|
|
#451 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie, niby rzeczy, ale szkoda. Ciekawa jestem czy uda się załatwić jakiekolwiek odszkodowanie, ale gdyby bagaż wrócił, to byłby cud. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Ila współczuje bardzo... myslalamze PKS działa juz w bardziej cywilizowany sposób, niz "bierz walizkę która ci pasuje"
w polskim busie rzeczywiście jest to dobre rozwiązanie. A moze były 2 identyczne torby i ktos sie pomylił i moze zwróci Wasz bagaż?
|
|
|
|
#454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cholera wie. Dobrze, że udało się wezwać policję i coś tam spisali, ale nie chcieli oczywiście powiedzieć co. W poniedziałek notatka będzie do odebrania i zaczynamy z całą procedurą reklamacyjną i walką o jakieś odszkodowanie. Obdzwonię też komisariaty na trasie autobusu, bo może ktoś jednak wolałby odnaleźć swoje ogórki i jogurty zamiast najszybszy ubrań i prezentów. Plus wyczytałam coś o skontaktowaniu się z biurem ochrony konsumenta. Oby Wam się to nigdy nie zdarzyło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam podobną sytuację ale na szczęście skończyła się szczęśliwie. Ktoś się zwyczajnie pomylił na ostatnim końcowym przystanku i wziął moją torbę a mnie została jego... zgłosiliśmy od razu (i zabraliśmy jego torbe
) Po 2h koleś też się zorientował i dzwonił na dworzec i wróciliśmy się zamienić... Na szczęście zwykła pomyłka...Oby i tu udało się to jakoś odkręcić...Dziękuję dziewczyny za życzenia ![]() Lecę teraz na szkołe rodzenia
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to raz robilam ten piernik i stwierdzilismy ze pierniczki lepsze i wygodniejsze
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko brzuch. Ja powiem tak- taka na sam porod, z przeznaczeniem "pewnie do kosza" to ta M spoko. Ale zgrabnie to sie w niej nie czuje worek i tyle tak na pozniej jak juz brzusio zmaleje, to jednak bralabym mniejsza. Moze dzis zaloze i wrzuce foteWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
ila bardzo mi przykro, nie ważne czy zawartość walizki była o wartości 100 zł czy 2000 zł, ale coś okropnego jak ginie własność. pewnie odzyskanie tego praktycznie biorąc nie wchodzi w grę. ze mnie koleżanki się śmiały 2 lata temu jak polskim busem jechałyśmy, bo ja na przystankach przeżywałam, żeby ktoś nie wyjął którejś z naszych walizek. nie znoszę pekaesów.
|
#459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O masakra wspolczuje moj maz mial troche podobnie. Jeszcze jako student dojezdzal do mnie euroline do pracy do monachium. Z polskim jedzeniem! przystanek, kierowcy pala, pyta sie czy robia tu postoj, bo poszedlby do wc. Wraca, autokaru nie ma. Infolinia oczywiscie nie odpowiadala, niemiecki euroline umyl rece. Dopiero na drugi dzien okazalo sie ze torba (rowniez z laptopem) pojechala do Polski, wroci na nastepny dzien. Jedzenie zepsute, rzeczy odzyskane, niczego nie brakowalo. Ale ile stresu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#460 |
|
Rozeznanie
|
IMG_1479634303.090239.jpg IMG_1479634319.661519.jpg IMG_1479634333.095091.jpg ktoras jeszcze pisaka, ze material fajny. Jak dla mnie troche taki sztucznawo-sztywniawy. Ale tak jak mowie, za 30 zl i na porod jest ok
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#461 |
|
Rozeznanie
|
I jak widac na mnie tak sie uklada, ze przod krotszy
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#462 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze zrobilam foty flanelowej z lidla, rozmiar S.ta znowu jest taka na teraz, wiec pewnie tez po porodzie. Milusia, cieplusia
IMG_1479634550.065529.jpg IMG_1479634560.396785.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#463 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
synek przestał ulewac. Po innych problem powracal. Może warto kupić jedną i zobaczyć, jak się będzie sprawdzać i czy będzie potrzebna. Cytat:
|
||
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze brzuszek urośnie i do porodu idealna
|
|
|
|
|
#465 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Narzeczony ma swoje typy i mówi, że na jednym przystanku (nie na dworcu, czyli zero kamer) wysiadła jakaś dziwna babka i może się pomyliła. Ale mówi, że gdyby oceniać "po wyglądzie" to raczej będzie cieszyła się z łupu. Cytat:
Ten stres najgorszy i to, że co chwilę przypomina mi się co tam jeszcze w tym bagażu było. ☹️ I ciągle sobie wbijam do głowy tę torbę, mimo iż już powinnam pogodzić się z myślą, że jest po ptokach. Będę ogarniać to odszkodowanie, zwłaszcza, że spędzam czas na L4, to może się czegoś nowego dowiem przy okazji. Cytat:
