O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-24, 20:23   #4741
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Ola_la witamy trzymam kciuki żeby to byl ten cykl udany .

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Kasia ja również daje biodaron

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 20:24   #4742
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Muszę go namowic, żebyśmy poszli do lekarza się przebadać. Oboje. Tu też zaraz będzie wielkie ale, że wątpię w to, czy jest sprawny. Nic nie wiadomo. Jakoś muszę go przekonać. Denerwuje mnie ta męska duma, czasami mam wrażenie, że uważa, że urodził się wprost idealny do zapłodnienia -,-
Porozmawiaj znim na spokojnie że on też musi się przebadać.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 20:29   #4743
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Jestem dziewczyny już po lekarzu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-24, 20:31   #4744
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Muszę go namowic, żebyśmy poszli do lekarza się przebadać. Oboje. Tu też zaraz będzie wielkie ale, że wątpię w to, czy jest sprawny. Nic nie wiadomo. Jakoś muszę go przekonać. Denerwuje mnie ta męska duma, czasami mam wrażenie, że uważa, że urodził się wprost idealny do zapłodnienia -,-
Porozmawiaj znim na spokojnie że on też musi się przebadać.

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Co powiedział?

Stary 2014-07-24, 20:35   #4745
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Lekarz z jajem jak ja takich lubie mówił że mi nogi nie amputuje bo ku się jeszcze przyda mam moczyc w wodzie z solą i mydlem przez 20 minut i później masc i w bandarz aż do kolana. Jakiś mam poważny uraz

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

A i nogą do góry jak najczęściej

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-24, 20:38   #4746
Lila_27
Zakorzenienie

Ziajka wszystkiego NAJ

Iza cieszę się, że z Domisiem wszystko Ok, moja koleżanka też ma ostatnio problem, bo mały nie chce jesć, dzieciaczki czasem tak mają
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 20:43   #4747
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Iza dobrze że Wam zalecili badania i dobrze że jest zdrowy Dominik

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-07-24, 20:48   #4748
Lila_27
Zakorzenienie

Ola hej

Muszę spadać, mały niespokojny, budzi się co chwilę z płaczem ..
Dobrej nocki
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 20:56   #4749
_Kluska_
Zakorzenienie

Basiu oszczędzaj się

Ola no niestety często namowienie faceta na badania jest trudne. znam to, ale jak ja dałam radę to i Ty dasz tylko spokój i cierpliwość będzie potrzebna

miałam farbować włosy a mi się nie chce

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 20:57   #4750
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Jestem i ja!

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Tesciowa dzosiaj dalej uwagi do mnie ze ona brzydko kaszle i czy do pediatry idziemy. Ja jej przecież leki zaczęła brac wiec trzeba poczekac. Nie wiem o co jej chodzi ale zaczela do mnie sie odzywac ale tylko z uwagami. Ja tylko czeksm do jutra bo ta rodzina przujezdza i chcieli dziecko zobaczyc a ja jutro jade na weekend do mamy. I jeszcze bedzie sle ze z chorym dzieckiem jade ale w doopie ja mam
Nie wiem co powiedzieć. Ale ciekawa jestem jej miny jak se pojedziesz.

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

Tz pojechal zareklamowac ta ladowarke od tel co byla popsuta od nowosci pow mu co ja wiem na temat reklamacji i zwrotow i od reki dostalam nowy telefon wymienili wszystko.no i to mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
A ogólnie to 12 sierpnia wyjeżdżamy nad morze Zarezerwowałam już domek Cieszę się bardzo. Bierzemy mojego brata nastolatka i mam nadzieję że odpocznę. Jak myślicie do 12 będzie można poplażować z Olą??
Ale fajnie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
No i chyba bede miała problem bo była wantura o butle z kaszką.Za to jak wyciągnełam cyca to aż się trzepał i pięknie zjadł.Ale szczerze mówiąc chce go już odstawić więc bede próbowała dawać kaszke wieczorem.
Dominiś z mamy chce zrobić głuptasa. Ale dobrze, że się ruszyło.

Ola Witam nową koleżankę! A te wątki, o których piszesz to chyba znam. Te z działu ginekologia/ czy jestem w ciąży. Udzielałam się tam kiedyś aby dawać rady i dzielić się swoją wiedzą. Ale właśnie takie maniaczki od pocierania, plemników terminatorów i inne idiotki mnie kompletnie zniechęciły.
A co do starań, no to teoretycznie szukać przyczyny trzeba po roku. Ja żeby się nie nakręcać to znajdowałam sobie różne zajęcia. A na sam koniec pomogło mi picie ziółek. A! I jeśli mierzysz temperaturę i inne takie - to przestań! To do niczego nie prowadzi a tylko pogarsza. No i też musisz naprawić sprawy z TŻtem, bo coś widzę że on się stawia za bardzo.

Cytat:
Lekarz z jajem jak ja takich lubie mówił że mi nogi nie amputuje bo ku się jeszcze przyda mam moczyc w wodzie z solą i mydlem przez 20 minut i później masc i w bandarz aż do kolana. Jakiś mam poważny uraz

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Oj biedna. Co jak co ale ja wiem co to znaczy "zepsuta" noga. I dobrze, że nie trzyma amputować, ulżyło mi .

Ja po rozmowie, poszło nadzwyczaj gładko. Chyba mu powiedzieli. Nie robi żadnych problemów, nie nienawidzi mnie. Będę im pomagać zdalnie. I jeszcze mnie zwolnią na własne życzenie (dostanę wtedy od ręki zasiłek). I mogę jechać szukać mieszkania kiedy chce i ohhh i ahhhh.
Poza tym byłam dziś u TŻta w pracy. W poniedziałek zmarł taki facet, który z nim pracował. No i dziś był pogrzeb i byłam TŻtowi zawieźć ubrania na przebranie. No i oczywiście zapomniałam butów o które prosił . Za to podskoczyłam do piekarni i kupiłam sobie takie pyszne ciasteczko co u nas nie mają .
I jeszcze w ramach przygód dnia, to jak złaziłam z roweru pod domem to się na niego wywaliłam i otarłam sobie łydkę i piecze .
I to chyba koniec przekazu. Jutro mam to spotkanie z psycholog i ciekawe o czym ja będę z nią rozmawiać, skoro tryskam energią i wszystko jest super.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 20:59   #4751
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Mam nadzieje że niedługo bedzie lepiej
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Basiu oszczędzaj się

Ola no niestety często namowienie faceta na badania jest trudne. znam to, ale jak ja dałam radę to i Ty dasz tylko spokój i cierpliwość będzie potrzebna

miałam farbować włosy a mi się nie chce
Na jaki kolor?

Stary 2014-07-24, 21:09   #4752
Gianna M
Zakorzenienie

Kur.wa dziewczyny kotlet wcale nie smakowal!!!stracilam smaki wszystkonjest dla mnie tluste i bleee!

Nata zjadla na kolacje 180ml kaszki

Kasiu ja nie jadlam bo na kp podobno nie wolno ale kaxda tam mama po swojemu idzie.moje dziecko jest takie wrazliwe ze bardzo reaguje na wszystko a po kolkach balam sie cokolwiek nowego, widzisz ma juz 5mies a np ostatnio zjadlam pomidora i nata cala obsypana po kurczaka smazonym bol brzucha i kolka wiec kurcze ciezko z nia ale czego sie nie robi dla kp i swojego babelka ja juz mam depresje ze cycek tylko w nocy bedzie juz dzisnmi tak brakuje ze tylko czekam jak wstanie w nocy na jedzonko

Wit D musi miec 400jm. Jesli nie ma zadnych innych zalecen od lekarza i jesli jest kp to dajemy 400jm.przy karmieniu mieszanym trzeba przeliczyc jednostki wit d z mleka i wtedy zdozowac te z kapsulki lub poprosic o krople dr zeby latwiej dozowac a niekiedy przy karmieniu butla w okresie letnim w ogole nie podaje sie wit d bo w mleku jest duzo plus slonce i sie rezygnuje ale to juz kwestia indywidualna i trzrba z dr pogadac.ogolnie 400jm.preparat nie ma znaczenia wszystkie to suplementy diety.

Ewciu zebys wiedziala moja Natka to ma charakterek

Kluska kurde nie ma nigdzie tego lovi musze do tesco goclaw pojechac bo tam byl duzy wybor zawsze moze bedzie.poki co ciagnie z lovi 3+ lub z niekapka.

Ola hej bardzo mloda dziewczyna z Ciebie , podziwiam za dojrzalosc. Wiesz u kazdego te starania wygladaja inaczej raz dluzej raz krocej, grunt to sie nie poddawac i starac sie nie nakrecac wiem ze jest ciezko ale trzeba sprobowac.u nas np 1cs byl trafiony i przytulanki byly co dzien przez 5dni wiec tutaj raczej nie ma reguly.

Iza jak Domis ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Yss super ze tak ladnie w pracy sie zachowali ale nie ma sie co dziwic bylas dobrym pracownikiem wiec pewno im szkoda ze sie zegnasz z nimi.

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Basiu uwazaj na siebie i nie szalej!!!teraz prosze sie stosowac do zalecen dr i juz nie nadwyrezaj sie nam kochana

Ewciu a jak twoja noga?

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 21:13   #4753
arletka1313
Zakorzenienie

jestem wieczornie.

basiu oj uwazaj na te swoje śliczne nóżki,bo wiesz-szkoda amputowac

kasia nad morze jedziesz???my tez ale we wrzesniu,o ile mi isę nie odwidzi
a jak załątwiłaś domek? przez neta? bo my w ciemno pojdziemy ale we wrzesniu chyba juz nie bedzie problemu znalezc nocleg, a i orientujecie sie czy za Lenke byśmy płacili? chyba nie.
a co do wit D to ja mam wogóle Devikap.

ola witaj u nas
niestety tu prawie kazda z nas wie co czujesz,co przechodzisz,nie wiem czemu ale zycie jakie stakie jest niesprawiedliwe...tak jak ju z napisała yss to nie wiem czy jest sens zebys szła do lekarza bo prawdopodobnie bedzie ci kazał przyjsc jak do roku czasu wam sie nie uda,nie chca dawac skierowań na badania.takie nasze polskie prawo cholera jasna.
a yss tez pisała o mierzeniu tempki,mnie to akurat bardzo pomogło,nie zajsc w ciaze ale kontrolowac owu,co fakt tez ryje psyche bo raz skacze raz spada i tak jak pisałas juz pełno objawów ciażowych,najlepiej wysłac głowe na urlop.

yss fajne masz szefostwo

kuzwa ja nie wiem co z tym internetem,wczoraj działał,dzis chwilke potem nie,w końcu pojechalismy pogadac z pania która nam go sprzedała no i moze byc wadliwy i oddalismy do serwisu na ok 2 tyg,do końca lipca mam jeszcze stary.

Lenka dzis mi zrobiła 3 razy kupke,moze to byc po jabłuszku? kupa normalna jak codzień,no rano była zielona a potem juz normalna zółta,ale czesto robi zielonkawe.

dzwoni dzis no mnie pielegniarka ze mozemy na szczepienie przyjechac bo pan dr wrócił
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 21:13   #4754
Gianna M
Zakorzenienie

Izus juz doczytalam ze Domis zdrowy! super ze wszystko ok. Dobrze ze dala skierowanie na badanie zawsze to sprwdzicie czy wszystko ok.

Ziajka to udanego wieczoru, swietujcie

Magda kurcze dasz rade silna babak z Ciebie!!! Kochana wytrzymaj ten czas i juz bedziesz miec to z glowy i wszystko wroci do normy, trzymaj sie

Stary 2014-07-24, 21:17   #4755
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Kur.wa dziewczyny kotlet wcale nie smakowal!!!stracilam smaki wszystkonjest dla mnie tluste i bleee!

Nata zjadla na kolacje 180ml kaszki

Kasiu ja nie jadlam bo na kp podobno nie wolno ale kaxda tam mama po swojemu idzie.moje dziecko jest takie wrazliwe ze bardzo reaguje na wszystko a po kolkach balam sie cokolwiek nowego, widzisz ma juz 5mies a np ostatnio zjadlam pomidora i nata cala obsypana po kurczaka smazonym bol brzucha i kolka wiec kurcze ciezko z nia ale czego sie nie robi dla kp i swojego babelka ja juz mam depresje ze cycek tylko w nocy bedzie juz dzisnmi tak brakuje ze tylko czekam jak wstanie w nocy na jedzonko

Wit D musi miec 400jm. Jesli nie ma zadnych innych zalecen od lekarza i jesli jest kp to dajemy 400jm.przy karmieniu mieszanym trzeba przeliczyc jednostki wit d z mleka i wtedy zdozowac te z kapsulki lub poprosic o krople dr zeby latwiej dozowac a niekiedy przy karmieniu butla w okresie letnim w ogole nie podaje sie wit d bo w mleku jest duzo plus slonce i sie rezygnuje ale to juz kwestia indywidualna i trzrba z dr pogadac.ogolnie 400jm.preparat nie ma znaczenia wszystkie to suplementy diety.

Ewciu zebys wiedziala moja Natka to ma charakterek

Kluska kurde nie ma nigdzie tego lovi musze do tesco goclaw pojechac bo tam byl duzy wybor zawsze moze bedzie.poki co ciagnie z lovi 3+ lub z niekapka.

Ola hej bardzo mloda dziewczyna z Ciebie , podziwiam za dojrzalosc. Wiesz u kazdego te starania wygladaja inaczej raz dluzej raz krocej, grunt to sie nie poddawac i starac sie nie nakrecac wiem ze jest ciezko ale trzeba sprobowac.u nas np 1cs byl trafiony i przytulanki byly co dzien przez 5dni wiec tutaj raczej nie ma reguly.

Iza jak Domis ?

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Yss super ze tak ladnie w pracy sie zachowali ale nie ma sie co dziwic bylas dobrym pracownikiem wiec pewno im szkoda ze sie zegnasz z nimi.

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Basiu uwazaj na siebie i nie szalej!!!teraz prosze sie stosowac do zalecen dr i juz nie nadwyrezaj sie nam kochana

Ewciu a jak twoja noga?

Z butli zjadła kaszke?

W moim rossmanie były te smoczki do kaszki z Lovi.Ale ja mam buteli canpol babys wiec takie smoczki wziełam.

Domiś dobrze już słodko śpi

Bede kombinować jak go przekonać do wieczornej kaszki z butli

Stary 2014-07-24, 21:18   #4756
_Kluska_
Zakorzenienie

Mysiu dziękuję, że pytasz jest nawet nie lepiej a zupełnie dobrze nocka niezła, Hania uśmiechnięta, @ zmierza ku końcowi, trochę posprzątałam i odetchnęłam

Yss a razem z tż będziecie rozmawiać z tą psycholog? z tego co pisałaś to jemu się przyda takie wsparcie a i niestety to że dziś jesteś radosna to nie znaczy, że to nie siedzi głęboko i nie czeka na słabszy momento
cieszę się, że rozmowa poszła gładko ci islandczycy to w ogóle chyba fajni ludzie co?

Izuniu, jak zawsze 'jasny brąz'.
a wychodzi jasny jak cholera

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-07-24, 21:21   #4757
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Jestem,Młody śpi-nawet mleka nie wypił tylko od razu się utulił i odlot mam chipsy i piwo bez%-zapraszam

Mysiu wybacz ja teraz taka zamotana jestem że szok No do ślubu to tak: orkiestra zamówiona,fotograf,sala,k ucharki,kiecka jest (jeszcze muszę do pralni i krawcowej podjechać),ksiądz załatwiony Nie ma butów i zaproszeń na szczęście wszyscy wiedzą że TŻ za granicą jest i zaproszenia będą dopiero w sierpniu

Ola już badania? nie za wcześnie? odpocznijcie trochę od tematu starań i cieszcie się sobą

Gianka wow ile kaki poszłowielkie dla Natki-zuch dziewczynka z charakterkiem Noga w nocy bolała ale pewnie przez to że w pracy się nałaziłam po schodach i w butach takich śmiesznych ze sklepu medycznego dzisiaj już jest ok,posmarowałam i trzymam wyżej

Ziajka tylko nie do porzygu udanego wieczorku

Basiu weź mi nic nie mów o bólu nogi współczuję

Zmykam do k
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 21:21   #4758
Gianna M
Zakorzenienie

Arletko ale kwas z tym dr kurde ja nie wiem jak tak mozna!!! A kupka pewno po jablku nie martw sie jak zwykla kupa niewsiakajaca w pampersa to jest ok.

Kluska mama bedzie w niedziele rano tz po nich jedzie, strasznie sie ciesze.a potem my jedziemy do nich na tydzien i bedziemy 2dni na Sielpi i nad jezioro pojedziemy na domki na 2dni i wycieczki jednodniowe do Bałtowa na dinozaury planuje i pojechac na sw.katarzyne i maz obiecal mi dzien w spa w Chlewiskach

Spadam do wyra bo senna jestem.

A wiecie co tak sie rozplywam nad Nacia bo ostatnio jak ja trzymam przodem to sie odchyla do tylu patrzy na mnie i mnie obejmuje rekami i daje buziaka tzn ja to nazywam buziak a ona ssie policzek i sie cieszy strasznie kocham tego pierdka

Spokojnej nocy
Lofka

Stary 2014-07-24, 21:23   #4759
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ja juz nie podchodzę do tego, że chciałabym jak najszybciej... ja jestem na takim etapie, że w ogóle bym chciała...
Mysiu.. aż w środku zatyka jak tak mówisz...
Nie będę Cię pocieszać, bo na pewno tego nie potrzebujesz.
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą!

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Muszę spadać, mały niespokojny, budzi się co chwilę z płaczem ..
Dobrej nocki
Oby nocka była przespana
Pa
Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość

Tesciowa dzosiaj dalej uwagi do mnie ze ona brzydko kaszle i czy do pediatry idziemy. Ja jej przecież leki zaczęła brac wiec trzeba poczekac. Nie wiem o co jej chodzi ale zaczela do mnie sie odzywac ale tylko z uwagami. Ja tylko czeksm do jutra bo ta rodzina przujezdza i chcieli dziecko zobaczyc a ja jutro jade na weekend do mamy. I jeszcze bedzie sle ze z chorym dzieckiem jade ale w doopie ja mam
Kami, Twoje dziecko Twoja sprawa.
Takie teściówki działają mi na nerwy!!
I też jestem ciekawa miny teściówki jak pojedziesz

Ziajka, wszystkiego najlepszego!

Iza, kciuki trzymam żeby się małego udało odstawić chociaż na wieczór od piersi Podobno gorzej jest łapać siuśki u dziewczynek. Na pewno Ci się uda
A jak się rozwiązał konflikt o obiadki dla Domisia? Tż będzie gotował?

Ruda, Basia co Wy macie z tymi nóżkami? Jakieś urazy? Co się stało?
Bo mnie wysiadło lewe kolano, ledwo chodzę Chrząstka stawowa do naprawy...

Kluska, na mnie też czeka farbowanie, bo mam takie odrosty, że szok!
A najlepsze jest to, że wypadło mi połowa włosów jakie miałam na głowie. Miejscami mam takie odrosty, jakbym sobie je maszynką przejechała na 0,5cm

Arletka... nie wierzę w to co czytam! Lekarz pediatra i takie akcje... Nie poszłabym do niego nigdy w życiu!

U nas trochę akcji poszczepiennych... Wczoraj Jaś gorączka wieczorna ponad 39 stopni, dziś Krzyś wieczorem 39 stopni... Mam nadzieję, że jutro już wszystko wróci do normy, bo umęczona jestem strasznie. Na szczęście już śpią.

Do tego ciągle nam neta wyłączają..
Chyba wcześniej się dziś położę.
Nawet skalpela nie zrobiłam dziś, bo kolano mi nawala no i chłopaki nie do życia. Pogoda też nie dopisała
Dobrze, że dzisiejszy dzień się kończy!
Stary 2014-07-24, 21:24   #4760
Gianna M
Zakorzenienie

Iza Nacia kaszke z butli pije nie dawalam jeszcze z lyczeki bo sie denerwuje a dr kazal na razie ze sloiczkami stanac wiec lyzeczka idzie na drugi plan poki co.A Domis tez na pewno przekona sie do butli z kaszka musisz probowac i sie nie poddawac ja 3tyg uczylam w ogole butle zlapac;/

Stary 2014-07-24, 21:26   #4761
arletka1313
Zakorzenienie

gianka no nie wiem czy on ma układy czy co???powinni go odwolac ze stanowiska przeciez...

Twoja Natka bystrzaczek kochany,kilka dni różnicy a moja tyle nie potrafi,ja na razie rozpływam sie jak ja poloze na plecki a ona hops na boczek i dwie raczki składa razem i sobie gada.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-07-24, 21:27   #4762
_Kluska_
Zakorzenienie

Kami i dobrze, jedź do mamy a wiedźma niech spada ze swoimi uwagami

Ewciu jak przygotowania do ślubu? macie już zaproszenia? znalazłaś krawcową co dopasuje Ci sukienkę?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-07-24, 21:28   #4763
arletka1313
Zakorzenienie

ten lekarz to nie pediatra,to rodzinny,no ten..jak to sie mówi, kurde zabrakło mi słowa...
Hania 6.09.2016

Stary 2014-07-24, 21:31   #4764
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Yss super że wszystko poszło ok oby teraz było z górki

Arletko pójdziesz do tego alkomata na szczepienie? masakryczny jest

Misti o kurde-biedne te Twoje Skarby ja mam nadwyrężenie stawu skokowego-kostka opuchnięta i czasem boli aż się wyć chce,nie wspomnę o tym że biegać jeszcze nie mogę

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Arletko internista

Klusiu no krawcową mam ale u niej nie byłam jeszcze,zaproszenia wybrane w tym tyg lub następnym będę zamawiać
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 21:36   #4765
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Yss super że wszystko poszło ok oby teraz było z górki

Arletko pójdziesz do tego alkomata na szczepienie? masakryczny jest

Misti o kurde-biedne te Twoje Skarby ja mam nadwyrężenie stawu skokowego-kostka opuchnięta i czasem boli aż się wyć chce,nie wspomnę o tym że biegać jeszcze nie mogę

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Arletko internista

Klusiu no krawcową mam ale u niej nie byłam jeszcze,zaproszenia wybrane w tym tyg lub następnym będę zamawiać
łooo,właśnie
no pojde,musze małą zaszczepic,a on tak i tak tylko przychodzi popatrzy,pomaca i mówi "szczepic".
Hania 6.09.2016

Stary 2014-07-24, 21:38   #4766
_Kluska_
Zakorzenienie

o masz nie nadążam dziś normalnie..

