mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-13, 11:27   #4741
owieczka86
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

ela3010 - nie martw się wszystko będzie dobrze odpoczywaj

muffinka90, ggoraa, agulan82 - śliczne macie brzusie

Witam serdecznie

mnie włosy też sporo urosły,jak wyprostowałam ostatnio to mam prawie do pasa jak nie prostuje też są już długie, ciekawe jak będą wyglądać po ciąży, mam nadzieję że ich stan nie pogorszy się bardzo.

Uciekam szykować obiadek bo o 12 Tż ma przerwę w pracy i przychodzi na jedzonko
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 11:33   #4742
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
łączę się w bólu, nie znosze tych moich loczków...
a u mnie z włosami to nuuuudaaaaa jakoś boję się eksperymentować i od przedszkola mam co najmniej za ramiona
odnośnie koloru to kiedyś miałam pasemka po całości a tak to nie farbuję, no chyba że saszetkami na kilka zmyć
Nawet w pracy się ze mnie koleżanka śmiała, że tak to nic z włosami nie robię a jak w ciążę zaszłam to pasemka od razu sobie strzeliłam
oj to ja od LO mialam pasemka, baleyage, wszystkie odcienie blondow, potem brazy, chwile nawet czern i rudosc (przypadkiem tak wyszly)
a teraz nie wiem co bym chciala wiec rosna sobie naturalki.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 11:34   #4743
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bienioka Pokaż wiadomość
Witam.
U nas wreszcie na dworze troche chlodniej. Ostatnie 4 dni byly upalne - ponad 30st. Najgorszy byl weekend. W niedziele w pobliskim miasteczku byl organizowany coroczny maraton. Moj TZ oczywiscie tez musial biec - dla swojej corci, jak powiedzial No wiec ja nie moglam zostac w domu, tylko pojechalam z nim go dopingowac. Impreza byla dosc duza ( w sumie ponad 3000 startujacych), wiec tlok, upal, a ja z brzucholem. Wczoraj to troche odchorowalam i dzis tez bede calusienki dzien lezala w lozku. ach...

Co do pampersow. Ostatnio dzwonila do mnie moja siostra. Ona pracuje w duzej klinice i ma mozliwosc tanio kupic pampersy. Powiedziala, ze maja paki po 111 szt. za 11€. Kazalam od razu kupic 3 paki. Wiem, ze mala nie bedzie gigantem (max. 3kg), wiec tych najmniejszych rozmiarow (2-5kg) tez pojedzie sporo.
Jak myslicie? Jak urodzi sie wazac 3kg, to kiedy osiagnie te 5kg? po 2,3 miesiacach?
Moge jeszcze zamowic bardzo tanio chusteczki pampersa. Sa one tez w mega pakach - po 800szt. chyba. Sllszalam jednak, ze wiele dzieci wlasnie na te chusteczki jest uczulonych, wiec chce najpierw wyprobowac, zanim zamowie ten mega karton.
zazwyczaj jest tak ze dziecko w ciagu 6 miesiecy podwaja wage urodzeniowa a w ciagu roku potraja

ceny rewelka- ale powiem ci ze nawet jak maluch ma te 4 kilo to w pieluchach do 5kg robi sie juz dosc ciasno, mialam wrazenie ze lepiej przejsc na te wieksze. ja bym na twoim miejscu jednak wziela jedna- max 2 paki w tym najmniejszym rozmiarze
Stary 2011-09-13, 11:37   #4744
goldika
Zakorzenienie

a wczoraj sie wkurzylam i scielam moje super mega dlugie pazurki nie moglam juz nawet swobodnie pisac na klawiaturze... a tak slicznie wygladaly pomalowane. Teraz przez 2mce moga sobie rosnac a potem to pewnie bede na krotko trzymac zeby malucha nie podrapac.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

my kupujemy tylko te rozmiar 2, stwierdzilam, ze jak beda za duze to sie dokupi wtedy 1. Do dwojek zawsze dorosnie, a do jedynek raczej sie nie skurczy.[COLOR="Silver"]
Stary 2011-09-13, 11:38   #4745
muffinka90
Zakorzenienie

dzien dobry mamusie i brzuszki dzisiaj tz jechal na ryby i od jego budzika tarabaniacego o 5 rano nie moglam spac wrrrr....

dziekuje(my) za komplementy brzuszka wczoraj wylazl mi pierwszy rozstep nad pepkiem wiedzialam, ze predzej czy pozniej to nastapi, ale dlaczego nie pozniej dobrze, ze nie widac go mocno

TUSZKA super, ze dzidzia zdrowa, co do reszty, niestety nie pomoge...

