniaki z kotletem, także nic odkrywczego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |||
Rozeznanie
|
Hej
![]() U mnie dziś pogoda pochmurna. Rano padało, ale za to temperatura na plusie ![]() Głowa mnie boli od rana, chyba nie obędzie się bez procha. ![]() Cytat:
![]() Też bym musiała wsiąść się za porządki w lekach ![]() No i dobrze, co się będziesz przemęczać ![]() ![]() Cytat:
![]() Faworki- pierwsza klasa ![]() Cytat:
![]() No, Efffie już długo się nie odzywa ![]()
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Golden ja smaże na smalcu może dlatego są inne
![]() co do Effie to nie było jej ponad miesiac i mam nadzieje ze nic sie nie stalo tylko po prostu brakoczas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Też mam nadzieję, że z Effie wszystko ok, tylko cierpi na brak czasu.
Miejmy nadzieję, że niedługo do nas wróci ![]() Byłam w sklepie i na spacerze ![]() Zawitała wiosna, zrobiło się nawet ciepło, prócz tego świeci słońce ![]() ![]() ![]() Posprzątałam mieszkanie, pomyłam gary, wstawiłam rosół, a teraz czas na kawkę ![]() Miałam zrobić tylko ziemniaki z kotletem, ale się rozmyśliłam, bo zupy dawno nie robiłam ![]() Dziś rosół będzie z ziemniakami ![]()
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę zrobić obiad. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Chcę do domu
![]() ![]() Co robisz? ![]() Już miałam biegane więc się przebudziłam... pracowa rzeczywistość. Jeszcze tylko 2,5 godzinki. Ciepło dzisiaj. Aaaa i zauważyłam dzisiaj wylinkę mojej ślicznotki na korzeniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4755 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiem co czujesz ![]()
![]() |
#4756 | ||
Zakorzenienie
|
A masz jakąś metodę może?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z pracy i skombinuję jakieś jedzenie. Chyba będzie odsmażany ryż z jajkiem ![]() Wywaliłam karton od telewizora, muszę jeszcze odkurzyć i zmyć podłogę...a potem padnę po 10 h pracy...a za 12 h znowu do pracy... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Wtajemniczenie
|
jestem i ja
![]() miałam jechać na kawę do dziewczyn a zostałam do zamknięcia ![]() ![]() ![]() wcześniej byłam w bibliotece - oddałam 4 książki, zapisałam się w KOLEJCE do millenium. jak już się zapisałam, to pani powiedziała, że mają tylko 1 tom i że długo się czeka ![]() ![]() plany na jutro - rano wstawić pranie i zrobić pieczarkową. na mieście odebrać receptę, obczaić lampę, która się podoba P, przymierzyć chabrowy płaszczyk ![]() ![]() ![]() ![]() Punto - to maleństwo się wyliniło??? ![]() ![]() Kelpie - jak się człowiek wyżali to lepiej się robi ![]() ![]() ![]() Effie odezwij się ![]() idę dziewczyny do łóżka, łeb mi pęka, zjadłam dziś śniadanie, drożdżówkę (tak wiem słodkie ale ja miałam nie słodzić, o niejedzeniu słodyczy nie wspominałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego wieczoru ![]()
#4758 |
Zakorzenienie
|
golden chabrowy płaszczyk jest cudowny, marzę o takim
![]() ![]() Kelpie ciężka sprawa z tą pracą i studiami jednocześnie, ale mam nadzieję, że podołasz ![]() Fajnie, że meble przyjadą, mam nadzieję, że się nam pochwalisz jak się prezentują ![]() ![]() Ja właśnie obżeram się na noc makaronem z sosem serowym ![]() ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-22 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Rośnie
![]() ![]() ![]() Przeżyłam ![]() ![]() Zaraz meczyki, do 23.45 ![]() Golden biedaczku ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
cześć!!
Ja tylko na chwilkę, chciałam prosić, abyście trzymały za mnie kciuki dziś po 13 ... U mnie ostatnio za dużo się dzieje, i powoli zaczynam tego nieogarniać... ale jutro ( mam nadzieję), że będzie już lepiej .. potem tylko pakowanie i opuszczamy wrocław;(
#4761 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
A co będzie po 13?
![]() Aleee pogoda. Deszcz, wiatr... szczerze mówiąc wolałam - 17 ![]() Muszę znaleźć specyfik do rzęs, który zamieni mój tusz w niezniszczalny ![]() ![]() Na szczęście dzisiaj czwartek, jutro piątek i łikend ![]() Testują podkładkę chłodzącą, którą kupiłam mamie. Mężczyzna ma taką samą. Jest bosssska, w ogóle jej nie słychać. Także jeśli któraś ma problem z grzejącym się kompem to Zalman jest lekarstwem na te problemy ![]() Kawa e19236c9-5beb-4196-b90a-6d7aa7fd295f_20100115043644_Panthermedia02522415.jpg Dobrego dnia Seksowne ![]()
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
Mam obronę ...
![]() ![]()
#4763 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Kciuki oczywiście trzymam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie też strasznie wieje. Ale mimo wszystko mrozom podziękuję
![]() Chcę wiooosnę ![]() Byłam na zakupach, ugotowałam obiad i posprzątałam. Myślę czy nie wyskoczyć do biblioteki bo książek brak a w autobusach nudno ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Nie zacytowalo mi nie wiem czemu
![]() - Sikorka dobrze będzie na obronie ![]() ![]() - Punto dobrze ze przetrwa as pierwszy dzień ![]() ![]() - Kelphie metoda moja jest taka ze musze mieć chociaż chwilke w tygodniu żeby mieć dla siebie ![]() - Golden W chabrowym plaszczyku będzie Ci bardzo ladnie ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja już na uczelni. Wczoraj byliśmy w kinie na Róży, film jak najbardziej polecam, jest drastyczny ale warto obejrzeć. Przy okazji kupiłam spodenki, rurki koloru malinowego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Sikoreczka trzymamy kciuki
![]() Zmiany się u Ciebie szykują i to duże ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że mieszkanko też nam pokażesz ![]() Ja wróciłam ze sklepu, niezbędne zakupy zrobione ![]() Dziś na obiad rosół i bułki z piekarnika z parówkami, serem i ketchupem ![]() ![]() Pogoda u mnie dziś deszczowa i dość chłodno jest, ale i tak czuję tą wiosnę, śniegu nie ma, trawę widać, jest nadzieja ![]() nurku rurki malinowe na pewno są super ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-23 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oglądamy meczyk... Wisła gra już bez Muneza ![]() ![]() ![]() Dzisiejszy dzień w pracy nie obył się bez wkurzenia... mam takiego jednego przychlasta, który jest mocno arogancki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
jestem po obronie uff stresu było dużo ale mam 5
![]() ![]() Jeśli chodzi o przeprowadzkę, to trochę mi przykro ![]()
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie czekam na relację w klubie ![]() My wróciliśmy od teściów, wybyliśmy koło 17 i zanim przyjechaliśmy do domu to się 22 zrobiła ![]() Zjedliśmy tort, kanapki, wypiliśmy kawę, mała poszalała i tak zleciał dzień ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-23 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.