Gianka w tesco Gocław mały wybór był lovi, chciałam smoczek do butli i zwykły na 6+ i nie było ani tego anictego no ale na kaszkowy mie patrzyłam.
super że teraz taki aktywny czas będziesz mieć

Ewciu zdublowałam się z Mysią :p przygotowania pełną parą

Mysti oby jutro lepiej już było

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
łooo,właśnie
no pojde,musze małą zaszczepic,a on tak i tak tylko przychodzi popatrzy,pomaca i mówi "szczepic".
kurcze, a nornalnego pediatry nie ma gdzieś w przychodni?
to niebezpieczne chyba. u nas zawsze osłucha, brzuszek pomaca, zajrzy do buzi + wywiad. no i ważenie mierzenie.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-07-24, 21:42   #4767
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość

Ruda, znam ten ból... Ja ani biegać teraz nie mogę, ćwiczenia też odpadają, ewentualnie brzuszki i kilka w pozycji leżącej... Muszę odczekać trochę, żeby mi to kolano wróciło do normalności.
A kostka boli jak cholera!! Współczuje!

Przygotowania do ślubu są fajne, najlepsze jest wybieranie sukni... Na pewno będziesz cudownie wyglądać Nie mogę się doczekać
Stary 2014-07-24, 21:44   #4768
mysia1986
Zakorzenienie

Ruda, no to juz sporo macid i tak! Pochwal sie fotkami obraczek miecki i zaproszenia jak juz beda. Jesgem ogromnie ciekawa!!

Mysti, mam nadzieje, ze chlopaki jutro juz beda w pelni sil kochana. Odpoczywaj. Ty to jestes turbo mamuska dopiero

Arletko,no jak to dr przywrocili!!! Kuzwa! Masakra.

Ziajka, szampan. Uuu! Romantico

Ja juz w wyrku. Pozyczylam ksiazke od kumpla, ale nie mam sily czytac dzisiaj. Zaraz ide w kime. A w sobote lece zbadac prolaktyne. Musze do medicovera skoczyc do jakiegos gina po recepte na bromergon
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 21:46   #4769
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
o masz nie nadążam dziś normalnie..

Gianka w tesco Gocław mały wybór był lovi, chciałam smoczek do butli i zwykły na 6+ i nie było ani tego anictego no ale na kaszkowy mie patrzyłam.
super że teraz taki aktywny czas będziesz mieć

Ewciu zdublowałam się z Mysią :p przygotowania pełną parą

Mysti oby jutro lepiej już było

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

kurcze, a nornalnego pediatry nie ma gdzieś w przychodni?
to niebezpieczne chyba. u nas zawsze osłucha, brzuszek pomaca, zajrzy do buzi + wywiad. no i ważenie mierzenie.
w tej przychodi jest tylko on jeden, nie za innego lekarza. no on tam własnie osłucha,pomaca brzuszek,główke,zaglada do buzi, fajny z niego lekarz i mądry (jeśli moge tak napisac) tylko sie pogubił dzieki niemu zyje mój brat.
rozwazam z tz przeniesc sie do innej przychodni ale pare km od nas a tam kolejki zawsze,nimerki i inne pierdoły.

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

uciekam do wyrka bo mi sie mordka drze.
jak bedzie net bede jutro,pa
Hania 6.09.2016

Stary 2014-07-24, 21:58   #4770
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Mysti, mam nadzieje, ze chlopaki jutro juz beda w pelni sil kochana. Odpoczywaj. Ty to jestes turbo mamuska dopiero

Ja juz w wyrku. Pozyczylam ksiazke od kumpla, ale nie mam sily czytac dzisiaj. Zaraz ide w kime. A w sobote lece zbadac prolaktyne. Musze do medicovera skoczyc do jakiegos gina po recepte na bromergon
Mysia dziękuję muszę być, bo chłopaki to TurboChłopaki

Zazdroszczę tego relaksu w łóżeczku...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości