![]() |
#4741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Po wczorajszym przypadkowym natknięciu się na exa dostałam od niego zaproszenie do znajomych. Coś czuję, że chce wywęszyć czy kolega to tylko kolega czy coś więcej . I nie mam zamiaru zaakceptować
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |||
Raczkowanie
|
Byy do mnie pisze, że pisze z tą dziewczyną dopiero od kilku dni i że jak byliśmy razem, to nie pisał do niej. Niby sam kazał jej napisać, że piszą ze sobą tak długo, żeby mnie wkurzyć.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kac moralny bo... lubię go nawet bardzo i nie chce zeby pomyślał sobie, że jestem jakaś wiecie... latwa ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez jagerbull Czas edycji: 2015-10-20 o 11:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- No i dodatkowo zobaczył się ze swoim dzieckiem. Bawił się z nią a mi serce się krajalo, bo ona tak się cieszyła. Myślałam, że może go nie pozna po 3 msc, bo mała jest. ale poznała
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zadomowienie
|
![]()
Do mnie moj ex nie pisze, haha co wiecej ja do Niego napisałam ale tylko w sprawie oddania mi rzeczy która do mnie nalezy i nie to nie była błahostka tylko klucze od domu i nie dostałam odpowiedzi
Oszust , kręt i złodziej do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I co teraz zrobisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Raczkowanie
|
Ciągle do mnie pisze i wkręca mi, że kręci z nią dopiero parę dni. Pytał o nią moją koleżankę pod koniec września i powiedział wtedy, że z nią pisze. Ta dziewczyna zresztą sama mi się przyznała, że piszą ze sobą od dłuższego czasu. On tak mi wpiera, że to trwa tylko parę dni, że chyba aż sam w to uwierzył.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zadomowienie
|
Nie wiem. On cały czas zakłada, że ja do niego wrócę, że będzie walczył, rozmawiał, że nie podda się.
![]()
![]() |
#4750 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
A mnie się dzisiaj śniło, że ex poprosił, byśmy wrócili do siebie i ja się w tym śnie zgodziłam. I było tak cudownie, tak bajkowo, że och i ach.
Budzę się i mam zepsuty przez to humor... ![]() Ale jestem głupia, nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Raczkowanie
|
Sen to odzwierciedlenie ponoć tego o czym myślisz. Napisz list, wiersz i schowaj do szuflady. Albo pamietnik. Mi to pomagało wyrzucić tlumione w sobie emocje
![]() U mnie myśli z exa przerzuciły sie na nowego "kolegę" i zaczyna mnie to przerażać... On i tak wyjeżdża wkrótce do innego miasta, więc nasz kontakt sie urwie. Mam burdel w głowie ale przynajmniej nabrałam motywacji i dostałam kopa mimo, że po w wczorajszym piciu dzisiaj jestem zdechnięta ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez jagerbull Czas edycji: 2015-10-20 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez CarrieBra Czas edycji: 2015-10-20 o 17:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Raczkowanie
|
.
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez jagerbull Czas edycji: 2015-10-20 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Raczkowanie
|
Ta dziewczyna, która napisała mi, że mój były kręcił z inną od dawna (a były i ta inna twierdzą, że pisali ze sobą po rozstaniu i zaczęło się to dopiero kilka dni temu), napisała, że były rok temu dobierał się do jeszcze innej dziewczyny. Ta dziewczyna ponoć go odrzuciła i powiedziała, że jest po*ebany. Jak o tym wszystkim mu napisałam, to był zbulwersowany i powiedział, że mój informator chce zagrzebać wszystkie szanse na to, żebyśmy do siebie wrócili. Napisałam do mojej informatorki, że napiszę do tej dziewczyny, a ona napisała, że ona pewnie i tak tego nie pamięta i żebym do niej nie pisała. I tak do niej napisałam, a ona odpisała, że nie zna praktycznie żadnych ludzi z mojej miejscowości i że nie było takiej sytuacji.
Wydaje mi się, że moja informatorka coś knuje. Ona ma faceta, którego kocha i nie wydaje mi się, że poluje na mojego byłego. Skomplikowane to jest. Może ktoś to zrozumie. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Konto usunięte
|
Na pewno nikt nie rozumie twojego CSI
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Raczkowanie
|
Pokazalam tej dziewczynie profil na fb i przypomniała sobie go! Napisała, że do niej podbijał, ale kazała mu spadać.
![]() Co za frajer!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Nie depcze krokusów
|
Już go sobie obrzydziłaś? To daj sobie spokój i przestań szukać obiektów jego dalszych podbojów. Wypij wino z informatorką i zacznij się cieszyć, że nie dowiedziałaś się tego wszystkiego po ślubie.
![]() |
#4760 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj znowu mam metlik w glowie. Ze znajomym z
od wczorajszego "spontanu" pogadalam chwile rano i ... cisza. Odezwalabym sie ale nie chce popelniac tych samych błędów przy znajomosciach z facetami wiec... tez milcze ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co swoich zachowaniem niezle sie ośmieszasz , naprawdę . Szanuj sie i pokaz, ze masz go gdzies . Ja na miejscu Twojego byłego miałabym niezły ubaw . Z jednej strony piszesz , ze nic do niego nie czujesz, a pozniej wypisujesz nie dość, ze do niego to jeszcze do tych dziewczyn . GDZIE JUZ NIE JESTESCIE RAZEM . Ogarnij sie . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakby mi mój były fundował takie jazdy to miałabym go za nic. Przepraszam, musiałam.
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Raczkowanie
|
Może sprostuję: Te akcje odwalał, jak jeszcze byliśmy razem. Zastanawiałam się nad powrotem do niego, ale o tych dwóch dziewczynach dowiedziałam się przypadkiem. Koleżanka napisała mi o nich. Zapytałam tylko te dziewczyny, czy to prawda, bo nie wiedziałam, czy warto z nim się spotkać.
Może się ośmieszyłam, może nie, ale chociaż teraz wiem, jaki on był i wiem, że nie ma już szans na powrót. W inny sposób bym tego się nie dowiedziała i prawdopodobnie bym z nim się spotkała. Nie wjeżdżajcie na mnie, bo i tak uważam, że nie zrobiłam źle. Nie obchodzi mnie to, co myślą o mnie te dwie dziewczyny, naprawdę. ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Mam pomysł na zemstę, ale nakrzyczycie na mnie, jak Wam o niej napiszę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Alez nie nakrzyczymy. A wiesz czemu nie? Bo tylko sobie trujesz zycie. Tylko ty bedziesz sie z tym meczyc. Tylko ty sie tym osmieszysz. I tylko ty za jakis czas bedziesz to pamietac i zastanawiac sie jak moglas tak nisko upasc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
Powiem tak - słabi szukają zemsty, silni ignorują.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
Aż nie wiem co napisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Przyczajenie
|
Odnośnie zemsty- cóż, ja mogłam się zemścić na eks, wiele, wiele razy... Po tym jak przez 6 miesięcy się z niego leczyłam, dałam sobie święty spokój.
To jest smutne, facet był miłością mojego życia, najbardziej szalonym związkiem, dogadywaliśmy się jakbyśmy się znali ze 20 lat, mieliśmy podobne charaktery. Było pięknie, do momentu, gdy nie zniknął. Wyparował jak kamfora. Nigdy nie zapomnę jego ostatniego smsa- dzisiaj po ciebie nie przyjadę, auto zostało u mechanika, mam teraz kilka problemów. To nie twoja wina, ale chce pobyć sam kilka dni. Kilka dni zmieniło się w 5 miesięcy, odezwał się na fb, oschle, bez emocji, zupełnie inny On, jakbyśmy się prawie nie znali... I tak odzywa się raz na 2-3 miesiące. Gdyby mu kiedykolwiek na mnie zależało to zrobiłby cokolwiek, pierwszy krok. Mi już jest całkowicie obojętny. Nie zemściłam się, choć chciałam, choć byłam na niego zła i w najgorszym momencie nie wiedziałam, co dalej z moim życiem. Taka miłość drugi raz się nie zdarza, boję się że swojego obecnego TŻa nigdy tak mocno nie pokocham.
![]() |
#4770 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rób co chcesz . W ogóle nas nie słuchasz , jesteś głucha na to co Ci piszemy . ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Nie wiem w ogóle w co Ty grasz. Na co Ci ta zemsta? Chcesz sie stać taka jak on? Nie będziesz od niego wcale lepsza. Ale rób co chcesz. Powiem jedno - ja z takich ludzi zawsze się śmieje, bo jest to dla mnie żałosne. Edytowane przez kokillka Czas edycji: 2015-10-20 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.