|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V
Bardzo dobrze Dziwczyny! O zdrowie trzeba dbac, bo lepiej zapobiegać niż leczyć
![]() Asia czyli osobno a mikolaja a osobno gwiazdka? A ja dałam du** z dieta dzis.. zjałam kostke gorkiej czekolady, 2 lyzeczki masła orzechowego, 2 platki takiego tureckiego czegos z orzechami i 3 ciasteczka owsiane mini..
|
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
Monic. No pewnie ze osobno
Taki juz u nas zwyczaj. My z mężem umawiamy sie ze sobie tylko na gwiazdkę ale i tak wiem ze jakąś pandorkę dostanę
|
|
|
|
#4743 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaa rozumem
u mnie albo na gwiazdke albo na mikolaja. Ale zawsze pod choinke w sumie ![]() Zbierasz pandory?
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
Tak, bardzo lubię tą biżuterię
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
I już połowa tygodnia za Nami! ![]() jeszcze dzisiaj się wierciłam i dopiero na drzemce spałam jak zabita... wczoraj z firmy mieliśmy wyjście do knajpy ![]() wpadły 2 kawałki pizzy i panna cotta z karmelem ja na początku grudnia mam dzwonić do mojego gina, żeby zarejestrować się na styczeń nic mi się nie chce cały czas myślę o piątku i o tym przesłuchaniu na które dostałam wezwanie....zresztą z tego co się zorientowałam nie tylko ja Marina to Cię koleś urządził... w takich sytuacjach lepiej dzwonić i dogadać sprawę niż mailować....a cycki manekina chodzi pewnie o tego co pokazywałam - sama nawet mówiłaś, że będę eksponować a jak tam Twoje kreski? nie bolą? udało mi się wylicytować te spodnie już nie mogę się doczekać aż do mnie dotrą, chociaż czekam na jeszcze jeden koniec licytacji, coby nie płacić po raz drugi za przesyłkę ![]() te 2 m-ce będą finansowo bardzo kaput, jeszcze pod koniec miesiąca muszę za ubezpieczenie męża zapłacić....a lista zakupów wciąż rośnie... monicfeliz ja na całe szczęście pozbyłam się problemu i poszłam na łatwiznę z prezentami.... dla dorosłych symbolicznie coś słodkiego i jakiś kosmetyk typu żel, balsam, krem do rąk kwotowo ustalamy jakąś wartość i do niej staramy się dobić ![]() dzieciakom się coś kupuje no i my sobie nawzajem z tż Mikołajek jako takich nie obchodzimy, ale pewnie coś słodkiego jedno drugiemu kupi a oprócz tego do chrześnicy męża będziemy pewnie jechać- już gra planszowa zakupiona, ona teraz ma na to fazę ![]() moja mamuśka kazała się umówić do kosmetyczki przed świętami ![]() super! mówiłam jej, że będzie zadowolona i się jej spodoba ![]() u mnie jak na razie sucho, mam nadzieję, że padać nie będzie... co do ćwiczeń się nie wypowiadam, bo ja się zbieram i zebrać się nie mogę ![]() no to zapewne do napisania potem!
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Weszlam tylko sie przywitac Jeszcze lososia chce zdazyc usmazyc do pracy.Odezwe sie i poczytam jak wroce z silowni ![]() Milego...
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wstałam właśnie
do pracy idę w poniedziałek dopiero Stresuje się dzisiaj tym USG. W nocy mi się śniło że już miałam wchodzić a pan doktor wyszedł i powiedział że musze przepuścić górników.... ze 20 sztuk ich było... |
|
|
|
#4748 |
|
Wtajemniczenie
|
Koralik, USG nie boli także sie nie stresuj
Będzie dobrze!Anex, a co dla TZ? ![]() panna cotta A wiesz w jakiej sprawie Cie wezwali? Marina, podziel sie łososiem.. Wrociłam z torbą owoców i warzyw Także nie przejem sie nawet jesli bede miec załamanie jedzeniowe.Dzis na obiad łazanki bez mieska z ciemnym makaronem
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Bella no właśnie też mnie to zdziwiło
|
|
|
|
#4751 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za ten wątek. Pewnie nie uda mi się go przeczytać od początku a tym bardziej pierwszej części autorki, ale powiem wam, że dzięki niej mam motywację do zrzucenia kilogramów. Nazbierało mi się ich ze 20 dodatkowych także jest o co walczyć. trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#4752 |
|
Wtajemniczenie
|
PS: Po wczorajszym martonie jedzeniowym dzis mam 0,5kg wiecej.. A dzis najadlam sie kapusty kiszonej z piczarkami
Doris, my również w Ciebie wierzymy i trzymamy kciuki!! Chcesz z Nami męczarnie przezywać? ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Doris dasz radę
ja czekam w mega długiej kolejce na to USG
|
|
|
|
#4754 |
|
Wtajemniczenie
|
to jednak dzis??
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak ... pan doktor przyjmuje dzisiaj do oporu
|
|
|
|
#4756 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Dziewczyny ja już po jest super
|
|
|
|
#4758 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Uff... dotarlam wlasnie do domu.
O 15 wyszlam z pracy i prosto na silownie. Pozniej do koleznaki na obiad Dietetyczny nie byl Poznej skoczylam jeszcze po dostawe sera i w koncu jestem w domu. Dzis moj trenerek nie byl w ogole podatny na moje marudzenie, wykrety i nie bylo taryfy ulgowej. No jakis dzien kata mial Na dodatek wlasnie do mnie @ przywedrowala. Jutro chyba Mu o tym powiem to moze sie zlituje bo bede obolala i opuchnieta Nie chcialabym podskakiwac jak zaba (jak dzis wyskoki ), robic pajacyki, pozniej sie polozyc i miec jakis kleks z tylu To ja juz wole od 4 nie spac ![]() Cytat:
hihi. Jak ja Ja na Mikolaja dale tylko cos drobnego a na gwiazdke wiekszy prezent. Asia a co to sa te pandorki ?? Ja chyba cos nie w temacie znow jestem. Bon Prix juz w drodze czy jeszcze czekasz ?? Ja jutro jak bede miala to odbieram dzinsy. Cytat:
Dzieki ![]() Chwilami jeszcze czuje takie lekkie szczypanie ale juz spoko Juz bym chetnie chciala miec korekte. Moglam sie wczesniej umowic ale nie bede kombinowac.Cytat:
A moze tak na gwiazdke zamiast prezentow zakupicie Sobie karnety na silownie ?? Oj, za pozno przeczytalam Ale nastepnym razem na pewno sie podziele ![]() Lazanki z makaronem ?? Lazanki to przeciez jest makaron ![]() O to samo mialam zapytac Cytat:
Poznamy sie w trakcie ![]() Cytat:
![]() Koralik czyli kamien z serca Jutro musze wczesniej wstac. Do pracy jade na 7 bo kolega z ktorym jezdze bedzie na szkoleniu do piatku wiec kolezanka co na silownie razem jezdzimy po mnie wpadnie.
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Marina jak ten kamień z serca spadał to aż mi stopy przytrzasł
|
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Dzis pospalam do samego budzika do godz. 5 Na obiad dzis u mnie ziemniaki, jajko sadzone i surowka z kiszonej kapusty z olejem lnianym. Hehehe najwazniejsze, ze nie polamal paluszkow Moze to jest zwiazane z jakims stresem ??
|
#4762 |
|
Zadomowienie
|
Koralik widzę ze przeżyłaś usg
i wynik dobry . U mnie tez. Bałam sie tej mammografii a w sumie niepotrzebnie. Kurczę ja czekam i czekam na paczkę z bonprix. Marina nie masz sie co bać - moje spodnie rurki niestety wyprzedane .
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laseczki!
monicfeliz a przesłuchanie w sprawie zus (także zobaczymy co tam chcą) tak dla tżta już mam prezent upatrzony muszę go jeszcze tylko w sklepie oblookać i odkładać dudki Marina nie no spoko jakoś w końcu się tam doczłapiemy jednorazowe wejście to tylko 10 zł więc tragedii nie ma ![]() ale na razie blokuje nas brak strojów i butów....ale spokojnie pracuje nad tym o kurcze to faktycznie tyran z tego Twojego trenera, ja chybabym się zdecydowała na tampony, żeby w razie w nie było przypału ![]() ja czekam na moją paczuszkę z ciuchami, a w zasadzie dwie na razie omijam wszelkie wyprzedaże i licytacje szerokim łukiem chociaż wczoraj wybrałam się jeszcze do Rossa i kupiłam podkład i tusz do rzęs...:P koralik124 /asia_73 super, że wszystko z Wami okej u mnie jeszcze 2 h i finito w pracy na obiad był barszczyk ukraiński, a w domku czeka ogonówka ![]() jutro natomiast kupuje fasolę i robię fasolkę po bretońsku, bo mam taką mega ochotę
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja sobie dzisiaj kupiłam leginsy z geparda
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Próbowałyście kiedyś jogi ?
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie się moje dziewczynki podziały ??
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Jak przespałam ze 3h tej nocy to będzie dobrze.... ![]() ale przynajmniej skończyłam książkę, którą z powodu braku czasu czytałam po kilka stron dziennie... wczoraj przyszła kolejna paczka z ciuszkami, w drodze powinna być jeszcze jedna, kurier przyjechał późno i zostawił wszystko w warsztacie samochodowym, który jest w tym samym budynku co my, spokojna będę dopiero dzisiaj jak kolega da mi znać, że paczka przechwycona i bezpieczna czeka na moim biurku ![]() koralik124getry z geparda? czy we wzory geparda? dzisiaj rano do załatwienia komisariat potem jakieś zakupy, ogarnięcie mieszkania, a po południu ma przyjechać siostra z mężem i możliwe, że z mamuśką
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Aneks getry są w gepardzie wzory
wygłądam jak duży kot
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 oj tam jak kot bardziej jak kocica co najmniej taka jak w załączonym teledysku http://www.youtube.com/watch?v=AyV8t7EIxvs
![]() u mnie kurczaczek już od godziny siedzi w piekarniku ![]() teraz tylko muszę poprzewracać go na boczek i mięsko będzie gotowe, do tego sałatka (mix sałat, jakiś pomidorek, może mozzarella, bo feta mi nie smakuje ) kupiłam też jabłka z myślą o biszkopcie z jabłkami, ale to się jeszcze zobaczy czy będę miała tyle siły ![]() piątek za oknem nie nastraja....
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha Anex ja bardzo podobnie wyglądam tylko brzuch mam dużo większy
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
koralik na brzuch majty wyszczuplające i będziesz jak cała ona
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

w takich sytuacjach lepiej dzwonić i dogadać sprawę niż mailować....

Lazanki to przeciez jest makaron