III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-15, 17:35   #4741
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
U mnie było spokojnie, ale ostatnio robiłam przestrajanki w co się ubiorę na chrzest męża bratanka, mierzyłam różne buty i fiu fiu, nie we wszystkich mi wygodnie
No własnie ja to zauważyłam dopiero, jak próbowałam wejść do moich sandałek No tak nie bardzo się da boję się, że za chwile będą baloniki
Już czytałam że leżeć, najlepiej oczywiście na tym mega nie wygodnym lewym boku, stopy dawać wyżej, okłady, pić wodę, ograniczyć sól... Ale wierzę, że dziewczyny mają na to jakieś bardziej konkretne sposoby

A i czytałam, że jeżeli puchnięciu towarzyszy 'gwałtowny przyrost wagi (pół kilo na tydzień)' to należy skonsultować to z lekarzem ...

Gwałtowny przyrost to pół kilo na tydzień? Ja podczas niecałego miesiąca tyję ostatnio ok 4kg

Edytowane przez 41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Czas edycji: 2014-07-15 o 17:37
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 17:54   #4742
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

ejjj znowu brzuch mi twardnieje regularnie co 8 minut... i jest to bardzo nieprzyjemne.
Coś czuję dzisiaj wizytę na ip bo to nie jest normalne. Poczekam jeszcze pół godzinki i idę się myć i ogarniać. Już leżę i odpoczywam tyle że więcej się nie da Do tego kręci mi się w głowie, rozwala mi czoło, mam problemy z oddychaniem
Jejku jak ja bym chciała przechodzić tą ciążę normalnie, bez problemów

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 18:05   #4743
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
ejjj znowu brzuch mi twardnieje regularnie co 8 minut... i jest to bardzo nieprzyjemne.
Coś czuję dzisiaj wizytę na ip bo to nie jest normalne. Poczekam jeszcze pół godzinki i idę się myć i ogarniać. Już leżę i odpoczywam tyle że więcej się nie da Do tego kręci mi się w głowie, rozwala mi czoło, mam problemy z oddychaniem
a jak ciśnienie?
Zadzwoń do gina albo jedź na ip
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 18:30   #4744
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
No oczywscie, że ja
Teraz mój maż chodzi i się z tego śmieje Ciągle powtarza ten tekst hehe
A w ogóle to uważa, że jesteśmy super babki

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Ja wciągnełam wielką pakę łososia i zaraz idę po następną bo zrobię sałatkę z nim . Kwasy dha widocznie są potrzebne pomimo suplementów.
Jednak to się sprawdza, że jak organizm czy dziecko czegoś potrzebuje to z pewnością się o to upomni U mnie ostatnio szał na ryby był, trochę przeszło, ale nie całkiem hehe

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47315358]Jednak nowy Oglądałam ostatnio Bebetto Luca i Baby Merc Qvipo i między tymi dwoma (na razie) się zastanawiam. Na oba czeka sie max 2 tyg więc stwirdziłam, że mam czas Ale mamuśka pogania, a że to sponsor to trzeba się zdecydować co ona się nie rozmyśli

A co do książek to nie chcesz spróbować na allegro albo w internetowych księgarniach? Wychodzi taniej niż w takich stacjonarnych [/QUOTE]

Pewnie jak mama sponsoruje to trzeba korzystać
A co do książek, ja to bym wolała wypożyczyć albo znaleźć w pdf-ie
Trochę szkoda mi kasy wydawać, bo to jednak ok 40zł taka książka.
Ale napewno w necie jest taniej

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Wiesz co ja ostatnio odwaliłam.?! Zjadłam chyba 2 jabłka i nieświadomie popiłam wodą za chwilę. Ojjj kochana, w ciągu kilkunastu minut siedziałam na tronie 3 razy
Oo to ja mam jeszcze 3 śliwki zwykłe, nie suszone. Więc je zjem i popije dużą ilością wody

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47315488]Dziewczynki zaczynam puchnąc obrączka już ledwo wchodzi mi na palec, a z pierścionków to już zrezygnowałam. I stopy mam jakieś...duże Macie na to jakieś sposoby? Wiem, że to normalne, ale jak można jakoś to ograniczyć, żebym nie wyglądała za chwilę jak hipcio to spróbuję
Czytałam, że pijecie pokrzywę na co to pomaga?[/QUOTE]

Kochana pokrzywa nie pozwala na zatrzymywanie się wody w organizmie. Napewno należy ograniczyć sól, pić dużo, nóżki trzymać wyżej np. jak leżysz to podłóż sobie poduszkę pod stópki. A tak naprawdę to chyba nie ma jakiegoś cudownego sposobu na puchnięcie w ciąży niestety.
Jak masz łańcuszek, to za w czasu przewieś sobie obrączkę na niego, żebyś potem nie musiała się męczyć jak ci mocno paluszki popuchną

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Zjedliśmy z mężolkiem obiadek i teraz odpoczywamy
Kurier już mnie odwiedził i paczuszka rozpakowana leży już w drugim pokoju Wszystko jest tak jak należy

Wiecie co ja już nie mam siły.. Mieszkamy z tym bratem mojego męża i szlag mnie trafia. Posprzątałam całe mieszkanie, wypucowałam podłogi a ten gnój nawet nie popatrzy tylko syfi. Poszedł się kąpać, porozlewał na podłogę wody i połaził po tym w swoich klapkach usyfionych. Ja wchodzę do łazienki potem patrze na podłogę a tam brud na brudzie wszystko poprzyklejane do podłogi.
Ale on ma to w dupie, co się będzie przejmował nie?
No naprawdę ryczeć mi się już chce. Nic nie robi ta fleja cholerna a jeszcze nie uszanuje czyjejś pracy.
Wzięłam to i posprzątałam, bo patrzeć nie mogłam...
Ale mogę się założyć, że wieczorem jak będzie szedł do roboty to wlezie w butach do łazienki i będzie to samo.
Ja naprawdę kiedyś nie wytrzymam najgorsze jest to, że wiem iż przez najbliższe kilka lat się nic nie zmieni.. Poprostu nie ma takiej opcji

Przepraszam, ale musiałam się wyżalić. Lżej mi.

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 18:31   #4745
DorissiriD
Rozeznanie

Dobra, lecim z tym koksem. Dużo dziś piszecie

Latte fajny ten sposób na muszki owocówki

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość

A macie ostatnio taki jakby bol mięśni w całych rękach? Ja tak pięknie przechodziłam cała ciąże i teraz wlasnie męczą mnie takie dziwne rzeczy...szczególnie jak wstane...po śniadanku dochodzę do siebie
Ja mam tak z nogami. Z rękami nie.

Cytat:
na te meszki u mnie lepiej zadziałał ocet jabłkowy z płynem do naczyń Zwykły ocet aż tylu nie przyciągnął
Latte fajny ten sposób na muszki owocówki
Może ocet jabłkowy po prostu daje szybszy efekt bo są dodatkowe zapachy przyciągające muszki

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Może to wynika ze zmęczenia? Ja tak na trzeźwo pomyślałam,że może gdzieś naprodukowało się za dużo śluzu,odłożył się gdzieś i tak wyszedł sobie... Bo ja w ciąży to miałam i przed ciążą też bardzo często,nie wiem skąd to
Nic nie robię a zmęczona jestem Chyba że to efekt weekendowego wyjazdu. W sumie przejechaliśmy jakieś 450km - na szczęście lwią część autostradą.

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Nie no prasować to muszę sama,nie powierzyłabym tej czynności tż-owi
He, he - też tak mam. Czasem tż proponuje, że mi coś wyprasuje... Chwilę się zastanawiam zanim odpowiem, bo zrobi to nie po mojemu, ale czasem mu pozwalam, w sumie ułoży się jak założę

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
w koncu i ja zmotywowwalam sie zebyw stawic kilka fotek ubranek Kornelki:PP

Cytat:
Biedactwo Oby to był fałszywy alarm. Daj szybko znać, bo niepokój nas zeżre...

A ja dziś się zagubiłam i wydaje mi się, że jest wczesne popołudnie. TO efekt mojej drzemki w ciągu dnia. Niby czułam się ok, a jak zaczęłam czytać córce bajki przed jej spaniem to mi prawie z rąk książka wypadła, bo kimać zaczynałam... I padłam. Na szczęście córka też, choć przejawiała chęć skakania po łóżku. Ale też posłuchała mnie i weszła do łóżeczka i piesek-maskotka poszedł z nią, ja na łóżku obok pewnie wczesniej zasnęłam niż ona Spałam godz, obudziłam się, wstałam, poszukałam telefonu i znowu się położyłam spodziewając się rychłej pobudki córki. Leżę, leżę, zamykam oczy, otwieram - patrzę a tu minęła kolejna godzina!!! Zdziwiłam się - Marta spała ostatnio po pół godz w ciągu dnia a dziś już 2 godz! A ja też Ale wstałam w dobrej kondycji. Zamiast obiadu zrobiłam sałatkę (z puszki kukurydza, groszek, fasola, ser żółty i wędlina... no cóż, nie było czasu ani składników). I zrobiła się 18:30! Co za dzień. Chociaż nie 2 prania jeszcze udało mi się zrobić
Stary 2014-07-15, 18:59   #4746
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Jedź lepiej to sprawdź szczególnie,że to regularnie się robi. Oby nic się nie działo.

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Wiecie co ja już nie mam siły.. Mieszkamy z tym bratem mojego męża i szlag mnie trafia. Posprzątałam całe mieszkanie, wypucowałam podłogi a ten gnój nawet nie popatrzy tylko syfi. Poszedł się kąpać, porozlewał na podłogę wody i połaził po tym w swoich klapkach usyfionych. Ja wchodzę do łazienki potem patrze na podłogę a tam brud na brudzie wszystko poprzyklejane do podłogi.
No naprawdę ryczeć mi się już chce. Nic nie robi ta fleja cholerna a jeszcze nie uszanuje czyjejś pracy.
Ale mogę się założyć, że wieczorem jak będzie szedł do roboty to wlezie w butach do łazienki i będzie to samo.
Ja naprawdę kiedyś nie wytrzymam najgorsze jest to, że wiem iż przez najbliższe kilka lat się nic nie zmieni.. Poprostu nie ma takiej opcji

Ehh zabiłabym gnojka... co za ludzie....
Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość

Nic nie robię a zmęczona jestem Chyba że to efekt weekendowego wyjazdu. W sumie przejechaliśmy jakieś 450km - na szczęście lwią część autostradą.
Hehehe też to mam...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 19:22   #4747
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ehh zabiłabym gnojka... co za ludzie....
Wierz mi, że już nie raz miałam ochote to zrobić A najgorsze jest to, że to nie jest pojedyncza sytuacja. To się zdarza wciąż i wciąż i wciąż..
chyba powinnam się już przyzwyczaić..

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-15, 19:28   #4748
Konto usunięte

Cytat:

oj co za koleś, współczuję Ci najgorzej jak ktoś nie potrafi uszanować cudzej pracy szkoda ze się nie da jakoś oddzielić Waszą część mieszkania od jego... po prostu brak słów... A mąż nie da rady mu przegadać do rozsądku?
Stary 2014-07-15, 19:35   #4749
nmartyna
Zadomowienie

Nadrobiłam Was, ale przepraszam, nie zacytuję... To co zapamiętałam, to napiszę

Monia widzę, że u Twojego Tżta duża zmiana zaszła, oby już na dobre A z tymi skurczami, to jedź lepiej i sprawdź... Na pewno wszystko będzie dobrze

Paula ciuszki super, a płaszczyk rewelacja! Zakochałam się w nim

Asia nie żałuj sobie i jedz ile chcesz Widocznie dzidziuś potrzebuje jedzonka Wszystko zrzucimy po ciąży

Małgosia ty się tak nie przemęczaj...

Misstic współczuję Ci z tym nierobem i niechlujem! Jej, jak można być aż tak bezczelnym i syfić, jak ktoś posprząta! Już nie mówiąc o tym, że sam też mógłby się wziąc za jakąś robotę!

Miminku ja mam materac hevea lateks kokos dla maluszka i jak dla mnie jest ok ZObaczymy, czy Małej przypasuje

Jak kogoś pominęłam to bardzo przepraszam
Ale jakiś taki zakręcony i śpiący dzień mam... Za chwilę idę zrobić kolację, wykąpię się, pojadę wyprowadzić Psa i do wyrka....
08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 19:44   #4750
Asia19x
Zakorzenienie

Mistic a Ty nie mozesz zwrócić mu uwagi? Co za chamski gnój Już by się wstydził, byś Ty po nim musiała sprzątać ! Bieda Ty kurcbo zbze, zabiłabym.. A pewnie nic nie mówisz, bo zbyt dobra duszyczka z Ciebie
A mąż? Dlaczego skoro on mieszka z Tobą i męzem jasno nie określi mu jego obowiązków? Traktuje dom jak hotel chyba

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Monia :kciuki:

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 19:45   #4751
Ana***
Zakorzenienie

Katerina ja z kolei łykam witaminki, a mam +8kg

małaPulina sztućce, kubek, herbatę itp też wymagali teraz jak byłam, papier toaletowy również...to chyba taka norma. Czajnik był na korytarzu
Mówisz 20 podkładów podpasek, podkładów na łózko 15...
Co do podpasek to piszą o 2-3paczkach, ja wolę więcej niż mniej wziąć, a podkładów piszą 10-15
ale chusteczki nawilżane dla siebie?? tego na liście nie ma... wchodziłaś na stronę "co zabrać do szpitala?"

A mówili ile tetry i flaneli? bo piszą, ze kilka

agnes trzymam kciuki za Ciebie

Latte
jeżeli brzuszek jest twardy tylko z jednej to raczej to nie jest skurcz

agness buziak! dziękuję za pamięć!
jest lepiej

jenny
jaki kocyk? pokaż linka i skąd i za ile

wpaula śliczne ubranka
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 19:51   #4752
anesh_
Zakorzenienie

Dziołcha śpi! Uffff! Luksus. Uwielbiam wieczory z mężem i wizazem;p.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 20:00   #4753
Asia19x
Zakorzenienie

Mi Tż wiezie draże, dwa opakowania
Oszalałam dzisiaj

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 20:07   #4754
Misstic
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47316980]oj co za koleś, współczuję Ci najgorzej jak ktoś nie potrafi uszanować cudzej pracy szkoda ze się nie da jakoś oddzielić Waszą część mieszkania od jego... po prostu brak słów... A mąż nie da rady mu przegadać do rozsądku?[/QUOTE]

To nie skutkuje.. To jest człowiek nie reformowalny. Już nie raz były przez to kłótnie a i tak dalej jest jak jest.

Dziękuję dziewczyny za wsparcie

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-15, 20:07   #4755
Niestabilna
Wtajemniczenie

Mamuniu ile wy skrobiecie. Czytam was ale jakos weny brak.
Ja dziś znowu przesadzilam, jedno pranie powiesilam drugie poprasowalam, na ogródku bylam i się przerazilam, bede miała wojnę ze ślimakami
Ale ta to najadlam się pysznych buraków. I w końcu zrobiłam sobie z nimi smootie do tego szpinak jablko nektarynka mmmmmmmm

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-15, 20:16   #4756
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Mistic a Ty nie mozesz zwrócić mu uwagi? Co za chamski gnój Już by się wstydził, byś Ty po nim musiała sprzątać ! Bieda Ty kurcbo zbze, zabiłabym.. A pewnie nic nie mówisz, bo zbyt dobra duszyczka z Ciebie
A mąż? Dlaczego skoro on mieszka z Tobą i męzem jasno nie określi mu jego obowiązków? Traktuje dom jak hotel chyba

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Monia :kciuki:
Kochana ja nie mam już siły na tego gnoja. Nic do niego nie dociera. On np wpada w szał i zaczyna nas wyzywać, szczególnie mojego męża od różnych a nawet, że mamę zabił... I się nie zamknie dopóki mu nie "ulży". A ja chodzę cała roztrzęsiona potem przez to, bo mimo iż nie biorę sobie tych jego słów do siebie to jednak gdzies tam w uszach brzęczą.
Jego zachowanie można przyrównać trochę do osoby chorej na schizofrenie. Raz jest tak a raz inaczej. Dzisiaj ci powie to jutro całkiem co innego.
Tutaj w domu były już różne afery, nawet o to, że chciałam mieć choinkę w SWOIM pokoju albo o to, że za dużo papieru toaletowego zużyłam (od tamtej pory mamy swój i chodzimy jak kiepscy ze swoją rolką do wc hehe )
Ciężko mi wszystko opisać. Prawda jest tylko taka, że on się nigdy nie zmieni a jedyne co nas może uratować to wyprowadzka. Jednak na razie to nie wchodzi w grę. Może jak znajdę dobrą prace za pare lat to coś się da zrobić.
Boję się tylko co będzie jak malutka się pojawi. Wiadomo będzie płakać czy coś a szanowny pan i władca będzie chciał się wyspać i będą wielkie wąty.. Już to widzę, ale trudno. Ja dziecku buzi nie zapcham.

Ale się rozpisałam...

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Mi Tż wiezie draże, dwa opakowania
Oszalałam dzisiaj
Ale masz dzisiaj rozpustę hihi Na zdrowie

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-15, 20:26   #4757
anesh_
Zakorzenienie

Mistic współcuję, obyście jak najszybciej mogliu się wyprowadzić!

Monika i co?

Są jakieś wieści od agnes , caroluski?

A ja przeczytałam artykuł omskurczach,który kilka dni temu któraś wstawiła i jestem przerażona. Napisane było,ze jeżeli skurcze połączone są z bólami pachwiny lub bólem podobnym do menstruacyjnego przed 37 tygodniem to jest to niepokojące. A moje takie są.
Jtr.na 10.30 wizyta.
Stary 2014-07-15, 20:29   #4758
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Mistic współcuję, obyście jak najszybciej mogliu się wyprowadzić!

Monika i co?

Są jakieś wieści od agnes , caroluski?

A ja przeczytałam artykuł omskurczach,który kilka dni temu któraś wstawiła i jestem przerażona. Napisane było,ze jeżeli skurcze połączone są z bólami pachwiny lub bólem podobnym do menstruacyjnego przed 37 tygodniem to jest to niepokojące. A moje takie są.
Jtr.na 10.30 wizyta.
Dobrze, że do jutra już nie wiele czasu zostało
Agnes pisała w klubie a Carolcia chyba się dzisiaj nie odzywała.

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-15, 20:36   #4759
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziołcha śpi! Uffff! Luksus. Uwielbiam wieczory z mężem i wizazem;p.

moja też już śpi kocham bardzo córcię, ale tez uwielbiam moment, gdy zasypia wieczorem

Cytat:
Kochana ja nie mam już siły na tego gnoja. Nic do niego nie dociera. On np wpada w szał i zaczyna nas wyzywać, szczególnie mojego męża od różnych a nawet, że mamę zabił... I się nie zamknie dopóki mu nie "ulży". A ja chodzę cała roztrzęsiona potem przez to, bo mimo iż nie biorę sobie tych jego słów do siebie to jednak gdzies tam w uszach brzęczą.
Jego zachowanie można przyrównać trochę do osoby chorej na schizofrenie. Raz jest tak a raz inaczej. Dzisiaj ci powie to jutro całkiem co innego.
Tutaj w domu były już różne afery, nawet o to, że chciałam mieć choinkę w SWOIM pokoju albo o to, że za dużo papieru toaletowego zużyłam (od tamtej pory mamy swój i chodzimy jak kiepscy ze swoją rolką do wc hehe )
Ciężko mi wszystko opisać. Prawda jest tylko taka, że on się nigdy nie zmieni a jedyne co nas może uratować to wyprowadzka. Jednak na razie to nie wchodzi w grę. Może jak znajdę dobrą prace za pare lat to coś się da zrobić.
Boję się tylko co będzie jak malutka się pojawi. Wiadomo będzie płakać czy coś a szanowny pan i władca będzie chciał się wyspać i będą wielkie wąty.. Już to widzę, ale trudno. Ja dziecku buzi nie zapcham.

Ale się rozpisałam...

Ale masz dzisiaj rozpustę hihi Na zdrowie
ze co???? co za....!!!! to się w głowie mi nie mieści takie zachowanie!!!!a nie ma nikogo, kto by go mógł postawić do pionu? współczuję ogromnie, człowiek we własnym domu swobodny nie może być

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 20:42   #4760
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że do jutra już nie wiele czasu zostało
Agnes pisała w klubie a Carolcia chyba się dzisiaj nie odzywała.
Oooo dzięki, idę zerknąc co naskrobała.

Oj ja też się cieszę. Mam nadzieję,ze się uspokoję.
Stary 2014-07-15, 20:43   #4761
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
moja też już śpi kocham bardzo córcię, ale tez uwielbiam moment, gdy zasypia wieczorem

ze co???? co za....!!!! to się w głowie mi nie mieści takie zachowanie!!!!a nie ma nikogo, kto by go mógł postawić do pionu? współczuję ogromnie, człowiek we własnym domu swobodny nie może być
Nie ma Alu, nie ma. Kiedyś jak mama żyła to było troszkę inaczej. Dzisiaj niestety jest rozpuszczony jak dziadowski bicz.
Człowiek ma 32 lata a nic nie robi ze swoim życiem, ale po co jak mu tak dobrze? Posprzątane ma, płaci grosze za mieszkanie, wszystko jest pozałatwiane, bo włascicielem mieszkanie jest mój mąż. O nic się nie musi martwić. Jedynym sklepem jaki zna to żabka i tesco, bo po co gdzieś indziej sobie pochodzić. Chleje piwsko (5-6 dziennie, nie ważne czy praca czy nie) No luz bluz.
Właśnie czekam aż pójdzie do pracy to poszoruje trochę tą łazienkę.

Kurde dziewczynki bardzo przepraszam, że tak się tutaj wam wylewam i żale aż mi głupio, ale czasami słowa same płyną.

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-15, 20:45   #4762
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma Alu, nie ma. Kiedyś jak mama żyła to było troszkę inaczej. Dzisiaj niestety jest rozpuszczony jak dziadowski bicz.
Człowiek ma 32 lata a nic nie robi ze swoim życiem, ale po co jak mu tak dobrze? Posprzątane ma, płaci grosze za mieszkanie, wszystko jest pozałatwiane, bo włascicielem mieszkanie jest mój mąż. O nic się nie musi martwić. Jedynym sklepem jaki zna to żabka i tesco, bo po co gdzieś indziej sobie pochodzić. Chleje piwsko (5-6 dziennie, nie ważne czy praca czy nie) No luz bluz.

Kurde dziewczynki bardzo przepraszam, że tak się tutaj wam wylewam i żale aż mi głupio, ale czasami słowa same płyną.
wyżal się, masz prawo. Chora sytuacja, ja się zastanawiam czasem, skąd sie biorą tacy ludzie, że im nie wstyd tak żyć, taki pasożyt
rozumiem, że on nie ma żadnych praw do tego mieszkania?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....

Edytowane przez Aliszcze
Czas edycji: 2014-07-15 o 20:46
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 20:51   #4763
ircha06
Raczkowanie

Tak poza tematem
http://demotywatory.pl/4366700/Prawda-o-facetach
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 20:51   #4764
Konto usunięte

Misstic żal się, to pomaga.
Sorki ale darmozjad z tego Twojego szwagra...
Stary 2014-07-15, 20:51   #4765
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47315592]No własnie ja to zauważyłam dopiero, jak próbowałam wejść do moich sandałek No tak nie bardzo się da boję się, że za chwile będą baloniki
Już czytałam że leżeć, najlepiej oczywiście na tym mega nie wygodnym lewym boku, stopy dawać wyżej, okłady, pić wodę, ograniczyć sól... Ale wierzę, że dziewczyny mają na to jakieś bardziej konkretne sposoby

A i czytałam, że jeżeli puchnięciu towarzyszy 'gwałtowny przyrost wagi (pół kilo na tydzień)' to należy skonsultować to z lekarzem ...

Gwałtowny przyrost to pół kilo na tydzień? Ja podczas niecałego miesiąca tyję ostatnio ok 4kg [/QUOTE]

i ponoc moczyc nogi w soli pic pokrzywe 3 razy w tygodniu lezec na lewym boku z nogami wyzej no i ograniczyc spozywanie soli... ale to uroki ciazy...
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 20:54   #4766
Konto usunięte

Mąż przywiózł kocyki dla Zosi od teściowej super są! Jeden z misiem taki cieplutki a drugi w motylki taki milusii
Stary 2014-07-15, 20:57   #4767
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
wyżal się, masz prawo. Chora sytuacja, ja się zastanawiam czasem, skąd sie biorą tacy ludzie, że im nie wstyd tak żyć, taki pasożyt
rozumiem, że on nie ma żadnych praw do tego mieszkania?
Ma. Na początku roku zostało przepisane notarialnie pół mieszkania na niego. Czyli jest tak jakby współwłaścicielem. Musieliśmy to zrobić... (za dużo by trzeba było tłumaczyć) Na szczęście jest to darowizna a takową można w razie W cofnąć.

No nic. Dziękuję jeszcze raz, że mogłam się wam wygadać
Teraz gnojek poszedł do pracy i mamy wolny wieczór z mężem
Trzeba się cieszyć i korzystać

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47318275]Mąż przywiózł kocyki dla Zosi od teściowej super są! Jeden z misiem taki cieplutki a drugi w motylki taki milusii [/QUOTE]

Ekstra

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-07-15, 21:01   #4768
Latte88
Zakorzenienie

Odzyskałam laptopa, będę pisać

Misstic cieszę się, że rozbawiłam Twojego męża i oczywiście zgadzam się, że super z nas babeczki a co trzeba znać swoją wartość

Niestabilina i masz jeszcze a za co to Ty już dobrze wiesz

Anesh mam nadzieję, że okaże się, że to nic poważnego i dobrze, że już jutro wizyta z rana, trzymam mocno kciuki

Dorotko

Powiem jedno, odpaliłam karuzelkę i jest boska więc Miminku ja polecam. Ale dokładnie niedługo wszystko opiszę na blogu a co sobie będę żałować poudaję, że #jestęblogerę

Mąż wrócił z pracy idę grzać pierony
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 21:03   #4769
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Cytat:

duzo takich ludzi jest i jakos daja rade.
ale wspolczuje ci bo wiem jak to jest a nie narzekam:cmok :
60cm
Monika moja coreczka

Edytowane przez malgosia1051
Czas edycji: 2014-07-15 o 21:05
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 21:04   #4770
201610121609
Konto usunięte

Dziewczyny zabieram sie za nadrabianie no byliśmy w mieście i nic nie kupiłam bo tz załatwiał swoje sprawy na drugim końcu miasta a u niego w portfelu zostawiłam swoją kartę

Dziewczyny z De...
Koleżanka podrzuciła link do pampersow...paczka 2 euro ale podobno tylko 3 można zamówić w sumie zaraz popatrze bo nawet nie spojrzałam dokładnie tylko pisze to co ona mi chyba opłaci sie to dopiero jak sie zamówi cos jeszcze chociaz nie wiem czy koszty przesyłki duże czy nie...powinnam najpierw obczaic a nie tu juz sie rozpisywać ale patrzcie same :p

http://www.baby-markt.de/index.php?c...nkau3pphf17de5

Teraz czas na me zdjęcie tydzień 33

ImageUploadedByWizaz Forum1405451060.458085.jpg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości