Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-15, 12:45   #4741
lindsley
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Dziewzcyny 5 minut temu zadzwoniła włascicielka przedszkola!!! dostałam sie najpierw na staz!!! Michalina od jutra ze mną bedzie uczęszczała do przedszkola.. na szczęscie ja mam żłobkowe dzieci najniejsze 9 miesiecy :d a Michalina z innymi Paniami bedzie!!! POrywatne jedynie 240 zł plus wyżywienie 5 zł czyli ok 340 zł /msc i przedszkole jest nowe od wrzesnia a jesli chodzi o wygląd i wyposażenie 111 Rewelacja XXI wiek!!

Kobieta ma jeszcze 2 kandydatki ale od razu mnie chciała!!

Ale jestem szczesliwa!! az mam łzy w oczach !!!:jup i::jupi :
Super!!! Bardzo się cieszę

Siostra tz ma agresywnego kota, wszędzie go pełno, gryzie, drapie, atakuje... No i sierść jest wszędzie

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 12:45   #4742
BeataR89
Rozeznanie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny- miałaby któraś z was sprzedać brązową kurtkę zimową na 92?? Nie mogę znaleźć zadnej w rozsądnej cenie w sklepach. Wszędzie kolorowo... a ja chcę taki typowy, czekoladowy brąz, ewentualnie beż.
Niestety nie mam. A używaną chcesz czy nową?
Stary 2012-10-15, 12:52   #4743
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
my meble białe mamy od listopada,czyli prawie rok już i wyglądają jak noweTylko u mnie trzeba wziąć poprawkę na to,że Nina dużo częściej siedzi na dole i mało czasu spędza u siebie w pokoju.

ja tam nie wiem czy będę fajnym breloczkiem dla jakiegoś fajfusa co mi jedyną córkę zabierze trochę mu życia umilę inaczej,a co!

Co do mebli to dla mnie białe są piękne i takie właśnie chce, mam w nosie czy się zniszczą czy nie moja kocha siedzieć w swoim pokoju ale jako, że jest malusi to w sumie z mebli będzie tylko łóżko, regał i szafa. Z czego szafa pod zabudowę więc nie wiem czy biała ale na pewno jaśniutka...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:01   #4744
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
my meble białe mamy od listopada,czyli prawie rok już i wyglądają jak noweTylko u mnie trzeba wziąć poprawkę na to,że Nina dużo częściej siedzi na dole i mało czasu spędza u siebie w pokoju.

wiedziałam mała ma 5 czapek,wszystko jak nowe z zeszłego roku i dobre na nią.Nie kupuję w tym za to rękawiczki muszę kupić na już,bo Nince rączki strasznie marzną-tak jak mi.

ja tam nie wiem czy będę fajnym breloczkiem dla jakiegoś fajfusa co mi jedyną córkę zabierze trochę mu życia umilę inaczej,a co!
Ana- Zosia ma 4 czapki 1 szlik i 1 rękawiczki, a mi się wydaje że za mało

ja wymiękam z tego breloczka

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

mi też się podobają białe meble, Zosi kupie białe łóżko, mebelki też będą białe ale to pozniej w nowym domku

moja siostra ma białe meble z salonie i stół z krzesłami w kuchni, wyglądają super

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:01   #4745
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Oczywiście nie mogłam dzisiaj Lidla ominąć a wręcz koniecznie chciałam isć bo Wojtek ma spodnie narciarskie za małe. Wzięłam ostatnią parę z całej dostawy, masakra jak ludzie wszystko wykupili. Gdybym złapała odpowiedni rozmiar to wzięłabym dla Zosi fioletowy zestaw był super ale też ostatni 86/92 . To nic że ma już odzienie i kasy brak ale strasznie mi się podobał. Wzięłam rękawiczki i skarpetki.

