|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
U mnie ciasto będzie w niedzielę, będziemy obchodzić urodziny chrześnicy mojej i męża. Musze jakieś ubranko fajne kupić ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Będzie dobrze trzymam kciuki! ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- A propos tego trzęsienia, to już o 247 ofiarach mówią a w nocy bylo 60 kolejnych wstrząsów ![]() Siostra do mnie napisała, ze siostrzeniec 7 lat zobaczył onfp w tv wczoraj rano i mówi: dobrze, że Ola i Alessandro są w Polsce. Jak mu powiedziała, że już wróciliśmy do Wloch, to chciał dzwonić od razu, ale go uspokoiła. Kochany mój |
||
|
|
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze
Cześć
Ja horrorów nie lubię. Nie boję się (za to mój tż się boi okropnie :-D), ale wydają mi się głupie i przewidywalne ;-) Dziewczyny, kciuki za wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj kochany chłopczyk ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ale u Nas leje
|
#4745 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
ale jeśli to jęczmień i tak nie pomoże...możesz pocierac złotem bo nawet naukowo udowodnione ze działa ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#4746 |
|
Zadomowienie
|
A u nas 30 stopni ciąg dalszy...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4747 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
straszny upal dzisiaj, a ja kisze sie w poradni w kolejce do gina. Mialam sie powstrzymywac od zakupow, ale nie wytrzymalam, zamowilam w smyku 2 komplety, ale rozmiar 74 i w 5 10 15, tez jakis komplet na 74 i dwie koszulki... No ale jak tu nie brac za 20 zl czy za 8 zl jak pozniej bede chciala cos na lato kupic i bedzie dwa razy drozej :phttp://www.51015kids.eu/wyprzedaz/ni...cy-5p3013.html http://www.51015kids.eu/wyprzedaz/ni...ca-5i3006.html http://www.51015kids.eu/wyprzedaz/ni...ca-5i3006.html Edytowane przez magda17x Czas edycji: 2016-08-25 o 09:56 |
|
|
|
#4748 |
|
Zadomowienie
|
A ja się wkurzyłam trochę na kuzynkę. Tzn może przesadzam, ale mimo wszystko
otóż nalega wręcz na mój przyjazd do rodzinnego miasta. To jest niby 150km, ale po prostu mi się nie chce. Ciągle normalnie pracuję, w weekendy i po pracy jeździmy po castoramach, ikeach, robimy remont albo szukamy rzeczy dla dziecka i naprawdę nie ma chwili na odpoczynek i błogi relaks. Pierwszy wolny weekend zapowiada mi się w październiku, czyli w 36tc no i naprawdę ostatnią rzeczą o jakiej marzę to zostać rodzinną atrakcją, bo jak to tak że mnie z brzuszkiem nie zobaczy. Wtf, z tego co się orientuję to długość trasy jest taka sama w obie strony i jak bardzo pragnie mnie "obczaić" to sama może ruszyć zadek. Dla moich rodziców jakoś to nie jest problem i rozumieją, że już mi się nie chce. Za to kuzynka zapowiedziała, że gdyby zaszła w drugą ciążę to po 1 usg idzie na L4 (ot tak, nie to że ma ciężką pracę), w pierwszej ciąży też ciagle na zwolnieniu i wg niej w końcówce najwiecej energii, więc przecież będę mieć siłę na podróż :/ a ja nawet nie mam siły tłumaczyć....Sent from my iPhone |
|
|
|
#4749 |
|
Zadomowienie
|
Wyślij jej fotkę i niech sie odczepi
ja mam termin na koniec listopada i jakos nie mam planow wybrac sie na wszystkich swietych 130 km do mojej miejscowości. Teraz w niej akurat siedze ale mam aktualnie koncowke 27 tyg wiec jeszcze nie tak późno
|
|
|
|
#4750 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!
magda17x fajne ciuszki. Patrząc na moją córkę, to nie mam pojęcia jaki rozmiar kupować na przyszłe lato dla synka. Wg większości sklepów powinna nosić rozmiar na 2-3 latka, ale są one kuse i częściej kupować muszę o rozmiar większy. Często chodzicie do toalety. Zauważam, że w drugiej ciąży też częściej mam parcie na pęcherz, ale daję radę wyjść na kilka godzin i skorzystać tylko raz z toalety. U mnie podobno mają przyjść upały i już widzę jak zacznę puchnąć.
|
|
#4751 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4753 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie tak planuję zrobić. Rodzice i tak sami przyjadą, ja się nie wybieram. Ostatnie 3 razy jak byłam to jej nie pasowało, a ja nie będę dostosowywać grafiku bo ktoś cię mnie obejrzeć jak zwierzaka w zoo
![]() Sent from my iPhone |
|
|
|
#4754 |
|
Wtajemniczenie
|
domek_z_piernika Ze względu na to, że jestem już na zwolnieniu, to ciągle się mnie pytają kiedy przyjadę w rodzinne strony. Byłam już dwa razy, kiedy zmusiły mnie okoliczności. Raz bo w żłobku córki panowała bostonka a drugi bo była chora i nie miałam możliwości na miejscu załatwić jej opieki a musiałam zrobić badania i pójść na wizytę do lekarza. Wtedy z mężem wysłałam dziecko do teściowej i potem tam dojechałam. Byłam sporo czasu, ale nie było mi po drodze wszystkich odwiedzać i być atrakcją.
Ja w 8-9 miesiącu a zwłaszcza w 9 byłam już zmęczona czekaniem na dziecko i naprawdę ostatnią rzeczą na jaką miałabym ochotę to dalekie podróże.
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za dzisiejsze wizyty!
Domek-wez, co za pala! Niech sama ruszy zad i przyjedzie. Powiedz, ze jestes zmeczona i tyle. Jak nie zrozumie to jej problem Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Jagata-ja bardzo czesto chodze do wc. Kilkugodzinne wyprawy bez lazienki??? Szacun :-D Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzis u diabetologa. Tetno mialam 0
zepsul sie na mnie aparat Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4758 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4760 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Ale dziś pospałam - prawie do 9
ale miałam braki, więc od razu lepiej...Nadrobiłam Was, zaraz muszę trochę popracować niestety, ale potem już błogi relaks ![]() Cytat:
)Ja poproszę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
popatrzę może i ja potem :P
|
||||
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, a ja glupia sie balam, ze bedzie za wysokie
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4762 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
a ceny serio zacne...dwa razy drożej? Myślę że jeszcze więcej ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#4764 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
ja latam co 15 minut ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4765 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam to samo podejście, też już na 74 słodkie bodziaki z krótkim rękawem pokupowałam, bo w smyku jeszcze na wyprzedaży grosze kosztowały. Żal było nie brać ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Powiedz jej, że nie czujesz się na siłach, zaproś do siebie. Jak tak bardzo chce zobaczyć brzuszek, to się pofatyguje. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Laski weszłam na stronę 5 10 15 i z tego, co zrozumiałam, to promocja trwa tylko do 12.00. Także szturmujcie sklep, jeśli chcecie coś po taniości ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- W lato nasze dzieci będą nsoiły 74/80 mniej więcej? |
|||
|
|
|
#4766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet się nie tłumacz.Kciuki za wizytujące maluszki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4768 |
|
Zadomowienie
|
z 5-10-15 strasznie podoba mi się ten czerwony pajac z reniferem na święta ale obiecałam sobie, że nie kupuję już ciuszków i tego się trzymam
![]() nudzi mi się dzis więc wrzucam foto kilku moich ciuszków ![]() rozm 56 |
|
|
|
#4769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4770 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

otóż nalega wręcz na mój przyjazd do rodzinnego miasta. To jest niby 150km, ale po prostu mi się nie chce. Ciągle normalnie pracuję, w weekendy i po pracy jeździmy po castoramach, ikeach, robimy remont albo szukamy rzeczy dla dziecka i naprawdę nie ma chwili na odpoczynek i błogi relaks. Pierwszy wolny weekend zapowiada mi się w październiku, czyli w 36tc no i naprawdę ostatnią rzeczą o jakiej marzę to zostać rodzinną atrakcją, bo jak to tak że mnie z brzuszkiem nie zobaczy. Wtf, z tego co się orientuję to długość trasy jest taka sama w obie strony i jak bardzo pragnie mnie "obczaić" to sama może ruszyć zadek. Dla moich rodziców jakoś to nie jest problem i rozumieją, że już mi się nie chce. Za to kuzynka zapowiedziała, że gdyby zaszła w drugą ciążę to po 1 usg idzie na L4 (ot tak, nie to że ma ciężką pracę), w pierwszej ciąży też ciagle na zwolnieniu i wg niej w końcówce najwiecej energii, więc przecież będę mieć siłę na podróż :/ a ja nawet nie mam siły tłumaczyć....

zepsul sie na mnie aparat

, mierzyla sie ktoras z was w biodrach? Mnie dzis podkusilo i du.pa mi sie rozlazla o 3-4 cm. Masakra!!! Mam nadzieje ze to ta relaksyna (stopy też mam z pol rozmiaru wieksze) i to sie po porodzie wstepuje bo już mialam szerokie biodra.
nawet się nie tłumacz.