|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części? ![]() |
|||
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 44,93% |
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
5 | 7,25% |
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
1 | 1,45% |
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII |
0 | 0% |
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII |
3 | 4,35% |
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko ![]() |
1 | 1,45% |
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
![]() "jestem jeszcze wszpitalu bo mały ma delikatną żółtaczkę i obserwują go, robią mu też badania na tarczycę ze względu na moją niedoczynność. Jutro prawdopodobnie wyjdziemy, chociaż dobrze mi tu, mam 1 osobową salę, małego cały czas przy sobie i posiłki pod nos podawane. Czuje się jak na wczasach" ![]() no i macie pozdrowienia ![]() a mnie tak rwa chwyciła, że z wanny wyjść nie umiałam :P
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" ![]() Wiktor ![]() Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-05-09 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Bry Wieczór!
Libretka - trzymam kciuki obys miała lekki poród!! Żabcia - bardzo łądna sesja zdjęciowa ![]() przy dzisiejszych porządkach cos mi pękło w krzyżu i nie moge sie za bardzo ruszac... w sumie sprzatalam 7h ![]() jutro musze wskoczyc do IKEA po kilka pier.doł i chyba do Auchana jak dam rade ![]() Dzis pod wieczor bylam z mezem w sklepie bo chcialam cos kupic do spania do pokoju malej i im wiecej obejrzalam, tym bardziej nie wiedzialam czego chce i wyszlismy bez zamowienia ![]() takze chyba pozostane przy pierwotnej koncepcji krzeselka wiklinowego... ![]() co sie dzieje z diablica i freya ????? ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() nigdy nie kojarzylabym pobytu w szpitalu z pobytem na wczasach ![]()
![]() |
#4743 |
Wtajemniczenie
|
Libretko - trzymam kciuki!!!
![]() Dasti - suuuuper wiadomości! ![]() Jeżeli chodzi o kosz na pieluchy, to ja mam sangenic - jeszcze po Michałku. Już o tym pisałam kiedyś. Polecam, naprawdę nie ma żadnych zapachów, a obsługa kompletnie bezproblemowa. Oczywiście nie jest to niezbędny gadżet, ale bardzo praktyczny. Wikliny i niczego z żadnego innego tworzywa poza plastikiem nie polecam, bo zapach kupy "wchodzi" we wszystko.
[img=https://wizaz.pl/akcje/garnier/images/recenzje/vbaner.png] Edytowane przez SzmaragdowyKotek Czas edycji: 2012-05-09 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko raz w zyciu mialam wyrwane nerwy bez znieczulenia ![]() ![]()
![]() |
#4745 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jakie pieluszki Wam się sprawdziły, a jakie nie? Cytat:
![]() A Wy to macie chyba ten specjalny kosz na zużyte pieluszki, dobrze widziałam ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4747 |
Zadomowienie
|
laseczki, jakie bierzecie suplementy diety teraz? chodzi mi o witaminki.
kurdeeee.... odezwał się klient, któremu kiedyś robiłam projekt i trzeba zrobić nadzór autorski bo jest w trakcie remontu i ekipa spieprzyła mu wykończeniówkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak malowanie ścian to ja biore te robote ![]()
![]() |
#4749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
My mamy taki kosz - http://www.toysrus.com/product/index....2256288&green
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
I kciuki dla Libretki!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Alfa, trzymaj się! ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
Hej, witajcie po bardzo dlugiej, dlugiej przerwie ale lepiej pozniej niz wcale.
Gratulacje dla mam narodzonych juz dzieciaczków ![]() Mnie do 21 czerwca jeszcze troche pozostalo ale mysle, ze Martín urodzi sie eczesniej. W razie czego torbe do szpitala mam juz spakowana, mini lózeczko w sypialnii i mnóstwo ubranek w szafie. Ja czuje sie dobrze, brzuch mam duzy i tylko brzuch...wszystko w niego poszlo, a maluszek wierci sie niesamowicie i budzi mnie po nocach. To tyle na dzisiaj . Jeszcze raz pozdrawiam i do uslyszenia. Marzanna
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() kto jest chętny rodzić dziś ![]() ![]()
#4753 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale małemu badania na traczycę to pewnie i ja będę je miała ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam z kawką.Młody spi,ja wstałam bo muszę się ogarnąć i pędzę do gina i na małe zakupy do Biedronki.Babcia przyjdzie do Filipa. jeśli chodzi o zęby to chyba jestem szczęściarą,porobiłam zęby jak miałam lat 19 i do tej pory jest gitara,przez dwie ciąże zęby są w idealnym stanie.tylko teraz jak będę zapisywać Filipa na kontrol to zapiszę i siebie tak z czystej ciekawości. ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Ja nie ![]() Ale ale ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
zaraz się zbieram do Biedronki
![]() ![]() moja Biedro mała jest i tych wszystkich "pierdół" zawsze tylko parę sztuk dają ![]()
#4755 | |||
Zakorzenienie
|
żabciaaa w końcu obejrzałam zdjęcia. super
![]() Wszystkiego najlepszego! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cześć!!! ja już wyspana. zaraz sobie zrobię kawkę i śniadanko ![]() ciekawe jak tam Agata ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Alfa ale nie tylko body kup, bo my tu czekamy na imprezę ![]() Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2012-05-10 o 07:13 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
hehe tż obiecał mi dziś tort
![]() ![]() noo ewentualnie jakies dobre ciasto też być może ![]()
#4757 | |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Już po sniadanku i odpoczywam. Muszę wrzucic na luz bo dzis czuje sie dosc slabo... Wszystkiego Najlepszego!! ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
![]() cos czuje,. ze to Ty bedziesz nastepna po Agacie i Libretce ![]() ide sie polozyc milego dzionka zycze!!
