![]() |
#4741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
olcia udanej imprezy!
![]() ![]() pogoda super, piękny dzień na ślub. dziewczyny jak dostajecie przelew z ZUS to dostajecie dokładnie tyle ile w pracy na rękę? Bo ja teraz dostałam przelew ale pomniejszony o podatek, prawie 300 zł mniej... i nie wiem czy tak ma być, czy znowu muszę iść coś wyjaśniać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi u nas 3 dni było troszkę krwi a później odpadł.
Ilona podziwiam za pepkowe u teściów. U nas do tej pory była tylko jedną koleżanka, rodzice i raz teściowa: ) i cieszy mnie to że nikt nie przychodzil. Jak najdłużej chciała bym być bez pielgrzymek: ) ale pewnie się zacznie bo mówiłam za te 3 tygodnie na klimatyzacje chce i już minęły. Mogłam mówić że 3 miesiące: hahaha: nie fajnie się czuje z cycami na wierzchu a mąż koleżanki już i tak mnie ogląda: ( Lui ja dostałam tylko ciut mniej za te dni mi podjęli co urodziłam już jako macierzyńskie. Ale ka To chyba cały czas z zakładu dostaje.
#4743 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz.6 8
Melbi u nas nie bylo krwi. Pepuszek odpadl niezauwazony. Znalazlam go w pajacyku.
#4744 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz.6 8
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Alez ja nie mam zamiaru wyciagac cyca przy rodzinie Tz hihi w zyciu! Bierzemy butle i tyle. Ewentualnie moge malego podkarmic w osobnym pokoju. No i bedziemy tam ze dwie- trzy godziny.
Olcia- a mi sie wydawalo, ze bylas niedawno na weselu brata, ktory mial sie zenic w czerwcu ![]() ![]() ![]() U nas jeszcze pepek nie odpadl:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4746 |
Zakorzenienie
|
Kano gratulacje! Super prezent na Walentynki <3
U nas ciężka noc była :/ Zasnęłam na godzine i pobudka.. cyc 10 min.. zmiana pieluchy.. cyc... płacz.. i po prostu chyba Julka stwierdziła, że nie chce jej się spać. Eh. Poszła spać po 2,5h. Pospała jakiś czas i znowu pobudka i znowu zanim usnęła to ehh. Mam nadzieję, że to jednorazowo było, bo tak to ładnie śpi po 3h w nocy. U nas kikut też jeszcze nie odpadł :/ i kilka razy też krew się pojawiła. I mam już dosyć tego pępka. Robiliśmy octeniseptem i nic się nie działo więc od 2 dni jedziemy spirytusem i zobaczymy czy odpadnie czy się dziad będzie trzymał :/
#4747 |
Konto usunięte
|
może też zobaczę jak będzie ze spirytusem
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Ilonka, to było wesele kuzynki
![]() ![]() dobra, powoli musze się ogarniać. aaaa, założyłam nowy wątek na wypadek jakbyście się przez weekend rozszalały z postami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Olcia super nowy wątek
![]() ![]() ![]() Udanej imprezki wieczorem ![]() Ilonka fajnie, że tak jedziecie.. oby było miło u rodzinki.. ![]() Do nas dzisiaj teście przyjeżdżają.. jesteśmy w domu 13 dni już :P ale mieliśmy spokój z odwiedzinami bo teście chorzy byli a że Mała tą żółtaczke miała to ja zabroniłam odwiedzin ![]() No ale dzisiaj się podobno zapowiedzieli. Więc niech już im będzie. A jutro podobno babcia tżta przyjedzie bo ona w niemczech mieszka i na weekend w polsce jest. Także weekend odwiedzin ![]() A chcieliśmy iść dzisiaj na pierwszy spacer ale 3 stopnie są więc chyba zrezygnujemy. Najpierw chyba do wózka i przy otwartym oknie.
