|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety masz racje ja tez to tak odbieram mimo zapewnien ze to my jestesmy dla niego nr 1. Jakos tego nie widze. Nie bede sie wiecej prosic o pomoc. Niech spedza wolny czas u kolegi bo przeciez "trzeba z kolegami dobrze zyc bo kiedys moze nam bedzie trzeba pomóc". -naczelny argument. Ale jak mi teraz trzeba pomoc po trzeciej nieprzespanej nocce to sie nie liczy. Przykre to troche. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Niuniuś śpi. Choć sie kręci. Oby sie jeszcze nie wybudzał. Idę spać kobietki. Pan domu powrócił. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Dobranoc wszystkim |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
I może dla potwierdzenia reguły mój stary jest wyjątkiem z tamtych okolic ale złoty chłopak z niego
![]()
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc dziewczyny :-* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
kasa kasa kasa.. Czyli nadmiar witaminy K nie zrobi nic złego w organizmie mojej małej, zwłaszcza w starej dawce? Chodzi o przekroczenie progu mm... Cytat:
U nas też chyba kiedyś K się nie podawalo tylko sama D...
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze raz dobranoc ![]()
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli ty dajesz 25, a ja 150 to to wychodzi ze ja krzywdze dziecko i przekraczam prog ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że Wojtuś nie będzie pamiętał tego wszystkiego, będziecie mu tylko opowiadali, jaki był dzielny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I dajemy starą dawkę, taką mi kazała kupić położna ![]() ![]() Wpadaj do Poznania ![]()
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-07-21 o 22:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Iwonia - współczuję, ze twój facet się tak zachowuje i nie pomaga Ci. Ale Cię podziwiam - jesteś cholernie niewyspana, a twoje posty (pomijając te o TŻ) w większości są pozytywne i dalej nie narzekasz na malucha. A poza tym strasznie mi się podoba to określenie - Niuniutek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Moderatorka z pazurem
|
Przenosilam wlasnie spiaca od 2 godzin Emi z drugiego pokoju. Zrobila dzieciola, wiec dalam jej cycoszka. Zjadla totalnie na spiocha. Nawet jej oko nie drgnelo. Ubralam ja w woombie, bo do tej pory spala bez. Tez nie zrobilo to na niej wrazenia.
Dzien a noc to dwie inne corki. Ktos mi tak codziennie podmienia egzemplarz, jak bum cyk cyk ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Iwonia, niech moc bedzie z toba. Trzymam kciuki zeby Niuniutek dal ci sie troche zregenerowac ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Czy jestem walnięta, że lubię jak ten mój kociak śpi we mnie wtulony? Na wszelki wypadek dziś i jutro moja mama wpada mi trochę pomóc a ja jestem aż zazdrosna jak go nosi albo trzyma a ja mam wtedy czas ściągać mleko albo coś w domu ogarnąć...
Modlę się właśnie żeby malec pospał jak najdłużej, bo plan na wieczór jakoś nam się wyrypał i dopiero siadłam ściągać mleko zamiast od godziny już chrapać...Przekimałam niby z kociakiem, bo do spania potrzebował się przytulić, ale to nie to samo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh dzieki kochana ![]() ![]() Ja nie wiem czemu ten moj jest taki gdy tylko zadzwoni telefon od tamtego kolegi. Jak nie "trzeba" mu pomagac to jest u nas jak byc powinno i bardzo chetnie zajmuje sie małym, lepiej gorzej ale sie zajmuje. Jak tylko tam ma byc to zachowuje sie jak zdjety ze smyczy i zdziwiony bo on ma prawo wychodzic i jak moge go ograniczac do siedzenia ciagle w domu. ![]() A moze ma racje? Ale zawsze niefortunnie sie sklada ze go mega potrzebuje kiedy akurat tamten cos od niego chce a moj to wtedy odbiera ze celowo akurat wtedy wymyslam zeby go zatrzymac w domu ![]() ---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ---------- Niuniutek dzis w nocy ok. Budzil sie co około 2h ale od razu zasypiał po jedzeniu. ![]() Wyjatek stanowi obecna pobudka kiedy to od godziny krecił sie i krecił otulony juz po jedzeniu az w koncu teraz otworzył oczy (kiedy moje sie zamykają) i nie wiem co zrobic aby usnął bo jak jest widno to wpatruje sie w okno i nijak mu odwrocic głowke. ![]() ---------- Dopisano o 04:44 ---------- Poprzedni post napisano o 04:42 ---------- Rose moce dotarły. ![]() ---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:44 ---------- Cytat:
W pazdzierniku moje urodziny to sie zrobi dżampreze. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My prosimy na chrzciny...to początek, a końca nie widać... ---------- Dopisano o 04:59 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ---------- P. S. Karmienie nr 1 ![]()
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
Iwonia, kaylla ma racje. Jestes cudowna mama! I silna! Bardzo! Ja sama nie wiem czy byl dala rade z usmiechem zajmowac sie moim maluchem gdybym byla tak niewyspana i bez pomocy tz. Jestes naprawde super i dajesz sobie swietnie rade!
PS. Co to za kolega? Niech zgadne, wolny strzelec, zwiazki i rodzina bee? ![]() ![]() Podoba mi sie, ze antek wyeliminowal sobie pobudke o 2-3. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
To zapraszam i to już! Ooo blisko moich rodzinnych stron okolice Milicza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- A my mamy problem z córką 5 latka jest masakra nie do ogarnięcia. Także dziewczyny nie czekajcie tak długo z rodzeństwem bo różnica 5 lat to tragedia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Między mną i moim bratem też jest 5 lat różnicy, pamiętam, że bardzo przeżyłam jego pojawienie się na świecie... ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach dziekuje dodajecie mi skrzydeł moje red bulle! ![]() Co do kolegi to wlasnie nie bo ma dziewczyne i prawie dwuletnie dziecko ale on to taki typ ze ona juz pare razy jechała do rodzicow potem znow sa razem. Ot taki ciezki charakter w zwiazku ze nie ustepuje. (Sam moj mi tak mowil) moze ma "wzor" do nasladowania ha ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Ok koniec uzalania pospalismy z niuniutkiem do teraz i czas wstawac. Mam dzis w planie wziac go na spacer ach co to bedzie za rozkosznie spedzony czas hahaha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Moderatorka z pazurem
|
No_doubt jest osobno wit K. Kupowalam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Boziuniu jakie usmiechy... On jest cudny nie ja. Ja mam milion wad a on jest jeszcze nieskazitelnie czysty. Jak kazde z naszych dzieci.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja tesciowa moze z lubelskiego bo mówi na Ige Nunusia na poczatku myslalam ze mowi wnusia ? Pozniej sie wsluchalam w to słowo ![]() Ty masz Niuniutka ja mam Nunusie haha ![]() Zyczymy owocnego spaceru z Igorkiem moja Iga juz łapie pierwsza drzemke w wozku ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Wiem że ona jest zazdrosna. I wiem że to my nawalamy a nie ona bo nie potrafimy sobie z tym wszystkim poradzić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Mój udaje że nic nie słyszał, znajduje pilną sprawę do załatwienia, oddaje mi po cichaczu dziecko a jak odkryje znalezisko to mówi "oooo, ale mi się znowu udało że niemu mnie! "
![]()
#4769 |
Zadomowienie
|
Martunia chyba nie ma dobrej różnicy wieku, z moim 2,5 latkiem tez sa cyrki takie, ze nie wiem czy wysłać w kosmos siebie czy jego. On z kolei ciagle chce Ule, przez co ja budzi, włazi na nią. Wiec efekt jest taki, ze mam ryczącego, przemęczonego malucha i ryczącego starszaka domagającego sie uwagi... A gdyby zrozumiał, ze nie opłaca sie krzyczeć jak Ula śpi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Rrrany nie wiem jak go ubrac na dwor. Ja go chyba sama wpedzilam w ten katar wiecznie mial rączki zimne a ja patrzylam na kark ze mu ok. I czkawki dostawał czyli zmiana temp jak po spaniu wyjmoealam go z otulacza i mu chłdno było. Dzis olsnienia w koncu dostalam i ubralam w body kr rekaw i pajac i jest w koncu cieple dziecko.
Wczesniej ubieralam w body z dł i spodenki plus skarpetki i widocznie to za mało. No i jak go teraz ubrac na dwor? Niby ma byc dzis cieplo ale jest wiaterek no i ten katar. Moze nie powinnismy wychodzic. On zaraz w placz pewnie zgrzeje sie i tez źle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.