Lutówki 2017 ❤ cz. V - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-20, 08:35   #451
paulinka009
Zadomowienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
U nas kupujemy prezenty wspolne, bo inaczej bym sie nie pomiescila a jeszcze teraz Wojtka zabawki beda to calkiem

Dziekuje za przepis
Michal jadl z tommee tippee, wiec teraz tez kupuje je. Poza tym wśród znajomych i jak tak patrze to tt bardzo dużo osób używa.

Hmm na tel nie poczytam, czy to ten piernik co musi 2tygodnie lezakowac ciasto?

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

To masz zblizone wymiary do mnie i tez myślałam nad m. Nie wiem jak u Cb ale u mnie tylko brzuszek rosnie i teraz mam zagwozdke z tym rozmiarem w takim razie...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
W przepisie jest dwa. Zawsze czekam ok 5,6 tygodni.
Cytat:
Napisane przez ila26 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ku przestrodze opiszę Wam historię z wczoraj.

Mój narzeczony wybiera się do siostry do Niemiec na miesiąc i przy okazji najbliższy tydzień miał spędzić u rodziców (po drodze).

Spakowaliśmy bagaż, pojechał wczoraj autobusem sieci Mobilis (już tutaj odradzam podróże tą siecią) i wysiadł na swoim dworcu na trasie Warszawa Zachodnia - Wrocław.

Okazało się, że jego torba zaginęła i został goły i wesoły. W luku bagażowym została jakaś 'no name' torba z jogurtami i słoikami.
Jestem załamana, kierowca nic nie wie, infolinia nic nie wie. Wezwana policja nic nie wie.

W torbie m.in jego buty New Balance, kurtka z tej jesieni Tommy Hilfiger, moja sukienka, którą sobie odszywałam na zamówienie za kupę kasy i nawet nie chce o tym myśleć. Do tego prezenty mikolajkowo urodzinowe dla siostry narzeczonego i jej dzieci, bo całej trójce urodziny wypadają w grudniu. Gry planszowe i bransoletka na 35 urodziny dla siostry.

Jestem załamana. Wiadomo to tylko rzeczy materialne, ale wszystko starałam się upchać do tej torby, żeby nie musiał nic wieźć ze sobą pod ręką. Został bez zwykłych skarpetek na zmianę, a spakował tak naprawdę wszystkie najlepsze rzeczy, w których ostatnio chodzi. Wiecie jak jest. Poza tym to jego pierwsza podróż PKS i tak naprawdę załatwiałam wszystko, bo sama często nimi jeździłam i miał wspaniałą przygodę.

Ostrzegam przed Mobilisem (teraz czytam dużo wątków o zaginionych bagażach na forach), a z drugiej strony gdybyście miały takie offtopowe rady, to chętnie przyjmę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O współczuję bardzo wiem jakie to uczucie dwa razy mam się do mieszkania włamali. Niby tylko rzeczy ale żal jest.

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 08:39   #452
ila26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość

O współczuję bardzo wiem jakie to uczucie dwa razy mam się do mieszkania włamali. Niby tylko rzeczy ale żal jest.

Dokładnie, niby rzeczy, ale szkoda. Ciekawa jestem czy uda się załatwić jakiekolwiek odszkodowanie, ale gdyby bagaż wrócił, to byłby cud.

ila26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 08:47   #453
Escorpio
Zakorzenienie

Ila współczuje bardzo... myslalamze PKS działa juz w bardziej cywilizowany sposób, niz "bierz walizkę która ci pasuje" w polskim busie rzeczywiście jest to dobre rozwiązanie. A moze były 2 identyczne torby i ktos sie pomylił i moze zwróci Wasz bagaż?
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 08:51   #454
ila26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Ila współczuje bardzo... myslalamze PKS działa juz w bardziej cywilizowany sposób, niz "bierz walizkę która ci pasuje" w polskim busie rzeczywiście jest to dobre rozwiązanie. A moze były 2 identyczne torby i ktos sie pomylił i moze zwróci Wasz bagaż?

Cholera wie. Dobrze, że udało się wezwać policję i coś tam spisali, ale nie chcieli oczywiście powiedzieć co. W poniedziałek notatka będzie do odebrania i zaczynamy z całą procedurą reklamacyjną i walką o jakieś odszkodowanie. Obdzwonię też komisariaty na trasie autobusu, bo może ktoś jednak wolałby odnaleźć swoje ogórki i jogurty zamiast najszybszy ubrań i prezentów.

Plus wyczytałam coś o skontaktowaniu się z biurem ochrony konsumenta. Oby Wam się to nigdy nie zdarzyło.

Stary 2016-11-20, 08:56   #455
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam podobną sytuację ale na szczęście skończyła się szczęśliwie. Ktoś się zwyczajnie pomylił na ostatnim końcowym przystanku i wziął moją torbę a mnie została jego... zgłosiliśmy od razu (i zabraliśmy jego torbe ) Po 2h koleś też się zorientował i dzwonił na dworzec i wróciliśmy się zamienić... Na szczęście zwykła pomyłka...Oby i tu udało się to jakoś odkręcić...

Dziękuję dziewczyny za życzenia impreza była bardzo udana
Lecę teraz na szkołe rodzenia
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 09:04   #456
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, niby rzeczy, ale szkoda. Ciekawa jestem czy uda się załatwić jakiekolwiek odszkodowanie, ale gdyby bagaż wrócił, to byłby cud.

Oj ale niemila przygoda. Pytanie czy ktos zabral ja przypadkiem czy celowo... :/

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
A to raz robilam ten piernik i stwierdzilismy ze pierniczki lepsze i wygodniejsze
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 09:05   #457
agniecha828
Rozeznanie

Cytat:
U nas kupujemy prezenty wspolne, bo inaczej bym sie nie pomiescila a jeszcze teraz Wojtka zabawki beda to calkiem

Dziekuje za przepis
Michal jadl z tommee tippee, wiec teraz tez kupuje je. Poza tym wśród znajomych i jak tak patrze to tt bardzo dużo osób używa.

Hmm na tel nie poczytam, czy to ten piernik co musi 2tygodnie lezakowac ciasto?

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

To masz zblizone wymiary do mnie i tez myślałam nad m. Nie wiem jak u Cb ale u mnie tylko brzuszek rosnie i teraz mam zagwozdke z tym rozmiarem w takim razie...

Tylko brzuch. Ja powiem tak- taka na sam porod, z przeznaczeniem "pewnie do kosza" to ta M spoko. Ale zgrabnie to sie w niej nie czujeworek i tyletak na pozniej jak juz brzusio zmaleje, to jednak bralabym mniejsza. Moze dzis zaloze i wrzuce fote

agniecha828 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 09:17   #458
mariea
Zakorzenienie

ila bardzo mi przykro, nie ważne czy zawartość walizki była o wartości 100 zł czy 2000 zł, ale coś okropnego jak ginie własność. pewnie odzyskanie tego praktycznie biorąc nie wchodzi w grę. ze mnie koleżanki się śmiały 2 lata temu jak polskim busem jechałyśmy, bo ja na przystankach przeżywałam, żeby ktoś nie wyjął którejś z naszych walizek. nie znoszę pekaesów.
Stary 2016-11-20, 09:21   #459
agniecha828
Rozeznanie

Cytat:

Mój narzeczony wybiera się do siostry do Niemiec na miesiąc i przy okazji najbliższy tydzień miał spędzić u rodziców (po drodze).

Spakowaliśmy bagaż, pojechał wczoraj autobusem sieci Mobilis (już tutaj odradzam podróże tą siecią) i wysiadł na swoim dworcu na trasie Warszawa Zachodnia - Wrocław.

Okazało się, że jego torba zaginęła i został goły i wesoły. W luku bagażowym została jakaś 'no name' torba z jogurtami i słoikami.
Jestem załamana, kierowca nic nie wie, infolinia nic nie wie. Wezwana policja nic nie wie.

W torbie m.in jego buty New Balance, kurtka z tej jesieni Tommy Hilfiger, moja sukienka, którą sobie odszywałam na zamówienie za kupę kasy i nawet nie chce o tym myśleć. Do tego prezenty mikolajkowo urodzinowe dla siostry narzeczonego i jej dzieci, bo całej trójce urodziny wypadają w grudniu. Gry planszowe i bransoletka na 35 urodziny dla siostry.

Jestem załamana. Wiadomo to tylko rzeczy materialne, ale wszystko starałam się upchać do tej torby, żeby nie musiał nic wieźć ze sobą pod ręką. Został bez zwykłych skarpetek na zmianę, a spakował tak naprawdę wszystkie najlepsze rzeczy, w których ostatnio chodzi. Wiecie jak jest. Poza tym to jego pierwsza podróż PKS i tak naprawdę załatwiałam wszystko, bo sama często nimi jeździłam i miał wspaniałą przygodę.

Ostrzegam przed Mobilisem (teraz czytam dużo wątków o zaginionych bagażach na forach), a z drugiej strony gdybyście miały takie offtopowe rady, to chętnie przyjmę.

O masakrawspolczujemoj maz mial troche podobnie. Jeszcze jako student dojezdzal do mnie euroline do pracy do monachium. Z polskim jedzeniem!przystanek, kierowcy pala, pyta sie czy robia tu postoj, bo poszedlby do wc. Wraca, autokaru nie ma. Infolinia oczywiscie nie odpowiadala, niemiecki euroline umyl rece. Dopiero na drugi dzien okazalo sie ze torba (rowniez z laptopem) pojechala do Polski, wroci na nastepny dzien. Jedzenie zepsute, rzeczy odzyskane, niczego nie brakowalo. Ale ile stresu.

Stary 2016-11-20, 09:33   #460
agniecha828
Rozeznanie

IMG_1479634303.090239.jpg IMG_1479634319.661519.jpg IMG_1479634333.095091.jpg ktoras jeszcze pisaka, ze material fajny. Jak dla mnie troche taki sztucznawo-sztywniawy. Ale tak jak mowie, za 30 zl i na porod jest ok

Stary 2016-11-20, 09:34   #461
agniecha828
Rozeznanie

I jak widac na mnie tak sie uklada, ze przod krotszy

Stary 2016-11-20, 09:36   #462
agniecha828
Rozeznanie

I jeszcze zrobilam foty flanelowej z lidla, rozmiar S.ta znowu jest taka na teraz, wiec pewnie tez po porodzie. Milusia, cieplusiaIMG_1479634550.065529.jpg IMG_1479634560.396785.jpg

Stary 2016-11-20, 09:38   #463
minula
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Napisane przez zuzkka Pokaż wiadomość
Ja kupiłam Mam a myślałam jeszcze o Dr Browns (mnie zniechęcił podobno trudny rytuał mycia, ale już jakoś czas temu dziewczyny pisały, że nie jest źle) O tych 2 firmach czytałam najwięcej dobrych opinii Jak się zdecydujesz na Mam to tu jest tani komplet, ten właśnie kupiłam: http://m.pinkorblue.pl/mam-baby-zest...a-a024126.html +20zł rabatu powyżej 150zł chyba mają też większy komplet 5 butelek
Ale Tommee ma też bardzo wielu fanów

Dla mnie Mam była bardziej upierdliwa. To rozkręcenie bylo irytujące. Dr browns moim zdaniem prostsze do umycia. Ja nastanawiałam się na TT, dr browns dostalam w prezencie i ta butelka okazala się hitem synek przestał ulewac. Po innych problem powracal. Może warto kupić jedną i zobaczyć, jak się będzie sprawdzać i czy będzie potrzebna.
Cytat:

Trzyamam kciuki, że to pomyłka i ktoś z Waszą torbą wróci. Sytuacja nie za ciekawa, bo jednak zostać bez bagażu to żadna przyjemność.
minula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 09:44   #464
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniecha828 Pokaż wiadomość
Załącznik 6752666 Załącznik 6752676 Załącznik 6752681 ktoras jeszcze pisaka, ze material fajny. Jak dla mnie troche taki sztucznawo-sztywniawy. Ale tak jak mowie, za 30 zl i na porod jest ok

Rzeczywiście troche za szeroka ale jeszcze brzuszek urośnie i do porodu idealna
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 09:55   #465
ila26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
ila bardzo mi przykro, nie ważne czy zawartość walizki była o wartości 100 zł czy 2000 zł, ale coś okropnego jak ginie własność. pewnie odzyskanie tego praktycznie biorąc nie wchodzi w grę. ze mnie koleżanki się śmiały 2 lata temu jak polskim busem jechałyśmy, bo ja na przystankach przeżywałam, żeby ktoś nie wyjął którejś z naszych walizek. nie znoszę pekaesów.
Ja się sporo najeździłam PKSami i też zawsze pilnowałam bagażu. I wczoraj ucieszyło mnie to, że narzeczony usiadł sobie dosłownie nad bagażem czyli gdyby nie to, że tak szybko robi się ciemno, to pewnie miałby bagaż idealnie na oku. Z drugiej strony jechał pierwszy raz PKSem i w ogóle się nie spodziewał.

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Miałam podobną sytuację ale na szczęście skończyła się szczęśliwie. Ktoś się zwyczajnie pomylił na ostatnim końcowym przystanku i wziął moją torbę a mnie została jego... zgłosiliśmy od razu (i zabraliśmy jego torbe ) Po 2h koleś też się zorientował i dzwonił na dworzec i wróciliśmy się zamienić... Na szczęście zwykła pomyłka...Oby i tu udało się to jakoś odkręcić...
Fajnie, że się udało. Może tutaj też poszłoby gładko gdyby nie to, że została torba praktycznie z niczym - jogurty, ogórki. Zero ubrań itp. Czyli ktoś całkiem fajnie trafił nawet przy pomyłce i bagaż sobie zostawi.

Narzeczony ma swoje typy i mówi, że na jednym przystanku (nie na dworcu, czyli zero kamer) wysiadła jakaś dziwna babka i może się pomyliła. Ale mówi, że gdyby oceniać "po wyglądzie" to raczej będzie cieszyła się z łupu.

Cytat:
O masakrawspolczujemoj maz mial troche podobnie. Jeszcze jako student dojezdzal do mnie euroline do pracy do monachium. Z polskim jedzeniem!przystanek, kierowcy pala, pyta sie czy robia tu postoj, bo poszedlby do wc. Wraca, autokaru nie ma. Infolinia oczywiscie nie odpowiadala, niemiecki euroline umyl rece. Dopiero na drugi dzien okazalo sie ze torba (rowniez z laptopem) pojechala do Polski, wroci na nastepny dzien. Jedzenie zepsute, rzeczy odzyskane, niczego nie brakowalo. Ale ile stresu.

Ten stres najgorszy i to, że co chwilę przypomina mi się co tam jeszcze w tym bagażu było. ☹️ I ciągle sobie wbijam do głowy tę torbę, mimo iż już powinnam pogodzić się z myślą, że jest po ptokach. Będę ogarniać to odszkodowanie, zwłaszcza, że spędzam czas na L4, to może się czegoś nowego dowiem przy okazji.

Cytat:
Oj ale niemila przygoda. Pytanie czy ktos zabral ja przypadkiem czy celowo... :/

Myślę, że początkowo pomyłka. Ale jak ktoś otworzył torbę z rzeczami i zapakowanymi prezentami, to zapomniał o swoich ogórkach i jogurtach.

Stary 2016-11-20, 09:57   #466
malawrednioszka
Zakorzenienie

Ila26, o kurde przykra i nie fajna sytuacja oby jednak ta torba sie znalazla czlowiek sie cieszy, jedzie, a tu takie cos
Agniecha, ta lidlowska koszula jest super moje kolory

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
malawrednioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 11:34   #467
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Właśnie z mężem doszliśmy do wniosku, że chcemy monitor oddechu bo SIDS jest czymś czego się strasznie boję. Miałam wątpliwości bo używany nie wchodzi w grę, a trochę kosztuję, ale postanowione- weźmiemy na raty i już. Kamień z serca Macie jakieś upatrzone, bo właśnie czytam opinie i szukam najbardziej wiarygodnego
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 11:38   #468
Fantazja_
Zakorzenienie

dzień dobry
Dziękuję za opinie z butelkami, ciągle się waham

Ila niefajna sytuacja, może jeszcze się odnajdzie ehhhh
Agniecha828 ta z lidla fajna, są podobne w tesco

Edytowane przez Fantazja_
Czas edycji: 2016-11-20 o 11:42
Fantazja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 11:48   #469
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Właśnie z mężem doszliśmy do wniosku, że chcemy monitor oddechu bo SIDS jest czymś czego się strasznie boję. Miałam wątpliwości bo używany nie wchodzi w grę, a trochę kosztuję, ale postanowione- weźmiemy na raty i już. Kamień z serca Macie jakieś upatrzone, bo właśnie czytam opinie i szukam najbardziej wiarygodnego
Ja chcę kupić dokładnie ten:

http://www.smyk.com/catalog/product/...dla-niemowlat/

ale czekam bliżej Świąt i porodu, bo raz, żeby gwarancji nie tracić, a dwa może jakieś promocje się trafią

Za tym przemawia jego mobilność, zawsze będę mogła go zapiąć dziecku, nawet jak gdzieś pojedziemy, chociaż czytałam, że zanim się człowiek wprawi w jego zapinanie, to może dać kilka fałszywych alarmów.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-20, 11:50   #470
kiciulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Ja chcę kupić dokładnie ten:

http://www.smyk.com/catalog/product/...dla-niemowlat/

ale czekam bliżej Świąt i porodu, bo raz, żeby gwarancji nie tracić, a dwa może jakieś promocje się trafią

Za tym przemawia jego mobilność, zawsze będę mogła go zapiąć dziecku, nawet jak gdzieś pojedziemy, chociaż czytałam, że zanim się człowiek wprawi w jego zapinanie, to może dać kilka fałszywych alarmów.
Ale dziecko można normalnie ubrać?
Stary 2016-11-20, 11:56   #471
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Długo szukałam, czytałam i zbierałam opinie... My kupujemy Snuza Hero Klips do pieluszki, możesz używać gdzie chcesz i rzekomo mniej fałszywych alarmów

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Ila tego jeszcze nie słyszałam, ale liczę, że wszystko skończy się dobrze

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Ubranie dodatkowo przytrzymuje klips

zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 12:18   #472
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Można można nawet jak już dziecko śpi na brzuszku, czy się przekręca, to klips można montować do boku
Stary 2016-11-20, 12:28   #473
ferimori
Zadomowienie

Cytat:

A ten co został był chociaż trochę podobny do Waszego? Może ktoś sie tylko pomylił i zgłosi posiadanie zguby?

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Cholera wie. Dobrze, że udało się wezwać policję i coś tam spisali, ale nie chcieli oczywiście powiedzieć co. W poniedziałek notatka będzie do odebrania i zaczynamy z całą procedurą reklamacyjną i walką o jakieś odszkodowanie. Obdzwonię też komisariaty na trasie autobusu, bo może ktoś jednak wolałby odnaleźć swoje ogórki i jogurty zamiast najszybszy ubrań i prezentów.

Plus wyczytałam coś o skontaktowaniu się z biurem ochrony konsumenta. Oby Wam się to nigdy nie zdarzyło.

Już doczytałam. Trzymam kciuki!

ferimori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 13:13   #474
Opiumalfa
Zakorzenienie

My tez bierzemy Snuze Hero.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 13:29   #475
kiciulec
Zakorzenienie

Dziękie dziewczyny

Jeszcze rozważam angelcare z tymi płytkami pod materac bo dłużej można używać. Teoretycznie chcę używać tak minimum 6msc do roku. A ten klips chyba tylko dla maluszków, bo później się kręcą, wiercą itd Jeszcze będziemy myśleć

Idę robić ciastka. Skorzystam skoro sama w domu jestem. Muzyka na full i do kuchni

Edytowane przez kiciulec
Czas edycji: 2016-11-20 o 13:34
Stary 2016-11-20, 13:34   #476
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękie dziewczyny

Jeszcze rozważam angelcare z tymi płytkami pod materac bo dłużej można używać. Teoretycznie chcę używać tak minimum 6msc do roku. A ten klips chyba tylko dla maluszków, bo później się kręcą, wiercą itd Jeszcze będziemy myśleć
Klips tak samo długo można używać Body Ci podtrzymują klips nawet jak się maluch wierci. I te i te są dobre, ja np chce używać monitora też w wózku i foteliku A pediatrzy zalecają monitory do roku życia bo wtedy dopiero maleje ryzyko bezdechu

zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 13:34   #477
ferimori
Zadomowienie

1479648825481.jpg w smyku śliczne misie po 19,90

ferimori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 13:38   #478
s i l v e r
Zakorzenienie

Cieszę się bo udało mi się dziś kupić fajny prezent już pod choinkę dla Darii.

http://www.smyk.com/play-doh-zestaw-...B&gclsrc=aw.ds
w smyku jest za 46,99 . A dziś dorwałam ten sam w biedronce za 27,99 jeszcze jakieś drobiazgi jej dokupię i prezent pod choinkę mam

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2016-11-20 o 13:42
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 13:43   #479
Fantazja_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ferimori Pokaż wiadomość
Załącznik 6753356 w smyku śliczne misie po 19,90

mam takiego samego, dostaliśmy od znajomych a teraz od niedawna sami przygotowują się do bycia rodzicami

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Cieszę się bo udało mi się dziś kupić fajny prezent już pod choinkę dla Darii.

http://www.smyk.com/play-doh-zestaw-...B&gclsrc=aw.ds
w smyku za 46,99, dziś dorwałam ten sam w biedronce za 27,99 jeszcze jakieś drobiazgi jej dokupię i prezent pod choinkę mam
to zaoszczędziłaś, super
Fantazja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-20, 13:49   #480
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze zrobilam foty flanelowej z lidla, rozmiar S.ta znowu jest taka na teraz, wiec pewnie tez po porodzie. Milusia, cieplusiaZałącznik 6752686 Załącznik 6752691

super ta koszula !
Cytat:
Napisane przez ferimori Pokaż wiadomość
Załącznik 6753356 w smyku śliczne misie po 19,90

szkoda,że moja Daria już ma pełno miśków

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości