|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Dacie wiarę, że już piąty raz piszę post
, kiedy wysyłam kasuje mi treść i załączniki, poddaję się, czekam na laptopa, będę Was podczytywać i od czasu do czasu coś wymęczę...smutno mi, bo się od Was uzależniłam.
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko
Oj, troszkę się boję, bo choć odcień śliczny, to kiedyś użyłam syossa i zrobił mi duże kuku...ale no nie wiem, wtedy miałam strasznie włosy zorane, może zaryzykuję. Kylie To nie mam pojęcia, co mi się uroiło. A w ciuchach polecasz?
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() zazdroszcze Wam troche tego poszukiwania blond farby, kurde.. ![]() Mi też zbliza sie farbowanie odrostu.. i tak myślę kurde co tu robic. Chciałabym żeby na długosci nie była to typowa czerń tylko taka czerwona czerń, nawet zdjecia swojego ideału znaleźc nie umiem. Da sie cos z moimi kłakami bez rozjasniania zrobic?
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
to zależy,jaki system pracy ma dany sklep.
czasem jest tak,że sie zapierdziela ostro po 12h,bo np.przyjda Ci dwa kartony dostawy(ok.300szt) musisz to przyjac,rozwiesic,zaklips owac i jakby tego było mało to wyprasowac ![]() dodatkowo,moze ci przyjsc odsylka towaru,zmiana ulożenia sklepu czy witryn,no wtedy to jest taki hardckor,że jesteś taka zarobiona,że przez 10 czy 12 godzin zjesz jedna bułke i to na stojąco ![]() A czasami sa takie nudy,że nie ma nic,nawet klientów to łazisz po scianach...
|
|
|
|
#4745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czasem pisze z wami z nokii lumii-windows phone i przegladarke mam normalnego eksplorera i idzie wszystko. Tylko czasem nie moge sie zalogowac kilka razy, za ktoryms razem dopiero przeladuje mnie. Znow na androidzie wchodze normalnie na wizaz, z zadnych dupnych aplikacji nie korzystam. Cytat:
co ty kombinujesz?
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny- gdzie? nie widzialam:-P
I jak to wyjdzie na juz czarnych wlosach? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja też dostałam tą buteleczkę odżywki do testów ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4748 |
|
Raczkowanie
|
I ja też
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4749 |
|
Wtajemniczenie
|
Włosy mi już wyschły i z odżywki GD jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, serio ?
czyli tylko ja nie wzielam w tym udziału ? :<
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie brałam udziału :d z reguły wiem ze i tak nic nie wygram :d
Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale odżywke z chęcią bym przygarneła weszłam teraz tutaj : https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konkursy a i tak nie widzę tego konkursu :O. Gdzie wy to znalazłyscie ?
Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2014-05-28 o 11:47 |
|
|
|
|
#4755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja bym chyba kupila po prostu fioletowa czern- tego masz juz na peczki chocby tokio syoss, rubinowa czern palette intensive, loreal casting itp. i domieszala pol na pol z klasyczna czerwona farba po prostu.(fiolet to w koncu tez barwnik czerwieni) czy wyjdzie? za pierwszym razem pewnie ci sie polysk zmieni... ale jesli bys na sprany kolor polozyla to wyjdzie- przeciez czern na czern to wciaz jeden poziom. uzyskasz taki kolor, jak nosi wiele azjatek. kylie ty pytalas o szczotke, o taka kupilam i zadowolonam ![]() http://www.rossnet.pl/Produkt/Dessan...szt,99109,2803
|
|
#4757 |
|
Rozeznanie
|
hej
mam pytanko odnośnie mocy wody.. któraś z was kojarzy może jaka jest w odcieniach rozjaśniających garnier nutrisse?? kiedyś robiłam wycofaną 101, rozjaśniała mi ładnie, po kilku latach miałam naprawdę jasne włosy i odrost prawie równo chwytał, ale kojarzy mi się, że tam była 9%..![]() kupiłam wczoraj pallete cv12 bo mniej więcej taki kolor mi się marzy, zaglądam do środka a tam woda 12% ![]() mam już włoski podniszczone mocno, z natury dość cienkie i suche, w ostatnim miesiącu z rudego lorealowskiego mango i luocolor 7,40 przeszłam do blondu, dwie kąpiele rozjaśniające i dwa farbowania rozjaśniające i dramatu nie ma AŻ takiego (spieszy mi się, jestem niecierpliwa, chcę znów blond ).i teraz się zastanawiam, boję się nałożyć 12%, zwłaszcza że na długość też muszę bo w połowie przebijają jeszcze morelowe pasemka, i boję się spalić włosów proszę o poradę - czy wymienić wodę na mniejszą, czy rozcieńczyć tę paletkową? i czym, mam gęęęęsty szampon to by było najlepiej bo z wodą się obawiam że będzie za rzadka farbka ![]() a co do konkursu garniera o którym tu piszecie - też dostałam odżywkę do testowania, ale ja wypełniałam ankietę tylko do konkursu dove - więc jestem odrobinę zdziwiona że dostałąm garniera.. o tutaj klikałam ![]() https://wizaz.pl/akcje/dove/studio-p...-3/konkurs.php |
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przez ten fiolet nie wyjdzie jakoś zimno, granatowawo? takiej czerni sie boje ![]() jakieś konkretne farby polecasz, czy podobnie bedzie z kazda marka?
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takze nie, tym bardziej ze fiolet przelamujesz jeszcze duza dawka czerwieni. obojetne marki- czerwienie i czernie to tak banalne (bez obrazy) kolory, ze ciezko je zepsuc...tu nie ma nic skomplikowanego. moze byc nawet z joanny- ale wtedy nie do zdarcia w sumie z palette tez...zreszta, teraz wiekszosc czerni jest nei do zdarcia, bo farby sa naprawde dobrej jakosci i nowoczesne- w porownaniu z tym co bylo 10 lat temu, gdy czernie spieraly sie na rudo-braz np londa. chociaz jak pomysle... to czasem wlasnie londy nie bierz
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne,bez obrazy nie mogłam pozostac na siłe w niebanalnym blondzie, skoro codziennie myślałam, że jednak w ciemnych lepiej.. to wole banały ![]() A chciałam londe- tylko dlatego, że jeszcze nigdy nie używałam tej farby ( w sumie nie wiem jakim cudem, skoro sie notorycznie farbuje i to z szaleństwami od gimnazjum:P) i chciałam spróbowac. Czyli sie może sprac?
|
|
#4762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moi znajomi się już wkurzają bo mają całą tablicę zawaloną moimi postami konkursowymi - ale z drugiej strony- żeby wygrać trzeba grać wiec w końcu i mi sie udało
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na iphone'a nie liczę, ale może chociaż bon wpadnie, zawsze to jakiś ciuch gratis
|
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czerwona cZern nie jest banalna jako efekt jest oryginalna, bo wiele osob w pl jej nie nosi. Takze probuj.
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki bunny
Niezastapiona:-*bede kombinowac, chyba z palette ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem reklamy, czasem właśnie informacje o testach, konkursach. Zazwyczaj klikam, jak każą coś wymyślać i komisja ma wybierać odpowiedź, to sobie daję spokój![]() Cytat:
Faktycznie, raczej nie króluje na ulicach, a na zadbanych włosach wygląda mega. Jak ktoś ma wyrazistą urodę, to może sobie poszaleć z takimi kolorowymi czerniami A Renatka może spokojnie eksperymentować![]() Znowu potruję pupę Robiła ktoras Palette C9 z wodą 12?% Opakowanie boskie, ale czytałam, ze ta farba jest po prostu niebieska, raczej do tonowania niż rozjaśniania naturalek. W moim Ross nadal przecena Palettek, jak coś to wezmę na zaś ![]() Gupia ja, oczywiście ma mojej butli C10 jest stężenie wody, coś sobie ubzdurałam, że ono miało być nabite razem z numerem serii, a nie wydrukowane na naklejce
|
||
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowilam, na naklejce na buteleczce Ja kiedys tez na c9 sie nastawialam, ale po efektach jakie mi fryz pokazal to Rob to c10
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() C10 czeka na odrost niecierpliwie ![]() Widziałam dziś Twoją szczotkę w Rossie Lepsza jest od tej czarnej wiosłowej? Pytam z ciekawości, mam tyle szczotek, że nie mogę już kupować
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawkowa, mnie sie eksperymenty za bardzo trzymaja, moglabym dac tym wlosom w koncu odpoczac.
Bunny-mialam jeszcze pytac. Moge to od razu na odrosty tez dawac, tzn czern+czerwien, czy lepiej odrosty najpierw same na czarno, a potem calosc sama czerwienia,skoro mi sie nie spiera? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się dzisiaj pytali w pracy czym robię ze mam takie ładne :d
Gdyby mnie tak ta farba nie piekła :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

, kiedy wysyłam kasuje mi treść i załączniki, poddaję się, czekam na laptopa, będę Was podczytywać i od czasu do czasu coś wymęczę...smutno mi, bo się od Was uzależniłam.

kiedyś robiłam wycofaną 101, rozjaśniała mi ładnie, po kilku latach miałam naprawdę jasne włosy i odrost prawie równo chwytał, ale kojarzy mi się, że tam była 9%..

Robiła ktoras Palette C9 z wodą 12?%