|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Madzia- ja ci dam zapuszacznia się! 😀
Ja dziś pogralam w paletki na działce-zmachalam się mocno ![]() Teraz siedzę z pasemkiem próbnym z nowym rozjasniaczem. ..widzę że lekko brazowieje -jeszcze 20 minut mam trzymać. ..zobaczymy co wyjdzie... ale rozjasniam w piątek dopiero-dam odpocząć włosom. .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4742 |
Zakorzenienie
|
Hej! Mega ciężki dzien w pracy i długi.. Od 7:30 do 17:15!
Wróciłam, ubrałam sie w strój do biegania, rozgrzałam sie, zrobiłam podbiegi i wróciłam do domu. Wzięłam prysznic na samej gorze w łazience dla gości, gdzie jeszcze z niej nie korzystałam odkad tu mieszkam.. Zrelaksowalam sie długim prysznicem z czekoladowym żelem ![]() ![]() Zuza jak sie czujesz? Łykaj regularnie wit C! I zwiększ dawkę w dni gdy trenujesz. Wit C działa cuda. Fisia- powtórz za mną : "badminton" :p super ze pograłas, poruszałas sie i frajdę do tego miałaś ![]() Madzia widziałam Cie juz na endomondo , co chwilka jakas aktywność! Super! Buziaczki dla Was babeczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Beatka- co za chata...łazienka dla gosci
![]() ![]() Taaak wiem że badminton ![]() ![]() Moje pasemko jest ...mahoniowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4744 |
Zakorzenienie
|
Hejo laseczki, jestem i zyje, byly problemy z dostepem do wizazu, wybaczcie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4745 |
Zakorzenienie
|
Ania86 masaże
![]() ![]() Aguś brawa za paletki!!! Widzę, że się zaangażowałas w aktywność ![]() ![]() Madzia ja też nie lubię tabletek ale czasem trzeba wziąć ![]() Beatka bardzo fajny wieczorek mialas, a chatę chyba super macie ![]() U nas dziś deszczowo, ale trochę się przeszliśmy, gofera się zjadlo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Daga- aaa bo ty nad morzem
![]() No ostatnio nabrała ochoty żeby się trochę poruszać ![]() Mam mahoniowe pasemko- jestem dobrej mysli ![]() Haha na pewno się zaangazuje😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4747 |
Zakorzenienie
|
Aga, tez grałam w tamtym tygodniu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4748 |
Zakorzenienie
|
Sysa- swoja dziewczyna😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4749 |
Zakorzenienie
|
Jeju, chcę do domku
![]() Byłam wczoraj u gina, nie mogę tyć, nie mogę jeść słodyczy ![]() Jak tu żyć? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4750 | |
Zadomowienie
|
Aga - my też zawsze graliśmy w paletki
![]() Daga, no niech się angażuje ![]() Mój mąż też po przejechaniu około 10 km narzeka że ma wszystko zdrętwiałe ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Sysa- nie da się bez slodyczy😊
Andzia86- fajnie wrócić czasami do zabaw z dzieciństwa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Ja dziś pobiegalam-6km ale ciężko było. Sily brak, za cieplo sie ubralam i za gorąco mi było,katar męczył i z nosa mi leciało ![]() A za 1,5tyg ten bieg 10km na który z bratem sie zapisałam,ciężko to widzę ![]() Czekam aż tz z silki wróci i na jakieś zakupy musimy skoczyć. A popołudniu do moich rodziców jedziemy, świętować 50.mamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
A dziękuje!
Aza, Nie nie zawsze, czasem zeby cos wyprodukować, zanim wystartuje cały proces potrzeba duzo czasu na przygotowanie "rożnych rzeczy" . Ja sobie sama kontroluje czas pracy. Wlasciwie przychodzę i wychodzę kiedy chce ;-) ważne by byc te 8h30min w pracy. A jak jestem dłużej to w piątek wychodzę sobie duzo duZo wcześniej. Grrrrrrr badminton! Badminton !!!!oczywiisce ze kolarze maja poduszki powszywane. Ja sama mam takie wdzianko na rower ![]() Lubie twoja systematyczność w bieganiu! Urozmaic sobie te treningi biegowe moze Hm? Koncze pauze i ide dalej do labo, dluuugi dzien znowu mam. Ale jutro jak tylko sie wyrobie w laboratorium to spadam na chatę ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Ania89, brawa mała za bieganie !!
Mam problemy z jajnikiem, ale bedzie dobrze. Aga, obyś sie myliła, da się, da ! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Umówiłam się na grę w PALETKI dzisiaj wieczorem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4755 |
Zakorzenienie
|
Sysa- haha paletkuj dzielnie😁
I co?jadlas dzisiaj słodkie? 😈 ja dziś mała mleczna kanapke☺ Beatka- zwał jak zwał ważne że był ruch😛 Andzia89- u ciebie ciągle imprezy ![]() ![]() Ja jutro do gina na cytologie i po tabsy...nie lubię ale na pół roku będzie spokój. .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4756 |
Zakorzenienie
|
Agus, nie jadłam
#4757 |
Zakorzenienie
|
Jestem dziewczynki i żyję
![]() Aguś - dr powiedziała, że angina na która był antybiotyk jest zaleczona ale osłabiło mnie to i zaatakował wirus dlatego tak to wyszło. Trzymam kciuki za Twoje mahonie ![]() Beatka - Twoja alergia na paletki rozbawiła mnie szczerze - cudna jesteś ![]() Sysa - bidulko Ty, nie pozwolił gin przytyc ale to wcale nie wyklucza jakiegos słodycza raz na jakis czas chyba prawda? Ja z tej radości, że lepiej sie dzis czuję wysprzatałam całutkie mieszkanie ( w tym dwie łazienki) i zrobiłam piechotą prawie 6 km ( z czego 2 km z moją dzielną czterolatką). Także pomalutku wracam do aktywności ![]() Jutro piątek - ważenie - mam stracha...
#4758 |
Zakorzenienie
|
Zuza, brawo, 6km robi wrazenie !
![]() No pewniee, raz na jakis czas slodycze ok ale mowil, zeby unikac jak tylko sie da. Przynajmniej mam wieksza motywacje, by ich nie jesc ![]() Alergia na paletki ![]() Beatka, PALETKI ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4759 |
Zakorzenienie
|
Zuza- a się zastanawiałam gdzie cie wcielo
![]() Kurcze to się oszczędzaj jak masz angine po anginie-nie oslabiaj organizmu! ! Hehe dobre z tą alergią 😁 Sysa- gralas? ☺ Zjadłam wieczorem makrele z kromka chleba, poskubalam winogron i zjadłam kawałek pomidora... makrele mnie zmulila chętnie bym poszła haftowac😞 a już tak ładnie się trzymalam bez objadania i mixowania wieczorami... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4760 |
Zakorzenienie
|
Aguś, nie grałam bo jakieś dzieciaki zajęły nam miejsce pod szkołą
#4762 |
Zakorzenienie
|
Beatka o 7mej dopiero wstałaś? co tak późno
![]() ![]() Aguś To pochwalisz się tym nowym kolorkiem na włosach? ![]() Syska Kurcze, żeby mi tak ktoś słodyczy zabronił. Ja potrafię słuchać tylko zakazów, a jak mi nikt słodkiego nie zabroni to wcinam, teraz też sobie rano na małe co nie co pozwalam, ale na szczęście chudnę ![]() Ania86 Oni pewnie mają wygodne te siedzenia w rowerach, nie to co my, mi to tyłek odlatuje. Nie ma to jak teraz mój rowerek stacjonarny, a zamiast siodełka po się rozleciało (już drugie), to mam stary garnek i na to poduszkę ![]() Ania89 Ja wczoraj przebiegłam w sumie 4,7km (na raty), planowałam 11km ale mój brat który się tak wymądrzał to po 3km wymiękł ![]() Zuzka Jak się boisz to się nie waz, bo cięto zdemotywuje ![]() Nie było mnie wczoraj bo mieliśmy awarię, nie działała telewizja, internet tp. Wczoraj przebiegłam z bratem tylko 4,7km, miało być 11km, ale on się nie nadaje ![]() ![]() Dzisiaj jak na razie zaliczone 80min na rowerku. A na wadze równe 60kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Bałam sie ale ciekawość zwyciężyła...i bardzo dobrze! Na wdze od poprzedniego ważenia 1,3kg na minusie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Bałam sie ale ciekawość zwyciężyła...i bardzo dobrze! Na wdze od poprzedniego ważenia 1,3kg na minusie
![]() ![]() ![]()
#4765 |
Zakorzenienie
|
Heloł!
Zuza to wspaniały wynik! Extra ![]() ![]() ![]() Madzia też ładnie Ci zleciala nadwyżka, a Ty to jesteś wytrzymała w tych sportach, więc nie dziwię się że brat wymiekl ![]() Beatka dałaś radę? Dziś już piątek!!! Aguś nakładasz dziś rozjasniacz? U mnie leci powolutku, dziś trochę się ocieplilo, można latać w krótkim rękawku ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny weźcie mnie porządnie kopnijcie w tyłek, żebym w końcu wysprzątała cały dom!!!
Dziś już poczułam wyraźne ruchy maluszka ![]() Gratuluję spadków!!!
#4767 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Zuza super! ![]() ładnie Ci spada. Zazdroszczę trochę ![]() ![]() ![]() a mnie kurcze jakieś choróbsko łapie ![]() ![]() ![]() ![]() kurde tyle miesięcy siedziałam w domu i nic, a teraz jak zaraz do pracy to coś mnie rozkłada, masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Zuza brawoooooooo!!!
Aza - jeszcze jestem w pracy, ale zaraz sie pakuje i spadam ![]() Ogolnie mocno zestresowana, zmęczona i ciagle mi sie cos nie podoba i marudzę, wkurzam sie , a przede wszytskim zbiera ode mnie tz moje złości ;/ jestem dla niego niemiła. Ale obym wypoczęla teraz w weekend! Ania - zatrudnij sprzataczke ? Ja bankowo zatrudnię jak tylko mieszkanie bedzie skończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Sysa-trzabylo pogonic gnojkow😜
Madzia-wieczorem będę robić to jutro postaram się wstawić zdjecie☺ Brawo za powrót w dobra strone ![]() Zuza-gratuluję mała ☺ spadki bardzo motywują ![]() To na wesele będzie figura jak ta lala😉 Daga- ty się nie liczysz bo ciebie świeża miłość odchuda😀 U nas lato w pełni. .. Taki mam zamiar ![]() Ania86-super ![]() A ty jesz słodycze czy dalej na odstawieniu? Jak się wogole czujesz? ![]() Andzia89- zdrowiej kochana ![]() Beatka- jak sama doszłas do wniosku że jesteś niemiła dla tz to już połowę sukcesu😊 musisz mu to teraz wynagrodzić ![]() Ja dziś na wizycie u gina- wszystko ok, dostałam receptę na zapas i pobuszowalam po drodze do domu po sklepach☺ kupiłam 2 bluzki takie koszulowe-jedna granatowa w białe grochy jedna różowa w kwiatki i storczyka do kolekcji różowego przynioslam😊 idę zaraz z piesem na spacer ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4770 |
Zakorzenienie
|
Jeju, ile spadków !
![]() Zuza, wow, wow, wow, jestem pod wrazeniem Twojego wyniku. Zwłaszcza z tego tygodnia, brawa.maleńka, w pełni zasłużone ! ![]() ![]() Ania89, jeju, bido, kuruj sie ![]() ![]() ![]() Madzia, o prosze, fajna waga, zazdroo ![]() ![]() Agus, moja fryzjereczka ![]() ![]() Daga, Aga ma racje, Twoje spadki sie nie liczą ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.