![]() |
#4741 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
u nas też leje
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Paula co u Ciebie? to Wasz ślub ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() Tak to nasz slub. Cywilny ![]() U mnie nic wlasciwie poza rozpoczeta szkola (bede kosmetyczka ![]() I to chyba tyle. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
kurczę...Lilka dziś nic nie je....
rano mleko zwymotowała-to było przed 8, potem zjadła może 3 łyżeczki kleiku ryżowego, dwa gryzy banana, teraz dwie łyżeczki owsianki i do tego najchętniej 4 herbatniczki oraz 2 paluszki... mam jej dawać normalnie mleko przed snem:confused:
#4744 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Karolka nie wiem co CI doradzić
![]() Paula GRATULACJE!!!!! Super! |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Wtajemniczenie
|
ja też, ale co ma iść spać z pustym żołądkiem??nie wiem sama....
poczytałam, żeby nie dawać mleka, wstrzymać się do jutra, dobrze napoić i wystarczy ![]()
![]() ![]() Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-09-26 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
Paula super, gratuluję!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
zmieniłam avka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie sie zastanawialam kim jest ta dziewczyna
![]() Kupiłam sobie dzisiaj spodnie na wyprzedaży w h&m. Znalazłam fajne na dziale dziecięcym (wg metki dla 14/latki) za bagatela £4 ![]()
#4750 |
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
![]() my dziś mieliśmy fajny dzień, mały w dobrym humorze, mimo, że na dworze deszczowo, popołudniu poszliśmy na spacer, ale Jaś upatrzył sobie kałuże, no i skakał w nich i miał taka radochę, że nie umiałam mu zabronić, mimo iż skakał w normalnych butkach, jutro musimy zakupić kalosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Wtajemniczenie
|
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() wróciłam ![]() Co do porównywania dzieci to ja tego nie robię. Szczerze mówiąc staram się nei analizować tego co inne dzieci umieją, a czego nie. Wiem, że cieszę się z każdej nowej umiejętności mojego syna. A jak już jestem przy chwaleniu się to moje dziecko umie przybić "żółwika" ![]() ![]() ![]() ![]() No i oczywiście ogromne brawa za wszystkie umiejętności dzieciaków. Uwierzyć nie mogę, że te nasze szkraby już takie "dorosłe" ![]() A co do leworęczności to mojemu zasadniczo na razie wszystko jedno którą ręką coś robi. No i są narzędzia przeznaczone dla leworęcznych. Moja koleżanka kupiła swojemu praworęcznemu synowi nożyczki dla leworęcznych i ciężko mu było ich używać. Ale dlaczego to nie wiem ![]() ![]() Ja już się nie mogę doczekać jutra popołudniu. Mąż wraca, dziecko w domu, królik w końcu zdrowy, ja w domu ![]() ![]() Linka, bardzo podobał mi się Twój poprzedni avek. Może z przyzwyczajenia ![]() Edytowane przez wvictoria Czas edycji: 2013-09-26 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Karolka, tamten avek był bardzo stary, miałam go od 2006 r.
![]() ![]() ![]() Vwictoria przyzwyczaisz się i do tego, trzeba czasu ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() no, Ty jesteś tak szczupła, że możesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Linko nie poznaję Cię teraz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Dobry wieczór
Zła jestem bo dzisiaj widzialam moje dzieciatko tylko godzine ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
no, jak to kto? ja
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Karolka zdrówka dla córci ![]() Paula gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was! ![]() No i zdrówka również ![]() Wvictoria brawa dla synka ![]() Mój też się cieszy, przybija ochoczo żółwika, piątkę i daje cześć - co tam kto chce ![]() ![]() ![]() Co do porównań... Czasem chyba nie da się uniknąć... Często pojawiają się różne pytania i zaraz stwierdzenie, że inne robiło to wcześniej bądź później... Ja generalnie jestem dumna z mojego synka, cieszę się z jego kolejnych osiągnięć, jest super tak jak jest, byleby tylko zdrowy był i szczęśliwy ![]() Tak mi się przypomniało... Ostatnio bratowa męża wstawiając zdjęcie córci dostała komentarz treści "a chodzi już?" a potem drugi "bo mój to już chodzi" :P Soleilka czytam ten artykuł, który wkleiłaś ![]() ![]() Linka super awatar ![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-09-26 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Hej. Wczoraj walczyłam z górą wieprzowiny a dzisiaj mnie wszystko boli.
