|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry ginekolog Kraków NFZ
musi być Pani ginekolog?ostatnio byłam u ginekologa stąd polecanego Łukasza Szczudlika-i naprawde super facet, badanie bezbolesne,bardzo miły i badanie/rozmowa trwa tyle ile potrzebne a nie, że 10min i sio
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=lianeska;52788413]musi być Pani ginekolog?ostatnio byłam u ginekologa stąd polecanego Łukasza Szczudłaka-i naprawde super facet, badanie bezbolesne,bardzo miły i badanie/rozmowa trwa tyle ile potrzebne a nie, że 10min i sio
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- no właśnie wolałabym kobietę. Wiem, że lekarz to lekarz ale tak będzie dla mnie mniej stresująco |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Przyczajenie
|
Lublin - szukam kobiety na nfz.
Nie chcę w nieskończoność odkładać pierwszej wizyty, już wystarczająco długo zwlekałam... Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
BAN stały
|
Wawa - dr Michał Namirski. przyjmowal kiedys na targowku, ale obecnie juz tylko w szpitalu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Przyczajenie
|
DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Ktoś może polecić dobrego ginekologa z Poznania?
![]() ---------- Dopisano o 04:46 ---------- Poprzedni post napisano o 04:43 ---------- Oczywiscie pewnie dla wszystkich Was bedzie to szokujace, ze w tym roku stukna mi 23 lata a jeszcze w życiu u ginekologa nie byłam, no ale coz, mama całe zycie dotąd wmawiala mi ze to nie jest takie wazne, a ja jak widać, jestem strasznie mało asertywna... jednak chce to zmienic. Prosze o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zadomowienie
|
Paweł Jachowski
![]() ![]()
#4750 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
nie doczytałam
![]() kobiety niestety nie znam, omijam szerokim łukiem ![]()
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4754 |
Przyczajenie
|
Serio, nie przemoge sie i do faceta za zadne skarby nie pójdę. Moja kuzynka chodzi do kobiety i wbrew temu co wszyscy mowia o tm jakie to kobiety sa niedelikatne, uważa ze jest naprawde w porzadku. Ten pierwszy raz wole pójść do kobiety i jestem gotowa na najgorszy ból, byle poczuć na własnej skórze jak to jest, wiedziec na jakim gruncie stoję i potem nie żałować ze nie spróbowałam. :p jesli bedzie tak tragicznie jak mówicie, to wtedy, kolejnym razem, pójdę do faceta, przyparta do muru i zmuszona wobec braku innych możliwości.
Edytowane przez szatek92 Czas edycji: 2015-09-23 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Szatek92, ja Cię rozumiem... Mimo, że byłam też u faceta, to jednak większość razy byłam badana przez kobiety. I wg mnie pogląd, że kobiety są niedelikatne to często mit, wszystko zależy od człowieka po prostu. Też na I wizytę ze względu na komfort psychiczny wybrałabym kobietę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziekuje bardzo, pomaga fakt, ze nie jestem jednak aż takim dziwolagiem jesli chodzi o kwestie myślenia o tym w ten sposob ![]() Edytowane przez szatek92 Czas edycji: 2015-09-23 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Przyczajenie
|
Dr Andrzej Szydełko
woj. Śląskie , przychodnia Sante Bytom , ul sądowa ( nie pamietam nr ) 41-902 . Przychodnia ma podpisany kontrakt z NFZ jak i również mozna przyjsc prywatnie ( jak nie chce sie czekać w kolejce :P ) Sławomir Grochal -> również przyjmuje w tej przychodni równiez dobry lekarz |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam u kobiety i faceta i już nigdy nie wrócę do kobiet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Gwiazdka93, dzieki, zajrze tam, czemu nie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zadomowienie
|
Z Poznania dr Anna Jędrzejczyk, przychodnia Angra, Krasińskiego. nr telefonu 61 845 49 33
ja wolę facetów, ale babki też się zdarzają ok.zawsze można też trafić na złego faceta ![]() ![]()
#4762 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ooooo, dziekuje stokrotnie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, potrzebuję ginwkologa w KRAKOWIE, który będzie kompetentny w temacie antykoncepcji. Mam podwyższoną prolaktynę, a moja pani doktor przepisała mi Nuva Ring bez badań i nie wiem czy mogę je zastosować...
Najchętniej ktoś na NFZ. Czyvktóraś z Was chodzi do poradni w Narutowiczu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Raczkowanie
|
WARSZAWA
Szukam dobrego ginekologa na NFZ - tylko i wyłącznie! Większość, których wyguglowałam, którzy zostali wspomniani w wątku przyjmują jedynie prywatnie. W grę wchodzi Warszawa, nie okolice. Pozdrawiam! ![]()
#4765 |
Przyczajenie
|
CZĘSTOCHOWA
dr Rafał Szyller dokładnego kontaktu nie mam, przyjmuje w przychodni KSIĘŻYCOWA, na ulicy, a jakże, Księżycowej ![]() Niesamowity doktor, wprowadził taką atmosferę że w ogóle nie krępowałam się i aż nie chciało się z gabinetu wychodzić tylko z nim rozmawiać ![]() Na Księżycowej przyjmuje na NFZ. W przychodni Północ przyjmuje prywatnie.( nie znam cen, byłam na nfz) Jedyny minus, prywatnie dość odległe terminy zapisów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Przyczajenie
|
Rybnik dr Anna Krzak-Bieńkowska - ktoś był? Ile kosztuje wizyta, atmosfera, itp?
Czy Pani doktor wypisuje receptę na tabletki antykoncepcyjne na kolejne pół roku bez wizyty czy jednak trzeba się umówić? (chodzi o to czy jak dostanę receptę na pierwszej wizycie to czy po pół roku znowu muszę na tą wizytę przyjść?) |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Przyczajenie
|
Ginekolog niedaleko teatru Kamienica
Witajcie,
Dziewczyny, czy możecie mnie poratować? Szukam kliniki ginekologicznej w bliskiej okolicy teatru Kamienica w Warszawie. przy Alei Solidarności. Ktoś mi ostatnio polecił to miejsce, a ja nie mogę tego nigdzie znaleźć ![]() Pozdrowienia, Ania |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 |
Przyczajenie
|
dobry ginekolog do prowadzenia ciąży warszawa szpital dzieciątka Jezus
Szukam dobrego ginekologa który poprowadziłby moja ciążę w szpitalu dzieciatka Jezus w warszawie. Jak zakładałam kartę ciąży został mi przypisany jakiś młody lekarz bez specjalizacji byłam już u niego na dwóch wizytach i z żadnej nie jestem zadowolona. Na pierwszej wizycie zapwiedzial mi ze nie dostane zwolnienia przed 34 tc, chociaz pracuje z dziećmi zaburzonymi intelektualnie i agresywnymi. Poza tym nie widzi problemu w torbielach i przegrodzie które wykazało usg? A w ciążę łatwo zajść nie było bo jestem po dwóch operacjach w tym mam wycięty jajowód. Dlatego proszę o pomoc w znalezieniu rozsądnego lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Przyczajenie
|
Kogo polecacie w Krakowie na pierwszą wizytę i dopasowanie tabletek antykoncepcyjnych? Czytałam wasze komentarze i szukałam lekarzy, jednak większość specjalizuje się w niepłodności albo opinie o lekarzu dotyczyły przeprowadzonych operacji. Mam mętlik w głowie, czy będą mogli przyjąć w tak "błahej" sprawie :-(
---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Najlepiej na NFZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.