|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części?
|
|||
| Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
31 | 44,93% |
| Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
0 | 0% |
| Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII |
|
2 | 2,90% |
| Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
5 | 7,25% |
| Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
2 | 2,90% |
| Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
1 | 1,45% |
| Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII |
|
0 | 0% |
| Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII |
|
4 | 5,80% |
| Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII |
|
8 | 11,59% |
| Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII |
|
3 | 4,35% |
| Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
4 | 5,80% |
| Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
0 | 0% |
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko Mamy V-VI cz.VIII
|
|
1 | 1,45% |
| Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
|
8 | 11,59% |
| Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
prosz Dasti odpisała"jestem jeszcze wszpitalu bo mały ma delikatną żółtaczkę i obserwują go, robią mu też badania na tarczycę ze względu na moją niedoczynność. Jutro prawdopodobnie wyjdziemy, chociaż dobrze mi tu, mam 1 osobową salę, małego cały czas przy sobie i posiłki pod nos podawane. Czuje się jak na wczasach" ![]() no i macie pozdrowienia a mnie tak rwa chwyciła, że z wanny wyjść nie umiałam :P
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-05-09 o 23:12 |
|
|
|
#4742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Bry Wieczór!
Libretka - trzymam kciuki obys miała lekki poród!! Żabcia - bardzo łądna sesja zdjęciowa ![]() przy dzisiejszych porządkach cos mi pękło w krzyżu i nie moge sie za bardzo ruszac... w sumie sprzatalam 7h ale do perfekcji jeszcze bardzoooooooo daleko jutro musze wskoczyc do IKEA po kilka pier.doł i chyba do Auchana jak dam rade ![]() Dzis pod wieczor bylam z mezem w sklepie bo chcialam cos kupic do spania do pokoju malej i im wiecej obejrzalam, tym bardziej nie wiedzialam czego chce i wyszlismy bez zamowienia takze chyba pozostane przy pierwotnej koncepcji krzeselka wiklinowego... ![]() co sie dzieje z diablica i freya ????? ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() nigdy nie kojarzylabym pobytu w szpitalu z pobytem na wczasach
|
|
#4743 |
|
Wtajemniczenie
|
Libretko - trzymam kciuki!!!
![]() Dasti - suuuuper wiadomości! ![]() Jeżeli chodzi o kosz na pieluchy, to ja mam sangenic - jeszcze po Michałku. Już o tym pisałam kiedyś. Polecam, naprawdę nie ma żadnych zapachów, a obsługa kompletnie bezproblemowa. Oczywiście nie jest to niezbędny gadżet, ale bardzo praktyczny. Wikliny i niczego z żadnego innego tworzywa poza plastikiem nie polecam, bo zapach kupy "wchodzi" we wszystko.
[img=https://wizaz.pl/akcje/garnier/images/recenzje/vbaner.png] Edytowane przez SzmaragdowyKotek Czas edycji: 2012-05-09 o 23:15 |
|
|
|
#4744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko raz w zyciu mialam wyrwane nerwy bez znieczulenia - i wtedy po raz pierwszy w zyciu zobaczylam aniołki i gwiazki
|
|
#4745 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jakie pieluszki Wam się sprawdziły, a jakie nie? Cytat:
![]() A Wy to macie chyba ten specjalny kosz na zużyte pieluszki, dobrze widziałam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4747 |
|
Zadomowienie
|
laseczki, jakie bierzecie suplementy diety teraz? chodzi mi o witaminki.
kurdeeee.... odezwał się klient, któremu kiedyś robiłam projekt i trzeba zrobić nadzór autorski bo jest w trakcie remontu i ekipa spieprzyła mu wykończeniówkę |
|
|
|
#4748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak malowanie ścian to ja biore te robote
|
|
#4749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Cytat:
My mamy taki kosz - http://www.toysrus.com/product/index....2256288&green
|
|
|
#4750 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I kciuki dla Libretki!!! ![]() Cytat:
Głównie, że nie pamiętam jakie były, ale nie miesiączkowe ![]() Cytat:
A my tu na Ciebie czekamy Alfa, trzymaj się! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
Hej, witajcie po bardzo dlugiej, dlugiej przerwie ale lepiej pozniej niz wcale.
Gratulacje dla mam narodzonych juz dzieciaczków .Mnie do 21 czerwca jeszcze troche pozostalo ale mysle, ze Martín urodzi sie eczesniej. W razie czego torbe do szpitala mam juz spakowana, mini lózeczko w sypialnii i mnóstwo ubranek w szafie. Ja czuje sie dobrze, brzuch mam duzy i tylko brzuch...wszystko w niego poszlo, a maluszek wierci sie niesamowicie i budzi mnie po nocach. To tyle na dzisiaj . Jeszcze raz pozdrawiam i do uslyszenia. Marzanna
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() kto jest chętny rodzić dziś w moje urodziny
|
#4753 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobre![]() Ale małemu badania na traczycę to pewnie i ja będę je miała Pierwsze słyszę o tym Pewnie zapomne a dzisiaj mam wizytę i bym się zapytała.Cytat:
Cytat:
Witam z kawką.Młody spi,ja wstałam bo muszę się ogarnąć i pędzę do gina i na małe zakupy do Biedronki.Babcia przyjdzie do Filipa. jeśli chodzi o zęby to chyba jestem szczęściarą,porobiłam zęby jak miałam lat 19 i do tej pory jest gitara,przez dwie ciąże zęby są w idealnym stanie.tylko teraz jak będę zapisywać Filipa na kontrol to zapiszę i siebie tak z czystej ciekawości. ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Ja nie Ale ale ![]() Wszystkiego dobrego!
|
|||
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz się zbieram do Biedronki
zobaczymy czy te body będą ![]() moja Biedro mała jest i tych wszystkich "pierdół" zawsze tylko parę sztuk dają
|
#4755 | |||
|
Zakorzenienie
|
żabciaaa w końcu obejrzałam zdjęcia. super
![]() Wszystkiego najlepszego! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cześć!!! ja już wyspana. zaraz sobie zrobię kawkę i śniadanko ![]() ciekawe jak tam Agata ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Alfa ale nie tylko body kup, bo my tu czekamy na imprezę
Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2012-05-10 o 08:13 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
hehe tż obiecał mi dziś tort
zobaczymy czy dotrzyma słowa ![]() noo ewentualnie jakies dobre ciasto też być może
|
#4757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
Już po sniadanku i odpoczywam. Muszę wrzucic na luz bo dzis czuje sie dosc slabo... Wszystkiego Najlepszego!! ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
cos czuje,. ze to Ty bedziesz nastepna po Agacie i Libretce ide sie polozyc milego dzionka zycze!!
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego i gratuluje nowym mamom
|
|
#4759 |
|
Wtajemniczenie
|
STO LAT!!! Wiadomość od Agaty: "Nasz synek przyszedł na świat wczoraj o 22:27 Ma 53cm i waży 3500g Jest zdrowy i całkiem niebrzydki, ma czarne włosy Ponieważ wody odeszły a akcja się nie rozwijała, musieli mnie ciąć. Ale jakoś żyję buziaki |
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Agata gratulacje!!!!
|
|
|
|
#4761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To pierwsze nasze wątkowe dziecko,które przyszło na świat zgodnie z tp. |
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Alfa
Moja mała wczoraj wieczorem po całkiem spokojnym dniu dała czadu...chyba obydwie nogi chciała wystawić dołem naprawdę bolało byliśmy też u rodzinki - mają 4msc dziewczynkę i M. wczoraj ją kąpał ale cudny widok no i zaczęłam pranie czy sklepowe ciuszki na początku zawsze gotujecie? chodzi mi tylko o tą pierwszą warstwę tzn bodziaki, bo np kurteczki welurowej itp nie mam zamiaru gotować bo szmatka z tego zostanie a kontakt ze skórą ma minimalny moja pralka ma tylko ustawienie na 40 st/60/ i 90 stopni i tak zaczęłam kombinować![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- _agato gratulacje! |
|
|
|
#4763 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Alfahelisa wszystkiego najlepszego!!! Anulka trzymam kciuki za wizytę. ![]() agata wielkie gratulacje!!! ![]() Szkoda, że musieli ciąć, ale co zrobić. Mus, to mus. Moniczka, czyżbyś próbowała wykurzyć swoje dzieciątko?? Mam plan na dzisiaj w końcu posprzątać mieszkanie, ale tak na spokojnie. Jeszcze pranie koszul do szpitala. Później będę mogła myśleć o pakowaniu torby.
|
#4764 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
Alfa wszystkiego najlepszego!!!! moze ja dzisiaj urodze,bo wczoraj wysprzatalam cale mieszkanie, zaraz robie pranie i ide na zakupy Maz powiedzial (bo od rana cos mam za mokro),ze jak pojda mi wody w centrum handlowym,to mam grzecznie usiasc na lawce i na niego czekac,a do torebki mam spakowac cerate,zeby mu nie zapskudzic samochodu Z drugiej strony siara jak bede tak siedziala i pode mna bedzie tak mokro![]() No nic mam dosc lezenia, maluch donoszony, wlosy zrobione posprzatane, jeszcze tylko sklepy zalicze i moge mamowac aha no i mam plan,zeby zrobic wszystkim na zlosc-a raczej sobie i zjem sobie Big Milka![]() Agata gratuluje!!!! Alez Twoj synek jest poukladany po mamusi a myslalam,ze ostatnia urodzisz
|
|
|
|
#4765 |
|
Wtajemniczenie
|
agata serdeczne gratulacje!!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- ladybird, ania85 to wykurzajmy nasze dzieciaczki tymi zakupami! ![]() ja jednak tez musze sie zebrac ale najpierw ide sie wykapac i umyc wlosy, bo jak mi tak wody odejda w sklepie a tu glowa nieumyta?!?!!
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE !!!!
|
|
#4768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4769 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zdążyłam się przywitać
![]() Dzień dobry. Dzisiaj czuję się dobrze. Przespałam całą noc ![]() Oczywiście mam dużo planów na dzisiaj, a pewnie skończy się na leżakowaniu Chciałabym jechać do biedronki, rossmanna, h&m, tkMaxx, IKEA i sh ![]() Pochwalę się Wam co z rana zamówiłam na necie ![]() Cieszę się, jak murzyn blaszką 1. dwie poduszki 2. kule świecące |
|
|
|
#4770 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam, nadrobilam zaleglosci
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja na dzis mam tp ale mysle ze nie urodze Wszystkiego najlepszego oczywiscie! 100 lat ![]() Cytat:
zaaaabcia- masz super fotki bedzie to wspaniala pamiatka![]() Wczoraj mialam straszny dzien.. tyle w planach i nic nie zrobilam. Brak sil.. chyba wczorajsze cisnienie mnie dobilo, ale na szczescie dziisiaj juz jest troche lepiej. Maz mial dzis jechac na szkolenie, ale ze nie urodzilam to zostaje stokroteczka... ja znalazlam jeszcze taki krem : krem ochronny do twarzy na kazda pogode dla niemowlat i dzieci, ale to z tej firmy Pat&Rub ( nie wiem czy to od pierwszego dnia, bo mam tu tylko katalog) i kosztuje prawei 50 zl... wiec troche duzo. Ja narazie kupilam ten linomag, jak mi sie nie bedzie podobal, to wtedy zainwestuje w cos drozszego w ogole wczoraj przyszedl moj maz i w jakies aptece zgdal sie z farmaceutka i wyrobil mi taka karte rabatowa dla mamy i malenstwa i dal od razu katalog z promocjami... i np... pampersy premium care - kazdy rozmiar te duze paki po 39,99- wiec wydaje mi sie ze to calkiem rozsadna cena jak ktoras jest zainteresowana to wystarczy wpisac adres " dla mamy i malenstwa. pl" bez spacji oczywiscie i tam sa same produkty od pampersow , przez kremy po witaminy z rabatami, jesli ktos taka karte wyrobi normalnie wczoraj mnie tym zaskoczyl
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

Mamy V-VI cz.VIII

ale do perfekcji jeszcze bardzoooooooo daleko 

Głównie, że nie pamiętam jakie były, ale nie miesiączkowe 

Wszystkiego dobrego!
naprawdę bolało