Ewka nie wiem czy gratulować ![]() Wiktoria dziękuję że potwierdziłaś że leworęczni rzeczywiście nie potrzebują innych specjanych rzeczy, przekonuję się tego każdego dnia ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Mała już od rana kładzie mi nogi na głowę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() my dziś poleżakowałyśmy do 7.20...znowu zostałyśmy w domu, bo w nocy Lilka była zbyt ciepła-37,9 i będę szła do lekarza...niby to nie jest wysoka temperatura, ale coś się musiało dziać jednak....rano już ok, ale mleka nadal boję się jej dać, więc zjadła trochę owsianki z bananem ![]() Linko-hmm nie wierzę, że to TY ![]() a poza tym piję kawę i próbuję się dobudzić:/
#4762 |
Rozeznanie
|
Linka cały mój obraz Ciebie mi się posypał, zupełnie inaczej sobie wyobrażałam.
Karolka oby juz z Lilką było ok Victoria życzę miłego popołudnia właśnie dzwoniła moja mama że mały pospał do 8 - czemu w weekend nigdy tak długo nie śpi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Młody wczoraj podobnie jak ostatnio Jaś w ciagu dnia nie miał żadnej drzemki ![]() ![]() Nadalko to rzeczywiście nie jest powód do gratulacji ani tym bardziej do zazdrości ale ja sie ciesze, ze udało mi sie kupic spodnie za takie grosze. One sa przewidziane na 170 cm wzrostu a rozmiarowo to jak 36 dla dorosłego więc nic szczególnego, tylko po prostu wzięte z dziecięcego działu ![]() ![]()
#4764 | |
Rozeznanie
|
Hej
U nas mała ma katar, zaraził ją tż ![]() Ale nic poza katarem więc narazie czekam. Nie da sobie za nic odciągnąć, więc jedynie wycieram jej ten katar ![]() To ja się pochwalę nową umiejętnością mojej córci. Zaczeła sygnalizować że chce siku, kupkę i jeść. Gdy chce siku/kupkę pokazuje na pampersa i go szarpie lub na nocnik jak go widzi. Z siku bywa różnie, czasem zdąży zrobić do papmersa niż ją rozbiorę ale czasem też wytrzyma i zrobi do nocnika. Kupki wszystkie w nocnik trafiają. A z gorszych rzeczy to tak lubi swój nocnik że nie chce nigdy z niego wyjść, czasem muszę ją 10 min przekonywać żeby zeszła ![]() Jak pokazuje że chce jeść, taki śmieszny gest, przykłada paluszki do buzi i udaje że je. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Ewka Jas podobnie- tamtej nocy co w wczesniej w dzien nie spal, noc byla niespokojna, ciekawe dlaczego tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
Wczoraj nie miałam kiedy do Was zajrzeć.
Mała u wujostwa ponoć była grzeczna - poszła spać o 22.30 a wstała o 8 i później o 10.30 zaprowadziła ciocię do sypialni i pokazała na półkę gdzie był smoczek - ciocia wsadziła do łóżeczka, dała smoczka a dziecko poszło spać - normalnie szok! Ona nigdy mi tak nie zrobiła! Za to coraz bardziej męczy ją katar ale to raczej na zęby bo niewiele je i pcha całą dłoń do buzi. Malwina super umiejętność! ![]() Linka chyba jednak wolałam stary avatar... Pumcia ![]() Paula gratulacje!!! Zdróweczka dla wszystkich chorowitków! |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Zadomowienie
|
Hello, wróciliśmy właśnie ze szczepienia, chyba przeciw ospie wietrznej, ale nie dam głowy (mała tak się rozkrzyczała na widok lekarki, że w ogóle nic nie słyszałam).
Dostała od pielęgniarki gumową kaczuszkę na otarcie łez ![]() ![]() Teraz śpi. Cytat:
![]() Ale gdzieś czytałam, że przemęczone dziecko sypia gorzej i stąd po wyczerpującym dniu niespokojna noc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za nami fatalny wczorajszy wieczór i taka sobie nocka. Ząb małą męczył i to bardzo ![]() ![]()
#4769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.