GGORAA brzucho pierwsza klasa

BASIULA, MOL_AA za wizyte

AGULAN maly masz brzucho, chyba ze akurat tak wyszedl ja mam niezla siatke z zyl, ale glownie na brzuchu, na piersiach mniej, za to na rekach nie widac zupelnie nic i zawsze kluja mnie kilka razy

ELU jeszcze raz wielkie

GOLDIKA uwierz, wolalabym miec te 5 kilo wiecej niz rzygac calodobowo trzy miesiace... (i teraz tez tak przypominajaco raz na jakis czas )

TRUSKAFKA twoj brzucho bardzo zgrabniutki i ciuszki sliczne

wiecie co, nie wiem, czy sobie juz wkrecam, bo dawno u lekarza nie bylam czy jak, ale od kilku dni ''ciagnie'' mnie dosc mocno w podbrzuszu(najgorzej wieczorem, nie moge sie na lozku przekrecic) i wczoraj zauwazylam, ze ostatnio czulam dno macicy cala dlon nad pepkiem, a teraz niecale 4 palce powiedzcie mi, czy mam cos z glowa, czy jak?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 11:39   #4746
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
my jak mieszkalismy z rodzicami tez bylo goraaaaaaaaaaco w domu!
tam sie nie dalo temp ustawic wiec jak piec grzal to grzal w nocy sie wychladzalo i od rana tata znowu palil, ale kosmos tak cieplo bylo.
Ach... ja uwielbiam jak jest taak ciepło Jak dla mnie 24-25 st jest w porządku hehe, wole siedziec w gaciach niz 2 swetrach... :/ Więc sie ciesze, ze przy maluszku ma byc cieplutko Bo moj Tż to przeciwieństwo i tak wyglada nasze zycie- ja odkrecam kaloryfer, zamykam okna, on zakreca i wietrzy

truskafka- jaki jest koszt dobrawienia sobie takich seksownych łądnych rzęsek ?
Nabieram ochoty, do porodu to nie... ale może na święta będzie chrzest i moze poczulabym sie lepiej po porodzie

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-09-13 o 11:41
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 11:41   #4747
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Ach... ja uwielbiam jak jest taak ciepło Jak dla mnie 24-25 st jest w porządku hehe, wole siedziec w gaciach niz 2 swetrach... :/ Więc sie ciesze, ze przy maluszku ma byc cieplutko Bo moj Tż to przeciwieństwo i tak wyglada nasze zycie- ja odkrecam kaloryfer, zamykam okna, on zakreca i wietrzy
a ja mimio ze marzluch jestem to wole miec na sobie 2swetry niz jakby mialo byc na tyle goaco w mieszkaniu, ze musialabym w gatkach latac
Stary 2011-09-13, 11:46   #4748
ggoraa
Zadomowienie

CZesc!
Zapowiada sie ladny dzien, wiec zaraz biore Filipka do wozka i spylam na spacer

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
co do tempeartury to u nas chyba tak tradycja ze w domu powinno byc 22-23 przy malym dziecku
z tego co wiem w Anglii czy Irlandii stosuje sie zimny wychow cielat
nie wiem od czego to zalezy, domy sa na pewno inaczej budowane i inny typ ogrzewania- u nas temp rzadko dochodzila do 20 stopni, srednio tak 19 przy ogrzewaniu dzialajacym prawie non stop. bardzo nagrzewalam "farelka" tylko w kuchni gdzie mala kapalam- na czas kapieli. a tak to normalnie ubieralam, a jak przyjezdzalam do moic rodzicow to caly czas mala rozbieralam bo ich mieszkanie jest bardzo cieple
efekt- mala ma troche ponad 2 lata i poki co odpukac- ani razu nie podawalam antybiotyku i ogolnie zdrowie bardzo dobre
Ja w szkocji mam dom z lat 60-tych, wiec budowany starym systemem- z cegly. dom bardzo cieply ( w zime na krotki rekawek chodzilismy), brak przeciagow. Filipcio do spania mial zazwyczaj 21 stopni. Miszekanie w polsce tez jest cieplutkie. Chodzil tylko jeden grzejnik, ale ostatniej zimy to bylo az za cieplo!

