![]() |
#4741 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Mój mnie poprosił dzisiaj żebym mu napisała o której będę na skajpie. Odpisałam, że o 22. Oczywiście jego nie ma. Napisałam mu wiadomość, że nie ma sensu żebyśmy rozmawiali ze sobą przed moim przyjazdem i napisałam o której będę w piątek na lotnisku. To tyle. Nie mam ochoty z nim rozmawiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4742 |
Raczkowanie
|
Faceci to jakiś debilny gatunek jest. Jestem taka zła. Czemu to ja mam się zgadzać na wszystko i wszystko rozumieć. Czemu moje uczucia i to czego ja chce się nie liczy. Dlaczego on jest takim egoistom. Jest mi tak cholernie źle. Mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę i mieć święty spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4743 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Widzisz, nie tylko mój tak chyba ma, bo dużo tu takich przypadków było. Do tej pory starał się bardziej, tzn do wczoraj, bo wczoraj nie odzywał się wgl. Wcześniej było pięknie, jakieś smsy przynajmniej co godzinę, albo telefony tak nagle jak gdyby nigdy nic, teraz też tak jest jak poczuł że traci, ale ja go oleję z góry na dół. Jestem zawzięta, pomilczę, nie będę pisała nic. Niech też poczuje jak to jest, kiedy ukochana osoba się przez dzień, dwa a nawet trzy! nie odzywa. Wątpię, żeby wyciągnął z tego jakieś wnioski, ale próbuję, z nadzieją, że jednak. ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4744 |
Raczkowanie
|
W tym momencie nie widzie w jego życiu miejsca dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4745 |
Rozeznanie
|
booombelku obydwie mamy w piątek "ten" dzień. Ale ja naprawdę nie mam na to ochoty...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4747 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4748 |
Raczkowanie
|
Wiecie co? 14lutego odbieram prawko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"kotuś się pozłości i zaraz jej przejdzie" a ja wiem, że on tak myśli ![]() mam też wrażenie, że on chcę mnie sprawdzić. dzisiaj był tylko raz na fejsie, a ogólnie to zawsze nawet kilka razy jest ![]() zawsze gdy coś się działo, to mówiłam mu ''postaw się na moim miejscu'', teraz mu tego nie powiem, tylko po prostu zrobię to, tak jak Ty mi radzisz aby olać go i tak samo ucieknąć od problemów. może coś zrozumie, a jak nie, to nie będę z nim rozmawiać dopóki nie pójdzie po rozum do głowy. nie będzie tak, że to zawsze moja wina, zawsze to ja przesadzam, on nic złego nie robi, tylko ja się czepiam. koniec z tym! musze mojego do pionu postawić, dopóki jeszcze nie jest za późno, bo jak na więcej mu pozwole, to bedzie tylko gorzej. uuu, to Twój długo się starał, naprawdę ![]() najgorsze jest to, że Wy macie się niedługo zobaczyć i zamiast miło spędzić ten czas i nacieszyć się sobą, to wy będziecie o swoich problemach rozmawiać... Twój chyba naprawdę musi poczuć, że Cię traci, może się wtedy opamięta. To chyba jedyny sposób na facetów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4750 |
Rozeznanie
|
Haha, jak w czasie mojego pobytu tam odechce mi się przebywania z nim czy wręcz bycia z nim to pojadę Cię odwiedzić hahaha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4751 | ||
BAN stały
|
Cytat:
widzisz kochana, w końcu wiesz co robić! jak się nie opamięta to tłucz mu tak do głowy, żeby w końcu to zrozumiał, a później znowu znikaj, inaczej to nie podziała. Nie dziwne, że czujesz że Cię sprawdza, ja też się tak czuję, że sprawdza moją cierpliwość.. ale ja cierpliwa jestem, ale ja nie wiem jak długo to jeszcze wytrzymam. Jak tak dalej będzie, to chyba zacznę się zastanawiać czy w końcu go szczerze i mocno nie kopnąć w dupe. dokładnie tak jak mówisz, przyjazd miał zaplanowany od początku stycznia, tak się cieszyłam, jak Tylko wróciłam z Polski kupiłam mu bilet, no taki zaciesz miałam.. a teraz co? teraz się tylko przejmuję tym, że będzie drętwo, że będziemy musieli rozmawiać o przykrych sprawach a nie cieszyć się sobą. nie tak to sobie wyobrażałam. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() i zapraszam! spijemy się na amen za tych naszych chłopów ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4752 |
Rozeznanie
|
Mam być w Anglii do 18. lutego. Zamiast się cieszyć to on takie akcje odwala. Mam dość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4753 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja też się cieszyła nie będę jak go odbiorę, później będzie zamiast się cieszyć będziemy musieli rozmowiać i rozmawiać.. najgorsze jest to, że w razie "wu" nawet go z domu wyrzucić nie mogę ![]() ehh tacy starzy, a tacy głupi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na prawdę się boję jutra, boję się że znowu będę ryczeć. Teraz to ja powinnam ryczeć tylko z powodu tego, że będzie mi brakować psów, mamy itd. Tak wiem, że mam was dziewczyny i całe szczęście bo tylko wy potraficie mnie tak zrozumieć. Dziękuję wam za wsparcie i przepraszam za moją nieobecność ... ![]()
![]() |
![]() |
#4755 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, miejmy nadzieje że on do piątku sobie wszystko jeszcze przemyśli i się jakoś ułoży. Może wyjaśnicie sobie wszystko i jak się spotkacie to będziecie mogli miło spędzić czas, a nie rozmawiać o przykrych sprawach. A mój się odezwał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4757 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, właśnie spędziłam 1,5 godziny na pisaniu z moim TŻ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz muszę nadrobić to co napisałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4758 | ||
BAN stały
|
Cytat:
niech się tłumaczy, ale Ty nie wymiękaj ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4759 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4760 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4761 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana u Ciebie też będzie dobrze, wszystko się ułoży! Oby tylko Twój TŻ mniej czasu poświęcał na wymyślanie kolejnych słodkich słówek, a więcej na przemyślenie sprawy i konkretne działanie! A jeśli nadal tak będzie postępował jak do tej pory i nie postara się tego wszystkiego uporządkować to nie zasługuje na Ciebie i tyle. ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
Trzymam za Ciebie kciuki Kochana! Oby wszystko się udało. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4762 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja to wiem, on chyba stanowczo za dużo pisze,a za mało robi i nie wiem jak ja to zniosę. cały czas mam w głowie tą całą jego koleżaneczke, cholernie się boję, że mnie wygryzie.. to chyba podświadomie przychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4763 |
Rozeznanie
|
Frumoasa Domnisoara dobrze, że chociaż u Ciebie różowo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4764 | |
BAN stały
|
Cytat:
ehh Ci faceci... ![]() dobranoc kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4765 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co mi piszę? Że on nic nie pamięta... No to ładnie sobie popił, a obiecał że nie będzie dużo pił ![]() Że on nic nie zrobił i że muszę mu wierzyć ![]() On w ogóle nawet nie wie, kto jego tel odebrał i o co chodzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4767 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trzymaj się Kochana! Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4768 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4769 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4770 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.