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego ![]() ![]() i gratuluje nowym mamom ![]() ![]()
![]() |
#4759 |
Wtajemniczenie
|
STO LAT!!! Wiadomość od Agaty: "Nasz synek przyszedł na świat wczoraj o 22:27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Agata gratulacje!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To pierwsze nasze wątkowe dziecko,które przyszło na świat zgodnie z tp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
Alfa
![]() ![]() ![]() Moja mała wczoraj wieczorem po całkiem spokojnym dniu dała czadu...chyba obydwie nogi chciała wystawić dołem ![]() ![]() byliśmy też u rodzinki - mają 4msc dziewczynkę i M. wczoraj ją kąpał ![]() ![]() ![]() no i zaczęłam pranie ![]() ![]() czy sklepowe ciuszki na początku zawsze gotujecie? chodzi mi tylko o tą pierwszą warstwę tzn bodziaki, bo np kurteczki welurowej itp nie mam zamiaru gotować bo szmatka z tego zostanie a kontakt ze skórą ma minimalny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- _agato gratulacje! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Rozeznanie
|
Hej!
Alfahelisa wszystkiego najlepszego!!! ![]() ![]() ![]() Anulka trzymam kciuki za wizytę. ![]() agata wielkie gratulacje!!! ![]() Szkoda, że musieli ciąć, ale co zrobić. Mus, to mus. Moniczka, czyżbyś próbowała wykurzyć swoje dzieciątko?? Mam plan na dzisiaj w końcu posprzątać mieszkanie, ale tak na spokojnie. Jeszcze pranie koszul do szpitala. Później będę mogła myśleć o pakowaniu torby.
#4764 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
Alfa wszystkiego najlepszego!!!! ![]() moze ja dzisiaj urodze,bo wczoraj wysprzatalam cale mieszkanie, zaraz robie pranie i ide na zakupy ![]() ![]() ![]() No nic mam dosc lezenia, maluch donoszony, wlosy zrobione ![]() ![]() ![]() Agata gratuluje!!!! Alez Twoj synek jest poukladany ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Wtajemniczenie
|
agata serdeczne gratulacje!!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- ladybird, ania85 to wykurzajmy nasze dzieciaczki tymi zakupami! ![]() ja jednak tez musze sie zebrac ale najpierw ide sie wykapac i umyc wlosy, bo jak mi tak wody odejda w sklepie a tu glowa nieumyta?!?!! ![]()
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Wtajemniczenie
|
Nie zdążyłam się przywitać
![]() Dzień dobry. Dzisiaj czuję się dobrze. Przespałam całą noc ![]() ![]() Oczywiście mam dużo planów na dzisiaj, a pewnie skończy się na leżakowaniu ![]() Chciałabym jechać do biedronki, rossmanna, h&m, tkMaxx, IKEA i sh ![]() ![]() Pochwalę się Wam co z rana zamówiłam na necie ![]() Cieszę się, jak murzyn blaszką ![]() 1. dwie poduszki 2. kule świecące |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |||
Raczkowanie
|
Witam, nadrobilam zaleglosci
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja na dzis mam tp ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego oczywiscie! 100 lat ![]() ![]() Cytat:
![]() zaaaabcia- masz super fotki ![]() ![]() Wczoraj mialam straszny dzien.. tyle w planach i nic nie zrobilam. Brak sil.. chyba wczorajsze cisnienie mnie dobilo, ale na szczescie dziisiaj juz jest troche lepiej. Maz mial dzis jechac na szkolenie, ale ze nie urodzilam to zostaje ![]() ![]() stokroteczka... ja znalazlam jeszcze taki krem : krem ochronny do twarzy na kazda pogode dla niemowlat i dzieci, ale to z tej firmy Pat&Rub ( nie wiem czy to od pierwszego dnia, bo mam tu tylko katalog) i kosztuje prawei 50 zl... wiec troche duzo. Ja narazie kupilam ten linomag, jak mi sie nie bedzie podobal, to wtedy zainwestuje w cos drozszego ![]() ![]() ![]() ![]() normalnie wczoraj mnie tym zaskoczyl ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.