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
glam dokladnie.
Ja pamietam jak 1 raz czarne robilam to bylo to w czwartek a w piatek stwierdzilam ze znow chce biale.
ryzjerki nie chcialy sie podjac wiec w weekend 16 razy najmocniejszym rozjasniaczem potraktowalam i mialam biale:P
koncowki sie popalily poszlam obciela i bylo jak chcialam...
Ja to świr jestem...
No to mozemy sobie podac lapke! Ja z wlosami to tez juz wszystki przeszlam ( rok temu sie wkurzylam i opitolilam golarka na 16 mm Teraz powoli odrastaja)

Cytat:
Napisane przez agulan82 Pokaż wiadomość
Szczególnie jak się karmi piersia, ja to miałam normalnie puste place bez włosów, oczywiście później zaczęły odrastać , to chodziłam jak cudak, bo część takich do brody a część wystawała z pomiędzy nich bo takie jak jeżyk były. Ale pocieszeniem jest to, że juz po tej rewolucji miałam gęstsze i ładniejsze włosy i tak zostało do dziś... ale juz niedługo jeszcze trochę i znów będą wypadać - cóż taki nasz los
Oj tak! Ja balam sie ,z e wylysieje- musialam sciac wlosy na krotko, bo normlanie na poduszce to tyle wlosow po nocy, ze szok....no i pare dni po porodzie poszlam do lazienki- zlapalam za nozyczki i po paru godzinach mialam problem z glowy
W tamtej ciazy rosly mi jak szalone- teraz to tak powoli, ze sie plakac chce.

Dolacze wam zdjecia- przed obcieciem i na drugi dzien jak sie obcielam ( no i z sentymentem wspominam ten boom cyckowy- jak z malej miseczki B wysadzilo mi na duze D, co widac na zalczonym obrazku nr 2 hehe)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_4861.jpg (47,1 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4975.jpg (41,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4977.jpg (51,3 KB, 51 załadowań)
Stary 2011-09-13, 11:47   #4749
truscafka
Zadomowienie

Cytat:

truskafka- jaki jest koszt dobrawienia sobie takich seksownych łądnych rzęsek ?
Nabieram ochoty, do porodu to nie... ale może na święta będzie chrzest i moze poczulabym sie lepiej po porodzie
Tincia u mnie 200 zł, ale ceny są przeróżne.... zależy od miejscowości, rangi salonu itp...

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 11:52   #4750
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
No jest sonda i co ja mam zrobiś, zeby oddać głos bo nie kumata jestem
chyba najlepiej pw do Ani

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 11:57   #4751
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:

nie chcce straszyc ale po ciazy tak masakrycznie wypadaja wiekszosci kobit- mimo pielegnacji, witamin itd. ja z dlugich za ramiona scielam na wysokosc ucha bo przy tym wypadaniu i dlugosci to co chwila sitko prysznica zapchane koszmaaaarnie to wspominam
niestety... hormony robią swoje- troszku pośledziłam, czytałam czemu tak się dzieje i wychodzi, że włosy dochodzą do swojego normalnego stanu 6-8 miesięcy po porodzie!!!

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
kochana.... wiem jaka to potwarz... Ty im co miesiac napedzasz wsio, a tu 400 zeta... porazka...
No dokładnie- działalność oczywiście ma swoje plusy i minusy, ale na razie widzę więcej minusów... Moje szefostwo mi truło dupe cały listopad i grudzień, żebym przeszla na dzialalnosc ale sie wymigalam bo ciążę już sobie planowaliśmy Przynajmniej dostaje, to co na umowie...

Co do solarium, to ja kocham i lampy i słonko!!! Ale to takie nie zdrowe...

A co do sklerozy, to poszłam wczoraj do rossmana po chusteczki z samoopalaczem, żeby troszku dekolt i buzie na wesele zrobić i co... kupiłam szampon, żel pod prysznic, odżywkę, cień sobie fundnęłam i wróciłam do domu :/ Dopiero jak przymierzyłam sukienke na wele to mi się przypomniało!!!

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-09-13 o 11:59
Stary 2011-09-13, 12:01   #4752
witaminkaccc
Zadomowienie

mam pytanie... kiedy zainwestowac w biustonosz do karmienia ???

narazie, jak pisalam, piersi urosły z 70B na 75B... minimalnie zaczynaja cisnąc pod biustem... ale... czy jest szansa ze po porodzie "obrodze" w tym rejonie ???? czy jesli teraz niewiele spuchły, to i po porodzie sie nic nie zmieni ????

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:04   #4753
basiula19
Zadomowienie

laski mam pytanie jeszcze odnośnie tych kodów czy jak w piątek kupowałam pampersy w rossmanie to dzisiaj moge jeszcze na tych samych kodach i w tym samym rossmanie kupić jeszcze raz?????

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

i jeszcze jedno pytanie czy bistonosze do karmienia są jakieś usztywniane czy tylko te szmaty takie???? ja strasznie nie lubie tych materiałowych wolała bym usztywniany co by w kupie wszystko trzymał a nie później cycuchy do pępka jak murzynka jakaś z buszu.....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:11   #4754
rojku
Rozeznanie

truscafka mam ten sam ręczniczek zielony z Ikei Bardzo fajny jest

Cytat:
zazwyczaj jest tak ze dziecko w ciagu 6 miesiecy podwaja wage urodzeniowa a w ciagu roku potraja
u znajomych synek w ciągu dwóch miesięcy prawie podwoił wagę

ggoraa śliczna kobietka jesteś! A w krótkich włoskach bardzo Ci ładnie

Jadę dziś na drugie zajęcia szkoły rodzenia. Mamy oglądać film z porodu, a potem ćwiczyć Ostatnio nie zachwyciło mnie to, czego tam doświadczyłam, ale zobaczymy... może tym razem będzie lepiej

a czy mi się wydaje, czy nasza "czołówka" Anulka się nie odzywała?
Stary 2011-09-13, 12:13   #4755
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Dolacze wam zdjecia- przed obcieciem i na drugi dzien jak sie obcielam ( no i z sentymentem wspominam ten boom cyckowy- jak z malej miseczki B wysadzilo mi na duze D, co widac na zalczonym obrazku nr 2 hehe)
Jej... sliczna jesteś że tak powiem :P i fajnie, bo pasują Ci i długie i krótkie włoski Ale chyba wole i tak długie
Bum cyckowy
Moj bum ograniczyl sie z 75B na 80C, ale stanik i tak duzy mi sie wydaje jak patrze na ten 80C

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Tincia u mnie 200 zł, ale ceny są przeróżne.... zależy od miejscowości, rangi salonu itp...
Ja tylko tak orientacyjnie chciałam Wiec, że ceny to co miasto inaczej

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
mam pytanie... kiedy zainwestowac w biustonosz do karmienia ???
Podobno po porodzie może skoczyć o rozmiar, ale ja już jeden sobie sprawiłam, bo i tak do szpitala trzeba jakiś mieć już.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 12:14   #4756
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak tych 1 przy małym dzieciaczku schodzi trochę. Julka urodziła się niecałe 3kg to tak do jakis dwóch miesięcy to na 1 bylismy. A co do chusteczek ja wiem, że one są wygodne i w ogóle ale wiecie ja nie używałam chusteczek tylko kupowałam takie większe płatki kosmetyczne + ciepła woda i już. A chusteczki, które podostawalismy to powolutku zużywałam na rączki, buźkę brudną jak już starsza była. Do tej pory może kupiłam ze 3 opakowania chusteczek nawilżanych. Także dla Lenki nie będę kupowała wcale.
Ja tak samo, na poczatku sama woda i waciki
a potem sie balam alergii i nawet chusteczki splukiwalam woda- zeby ogrzac i te chemikalia splukac
chusteczki chyba dopiero gdzies po 2-3 mcach zaczelismy stosowac

Truscafkojaka ty sliczna jestes
Stary 2011-09-13, 12:17   #4757
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość

i jeszcze jedno pytanie czy bistonosze do karmienia są jakieś usztywniane czy tylko te szmaty takie????.
Kody to niestety chyba raz w jednym sklepie. kup na ten: 2982183875256.
Moge prosić o jakiś kod? Nie mogę znaleźć gdzie one były, a nie spisałam...

Stanik mam z triumpha usztywniony, sa na all, na miescie nie moglam znalezc takiego w sklepach, nawet w jednym sklepie triumpha pani sie ze mna prawie poklocila, ze takich nie maja, wiec zamowilam, ale wczesniaj sprzedawczyni mnie mierzyla i przymeirzalam te materialowe i zamowilam taki rozmiar jak pasowal na mnie materialowy i jest ok

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-09-13 o 12:19
Stary 2011-09-13, 12:19   #4758
glamourous
Zakorzenienie

GGora sliczna z ciebie kobietka i powiem ci ze zdecydowanie lepiej wygladasz w krotkich wlosach- jak elf normalnie...a dlugie cie jakos przytlaczaja i nie widac spod nich twojej urody

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
wiecie co, nie wiem, czy sobie juz wkrecam, bo dawno u lekarza nie bylam czy jak, ale od kilku dni ''ciagnie'' mnie dosc mocno w podbrzuszu(najgorzej wieczorem, nie moge sie na lozku przekrecic) i wczoraj zauwazylam, ze ostatnio czulam dno macicy cala dlon nad pepkiem, a teraz niecale 4 palce powiedzcie mi, czy mam cos z glowa, czy jak?
a brzuch ci sie nie obnizyl? nie zauwazylas z zewnatrz zmiany ksztaltu? bo to juz wlasciwie mozliwe na tym etapie
Stary 2011-09-13, 12:22   #4759
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
oj to ja od LO mialam pasemka, baleyage, wszystkie odcienie blondow, potem brazy, chwile nawet czern i rudosc (przypadkiem tak wyszly)
a teraz nie wiem co bym chciala wiec rosna sobie naturalki.
moje by nie wytrzymały tylu zabiegów, delikatne i cienkie włosiny mam

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
CZesc!
Zapowiada sie ladny dzien, wiec zaraz biore Filipka do wozka i spylam na spacer

Ja w szkocji mam dom z lat 60-tych, wiec budowany starym systemem- z cegly. dom bardzo cieply ( w zime na krotki rekawek chodzilismy), brak przeciagow. Filipcio do spania mial zazwyczaj 21 stopni. Miszekanie w polsce tez jest cieplutkie. Chodzil tylko jeden grzejnik, ale ostatniej zimy to bylo az za cieplo!

No to mozemy sobie podac lapke! Ja z wlosami to tez juz wszystki przeszlam ( rok temu sie wkurzylam i opitolilam golarka na 16 mm Teraz powoli odrastaja)

Oj tak! Ja balam sie ,z e wylysieje- musialam sciac wlosy na krotko, bo normlanie na poduszce to tyle wlosow po nocy, ze szok....no i pare dni po porodzie poszlam do lazienki- zlapalam za nozyczki i po paru godzinach mialam problem z glowy
W tamtej ciazy rosly mi jak szalone- teraz to tak powoli, ze sie plakac chce.

Cytat:
GGora sliczna z ciebie kobietka i powiem ci ze zdecydowanie lepiej wygladasz w krotkich wlosach- jak elf normalnie...a dlugie cie jakos przytlaczaja i nie widac spod nich twojej urody

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

a brzuch ci sie nie obnizyl? nie zauwazylas z zewnatrz zmiany ksztaltu? bo to juz wlasciwie mozliwe na tym etapie
piękna jesteś zazdraszczam urody i zdecydowanie lepiej w krótkich
mnie z kolei lepiej w dłuższych, bo mam łeb ak sklep i wysokie czoło, nie wiem jak będę wyglądać jak obetnę po porodzie- jak wypłosz

Truscafko ślicznoto, byłaś u ortopedy?
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:23   #4760
marejta
Zadomowienie

Cytat:
niestety... hormony robią swoje- troszku pośledziłam, czytałam czemu tak się dzieje i wychodzi, że włosy dochodzą do swojego normalnego stanu 6-8 miesięcy po porodzie!!!

No dokładnie- działalność oczywiście ma swoje plusy i minusy, ale na razie widzę więcej minusów... Moje szefostwo mi truło dupe cały listopad i grudzień, żebym przeszla na dzialalnosc ale sie wymigalam bo ciążę już sobie planowaliśmy Przynajmniej dostaje, to co na umowie...

Co do solarium, to ja kocham i lampy i słonko!!! Ale to takie nie zdrowe...

A co do sklerozy, to poszłam wczoraj do rossmana po chusteczki z samoopalaczem, żeby troszku dekolt i buzie na wesele zrobić i co... kupiłam szampon, żel pod prysznic, odżywkę, cień sobie fundnęłam i wróciłam do domu :/ Dopiero jak przymierzyłam sukienke na wele to mi się przypomniało!!!
Pochwal sie sukienką a kiedy idziecie na wesele? Ja właśnie zastanawiam sie nad fryzurą

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:23   #4761
rojku
Rozeznanie

podaję kody (dwa są z naszego forum, jeden z rossmanowskiego):
2982183852332
2982183883770
2982183875546
Stary 2011-09-13, 12:27   #4762
basiula19
Zadomowienie

ja mam takie:
2982183852332
2982183883770
2982183818314

Stary 2011-09-13, 12:28   #4763
agulan82
Rozeznanie

Cytat:

O tak o wiele lepiej w krótkich, odsłaniaja Twoją piękną twarz w długich może tez by było ok ale ta grzywka chyba troszkę przytłacza - oczywiście to moja opinia

Dziewczyny zmykam, bo od rana jeszcze w piżamce pomykam a tu Julcie do szkoly trzeba szykować.

A mam pytanie czy może któras z Was może polecic mi jakis podkład nawilżający, lekko kryjący. Teraz mam z Calvina Klaina Infinite Hydration na lato super, nawilża a ja cera sucha jak wiór, także ok ale na zimę chciałabym coś cięższego, bo ten to bardziej taki krem koloryzujący.
Stary 2011-09-13, 12:46   #4764
glamourous
Zakorzenienie

Agulan co do podkladu to ja nie pomoge, cere mam tlusta i zawsze szukam matujacego mocno. a ostatnio to w ogole nie uzywam wrecz
Stary 2011-09-13, 12:50   #4765
basiula19
Zadomowienie

pościel pachnie cudownie normalnie nie mogłam sie nawąchać przy wieszaniu:lov e:

Stary 2011-09-13, 12:56   #4766
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
laski mam pytanie jeszcze odnośnie tych kodów czy jak w piątek kupowałam pampersy w rossmanie to dzisiaj moge jeszcze na tych samych kodach i w tym samym rossmanie kupić jeszcze raz?????
smialo mozesz kupic jeszcze raz

Dziewczyny sliczne jestescie!!!
Stary 2011-09-13, 12:58   #4767
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
pościel pachnie cudownie normalnie nie mogłam sie nawąchać przy wieszaniu:lov e:
po tym bobasie?
Stary 2011-09-13, 13:01   #4768
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba kupie Dzidziusia dzieki za info.

Agulan moja mama ma sucha skore, ma 41lat i uzywa Smashbox High Definition i jest bardzo zadowolona. Konczy 2 opakowanie.
Stary 2011-09-13, 13:15   #4769
asiol
Rozeznanie

H?ej dziewczyny ja się tylko witam, idę po kawę i spróbuję Was nadrobić chociaż wczorajszy dzień
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 13:18   #4770
basiula19
Zadomowienie

prałam w Dzidziusiu do kolorów niewiem jak do białych a czy dobrze dopiera to niewiem bo ja nową pościel prałam ale zapach mi sie strasznie podoba taki delikatny i wogóle no i cena przystepna jest....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości