|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Anisia że nikt na to nie wpadł. Upalna majówka
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki życzę
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Hej leniuchy, jeszcze nikt nie przyszedł się przywitać
![]() Pogoda u nas cudna. Słoneczko, lekki wiaterek, i 20 st. Ciekawe jak długo się utrzyma ta pogoda. Na giełdzie nie kupiłam kreacji weselnej, kupiłam sobie 3 bluzeczki z krótkim do chodzenia Butów tyle mierzyłam, ale nic mi nie pasowało. Jedne za duże, jedne odstawały z boku,inne obciskały. Jednym słowem mam nogę kopciuszka Staników też nie kupiłam, bo nie było ich tam gdzie mierzyć, a pod byle zasłonom mierzyć nie chciałam. Pójdę jeszcze u nas na miasto, może coś kupię na spokojnie. Dziś to był wielki armagedon, bo byliśmy z dzieciakami. Za chwilę mają wpaść znajomi, to trochę poplotkujemy
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Nie no znów wstałam o 11:30 ale spoko jeszcze wtedy nie świeciło słońce więc aż tak żal mi nie było. Koło 15 wyszło na dobre słońce i zrobiło się bardzo cieplutko Za tydzień komunia chrześnicy. Słabo mi na samą myśl, nie cierpię takich nasiadówek w knajpach ze zgrają małych dzieciaków goniących między stołami chyba się będę źle czuła
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Judi ale za to od samutkiego rana mocno świeciło słoneczko, później zaszło na jakiś czas
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
U nas Kristi nie
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm ja byłam w wapienicy a tam świeciło cały czas i to dość mocno |
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
no ale gdzie wapienica a gdzie błonia
Siedziałam w zapiętej kurtce, czasem jak słońce przebiło się przez chmury to było b. przyjemnie, ale bez słońca już tak fajnie nie było. Za to jak wyszło po południu to i bluzce na ramiączkach można było chodzić Poza tym ja na błoniach byłam o 13, Ty na giełdzie sporo wcześniej. U mnie w cz-dz o 11 były same chmury za oknemChoć widzę w pogodynce że jutro i wtorek znowu deszcz ale pokazuje mi 22 stopnie, oby........Własnie przeglądam parasole ogrodowe w Jysk, koniecznie musimy jakiś duży kupić na ten rok, bo niemal całe wakacje w domu spędzimy. Basen duży rozłożę i będzie całkiem przyjemnie
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wczoraj i dzisiaj cudna pogoda wczoraj miałam gości była u nas moja siostra z narzeczonym bo przywieźli Antka z wakacji a dzsisiaj bylismy u moich rodziców (znowu ) na grillu itp.Judi nie czytaj takich wiadomości jak byłam w ciąży z Antkiem to takie nieszczęście przydarzyło się kuzynowi tz i chcieli mnie ochronić przed takimi wiadomościami ale w końcu tz mi powiedział i musiałam się dociąć od dramatu który przeżywali bo zwariowałabym. Myśl pozytywnie Jowisz jakie urocze fotki a na nich cudne dziewczyny Jutro do pracy |
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Judi chodziło mi o to że w sumie nie daleko od siebie mieszkamy i później przebywaliśmy, a takie różne pogody.
Ostatnio mówię do Karolka że za karę jutro cały dzień nie będziesz miał komputera. A on mi na to " to jak ja mam żyć bez komputera " |
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
spoko Kristi wiem o co chodzi
Ale tak było w jednym miejscu chmury w drugim słoneczko
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Pola 5 mcy. tak, tak wiem. do twarzy mi
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
z ust mi to wyjęłaś!
śliczna! i taaak, pasuje ci
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
prawda
![]() nieprawda ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- jutro wracam pkp o 18stej więc o 22 wejdę do domu. sama Iga zostaje u babci. pytam jej wczoraj:- zostajesz u babci na wakacjach 4 dni czy wracasz do przedszkola. jaki wybór ? - ŻADEN. odpowiada moje dziecko |
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Co jedna to piękniejsza
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam przepis na życie i padam z żabci i beatki
Magda no co tu dużo mówić ![]() A Iga mnie rozwala
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie, a że pasuje, to ani nie trzeba mówić
![]() Jowisz do roboty, powinnaś mieć takie swoje |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie też
![]() a mały Polutek rządzi, już 2 mce nie śpi w swoim łóżku tylko z nimi, a w trakcie drzemek jest bujana masa ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
ale to najmniej odpowiedni moment. i mąż zupełnie w lesie, a aż tak na razie mi nie zależy by stawiać na swoim i go urabiać |
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Karolek znów ma odwrotnie, do przedszkola go ciągnie, teraz jak ma tyle wolnego, to co dziennie się pyta kiedy do przedszkola pójdzie. Aż sam powiedział że się stęsknił za przedszkolem.
Jemu dużo nie trzeba od rana do południa przedszkole, a przez resztę godzin mamusia. ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- No tak chwile macie niesprzyjające Jowisz a powiedz mi, jak Iga jest tak długo u twoich rodziców, czy u teściów, to jaka wraca do domu. Jest bardziej rozpieszczona, ma próby wymuszenia zachowaniem. Nie wiem czy wiesz co mam na myśli, taka próba postawienia na swoim w każdej sytuacji. Bo u mnie tak właśnie jest, że jak mnie nie ma dłuższy czas, lub co dzień po za domem, a nimi się ktoś inny zajmuje, to tak jest. |
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Kufa, jutro do pracy
![]() Jak ja tam wytrwam bez nadgodzin ![]()
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do tego mama jeśli poświęca jej czas to skupia się na tym co zawsze w pracy z dziećmi robiła - nauka. a przerobiła dzieci od przedszkola przez świetlicę, zerówkę i nauczanie początkowe. i zawsze mnie wspierała w olewaniu histerii i byciu konsekwentnym. teściowa to już normalna babcia rozpieszczająca do bólu. Iga dotąd raz tam była sama i rzeczywiście było z nią potem trochę gorzej
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
no to przyjemności jutro w pracy
Ty bez nadgodzin a ja nie wiem jak wytrzymam bez jedzenia bo normalnie w pracy nie jadam nic a przez te 5 dni zjadłam tyle że szok Spadam laseczki spać |
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej główną miłością jest aktualnie chińczyk dziś nawet kupiłam jej za całe 8 zeta wersję do samochodu na magnesy to już jej druga z tej serii.a wieczorem latała za nami z planszówką 4 pory roku - tę akurat od babci ma, i tu w nią gra jak zostaje bez rodziców ![]() edit. ja jej zainteresowanie rozumiem bo dobrze pamiętam jak po przedszkolu dzień w dzień nękałam mamę, i naszą sąsiadkę, by ze mną grały w chińczyka pod koniec przedszkola sama z mamą rok mieszkałam bo tata był w Libii.
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-05-05 o 22:30 |
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
nowaken dobranoc
No właśnie to chyba problem leży w tym zajmowaniu. Jak popuszczają, zezwalają na wszystko, bo biedne dziecko z dala od mamusi, to potem mamusia ma problem z utemperowaniem. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- U nas to tylko Krystian najbardziej lubi takie gry planszowe. Karolka nie interesują, on woli puzzle, książeczki. |
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Tymek też komputera nie tyka
Jego fascynują klocki lego... potrafi godzinami siedzieć i układać różne modele samochodów. Czasem kopara mi opada jak pokazuje swoje dzieła także ja na każdą okazję kupuję mu Lego
Tymek ![]() Juleczek Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2013-05-05 o 23:03 |
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zmykam i ja bo tz mnie wzywa do łoża małżeńskiego
![]() ![]() A od jutra znów pobudki o 7 Dobrej nocki |
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
pa pa
mój mąż już u siebie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

ale spoko jeszcze wtedy nie świeciło słońce więc aż tak żal mi nie było. Koło 15 wyszło na dobre słońce i zrobiło się bardzo cieplutko
chyba się będę źle czuła
Poza tym ja na błoniach byłam o 13, Ty na giełdzie sporo wcześniej. U mnie w cz-dz o 11 były same chmury za oknem
i chcieli mnie ochronić przed takimi wiadomościami ale w końcu tz mi powiedział i musiałam się dociąć od dramatu który przeżywali bo zwariowałabym. Myśl pozytywnie