Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-26, 13:37   #451
agafisia
Zakorzenienie

Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II

Sophie- ja też nie chcę zagracac ale się nie da😁 potrzebowałbym większego mieszkania...chociaż też pewnie bym zagracila😊 lubimy oboje kolory i duperele do mieszkania 😊
Ksiegowa- to pod spodem też pewnie uśmiecha se olejna farba...
Ja się rejestrowalam do neurologa w grudniu... na tomograf wczoraj na lipiec... po malu trzeba się za to wziąć bo ostatnio mi gorzej. ..być może od tego zęba glowa bolała jak tam sobie ropa siedziała na korzeniu?
Mi powiedzial że mam 2 małe dziurki w obu czwórkach gornych...mysle że gdzieś za tydzień pójdę zrobić -o zeby trzeba dbać. ..mi się krusza, słabe są. .. ale mój brat e moim wieku już z 5 miał wyrwany...ja dopiero pierwszy nad którym ronie łzy 😕

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 14:05   #452
Sophie24
Zakorzenienie

Ja mieszkam na 27 m i siłą rzeczy musiałam się przestawić na oszczędzający miejsce tryb kupowania. Myślę, że mi to zostanie i na naszym mieszkaniu to utrzymam:P Kiedyś kupowałam sporo rzeczy do domu, obecnie nie miałabym ich gdzie trzymać. Ale jeszcze trochę i zobaczymy co z tego wyjdzie:P

Ja dentystę mam 8 maja. Mam co do robienia, jak zawsze. Nie wiem czy w życiu doczekam wizyty gdzie nic mi robić nie będą:P
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 14:12   #453
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Mój tż lubi durnostoje, ja też kiedyś lubiłam, ale przystopowałam, bo kurzu mi się nie chce co chwile wycierać 😜
Mi się wizyty bez borowania zdarzają, ale teraz to nie wiem, bo mnie czasami 2 zęby pobolewają jak zjem słodkie 😕
Jeszcze nigdy nie miałam wyrywanego zęba (stałego), jeden ząb mi sam nie wyrosł, ale tego nie widać bez odlewu

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 14:23   #454
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! 😊 część II

Agafisia współczuje wyrwania zęba koty mega uwielbiam sama chce kupić cos takiego
Załącznik 7038641
Załącznik 7038646
A taki juz niedawno kupiłam Załącznik 7038651

My nie wiem kiedy będziemy sie przeprowadzać jeszcze o tym nie mysle ale pewnie za najpredzej 3 mies. Remont pomału będziemy robic tam mieszkając ale za duzo robic nie musimy od razu a przynajmniej taka mamy nadzieje. Zobaczymy jednak jak odbierzemy klucze bo wiadomo pomalować trzeba a kto wie co siedzi pod tapetami itd ale ogolnie zobaczymy w jakim stanie bedą podłogi bo sa wykładziny. Jak bedzie ok zostawimy na razie i zabierzemy sie za wszystko porządnie w następnym roku bo chcemy panele lub drewniane podłogi a jak bedzie w złym stanie będziemy musieli myślec jakos w tym roku.

Co do panieńskiego i kawalerskiego my mielismy problem logistyczny gdzie zorganizować bo jednak osoby które chcemy były w dwóch rożnych krajach a nie chcieliśmy tez miec dwóch oddzielnie kazdy bo to bez sensu. W końcu postawiliśmy kreskę i stwierdziliśmy ze nie chcemy nic. W czwartek przed ślubem okazało sie ze moj świadek stanął na wysokości zadania i wszyscy sie zgrali i zrobili nam imprezę łączona w domu i było mega bo wyszła z tego w sumie angielsko-Polska impreza zapoznawcza bo wiadomo ze goście sie nie znali jeszcze

Edytowane przez 52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Czas edycji: 2017-04-26 o 21:06
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 14:58   #455
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

Ja się rozchorowalam na długi weekend 😢😢😢 juz wczoraj jakoś dziwnie się czułam, dziś tylko zadzwoniłam ze nie przychodzę do pracy, niedawno się obudziłam
Co do kawalerskich, są mi obojętne, H. był chyba pół roku temu na jednym, pobawil się i tyle. Kluby gogo tez mnie nie ruszają, golizna jest wszędzie w nadmiarze i jakoś spowszedniala. Ja będę na panieńskim za parę tyg lecę do wawy na 1 noc

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 15:29   #456
Ksiegowa85
Zakorzenienie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;73264316]Ja się rozchorowalam na długi weekend 😢😢😢 juz wczoraj jakoś dziwnie się czułam, dziś tylko zadzwoniłam ze nie przychodzę do pracy, niedawno się obudziłam
Co do kawalerskich, są mi obojętne, H. był chyba pół roku temu na jednym, pobawil się i tyle. Kluby gogo tez mnie nie ruszają, golizna jest wszędzie w nadmiarze i jakoś spowszedniala. Ja będę na panieńskim za parę tyg lecę do wawy na 1 noc

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk[/QUOTE]
Ja od wczoraj biorę neosine i tabletki z czystkiem, liczę na to że mnie to jakoś na nogi postawi.

