![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: A co z Warszawa?
Cytat:
![]() A co za ciasto kupujesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Ami strasznie fajnei bylo Ciebie i Et-ke widziec, nawet na chwilke
![]() wyslalam Ci PW z linkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Nekome, a ja nie wiem, co mam teraz zrobić..bo Mateuszki kuszą, oj kuszą..a tyle mi jeszcze do nauki zostało. to nie był dobry pomysł je przyjmować
![]() i po wszystkich sesyjach trzeba będzie spotkanie jakieś wykombinować.o! bo ja tez się steskniłam ![]()
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten skonczony cham od notatek nie odbiera nadal!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Oj ja też się strasznie stęskniłam. Właśnie pałaszuję ciasto... Obawiam się że rodzina może nie spróbować. Pycha! Czyli ja nie umiem bananowca robić... Prowadzisz kursy?
![]() Linki przestudiowałam. ![]() Etuś, a mnie kuszą książki Pilatesowe... A burżuazja czeka.. |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham Was, dziewczyny! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na poważnie, to wszystko jeszcze może się zmienić. ja w to wierzę i nie wierzę, że mogłabyś ten czas zaprzepaścić czy zmarnować.
![]() |
#458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to jest super latwe a jednoczesnie efektowne /smak, wyglad mniej ![]() ![]() Cytat:
Co do ksiazek pilatesowych - ta ksiazka na sprezynce - dosc zaawansowane cwiczenia, poswiec sporo czasu na wstep i na pilnowanie sylwetki i odychania. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Oblałam hiszpański.
![]() Wiem, to tylko egzamin... I świat się nie zawali... Ale to nie zmienia faktu, ze hiszpański jest najważniejszy. I skoro nie radzę sobie z hiszpańskim, co ja robię na iberystyce?... Prawie nic nie jem cały dzień i nie mogę się zmusić (drożdżówka jakoś po południu...). Zdroworozsądkowo staram się przynajmniej pić. Nic mi się nie chce, nawet siedzieć na forum... |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bedziesz miala teraz czas w wakacje zeby ten nieszczesny hiszpanski podszkolic - moze jakis intensywny kurs, albo czeste konwersacje? I ich wszystkich na II roku zakasujesz! trzymaj sie kochana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Lexie,
![]() ![]() Zobaczysz, dobrze będzie. A iberystyka to nie filologia tylko kulturoznawstwo i język ma ci prawo kuleć. Tym bardziej po niecałym roku nauki. ![]() A ja proszę o kciuki, modlitwy i palenie świeczek za mnie jutro od 9 do 14. |
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dasz radę, trochę odpoczniesz, później może nawet pojedziesz do Hiszpanii, poznasz przystojnego Hiszpana (bedziesz miala motywacje do nauki jezyka bjak nigdy ![]() ![]() Egzaminy są w końcu dla ludzi i po to zeby je zdawac ![]() ![]() ps: trzymam kciuki
![]() |
#463 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nekome
![]() Ami ![]() Niby kulturoznawstwo, ale z programem filologii... Takie nie wiadomo co ![]() Cóż, to dla mnie żadne pocieszenie, ale bardzo dużo osób nie zdało... Mam wrażenie, ze to częściowo skutek zmniejszenia nam ilości godzin języka... Ciekawe jest to, że ten egzamin wydawał się prosty. Podejrzanie prosty. musiały być jakieś haczyki ![]() Pal ![]() Dzięki ![]() Wiecie, najgorsze było, jak po wywieszeniu tych list, ja musiałam tam jeszcze czekać na jedną panią. I kolejne osoby przychodziły i wszyscy pytali czy zdałam. Grrr. Wiem, że chcieli dobrze. Tylko, że jak się dowiadywali, że nie zdałam, nie wiedzieli co powiedzieć. Kolega mnie smsami podtrzymywał na duchu, w ogóle pisałam dziesiątki, mam wrażenie, smsów i byłam tym na tyle zajęta, że nie miałam czasu myśleć. To i kolega sprawiło, że się tam głupio nie rozkleiłam. Chyba mu zaraz podziękuję za uchronienie mnie przed publicznym użalaniem się nad sobą ![]() Edycja - podziękowałam mu ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-06-13 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Lexie, głowa do góry..choć widzę, że dziewczyny juz Cię tu porządnie motywuja..ale ja też się dołączę
![]() choc może lepiej tylko ![]()
#465 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Tak. Zdecydowanie powinien mnie dziś ktoś przytulić. Teraz już mniej, bo mi nieco lepiej. Nieco. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
To ode mnie też masz
![]() Wróciłam wieczorem, w samochodzie znów miałam migrenę, potem się okazało że stresy rozwaliły mi doszczętnie żołądek, nawet wody nie mogę pić... Nie wiem czy jechać do pracy, czuję się fatalnie a pracując na umowę o dzieło chyba nawet nie mogę iść na zwolnienie. Mam ochotę podsumować to wszystko pewnym słowem które zostało by zamienione na gwiazdki... P.S. Spotkałam wizażankę w Mikołajkach ![]()
#467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#468 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Marta, kochanie
![]() Nie denerwuj się, wszystko ci się ładnie poukłada. Posłuchaj Mar_go, ona mądrze gada ![]() Też z nerwów wczoraj jeść nie mogłam, pić zaczęłam dopiero koło 19 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadzwoniłam, powiedziałam że się fatalnie czuję i czy nie bedzie tragedii jak się dziś nie pojawię i że mogę coś w domu popracować - w odpowiedzi oczywiście usłyszałam że na pewno mam kaca i to dlatego.... brak mi słów... Pić próbuję, własnie sobie robię herbatę miętową
![]() |
#470 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Olus, a jak Ty się dziś czujesz? lepiej już? Poprawialaś juz sobie jakoś humor?
![]() |
#471 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No lepiej się czuję, lepiej. Doszłam do wniosku, że niezdanie hiszpańskiego nie oznacza jeszcze, że się nie nadaję na te studia. Poza tym tyle osób mnie pociesza, że po prostu nie mogę nie czuć się lepiej
![]() Marta, coś takiego ci powiedzieli?? Też bym nie chciała tam pracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zadomowienie
|
To ja tak nie w temacie i w ogóle
![]() ![]() Fakt mam sesje, i co łikend egzaminy, ale w tygodniu była bym chętną na jakieś piwko lub dwa ![]() Cześć Laski Kochane ![]() ![]()
![]() |
#473 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ooo, Nef!
![]() ![]() Kiedy spotkanie... Hmmm, nie wiadomo ![]() Za to chciałam powiadomić, ze w lipcu i przez początek sierpnia będzie w Warszawie Aga01 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
Nefretete! Wieki Cię tu nie było. Myślę, że na poczatku lipca coś zorganizujemy jak już wszystkie będą po egzaminach..
Lexie, cieszę się, że humor lepszy. Ja po dzisiejszym egzaminie jestem zupełnie wypruta. Mam wrażenie, że poszło dobrze, ale wolę nie zapeszać. Kolejny we wtorek- jeśli zdałam włoski, o czym dowiem się za 1,5 godz. |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Rozeznanie
|
Marta, proszę zameldowac się tutaj i zdać realcję z Twojego stanu? Jak się czujesz? Jak nie dasz znaku życia, to przybędziemy z ratunkiem, żeby uniknąć tych gazetowych historii o kotach nad zwłokami
![]() Przepraszam, za makabryczny humor, ale za pół godziny wynoszę się z tej pracy i mam 4 dni wolnego ![]() ![]()
#476 |
Zakorzenienie
|
Uwaga!! Znak życia, znak życia
![]() ![]() A tak serio to mam kolejny nawrót migreny, na którą pomaga mi aspiryna, która z kolei robi mi źle z żołądkiem. Udało mi się za to zjeść bułkę (sztuk 1) i wypić herbatę (sztuk 2). Przeżyję. Chyba ![]()
#477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łeb mi pęka w szwach, przez to cholerne dzisiejsze zaliczenie ![]() Dwie godziny mnie kalafior jeden maglował x_x Idę zeżreć torcik czekoladowy, walić biochemię... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suchą bułkę z trudem w siebie wcisnęłam i się cieszę że nie wróciła ![]()
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno zorganizujemy jakieś spotkanie ![]()
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
a ja sie zegnam.
caluski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.