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam pytanie odnośnie tej szarlotki-jak u was ta kruszonka wyglądała po upieczeniu? jaki miała smak?
bo u mnie wygląda jak zasmażka z bułki tartej , tak to ma być?
a zarówno ciasto jak ta "kruszonka" są przeraźliwie słodkie jak dla mnie, cukier się jakby skameralizował i w zęby włazi...
Ja całe lata zasmażki nie robiłam ale kruszonka u mnie jest taka brązowiutka z lekkimi grudkami, pokrywa szczelnie ciasto. Ja tradycyjnie daję mniej cukru bo wiem z moich wypieków zawsze jest za dużo i z automatu w Librowej dałam też mniej
Próbowałaś na ciepło ?

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Zmierzyłam się pasie - mam 94 cm!!!!!!!!!!
A miałam w czerwcu 66 cm....
Ja nie pamiętam ile miałam, ba nawet nie pamiętam czy się mierzyłam z pasie. Jeżeli już to w biuście i pod jak chciałam stanik kupić

Cytat:
Dziewzcyny 5 minut temu zadzwoniła włascicielka przedszkola!!! dostałam sie najpierw na staz!!! Michalina od jutra ze mną bedzie uczęszczała do przedszkola.. na szczęscie ja mam żłobkowe dzieci najniejsze 9 miesiecy :d a Michalina z innymi Paniami bedzie!!! POrywatne jedynie 240 zł plus wyżywienie 5 zł czyli ok 340 zł /msc i przedszkole jest nowe od wrzesnia a jesli chodzi o wygląd i wyposażenie 111 Rewelacja XXI wiek!!

Pięknie Cieszę się z Tobą

Cytat:
Dziewczyny- miałaby któraś z was sprzedać brązową kurtkę zimową na 92?? Nie mogę znaleźć zadnej w rozsądnej cenie w sklepach. Wszędzie kolorowo... a ja chcę taki typowy, czekoladowy brąz, ewentualnie beż.
Niestety nie mam
Stary 2012-10-15, 13:03   #4746
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Używana może być

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-10-15, 13:04   #4747
BeataR89
Rozeznanie

Cytat:
Używana może być
poszukaj na allegro http://allegro.pl/kurtka-zimowa-next...705117998.html
http://allegro.pl/roz-92-zimowa-kurt...701709771.html
Stary 2012-10-15, 13:04   #4748
sara 85
Zakorzenienie

dzisiaj pokupiłam znicze,kwiatki i 300 zł poszło

u nas w sklepach zaczynają się już zabawki i rzeczy świąteczne, w Nomi już bombki są

dziewczyny myślałyście już nad prezentami na mikołajki i gwiazdke? ja nie mam pojęcie co Zosi kupić, tyle rupieci ma

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:12   #4749
BeataR89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

u nas w sklepach zaczynają się już zabawki i rzeczy świąteczne, w Nomi już bombki są

dziewczyny myślałyście już nad prezentami na mikołajki i gwiazdke? ja nie mam pojęcie co Zosi kupić, tyle rupieci ma
Ja nie mam pojęcia co kupić mojej na gwiazdkę, a jeszcze chrześniaczce 2 letniej musze prezent wymyślić
Stary 2012-10-15, 13:15   #4750
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Oczywiście nie mogłam dzisiaj Lidla ominąć a wręcz koniecznie chciałam isć bo Wojtek ma spodnie narciarskie za małe. Wzięłam ostatnią parę z całej dostawy, masakra jak ludzie wszystko wykupili. Gdybym złapała odpowiedni rozmiar to wzięłabym dla Zosi fioletowy zestaw był super ale też ostatni 86/92 . To nic że ma już odzienie i kasy brak ale strasznie mi się podobał. Wzięłam rękawiczki i skarpetki.

poszło szybko,bo w takiej cenie to chyba nigdzie porządnych kurtek i ocieplanych spodni się nie kupiGdybym nie miała to już o 8 bym w lidlu była
Cytat:
Używana może być
jeśli za rok będziesz chciała futerko brąz to się zgłoś.Mam piękne wójcika

Cytat:

moje dziecko ostatni raz zabawki dostało na urodziny i nie kupiliśmy jej od tego czasu nic,bo i tak według mnie ma zabawek za dużo.Część leży i się kurzy.
Nie mam kompletnie pomysłu co by jej pod choinkę włożyć,coś edukacyjnego bym chciała

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:20   #4751
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Tą z drugiego linku już obserwuję. Chciałabym wydać nie więcej niż 60-70 zł z przesyłką...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-10-15, 13:23   #4752
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:

Już od kilku tygodni słodycze świąteczne w Lidlu są.
Przeginają stanowczo z tym wszystkim.

Już parę razy miałam na myśli świąteczne prezenty ale zupełnie nie wiem co. Zabawki u nas są w nadmiarze. Chyba pomyślę o jakiejś edukacji. Ale to jeszcze chwilę

Cytat:
poszło szybko,bo w takiej cenie to chyba nigdzie porządnych kurtek i ocieplanych spodni się nie kupiGdybym nie miała to już o 8 bym w lidlu była
Założę się że byś się skusiła na ten fiolet mimo zapasów ubraniowych. A ceny naprawdę atrakcyjne
Stary 2012-10-15, 13:29   #4753
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:

jeśli za rok będziesz chciała futerko brąz to się zgłoś.Mam piękne wójcika

moje dziecko ostatni raz zabawki dostało na urodziny i nie kupiliśmy jej od tego czasu nic,bo i tak według mnie ma zabawek za dużo.Część leży i się kurzy.
Nie mam kompletnie pomysłu co by jej pod choinkę włożyć,coś edukacyjnego bym chciała
nasze podobne wzrostem chyba więc podejrzewam, ze za rok za małe już na moja będzie no i teraz sobie umyśliłam

Ja mojej na gwiazdkę chcę kupić nowa kuchnię bo ta jej to niewypał totalny a strasznie się lubi nią bawić. Chciałam jej też dokupić naczynia itp ale mama kupiła jej te z biedronki na suszarce i jakies tam tłuczki, deseczki, wałki itp więc mi odpadło.
Myślałam też nad lego bo moja niestety jeszcze nie ma ale parcia nie mam. Jej wystarczają zwyklaki

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

A ja stwierdzam, że moja ma mało zabawek bo ja od początku nie przesadzałam.
Macie wszystkie tak dużo zabawek to powiedzcie co u Was się sprawdza, może coś podpatrzę

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

http://allegro.pl/kurtka-lily-rose-9...651445907.html
Ta kurtka mi się strasznie podoba ale mi za droga niestety. jakbym musiała kupić to może bym się zdecydowała ale to raczej mój kaprys bo ma 3 kurtki zimowe... Wolę kupić droższe buty. i tak tz pewnie by marudził, że przesadzam

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-10-15, 13:34   #4754
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Asia ja praktycznie nie kupuję żadnych zabawek. Wszystko Zosia ma po Wojtku i tylko wymieniamy co jakiś czas. Sami z zabawek kupiliśmy tylko albo aż Tubisia Lalę (pierwszy Mikołaj) i komputerek na ubiegłoroczną gwiazdkę, balony, bańki mydlane i ciastolinę.
Stary 2012-10-15, 13:56   #4755
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:

moja siostra ma kupić kubusiowi na mikołaja tablicę dwustronną na magnes i na kredę z lietrkami i cyferkami i z pisakiem suchościeralnym, a ja chyba mu kupię jakiś zestaw startowy z hot wheels'a, albo kolejną ciuchcię z FP. Nad gwiadką nie myślałam jeszcze
A ja sobie dzisiaj kupiłam płaszczyk pikowany czarny błyszczący i botki zimowe na koturnie w boti wreszcie mam co na dupę włożyć jak zimniej się zrobi

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

a no i najważniejsze: moja mała dziewczynka ma dziś miesiąc

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:06   #4756
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Już od kilku tygodni słodycze świąteczne w Lidlu są.
Przeginają stanowczo z tym wszystkim.

Już parę razy miałam na myśli świąteczne prezenty ale zupełnie nie wiem co. Zabawki u nas są w nadmiarze. Chyba pomyślę o jakiejś edukacji. Ale to jeszcze chwilę

Założę się że byś się skusiła na ten fiolet mimo zapasów ubraniowych. A ceny naprawdę atrakcyjne
dlatego dzisiaj nie pojechałam do lidla,bo wiedziałam czym to się może skończyć jak stanę oko w oko z fioletem.
Moja mama kupiła Ninie skarpetki te 5 par i dorwała jej te fajne fioletowe-czarno-białe buty
A ja nie widziałam w lidlu słodkości świątecznych,ale też niespecjalnie zwracam na nie uwagę.
Cytat:
nasze podobne wzrostem chyba więc podejrzewam, ze za rok za małe już na moja będzie no i teraz sobie umyśliłam

Ja mojej na gwiazdkę chcę kupić nowa kuchnię bo ta jej to niewypał totalny a strasznie się lubi nią bawić. Chciałam jej też dokupić naczynia itp ale mama kupiła jej te z biedronki na suszarce i jakies tam tłuczki, deseczki, wałki itp więc mi odpadło.
Myślałam też nad lego bo moja niestety jeszcze nie ma ale parcia nie mam. Jej wystarczają zwyklaki

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

A ja stwierdzam, że moja ma mało zabawek bo ja od początku nie przesadzałam.
Macie wszystkie tak dużo zabawek to powiedzcie co u Was się sprawdza, może coś podpatrzę

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

http://allegro.pl/kurtka-lily-rose-9...651445907.html
Ta kurtka mi się strasznie podoba ale mi za droga niestety. jakbym musiała kupić to może bym się zdecydowała ale to raczej mój kaprys bo ma 3 kurtki zimowe... Wolę kupić droższe buty. i tak tz pewnie by marudził, że przesadzam
u nas hitem są książeczki,które każdy jej kupuje.No i cały czas kocha nad życie swojego interaktywnego kubusia.Hulajnoga jest uwielbiana i codziennie ujeżdżana.Gąsienica gawędziara codziennie jest za sznurek prowadzona no i lalki też są w ruchu.
Reszta leży.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:12   #4757
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Asia zapomniałam o rowerku Zosi bo jakoś nie pomyślałam o nim w kategoriach zabawki no i hulajnodze którą to kupiła jej moja mama. Właściwie to odkupiła po tym jak zobaczyła w oczach Zosi wielką miłość do tego sprzętu. Zarówno rowerek jak i hulajnoga są w częstym użytku i to nie tylko na dworze bo doskonale jeździ się nimi po domu.
Stary 2012-10-15, 14:24   #4758
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Książeczki u nas też sa najlepszym prezentem, Kubusia nie kupię bo już trochę za "stara", co innego jakby go już miała Hulajnogę planuję bliżej wiosny bo w domu nie mam zbyt dużo miejsca na ujeżdżanie, ona do ciągnięcia za sznureczek na spacery zabiera swoją ukochaną krówkę lalek ma chyba z 7

bao- jak ten czas leci
Też jedną z opcji jest taka tablica tylko zastanawiam sie czy miejsce na nią znajdę

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Zapomnialam, ze hulajnoga i rowerek 4- kołowy czekają na nią u mojej mamy na strychu więc to mi odchodzi. tylko biegowy moze zakupię na wiosnę.

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-10-15, 14:25   #4759
mloda1989
Zakorzenienie

A my wczoraj bylismy zmuszeni kupic mlodemu polbuty... nie wiem kiedy mu tak noga skoczyla bo niewadno wkladke sprawdzalismy...i to mial 23 a kupilismy 25...biedny

lind przez ciebie polecialam do biedrony i kupilam ta czape, wiezlam myszke miki... bo ani tomek ani carsy mnie nie zachwycily... jeszcze kubus ladnie wygladal... u nas dla dziewczynek ani jednego kompletu nie bylo....

asiulka cos juz wyslalam.... dosje dzis reszte jeszcze tylko musze zrobic - ostatnio niezly zapierdziel mamy

nasz prezent pod choinke czeka juz w szafie, takie cudo http://allegro.pl/tor-wyscigowy-carr...702306298.html hehe

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2012-10-15 o 14:37
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:26   #4760
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:

bao- jak ten czas leci
Też jedną z opcji jest taka tablica tylko zastanawiam sie czy miejsce na nią znajdę

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Zapomnialam, ze hulajnoga i rowerek 4- kołowy czekają na nią u mojej mamy na strychu więc to mi odchodzi. tylko biegowy moze zakupię na wiosnę.
jest składana, ja będę chować za szafę.
U nas rowerek biegowy się nie sprwdził, moze za rok będzie akurat

Stary 2012-10-15, 14:29   #4761
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Bao to już miesiąc Czas ucieka

Asia tablica jest fajna bo można złożyć i np. wsunąć w jakąś szparę miedzy meblami, nie musi stale stać.
My mieszkanie też mamy nie za duże (48 m2) ale na jazdę jeszcze jest miejsce
Stary 2012-10-15, 14:31   #4762
catro
Rozeznanie

Cytat:
Książeczki u nas też sa najlepszym prezentem, Kubusia nie kupię bo już trochę za "stara", co innego jakby go już miała Hulajnogę planuję bliżej wiosny bo w domu nie mam zbyt dużo miejsca na ujeżdżanie, ona do ciągnięcia za sznureczek na spacery zabiera swoją ukochaną krówkę lalek ma chyba z 7

bao- jak ten czas leci

Ja też bym małej bardzo chętnie taka dużą tablicę kupiła, ale ja też mam za mały metraż i takie coś oglądałam:
http://allegro.pl/alexander-ukladank...688655549.html
http://allegro.pl/alexander-literki-...639767974.html

Ola bardzo lubi się takimi suchościeralnymi bawić - mamy z Czuczu taki zestaw i prawie codziennie w użyciu

Ogólnie też już myślę nad prezentami, ale ciężko mi to idzie (szczególnie po weselu). Jak coś nowego wymyślę - dam znać

Prawie 15:30 - śmigam po Olę i pędzimy do Lidla, może jeszcze jakaś kurtka się ostanie

A Olka znowu ma katar - od poprzedniego minęło dopiero 1,5 tygodnia

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:43   #4763
ASIULEK_23
Zakorzenienie

młoda- dzięki nie spieszy się...

Przekonałyście mnie A macie jakieś sprawdzone tablice??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-10-15, 14:55   #4764
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
młoda- dzięki nie spieszy się...

Przekonałyście mnie A macie jakieś sprawdzone tablice??
Nie pamiętam jakiej firmy jest nasza (jest w piwnicy), oczywiście po Wojtku. Jedną stronę ma taka tablicową czarną do kredy a druga jest biała magnetyczna na pisaki suchościeralne i literki z magnesami.

Takie coś :
http://allegro.pl/tablica-jumbo-magn...702447318.html

Edytowane przez izazula
Czas edycji: 2012-10-15 o 15:00
izazula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 14:56   #4765
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dobra, ja uciekam. Tż zaraz wraca, obiad musze podgrzewać. Maluda śpi jeszcze wiec muszę ją budzić.

megi- wpadam wieczorem obejrzeć Twój brzuszek

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-10-15, 15:17   #4766
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja już w pracy.
Igor poszedł spać po 1 w nocy!!!! Czuję się jak trup.
co tak wcześnie ,ja się o 2.30 położyłam
Cytat:
megi- ale jak to?? Nie chciał wcześniej zasnąć?? Twardziel

lind- a Misiu o której padł??

evi- powiem Ci, że doskonale Cię rozumiem bo to co Ty teraz przeżywasz, czujesz, ja przeżywałam już jakiś czas temu. Czułam się strasznie beznadziejna. Miałam wrazenie, że do niczego w życiu się nie nadaję, a juz na pewno nie do wychowywania dzieci. zawsze wtedy myslałam o pozytywnym podejściu do życia darusi, (Twoim również) madziwni, libry i... czułam się jeszcze gorzej. Moje dziecko wyprowadzało mnie z równowagi... to odbijało się niemal na wszystkim i wszystkich, a szczególnie na moim tż. Do tej pory miewam gorsze dni ale nie jest już aż tak źle jak bylo (myślałam nawet o psychologu). Przeszło, moje dziecko spokorniało albo to ja spokojniej zaczęłam do jej wybryków podchodzić. Z tym, że to przyszło samo...tak po prostu... bo ja mogłam sobie obiecać wiele razy, że to zmienię ale "to" było silniejsze. Mam nadzieję, że i u Ciebie te uczucia beznadziejności, rozgoryczenia itp. przejdą same, tak jak u mnie. Trzymaj się tam...

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Ostatnio pisałam, że śniła mi się madziwnia. Dziś przyszła kolej na POP ale w tym snie to tak jakoś mnie... olewałaś oj, nie byłaś dla mnie miła... czy sny trzeba interpretować dosłownie??
zawsze mi się wydawało że jestem pesymistką
Moim zdaniem najważniejsze to właśnie na spokojnie wszystko brać ,wiem wiem łatwo powiedzieć ,ale to wszystko co wyprawiają nasze dzieci to jest zupełnie normalne ,żadna z nas nie ma jakiegoś nadzwyczajnie nieznośnego dziecka z tego co piszecie ,kazde ma po prostu inny charakterek
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 15:53   #4767
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:

Super wiesci, gratuluję!! Widać ostatnio wszystko układa się po Twojej mysli
masz rację!!1 jak jeszcze sie z kredytem uda to juz bajka!!

DZIEKUJE WAM DZIEWCZYNY za kciukasy i gratualcje!!

Nawet sobie nie wyobrażacie jak sie cieszę!!

Własnie wróciłam z miasta byłam raz jeszcze w pzredszkolu w urzedzie pracy po skierowanie do lekarza oraz do lekarza medycyny pracy czeklałam do 16! ale juz wszytsko mam

michasia ma kupiony zestaw pasta szczoteczka, piżakma w doku strój na gimnastyke cos mamy.
I chusteczki tylko kupic musiałam.. aha 25 zł ubezpieczenie dziecka i koniec1

Jak ona sie cieszy z przdszkola.. heheh zobaczymy jak długo jak trzeba bedzie sie podporządkować mnie nie ma.. ja w pracy w żłobkowej niech sobie Panie radza PRAWDA??:d:d:

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 16:06   #4768
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:

musiałam sie cofnąć, bo nie nadrabiałam, ale czad! super, nawet nie wiesz jak sie cieszę świetnie, tylko czemu nam wczęśniej nie mówiłaś nic tajniaku jeden???wszystko cichaczem super, ze Miśka idzie z Tobą

Stary 2012-10-15, 16:14   #4769
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Nic nie mówiłam bo jak sie jest tyle czasu bez pracy takiej na dłużej... to jak juz człowiek się załapie to boi sie cieszyc jakby mu sie nie nalezało .. że starci ja z radości... wolałam nie zapeszać

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 16:32   #4770
BeataR89
Rozeznanie

Moja ma taką tablicę można regulować wysokość często się nią bawi no i nauczyła sie kilku literek http://allegro.pl/tablica-jumbo-such...686845714.html
Byliśmy na placu zabaw fajna pogoda dziś. Jutro na 9.40 do dentysty trzymajcie kciuki

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości