|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Konto usunięte
|
Dot.: Drogeria Hebe - część II
Co polecacie kupić na - 40 na dermokosmetyki? Szukam tresciwego kremu pod oczy ale nic nie zainteresowało mnie :/
Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
A ja się wkurzyłam na tę promocję 1+1 za grosz. Według ulotek oferta ta obowiązuje od 18.02, czyli ubiegłego czwartku. Szkoda tylko, że jak w sobotę kupowałam bazę pod cienie z catrice to nie było na ten temat żadnej informacji :/ Swoja drogą bazy raczej nie polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Jutro 1+1 na wszystkie tusze do rzęs
![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz jest 1+1 na essence i catrice. Również rzeczy przecenione łapią się, ale ta tańsza jest za 1gr. Kupiłam balsam do ust pure shine i zestaw eyebrow set Jestem ciekawa czy na wszystkie tusze i czy będzie tak, że 1+1 danej marki, czy jak kto woli ![]() Edit: doczytałam w mailu, za 1 grosz, drugi tańszy produkt tej samej marki ![]() Trochę szkoda Z ciekawych rzeczy, jakie widziałam -biovax (wszystkie ) po 11,9 (szampony, odżywki, maski itd -dwupak garnier płyn micelarny po 25,9 -garnier płyn micelarny po 12,6 (teraz od 25.02 jest po 9,9- u mnie się wyprzedały te różowe) poza tym maski Elseve, te w pudełkach po 15 lub 16 zł I bielenda płyn micelarny niebieski 400 ml 12,9 Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2016-02-26 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Mnie w promocji na dermokosmetyki najbardziej kusi marka Lierac, nigdy wcześniej nie można ich było kupić tak tanio. Mam na oku ich kremy pod oczy, możliwe że na któryś się skuszę.
Z obecnych promocji skusiłam się na dwa żele do brwi Essence (1+1 za grosz). Wzięłam też płyn do kąpieli Kneipp Na Dobranoc. Teraz jest po 9,99zł - wzięłam 3sztuki, bo tylko tyle było. Świece-masła do ciała Nacomi jeszcze mnie nęcą, po 15zł z 25z przecenione.
![]() |
#4746 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kojarzycie w jakiej cenie są tusze Loreal Milion Lashes do couture?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Raczkowanie
|
55 albo 57
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Chciałam dzisiaj kupić dwa tusze ale tyle ludu okupowało szafy że zrezygnowałam... A swoją drogą to promocja jest na dwa tusze tej samej marki.
#4749 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=bluegirl;56381428]Mnie w promocji na dermokosmetyki najbardziej kusi marka Lierac, nigdy wcześniej nie można ich było kupić tak tanio. Mam na oku ich kremy pod oczy, możliwe że na któryś się skuszę.
Z obecnych promocji skusiłam się na dwa żele do brwi Essence (1+1 za grosz). Co do tych kremów to możesz polecić jakiś konkretny? mam cerę naczynkową to nie jakiś liftingujący, ale fajnie jakby był przeciwzmarszczkowy, albo ktoś jakiejś innej firmy obecnej w Hebe? Co sobie wyszukam jakiś krem i sprawdzę go w necie to się okazuje okropny ![]() ![]() A też kupiłam ten żel do brwi Essence na promocji ale nie jestem zadowolona, do przerzedzonych brwi to jednak kredka albo cień lepsze, dobrałam do niego pomadkę w płynie i z niej jestem zadowolona, mimo że jaśniutki kolor to ładnie kryje, nie klei się i nie błyszczy za bardzo ![]() Wzięłam też pomadki w płynie Catrice ale idą w świat bo dla mnie za błyszczące a pytałam dziewczyny która mnie obsługiwała jakie mają wykończenie to mnie zapewniała że delikatnie błyszczące, bardziej kremowe ![]() W sumie to nakupowałam jak głupia w amoku ale kasjerka była miła i mi nabijała wszystko oddzielnie żeby się lepiej opłaciło ![]() Trafiłam też na przecenę kredek-szminek Revlonu które uwielbiam, w takich zestawach prezentowych dwie sztuki za 30 zł i w sumie z tego jestem najbardziej zadowolona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też zwróciłam uwagę na tą świecę, chyba się przejdę zobaczyć czy coś zostało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Rozeznanie
|
To 1+1 jest na całą szafę catrice i essence?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Właściwie żadne tusze nie były przecenione. Cytat:
Kupiłam micel Garniera za 9,9. Poza tym tusze Rimmel wonderfull. 1+1 za grosz. U mnie nawet nie było tłumu, towaru sporo, jeśli chodzi o tusze. Ale muszę odwołać to co kiedyś pisałam o hebe. Dla mnie była dużo lepsza od Rossa. Teraz są na tym samym poziomie. Wcześniej były u mnie tusze zaklejane. I byłam z tego faktu bardzo zadowolona. A dzisiaj- niesmak. Historia z dwóch Hebe. hebe nr 1 Tusze niezaklejone. Loreal- nawet dużo. Ale co z tego. Jakaś kretynka dorwała się do nich i po kolei je otwierała ![]() Od razu mi się odechciało kupować. ![]() Potem podchodzę do szaf- szukam Rimmela. Oczywiście niezaklejone. Pytam się konsultantki, o tusz wake me up. A dokładnie o szczoteczkę, czy jest jakiś tester. Testera oczywiście brak. Konsultantka otwiera pełnowartościowy tusz i pokazuje mi szczoteczkę (pomimo moich protestów, żeby nie otwierać)! ![]() Podobno testerów już nie będzie, bo firma nie chce, żeby klientki się malowały zeschniętym tuszem. Więc można otwierać pełnowartościowe produkty, kogo to obchodzi ! Z tego wszystkiego odechciało mi się kupowania czegokolwiek. Wychodzę tylko z micelem Garniera. jeszcze rozmowa przy kasie kasjerka zachęca do kupna tuszów. Promocja przecież jest! Ja stwierdzam, że już zobaczyłam jak klientki otwierają tusze i mnie to zniechęciło do zakupów. Kasjerka: ale to żaden problem, można przecież wyjąć z szuflady. Ręce opadają.... Hebe nr2 Niektóre tusze zaklejone. Żeby było śmieszniej nie te z Loreala. A z Essence. Ktoś dał czadu. ![]() Capnęłam 2 tusze Rimmela, na szczęście zaklejone. Pytam się o testery pomadek Rimmela the only one. Nie ma i chyba nie będzie (no tak po co- przecież można pomalować się całym produktem , a nie namiastką, nie płaci się za uszkodzenie towaru) Hebe schodzi na psy. Kiedyś tych konsultantek było naprawdę dużo , stały przy każdej szafie i co chwilę zaczepiały ,,ofiarę'', szczególnie przy większych promocjach jak tusze czy -40%. Teraz snują się dwie. Nic dziwnego, że macaczki robią co chcą. Tusze Loreal od dzisiaj kupuję tylko w internecie. Nie warto. Cenowo wychodzi podobnie. Ok. 30 zł. A mniej stresu. Ostatnio kupowałam tusze loreal właśnie w hebe na jakiejś promo 1+1 za grosz. I były jeszcze przecenione. to moja ostatnia promocja tuszowa w sklepie stacjonarnym. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
ja kiedyś kupiłam tusz, zaklejony. przychodzę do domu- otwieram i suchy jak wiór. więc radzę uważać
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Pytałam się, bo opis rzeczywiście wprowadza w błąd, jest 1+1 na rzeczy przecenione i nieprzecenione (cały asortyment). I możesz wziąć np. kredkę i tusz, czy pomadkę i róż. Ja akurat brałam zestaw do brwi z Catrice i balsam do ust pure shine. Płaciłam za droższą rzecz. Z Essence mam chrapkę na te paletki all about. Zupełnie mnie nie interesują natomiast paletki Catrice. 1+1 catrice/ 1+1 essence. Wszystko. Cytat:
i w Superpharmie widziałam jak babki zaklejały stare tusze. I ładowały do szaf. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No towaru to było dużo, w sensie tuszy, ale ten tłum (głównie nastolatek) mnie zniechęcił. Nawet przez chwilę stałam i czekałam aż się rozejdą nieco, ale nic z tego. Zaoszczędziłam dzięki temu bo w sumie mi nowy tusz jakoś bardzo potrzebny nie jest.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
U mnie kosmetyki w szafach również nie zaklejone, nawet zwróciłam uwagę pani, ze kiedyś były a teraz to loteria, na szczęście wybrałam nieotwierany, tak mi sie przynajmniej wydaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Rozeznanie
|
Są w Hebe balsamy do ciała Joanna Naturia z oliwą z oliwek 500 ml i perfumy Jeanne Arthes Made in Love?
![]() |
#4758 |
Konto usunięte
|
Poszłam po micel Garniera (na szczęście zadbali o duuuużą ilość towaru, bo miałam wrażenie, że stoi na standach w całym sklepie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() f** logic ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do obsługi to kiedyś czułam oddech na plecach i od razu chcieli pomóc, a od jakiegoś czasu jest spokój mogę spokojnie medytować przy półkach ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Stenka3o, ja bardzo polecam krem pod oczy arganowy z nacomi. Jest taki bogatszy i ma cudny sklad. Wczesniej kupowalam go w sklepach eko za 37zl, a tu w hebe 25zl. Polecam bardzo
![]() |
#4762 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I maźnęłam się po ręce kiedyś tam na szybko. Chciałam na spokojnie w hebe przy okazji tuszy zobaczyć jeszcze raz te pomadki R. the only one. I ewentualnie kupić. I nie miałam jak. Bo nie było testerów. Chociaż, chyba nie powinnam się przejmować, wszystkie pomadki były wybebeszone. ![]() U mnie Essence i Catrice nawet jeszcze nie wymiecione. Jedynie jakieś tam pomadki z Essence przetrzebione. A tak to spoko. Podkłady Catrice stały, nawet te najjaśniejsze. Brak tylko korektora płynnego z catrice, ale jego to wieki nie wdziałam. Pełno paletek. Oczywiście wymiecione tusze, te na -40% (wycofywane) Po ile jest ta masło-świeczka Nacomi? I jaką ma gramaturę? Kojarzysz jakie są zapachy? Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2016-02-27 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz jest po 14,99 (normalna 24,99), pojemność 150 g są 3 wersje: piżmo, pomarańcza z wanilią i zielona herbata, z tym że u mnie były tylko te dwie ostatnie wersje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie może, czy dostanę ampułki CeCe Med Prevent i po ile ?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-ampoules.html
#4767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#4769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.