#4750 |
Rozeznanie
|
To udanych wizyt Dziewczyny
![]() Olcia Tobie jeszcze raz udanej zabawy ![]() Ala mam nadzieje, że to ciśnienie Ci się uspokoi. .. Coś Buu nie widzę-chyba poszła rodzić beze mnie; ) u mnie w nocy trochę skurczy, ze 3 razy mnie obudziły...rano myślałam, że coś się rozkręci bo przez jakiś czas dość regularne były i...jak na razie kicha. ..mieliśmy podjechać do szpitala, ale jakoś mi się nie chce. .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja sie melduje z porodowki Wody mi sie sacza,wiec mnie przyjeli ale wszystko tak szybko sie dzialo ze nie ogarnialam nic Narazie leze pod ktg Moze mala zechce zostac moja walentynka |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Kano gratulacje
Ja się w miarę dzis w nocy wyspalam a teraz jeszcze raz się położyłam o 10 z mala i do 13 spaliśmy przytulone do siebie. Mam jakas niemoc ciągle mimo ze wyspana. Jutro do mnie teście przyjeżdżają... Fuck Buu trzymam kciuki byś juz dzis mogła tulić malenstwo
#4753 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Ale wy sie dlugo meczycie z tymi pepkami. Ja juz zaomnialam ze moja jakis miala bo jej odpadl po 1,5 dnia za sie wystraszylam ze tak szybko. To trzymam kciuki zeby odpadly
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Kano gratulacje
![]() Jezu leze tu i sie w miedzyczasie 2dzieciaczki urodzily Ale laski tak krzycza ze ![]() Przeraza mnie to aaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja bylam na moim walentynkowym wychodnym ![]() aaaaaaaah ale mnie plecy bola 3 godz po sklepach kupilam sobie kilka ciuszkow nawet sukienke ![]() poryczalam sie w przebieralni,ze jestem gruba ![]() a i tak sukienka w rozm S.. cos mi siadlo na łeb chcialabym byc wąska jak dawniej a mi sie biodra chyba rozeszly ![]() ale bylo super kupilam M rezent na walentynki mojemu malenkiemu tez kupilam ![]() bodziaki i chustki hihihih M pieknie dal rade przezyl dwie wielkie kupy i obsikanego pajaca dumna z nich jestem ![]()
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
Buuu kciuki !
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Konto usunięte
|
a ja mam 3.5 mniej niż przed zajściem w ciążę
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4760 |
Rozeznanie
|
Mleb u nas tez pępek jest...i tez podkrwawia..wrrr
Aga nie Lubie Cie za te S!!! Ja mam jeszcze brzuch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | ||
Zakorzenienie
|
ja nie wiem ile mam mniej...
nie mam wagi ![]() ale sporo chyba zeszlo bo sie czuje lepiej ![]() taka sukienke min kupilam dzis http://www.hm.com/pl/product/87770?a...rticle=87770-E ![]() A mojemu walentynkowi kupilam http://www.hm.com/pl/product/65836?article=65836-B i chustki http://www.hm.com/pl/product/87234?article=87234-A ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() no a Twoje bioderka to maja miejsce by rosnac a i tak jestes szprycha ![]() ![]() ![]() Cytat:
i dzis jechalam w ciazowych letnich chinosach ![]() bo na legginsy patrzec juz nie moge hahahaha kurde musze sie zwazyc :P
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
Ja też dzisiaj miałam I wychodne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Konto usunięte
|
aga fajna sukienka
ja wychodzę na zakupy spożywcze po karmieniu i tz siedzi z małym fajnie tak wyjść do sklepu Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- tuti jedz bo przy kp pizza to chyba nie bardzo Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie że ja od ponad 3 tygodni byłam tylko raz w pracy i przy tej okazji w sklepie? I to tak raz dwa. Przez katar małej dopiero jutro zaliczymy pierwszy spacer i już się na niego cieszę. Dziś miałam grande siedząc na balkonie. Przez 2 tygodnie wyszłam jeszcze kilka razy z psem ale to tak biegiem.
Dziewczyny jak wy sobie wyobrażenie jazdę z dziećmi samochodami same? Przeraża mnie myśl że mała ma być z tyły: ( przecież tak się nie da: (
#4766 |
Konto usunięte
|
ja się nie mogę doczekać spacerów
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Buu trzymam za Ciebie kciuki! Nie sluchaj krzykow, ja tez sie balam jak cholera, a szczegolnie jak slyszalam jedna kobietke jak sie darla w nieboglosy a okazalo sie ze oni jej tylko cewnik zakladali
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4768 |
Wtajemniczenie
|
Ola uwarzaj na siebie i poruszaj troszkę biodrami: )
Wiecie zawsze słyszałam że karmienie cycem to wygoda, ale wcale tak nie czuje. Nie wyobrażam sobie karmić w szkole na schodach przez 40 minut. ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Buu trzymam kciuki za Was.
#4769 |
Wtajemniczenie
|
Ja też na obiad zrobiłam dziś pizzę
![]() Jaki piękny bukiet dostałam od męża ![]() Tylko ten bukiet to z 3 różnych okazji połączonych w jedną, walentynki, rocznica zaręczyn i moje urodziny, które mam w poniedziałek. Buu kciuki,żeby szybko poszło. |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Pocyckowalam i kładę się z młodym bo teraz tatuś nam wybyl do sklepu i fryzjera <3
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.