|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() No pracowałam nad sobą ![]() ![]() ![]()
#4743 |
Zakorzenienie
|
Nam pozostaje brać z Ciebie przykład i cisnąć ile wlezie
![]() Ja mam najgorzej tak tydzień przed okresem, nie dość że puchnę, to chcica na słodycze mi się włącza. Tak normalnie to słodycze mi nie groźne, mogę bez nich żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
U mnie 3 pierwsze posilki sa ok (jak chodze do pracy) a potem masakra :/ nie umiem opanowac sie wieczorem, zeby na kolacje nie jesc wegli i tylko lekko :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry,witam Was z samego rana
![]() Ja miałam o tyle ułatwione zadanie,że odchudzam się z mężem. W lodówce nie ma nic,tylko to co na kolację.A rano idę do sklepu po dwie bułki dla mnie i dla niego. Więc w lodówce jest pusto i nic nie kusi. Po za tym,to już chyba nauczyłam się panować nad zachciankami i podjadaniem. Miałam taki okres,że ładnie pilnowałam diety a w weekend jadłam co popadnie i waga w poniedziałek wracała do tej z ubiegłego tygodnia. To było takie zamknięte koło ![]()
#4746 |
Przyczajenie
|
Ja za to ostatnio odczuwam straszną niechęć do jedzenia. O ile z owocami nie mam problemu, to z kolacją i obiadem.. Ech. Ale wiem, że nie tędy droga i spadek wagi (co dla mnie jest mało logiczne) jest znikomy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
U mnie natomiast jest odwrotnie, jak tylko zacznę jeść to się potem opanować nie mogę😞dlatego zapijam się wodą i jem maksymalnie 3 posiłki. 5 lat temu udało mi się w taki sposób zrzucić 14 kg( z 91),potem już jadłam w miarę normalnie i żadne jojo mnie nie dopadło. Moja obecna waga spowodowana jest ciąża, w której przytyłam do prawie 100kg😠 każda moja ciąża to około 25 kg nadwyżki..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4748 |
Zadomowienie
|
Moim największym problemem jest podjadanie byle czego byle kiedy zwłaszcza jak jestem w domu. W dodatku uwielbiam chipsy to moja słabość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Lecę coś poćwiczyć, a tak mi się nie chce 😩ale wiem że jak odpuszczę to marnie że mną będzie 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Jestem w.j.b.a 😊straszną mam formę.. Liczę, że z każdym kolejnym dniem będzie lepiej. A jak tam u Was dziewczyny? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4751 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj ciężko, musiałam dłużej zostać w pracy i ćwiczyłam tylko rano (15 km) ,wieczorem już nie mam siły, przed chwilą skończyłam dopiero gotować obiad na jutro
chciałabym wprowadzić do moich ćwiczeń chodzenie po schodach może ze 2 - 3 rundki do góry i na dół ![]()
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Też myślałam o schodach 😊u mnie w domku jest 3*9 i troszkę mnie to przeraża ☺
#4753 | ||||
Rozeznanie
|
Moge sie dołaczyc? Tez potrzebuje kopa ;(
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
2. Bieganie 3. Wykroki 4. Przysiady 5. Interwały ( super efekty) Waże ponad 80 kg i mowie "da się" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ja tez mam problem z podjadaniem;p
Czy robimy jakąś tabelke z waga i spadkami? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4755 |
Zakorzenienie
|
Hejka! Witaj YennaS☺fajnie ze kolejna osoba dołącza 😊ja zrezygnowałam z wszelakiego pieczywa,bo jak już je zaczynam jeść to przestać nie mogę😞no i zauważyłam, że gdy je całkowicie odstawiam to waga ładniej leci.A Ty co i jak ćwiczysz? W domu czy siłownia?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Jestem jak najbardziej za, tylko że chyba mam za mały staż aby zostać do niej wpisana i muszę się często udzielać 😉chyba że zasady co do tabelki są inne? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
YennaSnape witaj
![]() ![]() ryba91 też jestem za tabelką to byłoby motywujące. Niestety nie mam doświadczenia w prowadzeniu takich notatek. I w sumie też nie mam dużego stażu ale mam wielkie chęci ![]() Zainstalowałam sobie dziś krokomierz w telefonie polecam - zmotywował mnie do spaceru żeby osiągnąć normę dzienną (dziś dzień wolny więc nie miałam gdzie chodzić) Edytowane przez dorota8500 Czas edycji: 2017-01-04 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja cwicze na silowni i w domu. 1. Bieganie to głównie bieżnia i rzadziej teren 2. Steper na silowni 3. Brzuch zawsze w domu 4. Przysiady i wykroki to różnie. Raz w domu raz na silowni. Ale zawsze z obciążeniem. 5. Rower zima na silowni, lato teren. 6. Siatkówka 1 raz w tygodniu. 7. Rece czesciej w domu, rzadko na silowni bo pelno facetow wszedzie. Waga fajnie leci bo jak nie jesz pieczywa to skoro je tak lubisz, to pewnie sa glownym zrodlem weglowodanow. Mi waga tez pieknie leci jak nie jem wegli. Tylko ze ja uwielbiam weglowodany. Teraz mam wzrost wagi przez swieta bo poszalalam z weglami. Zjedzenie brokułów zalanych sosem serowym z tłustego sera i śmietany nie wplynie na wage jak zjedzenie np. Chleba czy worka kaszy mimo, ze maja podobna kalorycznosc. Wiadomo wegle sa potrzebne. Kasza jest zdrowa, fasole itp. Ale ja uwazam z nimi i raczej zjadam je rano. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Moja dzidzia przyjdzie na świat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez YennaSnape Czas edycji: 2017-01-04 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4760 |
Raczkowanie
|
Wow. Wspaniałe wsparcie dajecie sobie dziewczyny. Brawo! Pozdrawiam.
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
#4761 |
Zakorzenienie
|
Ja tez ogqbiczam węgle. Ogólnie próbuje z dieta ketogeniczns czyli malo węgli dużo tłuszczy. Zobaczymy.
Ja co do tabelki tez zero doświadczenia ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4762 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=malenka92_;69290401]Jak dziala taki krokomierz? Musisz go uruchamiac sama czy on dziala w tle? I musisz go miec w kieszeni spodni?
Krokomierz działa w tle, zatrzymałam go tylko na noc żeby nie pobierał baterii. Muszę go mieć w kieszeni niekoniecznie spodni, nosiłam w bluzie, w kurtce i też naliczał. Ja bez telefonu jak bez ręki więc to nie problem. Jeszcze muszę się z nim dobrze zapoznać, zauważyłam, że naliczył mi ok. 100 kroków podczas jazdy autem ok. 10km więc już wiem, że na dłuższe trasy muszę zatrzymywać. Nie jestem też pewna czy dokładnie liczy kroki ale widzę chociaż różnicę czy zrobiłam 1000 czy 10000 (ile km i ile kalorii spaliłam) Przy dużych przebiegach taki błąd nie powinien być problemem. Najlepsze jest to że wieczorem brakowało mi dwóch tysięcy do dziennego limitu i pół godziny ćwiczyłam skakałam robiłam przysiady żeby dobić, aż dziś mam zakwasy w udach ![]() Co do węgli też nie mam pojęcia o podziale, muszę się dokształcić. Dla mnie dietą jest już odstawienie słodyczy, alkoholu (jakkolwiek to brzmi ![]() Edytowane przez dorota8500 Czas edycji: 2017-01-05 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
No piękne mam braki, że posty z 30.12 mi się wyświetliły
![]() Nie sądziłam, że wątek ruszy. Odrey super wynik! Dałaś czadu ![]() Ja ostatnio ciagle pracuje i pracuje, nie mam czasu na nic kompletnie... a jak mam to niewiele i wole sobie poleżeć ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
A dzisiaj MUSIAŁAM (bo już mi sie buty porwały) isc na zakupy, humor od razu lepszy bo mam nowa kurtkę i buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zadomowienie
|
Kurta fajna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty kupiłam w ccc a kurtkę w textil market ![]() Dostałam pierwsza wypłatę to szaleję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja zaczynam od poniedzalku bo nie moge sie narazie zmotywowac, tym bardziej ze okres sie zaczal
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny☺
Dorota widzę, że idziemy w tym samym kierunku😉ja też odstawilam alkohol,tylko że przez ostatnie pół roku delektowałam się niebieskim bezalk.zywczykiem😉wina ani białego płynu nie lubię, natomiast piwko to mi wchodzi jak woda, no i potem są skutki szerokiej dupki😜 Nadalka witam😃zostaniesz z nami i noworocznych postanowieniami? Alekaz to czekamy😊dla mnie zawsze najgorszy jest ten pierwszy dzień dietki, o ćwiczeniach już nie wspomnę 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4769 |
Zadomowienie
|
To ja najbardziej lubię wino i to słodkie. Po dwóch lampkach znika moja silna wolna i przegryzam a to plasterek sera żółtego a to chipsik i efekty są...
Nadalka też kupiłam w ccc, miałam dwa lata temu podobne i byłam zadowolona. Zostań z nami i bądź naszym kolejnym wzorem ![]() alekaz1 długie weekendy są najgorszym czasem na odchudzanie, okres zresztą też dla mnie to tydzień bez ćwiczeń nestle301 obyśmy jak najdłużej wytrwały na odwyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, ✋!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.