Myślę, że początkowo pomyłka. Ale jak ktoś otworzył torbę z rzeczami i zapakowanymi prezentami, to zapomniał o swoich ogórkach i jogurtach. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Ila26, o kurde
przykra i nie fajna sytuacja oby jednak ta torba sie znalazla czlowiek sie cieszy, jedzie, a tu takie cos Agniecha, ta lidlowska koszula jest super
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie z mężem doszliśmy do wniosku, że chcemy monitor oddechu bo SIDS jest czymś czego się strasznie boję. Miałam wątpliwości bo używany nie wchodzi w grę, a trochę kosztuję, ale postanowione- weźmiemy na raty i już. Kamień z serca
Macie jakieś upatrzone, bo właśnie czytam opinie i szukam najbardziej wiarygodnego
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Dziękuję za opinie z butelkami, ciągle się waham ![]() Ila niefajna sytuacja, może jeszcze się odnajdzie ehhhh Agniecha828 ta z lidla fajna , są podobne w tesco
Edytowane przez Fantazja_ Czas edycji: 2016-11-20 o 12:42 |
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.smyk.com/catalog/product/...dla-niemowlat/ ale czekam bliżej Świąt i porodu, bo raz, żeby gwarancji nie tracić, a dwa może jakieś promocje się trafią ![]() Za tym przemawia jego mobilność, zawsze będę mogła go zapiąć dziecku, nawet jak gdzieś pojedziemy, chociaż czytałam, że zanim się człowiek wprawi w jego zapinanie, to może dać kilka fałszywych alarmów.
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klips do pieluszki, możesz używać gdzie chcesz i rzekomo mniej fałszywych alarmów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Ila tego jeszcze nie słyszałam, ale liczę, że wszystko skończy się dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Ubranie dodatkowo przytrzymuje klips ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Można można
nawet jak już dziecko śpi na brzuszku, czy się przekręca, to klips można montować do boku
|
#473 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
My tez bierzemy Snuze Hero.
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękie dziewczyny
Jeszcze rozważam angelcare z tymi płytkami pod materac bo dłużej można używać. Teoretycznie chcę używać tak minimum 6msc do roku. A ten klips chyba tylko dla maluszków, bo później się kręcą, wiercą itd Jeszcze będziemy myślećIdę robić ciastka. Skorzystam skoro sama w domu jestem. Muzyka na full i do kuchni
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxm9jst8o15.png Edytowane przez kiciulec Czas edycji: 2016-11-20 o 14:34 |
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Body Ci podtrzymują klips nawet jak się maluch wierci. I te i te są dobre, ja np chce używać monitora też w wózku i foteliku A pediatrzy zalecają monitory do roku życia bo wtedy dopiero maleje ryzyko bezdechu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#477 |
|
Zadomowienie
|
1479648825481.jpg w smyku śliczne misie po 19,90
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się bo udało mi się dziś kupić fajny prezent już pod choinkę dla Darii.
http://www.smyk.com/play-doh-zestaw-...B&gclsrc=aw.ds w smyku jest za 46,99 . A dziś dorwałam ten sam w biedronce za 27,99
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-11-20 o 14:42 |
|
|
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz od niedawna sami przygotowują się do bycia rodzicami![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

Poza tym to jego pierwsza podróż PKS i tak naprawdę załatwiałam wszystko, bo sama często nimi jeździłam i miał wspaniałą przygodę. 
w polskim busie rzeczywiście jest to dobre rozwiązanie. A moze były 2 identyczne torby i ktos sie pomylił i moze zwróci Wasz bagaż?
) Po 2h koleś też się zorientował i dzwonił na dworzec i wróciliśmy się zamienić... Na szczęście zwykła pomyłka...Oby i tu udało się to jakoś odkręcić...
worek i tyle
tak na pozniej jak juz brzusio zmaleje, to jednak bralabym mniejsza. Moze dzis zaloze i wrzuce fote

przystanek, kierowcy pala, pyta sie czy robia tu postoj, bo poszedlby do wc. Wraca, autokaru nie ma. Infolinia oczywiscie nie odpowiadala, niemiecki euroline umyl rece. Dopiero na drugi dzien okazalo sie ze torba (rowniez z laptopem) pojechala do Polski, wroci na nastepny dzien. Jedzenie zepsute, rzeczy odzyskane, niczego nie brakowalo. Ale ile stresu. 

ale jeszcze brzuszek urośnie i do porodu idealna 

Jeszcze będziemy myśleć