A we mnie kluby go go, striptizerki budzą niesmak, szczególnie jako element wieczoru kawalerkiego, bo odbieram to jakby ktoś w związek małżeński wstępował za karę ale jak już mówiłam im jestem starsza, tym bardziej czepliwa jestem

Stary 2017-04-26, 15:31   #457
smerfetk_a
Żona Gargamel

Genialna lampa!

Mi kawalerskie nie przeszkadzają (ale nie żebym je lubiła), w przypadku kolegów TŻ to i tak tylko jakiś grilb chlanie i dobitka w klubie Na szczęście już został tylko jeden bliższy kolega bez żony.

Też muszę do dentysty na przegląd
W zeszłym roku sobie obiecalam że zrobię remont paszczy przed slubem, a że wieki nie byłam to byłam przygotowana na kilka wizyt. Na miejscu okazało się że zrobił mi nową plombe (bo mi się stara nie podobała), ściągnął kamień i koniec Taka szczęśliwa byłam
Ale teraz muszę zapytać co z dolnymi osemkami bo wyszły do połowy i nic dalej...
A jak to zalatwie to do ortodonty zapytać jakie są możliwości wyprostowania mi zębów bo przez brak piątek jedna strona zaczęła mi się rozłazić

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-26, 15:43   #458
flowerme
Zakorzenienie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;73264316]Ja się rozchorowalam na długi weekend 😢😢😢 juz wczoraj jakoś dziwnie się czułam, dziś tylko zadzwoniłam ze nie przychodzę do pracy, niedawno się obudziłam

Zdrowia

measure twice, cut once

31 - 23 - 52 - 41 - 47
flowerme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 15:44   #459
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

też muszę się wybrać na zdjęcie kamienia ale ciągle to odkładam nie lubię dentysty
Stary 2017-04-26, 16:21   #460
Cindy28
Lux Mundi

Moja Mama też pedantka + minimalistka, nikt nie wyrzuca tak, jak ona ;P.
Ja mam zadatki na chomika, ale walczę z tym, całkiem nieźle mi idzie .
Mam duże mieszkanie po Dziadkach (90m2) i tym bardziej zależy mi na niezagracaniu przestrzeni.

Kawalerskie mi nie przeszkadzają o ile nie ma striptizu. Myślę, że w drugą stronę podobnie. Chociaż ja z imprez z czipendejlsami się wypisuje, nie z uwagi na Tż, tylko własne poczucie estetyki - byłam na panieńskich w takim klimacie (zanim byliśmy razem) i mam odruch wymiotny .
U mnie została w sumie tylko jedna Psiapsiola niezaobraczkowana i jedna kuzynka, która ma w planie ślub. U Tż dwóch kuzynow, ale czy się będą hajtac - nie wiadomo.

Nie mamy też problemów żeby wychodzić osobno.
Stary 2017-04-26, 16:54   #461
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Mam duże mieszkanie po Dziadkach (90m2) i tym bardziej zależy mi na niezagracaniu przestrzeni.

Kawalerskie mi nie przeszkadzają o ile nie ma striptizu. Myślę, że w drugą stronę podobnie. Chociaż ja z imprez z czipendejlsami się wypisuje, nie z uwagi na Tż, tylko własne poczucie estetyki - byłam na panieńskich w takim klimacie (zanim byliśmy razem) i mam odruch wymiotny .
U mnie została w sumie tylko jedna Psiapsiola niezaobraczkowana i jedna kuzynka, która ma w planie ślub. U Tż dwóch kuzynow, ale czy się będą hajtac - nie wiadomo.

Tż to sam na imprezy raczej nie chodzi, bo w weekend pracuje. Ja chodzę z koleżankami, ale bawimy się tylko w swoim gronie.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Otworzyli obok mojej pracy restaurację i teraz "siedze" na degustacji 😉 i jak tu schudnąć 😜

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-26, 16:59   #462
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Pokaż wiadomość
Tż to sam na imprezy raczej nie chodzi, bo w weekend pracuje. Ja chodzę z koleżankami, ale bawimy się tylko w swoim gronie.

Tż z nietańczących, więc wychodzi głównie na dobre piwo ( koneser , sam reż robi) i wyczynowo na rower.
Z Dziewczynami zawsze spotykamy się u którejś w domu ( ja dojezdzam, one mieszkają wszystkie w jednym mieście), robimy dobre jedzenie etc., siedzimy, gadamy i później lecimy na tańce. Bawimy się w swoim towarzystwie, ale jeśli trafi się ktoś sensowny, to nie zamykamy się na innych ludzi . Oczywiście wszystko w granicach rozsądku i dobrego smaku.
Stary 2017-04-26, 17:15   #463
PannaMagda
Zakorzenienie

My tez nie mamy problemu wychodzic osobno znaczy sie moze on ma wiekszy problem jak ja wychodze sama

Cuddly, my bysmy mieli bardziej pokrecona sytuacje.. mamy znajomych w UK, teraz w Hiszpanii, a juz o PL nie wspominajac. Ale strasznie fajny pomysl, zeby polaczyc dwie imprezy w jedna
Stary 2017-04-26, 17:17   #464
Sophie24
Zakorzenienie

Zdrówka

Jeszcze tylko dwa dni. Już dziś czuje jakby był piątek i to strasznie dołujące.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 17:31   #465
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość

Moja mama może nie tyle pedantka co maniaczka sprzątania. Ona nie widzi problemu w tym że np.codziennie lata na mopie nooo albo co drugi dzień.
Ja remontując swoją część domu za cel postawiłam wybór rzeczy które mi życie będą ułatwiać. wolałam odrobinę doplacić za to i tak np. lodówka no frost - nie trzeba rozmrażać, piekarnik z czyszczeniem parowym, szara podloga w kuchni (ona zrobila białą), zero kurzolapaczy na szafkach, zmywarka, szafki w kuchni od gory do dolu (nie trzeba tlustych powierzchni myć) itp. itd. Po co mam dodawaxć sobie roboty?! Ona twierdzi że lubi. Kiedyś za dzieciaka pamietam nie mogla znieść jak się siedzialo i nic nie robilo (w jej mniemaniu), to wtedy wystarczylo ze dwa raxy przeleciec sie po domu ze scierka źe niby sie sprzata i byl git
Ja lubie jak jest czysto, no ale ile moze sie nabrudzic w domu przy dwoch doroslych osobach?? Nie widze potrzeby sprzatania co drugi dzien. Tż gonie za pewne nawyki wyniesione z domu (np. nie sprzatanie stolu po sobie, rzucania gdzie popadnie) postepy sa, bo jak twierdzi tex lubi porzadek i cieszy sie xe o to dbam. Ale llubie tez polezec i odpoczac, a moja mama srednio to potrafi.

To nie ja popełniam błędy, to mój Samsung
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 17:45   #466
asik1503
Zakorzenienie

Ja może jestem dziwna ale sama bym się chętnie kiedyś wybrała na jakiś pokaz striptizerek oczywiście pokaz na poziomie, z tańcem a nie byle szybciej zrzucić bieliznę...

Ja co miesiąc jestem w gabinecie stomatologicznym na szczęście u ortodonty i dentystę raczej odwiedzę dopiero po zdjęciu aparatu (chyba, że będzie coś pilnego) bo mam 3 plomby do wymiany ale boję się, że potem mi się żeby będą źle składać :/ dlatego zostawię to na później...
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 17:58   #467
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość
Moja mama może nie tyle pedantka co maniaczka sprzątania. Ona nie widzi problemu w tym że np.codziennie lata na mopie nooo albo co drugi dzień.
Ja remontując swoją część domu za cel postawiłam wybór rzeczy które mi życie będą ułatwiać. wolałam odrobinę doplacić za to i tak np. lodówka no frost - nie trzeba rozmrażać, piekarnik z czyszczeniem parowym, szara podloga w kuchni (ona zrobila białą), zero kurzolapaczy na szafkach, zmywarka, szafki w kuchni od gory do dolu (nie trzeba tlustych powierzchni myć) itp. itd. Po co mam dodawaxć sobie roboty?! Ona twierdzi że lubi. Kiedyś za dzieciaka pamietam nie mogla znieść jak się siedzialo i nic nie robilo (w jej mniemaniu), to wtedy wystarczylo ze dwa raxy przeleciec sie po domu ze scierka źe niby sie sprzata i byl git
Ja lubie jak jest czysto, no ale ile moze sie nabrudzic w domu przy dwoch doroslych osobach?? Nie widze potrzeby sprzatania co drugi dzien. Tż gonie za pewne nawyki wyniesione z domu (np. nie sprzatanie stolu po sobie, rzucania gdzie popadnie) postepy sa, bo jak twierdzi tex lubi porzadek i cieszy sie xe o to dbam. Ale llubie tez polezec i odpoczac, a moja mama srednio to potrafi.

