|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyłki wciąż wielkie mamy i o życiu rozmawiamy! Część 2.
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51301299]A co chciałaś napisać?
[/QUOTE]Chciałam się pożalić, że koleżanka na moich włosach widziała brąz (ja wiem swoje ). ![]() I że byłam w Rossmannie. I kupiłam 6 lakierów. I 4 szminki. I stanik (ale to już nie w Rossmannie ). Bo jak opowiadam TŻ-towi co sobie kupiłam to zawsze pyta "a dla mnie?". No to jest też coś dla niego. ![]() I jeszcze, że wracałam dzisiaj pieszo do domu, bo mi odwołali zajęcia i miałam dużo czasu. Ale codziennie nie będzie mi się chciało tak chodzić. I chciałam Was zapytać co kupiłyście.
|
|
|
|
#4742 | |
|
Konto usunięte
|
Świetnie.
![]() Umieram na @ i w związku z tym włączyłam sobie Ostre Cięcie, odcinek z Natalią Siwiec. Teksty są zabójcze: "wyrżnęłaś te włosy na mokro", ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Poza tym to mam doła i nic mnie już nie cieszy. Pokaż co kupiłaś. ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Zobaczcie, jaką metamorfozę przeszła fryzjerka. http://player.pl/programy-online/ost...E12,34205.html Co to za mania z tą czernią? Przecież, mało komu pasują tak ciemne włosy. |
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51301452]
Nic nie kupiłam, bo nie byłam w Rossmannie. Poza tym to mam doła i nic mnie już nie cieszy. Pokaż co kupiłaś. [/QUOTE] |
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51301452]
Zobaczcie, jaką metamorfozę przeszła fryzjerka. http://player.pl/programy-online/ost...E12,34205.html Co to za mania z tą czernią? Przecież, mało komu pasują tak ciemne włosy.[/QUOTE] Nie działa mi player, masz jakieś screeny?
|
|
|
|
#4745 |
|
Konto usunięte
|
Ale kusisz.
((((((( Jaki wykończenie mają te szminki? Matowe, błyszczące, soczyste, jakie? I mogłabyś podać numerki? ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Nie mam. Później postaram się zrobić. Właśnie miałam się zebrać i iść do Rossa, a tu zaczęło padać i grzmieć.
|
|
|
|
#4746 |
|
Placuszek racuszek
|
Ale hola hola... w modzie na sukces juz nikt nie zyje. W sumie trudno sie dziwic trzeciemu wstecz pokoleniu,gdzie dla bezpieczenstwa nie robili dzieci,bo by wyszlo kazirodztwo...
co do zakupów, to ostatnio buszowalam po rossmannie gdy bylo -49% i kupilam tanio podklad z burżuja. O dziwo były tam "dodatkowe " panie,ktore nawet doradzaly,szoook no i tusz eveline,ktory jako jeden z niewielu mi sluzy a jest tani i dobry.
|
|
|
|
#4747 |
|
Zadomowienie
|
Maro, ze szminek które znam, lubię i są dostępne w Rossach to głównie Rimmel by Kate Moss. Kiedyś były świetne Elixiry Wibo, tych nowych wersji nie znam. U mnie nie ma Eveline ani Bell i w asortymencie się nie orientuję, więc nie bardzo wiedziałabym co polecić poza tintami Bell. Matowe szminki Burżuja, jeśli cię kuszą- bierz bez zastanowienia. Astor z tego co wiem ma fajne szminki w kredce (pewnie się na jakąś skuszę), tak samo jak Rimmel. Miss Sporty też ma szminki w kredce, ja na pewno dokupię jeszcze tą różową.
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51302219]Ale kusisz.
((((((( Jaki wykończenie mają te szminki? Matowe, błyszczące, soczyste, jakie? I mogłabyś podać numerki?[/QUOTE] Nie wiem jak to opisać. Są trochę tępe jak matowe szminki, ale całkiem matowe nie są. Takie średnie, bo błyszczeć też nie błyszczą. ![]() Numerki to 422, 493 i 480. Z tej środkowej (493) jestem najmniej zadowolona, mam wrażenie, że niezbyt mi pasuje. Za to w dwóch pozostałych z miejsca się zakochałam. I pachną arbuzem. Dodam jeszcze, że nie znalazłam do nich testerów, szminki są zaklejone więc nie można ich w sklepie chociażby wysunąć, więc brałam trochę na ślepo. Jedynie co z góry spojrzałam. ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4749 |
|
Zadomowienie
|
O właśnie, kupiłam sobie biedronkowy lakier do ust i się zakochałam, jutro chyba wezmę jeszcze jeden.
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Mahila, prze ciebie będę płakać,bo przypomniałaś mi o mojej stracie
Przyszalałaś, kiss. Jakie numerki masz tych szminek? Z lakierów kupiłam trzy. Granatowy i czarny z wibo etreme nails i nude z Lovely nude. Taki z błyszczącymi drobinkami. Zastanawiałam się nad białym i jakąś czerwienią,ale chyba nie lubię bieli tylko podoba mi się na zdjęciach. Może namówię mamę,żeby mi kupiła jakiś czerwony,bo jutro będzie. Co do szminek to kupiłam dwie. 06 z kremowych z Bell i Rimmel Moisture Renew 360 As you want Victoria. Chciałam jeszcze 012 Ungility Pleasure z Astora w kredce,ale nie było w dwóch Rossmannach,a w jednym była jedna sztuka. Nadgryziona. Czuję się zdesperowana, muszę ją mieć. W nocy ma być dostawa,namówiłam mamę,żeby poszła na otwarcie Ja będę mogła dopiero koło 16,a dzisiaj już o 14 ich nie było. Miałam nawet pomysł,żeby namawiać kumpli,żeby mi poszli,bo i tak są w okolicach koło 12,ale mama się zgodziła ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- kiss of night, ja mam 422 i rzeczywiście jest świetna Według mnie ona ma połysk,ale nie jest to jakiś brokat,raczej tafla. U mnie są do nich testery,ale jak byłam w trzech Rossmannach to w niektórych nie ma do niektórych produktów nawet miejsca na nie. Zrobiłam januszowatą rzecz niechcący. Coś tam było w miejscu gdzie powinny by testery,maźnęłam się, a to nie był tester ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Wizaż szaleje Nad tymi od Kate się zastanawiałam,chciałam,al e kolor żaden mnie nie zachwycił.
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
A ja tam widzę tu pełno fajnych kolorów, ale po co mi jak ich nie zużyję
![]() https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...34ae1a17ee.jpg ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Matowe mniej mi się podobają. http://i.ytimg.com/vi/zSNcR4LtOVc/0.jpg |
|
|
|
#4752 |
|
Placuszek racuszek
|
celebrities
![]() ja lubię pomadkę z catrice, którą kupiłam w hebe w przecenie, z racji końcówki kolekcji. Taka żelkowa bardzo przyjemnie pachnie i kolor okazał się strzałem w dziesiątkę
Edytowane przez AgataBm180 Czas edycji: 2015-05-06 o 20:58 |
|
|
|
#4753 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Śpicie?
![]() Dokupiłam jeszcze dwa lakiery i cztery pomadki ochronne. Dobrze, że nie będę przez kolejne dni w pobliżu Rossmanna, bo specjalnie do niego nie będzie mi się chciało iść.
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dwa sera i pomadkę ochronną. Znowu nie było tej szminki o chciałam,jutro mama pójdzie znowu
A jak nie będzie to jeszcze w sobotę podejdę.
|
|
#4758 |
|
Zadomowienie
|
A ja kupiłam trzy lakiery, mój wymarzony niebieski od Rity Ory, różowy i jakiś biały. A jeśli w końcu znajdę tę wiśniową szminkę to pójdę jeszcze raz, póki co w internecie nie znalazłam tego czego szukam.
Edytowane przez Yuki no hana Czas edycji: 2015-05-07 o 20:27 |
|
|
|
#4759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaką pomadkę wzięłaś?Cytat:
|
||
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Z Maybelline Baby Lips bezbarwną w żółtym opakowaniu
Miałam kiedyś tę w zielonym,ale zgubiłam.---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Przetestowałam sobie szminki. Ta 06 z Bell nie zachwyca,za to ta Rimmel Moisture Renew 360 As you want Victoria jest fajna Ma fajną konsystencję,szybko się nakłada,mocno napigmentowana i dość trwała.
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie nie pasują mocne kolory na ustach.
|
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chwyciłam bestival blue i tyle mi wystarczyło ![]() Mi brzoskwinie bardziej pasują do opalonych. Edytowane przez Yuki no hana Czas edycji: 2015-05-07 o 21:39 |
|
|
|
|
#4763 |
|
Konto usunięte
|
Mahila, kiss of night, dzięki za posty.
![]() Zapisałam sobie na karteczce co polecacie plus to co sama sobie wybrałam i poszłam z tym do Rossa. I wróciłam do domu z 1 rzeczą. Słownie: jedną. Wszystko wykupione. Zostały same żarówy w zimnych odcieniach. Miałam w planach Rimmel w kredce, Kate Moss, matową Bourjois nr . 10, błyszczyki Lovers z Eveline, Aqua Platinum, Revlon matowe, i ewentualnie coś z Waszych poleceń. A kupiłam tylko jeden błyszczyk. Jeden. ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Niedopowiedzenia, oficjalne ogłaszam Cię Wielką Mistrzynią w Gubieniu Szminek. |
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Mahila,ale jestem mistrzynią w gubieniu wszystkiego. Obecnie szukam szczotki. W tym roku zgubiłam zaledwie dwa podręczniki
Kiedyś zgubiłam pieniądze,dość pokaźną sumę i odnalazłam ją po roku. Hej, LadyCornelia ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Też chciałam Kate Moss,ale nie rzucił mi się w oczy żaden fajny kolor. Jest nawet o mnie niemiły żart. -Dlaczego Niedopowiedzenia nie ma chłopaka? -Bo by go zgubiła
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51288241]
Miałam kiedyś cień z Vipery. Taki sobie był, raczej więcej nie kupię nic z tej firmy. [/QUOTE]No to prawda, takie średnie są Cytat:
Ja dopiero dzisiaj idę do rosska, mam nadzieję, że coś jeszcze jest. [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;51301452] Umieram na @ i w związku z tym włączyłam sobie Ostre Cięcie, odcinek z Natalią Siwiec. Teksty są zabójcze: "wyrżnęłaś te włosy na mokro", >[COLOR="Silver"] [/QUOTE] Lubię ten program oglądać, niezłe są czasami tam akcje ![]() Też chcę te lakiery z Wibo z tym coat manicure tylko inne kolorki ![]() A słyszałyście o lakierach żelowych z Sally Hansen? Ponoć wytrzymują do dwóch tygodni, można cały czas coś robić
|
|
|
|
|
#4766 |
|
Zadomowienie
|
Kupilam insta-dri i maximum growth SH. Mam nadzieje ze beda ze soba wspolpracowac. +dwa piaski w letnich kolorach i jeden lakier MS. Koniec kupowania lakierow bo mi sie przestaja na polce miescic.
Boze, ale dzisiaj dobry obiad jadlam. Ogonki pouciekaly, lapac je!
|
|
#4767 |
|
Konto usunięte
|
Jutro pójdę jeszcze raz, może coś dołożą.
|
|
|
|
#4768 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać czy coś upolowałaś. ![]() Cytat:
Maluję mniej więcej co tydzień, nie wiem jakie odrosty byłyby po dwóch tygodniach. ![]() Cytat:
![]() Co jadłaś? Zrobiłam dzisiaj pieszo 10 km. ![]() I oczywiście znowu polazłam do Rossmanna. |
|||
|
|
|
#4769 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4770 |
|
Zadomowienie
|
Odsmazylam sobie kopytka ze szpinakiem + sos szpinakowy, wyjatkowo dobry mi wyszedl
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

[/QUOTE]
). Bo jak opowiadam TŻ-towi co sobie kupiłam to zawsze pyta "a dla mnie?". No to jest też coś dla niego. 

((((((( 

Według mnie ona ma połysk,ale nie jest to jakiś brokat,raczej tafla. U mnie są do nich testery,ale jak byłam w trzech Rossmannach to w niektórych nie ma do niektórych produktów nawet miejsca na nie. Zrobiłam januszowatą rzecz niechcący. Coś tam było w miejscu gdzie powinny by testery,maźnęłam się, a to nie był tester 

Dobrze, że nie będę przez kolejne dni w pobliżu Rossmanna, bo specjalnie do niego nie będzie mi się chciało iść.