Ja musze jeszcze w kuchni wymienić piekarnik, może poszukam takiego jak Ty masz myślałam też, żeby zdjąć płytki i wstawić szkło, ale koleżanka mi opowiadała, że jej siostrze, za szkło wpadają małe muszki może to czymś jeśli się zdecyduje, to da się to czymś uszczelnić

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Ja może jestem dziwna ale sama bym się chętnie kiedyś wybrała na jakiś pokaz striptizerek oczywiście pokaz na poziomie, z tańcem a nie byle szybciej zrzucić bieliznę...

Ja co miesiąc jestem w gabinecie stomatologicznym na szczęście u ortodonty i dentystę raczej odwiedzę dopiero po zdjęciu aparatu (chyba, że będzie coś pilnego) bo mam 3 plomby do wymiany ale boję się, że potem mi się żeby będą źle składać :/ dlatego zostawię to na później...
Ja jeśli musiałabym wybierać, to też bym pewnie wolała damski, bo "pląsający" facet byłby dla mnie śmieszny, a nie seksowny 😜

Stary 2017-04-26, 18:01   #468
visionAM
Zakorzenienie

Ja odkładam cały czas dentystę, chociaż wiem, że nie powinnam, ale wiecie jak jest

Przez tą pogodę nie mam energii do żucia, jest strasznie, brakuje mi słońca

visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 18:02   #469
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Ja odkładam cały czas dentystę, chociaż wiem, że nie powinnam, ale wiecie jak jest

Mi też ale pocieszam się, że od soboty ma być ładnie

Stary 2017-04-26, 18:14   #470
visionAM
Zakorzenienie

U nas niestety deszcz zapowiadają

visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 18:17   #471
flowerme
Zakorzenienie

Ja też czekam i czekam, ale już bliżej do tej wiosny niż dalej..

Wyskoczyło mi jakieś uczulenie na karku

measure twice, cut once

31 - 23 - 52 - 41 - 47
flowerme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 18:19   #472
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jeśli musiałabym wybierać, to też bym pewnie wolała damski, bo "pląsający" facet byłby dla mnie śmieszny, a nie seksowny 😜

mam tak samo jakoś facet totalnie mnie nie zachęca xD

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość

Wiadomo... ja tak mam z robieniem badań ciągle sobie mówię "pójdę, zrobię" i ciągle to odkładam i wiem, że źle robię ale jednak paniczny strach przed igłą i krwią robi swoje
Z dentystą miałam to samo z tym, że do aparatu nie było już zmiłuj... wszystko zostało elegancko zrobione i chciałabym już to utrzymać

Pogoda jest koszmarna też mi brakuje słońca
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 18:19   #473
agafisia
Zakorzenienie

Ksiegowa- ja podejrzewam że starczy nam oszczędności tylko na kuchnię i łazienkę. ..reszta będzie musiała czekac...ale już chcemy porządnie ładnie po swojemu na lata zrobić wszytsko☺
Durbostoje 😀 Ja mówię kurzolapy- też jak najmniej tego chce zbierać. ..
No...to mój pierwszy ząb wyrywany. ..ale na prawdę nie bylo wyjścia. ..jakbym nie poszła to za parę miesięcy blagalabym zeby mi ktokolwiek wyrwał i żadne znieczulenie by nie działało. ..
Co dobrego wcinasz? ? Glodna jestem a dziś tylko zupke memlam😀
Turkusowa- po 1 dniu skrobania tapet ręka mi odpadła ☺
Sophie- ja właśnie zmieniłam 26 metrów na 45😊 ale no lubię po prostu graty😊
Cuddly- dzieki
Ooo super są takie rzeczy- w pepco pełno takich fajnych😊 Ja mam 2 kubki w koty podobne jak obraz -zbieram na nową kuchnie 😊
Właśnie my nie mieszkamy u siebie tylko u mojego ojczyma. ..tak sie złożyło że w tej samej klatce 2 bloki obok😊 też myślę że gdzieś za 2-3 miechy się przeprowadzimy...swoje sprzedalismy i wyladowalismy tu...a moje rzeczy są porozrzucane w kartonach między babcia a tesciem☺ tu mam tylko podstawowe...
Smerferka- my po ślubie robiliśmy wszystkie ząbki, zmieniałem stare plomby, wszystkie ukruszenia pęknięcia itd...od tamtej pory 2 razy byłam. Jak mi się ukruszyl i teraz po wyczulam gule na dziasle obok zęba. ..noo i wyszło co wyszło. ..i mówił że 4 obie mają małe dziury...zamierzam to szybko zrobić póki małe i nie boli nic...
AnnaLady- kiedyś wymienię kuchenkę i lodówkę-dobry pomysł masz☺
Lubię samsungi-mam tableciaka a po remoncie chciałabym telefon zmienić na galaxy a3 2017 rozowy <3

Moj panieński był w gronie najbliższych przyjaciolek😊 żeśmy tanczyly nawet na stole😀 piły i świetnie się bawily...mój tz miał w tym czasie u siebie z kumplami-nie było striptizu chociaż mają zdjęcia jak sami gole tylki wystawiali😁
Też by mi przeszkadzał striptiz...
I też na męskim bym się śmiała z facia golasa😁

Pospalam trochę. Zab yyy brak zęba trochę boli ale nie mocno... mam lekko spuchniety polik. .. chyba pojde znowu pociamkac zupke-dziś tylko to niestety...dobrze ze mam gar kalafiorowej przezornie ugotowany wczoraj wieczorem😊

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-26, 18:22   #474
agafisia
Zakorzenienie

Vision-nie odkladaj bo będziesz jak ja dzisiaj!

My mamy działaczke taka z małym warzywniaczkiem-ja lubię dla siebie mieć troszkę fasolki troszkę buraczkow...przez tą pogodę nic jeszcze nie posialam a w połowie kwietnia zawsze sialam warzywka😕 zimno i paskudnie...a ja blisko gór to jeszcze zimniej😕

Stary 2017-04-26, 18:35   #475
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
Ksiegowa- ja podejrzewam że starczy nam oszczędności tylko na kuchnię i łazienkę. ..reszta będzie musiała czekac...ale już chcemy porządnie ładnie po swojemu na lata zrobić wszytsko☺
Durbostoje 😀 Ja mówię kurzolapy- też jak najmniej tego chce zbierać. ..
No...to mój pierwszy ząb wyrywany. ..ale na prawdę nie bylo wyjścia. ..jakbym nie poszła to za parę miesięcy blagalabym zeby mi ktokolwiek wyrwał i żadne znieczulenie by nie działało. ..
Co dobrego wcinasz? ? Glodna jestem a dziś tylko zupke memlam😀
Turkusowa- po 1 dniu skrobania tapet ręka mi odpadła ☺
Sophie- ja właśnie zmieniłam 26 metrów na 45😊 ale no lubię po prostu graty😊
Cuddly- dzieki
Ooo super są takie rzeczy- w pepco pełno takich fajnych😊 Ja mam 2 kubki w koty podobne jak obraz -zbieram na nową kuchnie 😊
Właśnie my nie mieszkamy u siebie tylko u mojego ojczyma. ..tak sie złożyło że w tej samej klatce 2 bloki obok😊 też myślę że gdzieś za 2-3 miechy się przeprowadzimy...swoje sprzedalismy i wyladowalismy tu...a moje rzeczy są porozrzucane w kartonach między babcia a tesciem☺ tu mam tylko podstawowe...
Smerferka- my po ślubie robiliśmy wszystkie ząbki, zmieniałem stare plomby, wszystkie ukruszenia pęknięcia itd...od tamtej pory 2 razy byłam. Jak mi się ukruszyl i teraz po wyczulam gule na dziasle obok zęba. ..noo i wyszło co wyszło. ..i mówił że 4 obie mają małe dziury...zamierzam to szybko zrobić póki małe i nie boli nic...
AnnaLady- kiedyś wymienię kuchenkę i lodówkę-dobry pomysł masz☺
Lubię samsungi-mam tableciaka a po remoncie chciałabym telefon zmienić na galaxy a3 2017 rozowy <3

Moj panieński był w gronie najbliższych przyjaciolek😊 żeśmy tanczyly nawet na stole😀 piły i świetnie się bawily...mój tz miał w tym czasie u siebie z kumplami-nie było striptizu chociaż mają zdjęcia jak sami gole tylki wystawiali😁
Też by mi przeszkadzał striptiz...
I też na męskim bym się śmiała z facia golasa😁

Pospalam trochę. Zab yyy brak zęba trochę boli ale nie mocno... mam lekko spuchniety polik. .. chyba pojde znowu pociamkac zupke-dziś tylko to niestety...dobrze ze mam gar kalafiorowej przezornie ugotowany wczoraj wieczorem😊

Kuchnia i łazienka są najdroższe...ładne meble kuchenne zaczynają się gdzieś od 4tys i ja się pytam za co tyle $? 👻

Zjadlam placki po węgiersku mniam 😊 tż też wzięłam

Ja cały czas mam samsungi, teraz s5neo, bo potrzebowałam wodoodpornego, ale chętnie bym zmieniła na inny

Stary 2017-04-26, 18:40   #476
agafisia
Zakorzenienie

Ksiegowa- mi się podobają modułowe z castoramy. ..a dużej kuchni nie mamy więc aż tyle nie wyjdzie. ..no ale chce zmywarkę. ..plus kafle na podłogi i ściany plus stół i krzesełka plus drzwi...uzbiera się troche😕
Mniam-kurka glodna jestem😊
Ja mam nokie lumie od 5 lat-telefon dla mnie musi być kolorowy i do smsowania 😀 ale już mi po malu zaczyna swirowac i szykuje się zmiana. ..a samsunga lubię wszystko😊

Stary 2017-04-26, 18:51   #477
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
Ksiegowa- mi się podobają modułowe z castoramy. ..a dużej kuchni nie mamy więc aż tyle nie wyjdzie. ..no ale chce zmywarkę. ..plus kafle na podłogi i ściany plus stół i krzesełka plus drzwi...uzbiera się troche😕
Mniam-kurka glodna jestem😊
Ja mam nokie lumie od 5 lat-telefon dla mnie musi być kolorowy i do smsowania 😀 ale już mi po malu zaczyna swirowac i szykuje się zmiana. ..a samsunga lubię wszystko😊

Ja nie mam zmywarki, bo tż chciał spiżarnie i już się nie zmieściła 😜 ale akurat zmywanie mi nie przeszkadza

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Mi teraz po głowie chodzi xiaomi, albo srajfon 😉

Stary 2017-04-26, 19:12   #478
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Kuchnia i łazienka są najdroższe...ładne meble kuchenne zaczynają się gdzieś od 4tys i ja się pytam za co tyle $? 👻

Zjadlam placki po węgiersku mniam 😊 tż też wzięłam

Ja cały czas mam samsungi, teraz s5neo, bo potrzebowałam wodoodpornego, ale chętnie bym zmieniła na inny

My za swoją daliśmy 8,5 tys. Pod zabudowe, od góry do dołu.
Łazienki nie robiliśmy jeszcze.

AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-26, 19:13   #479
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość

Moja nie lubi sprzątać, lubi jak jest czysto .
I to w takim wymiarze, że nie sprzątanie "po pstrym po łysym" , tylko dokładnie.

U mnie jest teraz prócz mnie i Mamy w domu 5 kotów i dziewczyna że dzieckiem, która przygarnęłyśmy póki nie stanie na nogi, więc codzienne podłogi to mus. Reszta na bieżąco.

Na zmywarkę miałam szał przez pierwszy rok, może dwa lata od kupna. Teraz stoi. Muszę ją opchnąć na olx, a w to miejsca chcę suszarkę do ubrań .
Łazienkę mam zrobioną (tylko sufit do wymiany, bo sasiedzi mnie zalali), natomiast kuchnia cała do remontu: kafle, meble, potrzebuję też praktycznie wszystkie nowe sprzęty. 20 koła pyknie lekko ;/.

Na wyniki też się zbieram jak sojka za morze ;/. Natomiast dentysty pilnuję, pewnie dlatego, że mam tylko raz do roku przegląd i zdejmowany kamień . Babeczka mówi, że gdyby wszyscy mieli takie zęby, to by zbankrutowała .
Stary 2017-04-26, 19:21   #480
ArabicPrincess
Zakorzenienie

Ale pogoda beznadziejna :/ wracam dopiero z zumby

A dentysty się nie boje po wyrwaniu trzech 8 i resekcji korzenia już mnie nic tam nie zaskoczy

Life is a story written by Allah's hand

Instagram - PatrycjaLeila zapraszam

ArabicPrincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości