![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
iiiiiiiiiiiiiiiiiiił m bn hhhhhhhhhh xcv ygh
Dziewczynki a to co widzicie na górze to dzieło mojej Wikuni.która siedzi teraz na moich kolankach i uporczywie domaga sie pisania na klawiaturze,fajnie to wyszło,nic nie poprawiałam,he he ale mam zdolne dziecko,nawet środeczek sama wymierzyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Jastin ale masz zdolniachą
![]()
#453 |
Rozeznanie
|
oj Jastin faktycznie zdolna ta Twoja córa!!
![]() DZIĘKUJĘ Wam wszystkim za życzenia dla Kubusia w jego imieniu ![]() ![]() a ja znowu tylko na chwileczkę bo cały dzień na powietrzu . wpadnę po niedieli całuski dla wszystkich dzieicaczków!!! ![]() ![]()
#454 |
Rozeznanie
|
NO JAK MOGŁAM ZAPOMNIEĆ!!!!!
Całuski dla Wiktorii!!!! ![]() ![]() i spóźnione życzonka dla Lilianki!!!! ![]() ![]()
#455 |
Rozeznanie
|
Jastin, ja już kiedyś pisałam, że nie wyobrażam sobie karmienia piersią rocznego brzdąca, a jeszcze jak ma zęby !!!!!!!!!!!!!!!!
To jest Twoja decyzja, a nie teściowej, więc nie rób sobie wyrzutów.Ja nie zamierzałam karmić piersią więcej niz pół roku. Niestety wyszło jeszcze inaczej, i to na pewno nie sa przejsciowe kłopoty, bo to juz za długo trwa. Kurcze a bałam sie ze trudno mi ja bedzie odzwyczaic. A tu samo przyszło, tylko troche za wczesnie ![]() U nas zbiera sie na burze, grzmi i błyska. I dobrze bo duchota niemiłosierna. Lili dziekuje za spóznione zyczonka ![]()
#456 |
Zadomowienie
|
No a u mnie chyba juz na dobre zaczeły się problemy z dziąsłami. Juz od kilku dni Kasia chciała całego gryzaka włożyć sobie do buzi i trochę marudziła, ale dziś od rana naprawdę widać, że coś jej dolega. jak zawsze śmieje się na okrągło, tak dziś tylko lekko uśmiecha się przez łzy. No i je bardzo mało. Az to do niej nie podobne. Dopiero pomógł jej trochę żel na dziąsła i czopek Viburcol chyba zaczał działać bo w końcu po wielkich trudach udało jej się zasnąc spokojnym snem, bo dotychczas spała i przez sen mruczała.
Wklejam zdjęcia z wczorajszego pobytu na wsi. |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Iwonko bardzo ładne zdjecia
![]() ![]() Pozdrawiam was kochane,dobrej nocki życze ![]() Ps.Alienku odezwij sie bo mi sumtno tu bez Ciebie,no i troche sie martwie tym Twoim netem,jak to bedzie,czy bedziesz dalej z nami czy nie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Martusia - jeszcze ja jeszcze ja....Ode mnie i Szymusia dla Kubusia gorace przytulanki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Ale KAsienka super babeczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Wtajemniczenie
|
Iwonamysza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to od nas dla was za życzonka dziękujemy pięknie ![]() ![]() Dziewczyny naprawde troche się nastraszyłam tych grozb odnosnie pokazania zdjęcia, wiec postaram sie zrobic to przy najblizeszj okazji. Tym, ze jeszcze zdjęcia tutaj mojego nie ma tłumacze, że chciałam jakieś w miare ładne zrobić, bo te co mam do tej pory z Wiktorką to takie zwykle domowe zdjęcia, nic specjalnego. I miałam sobie zrobic teraz ale sie wczoraj na słonku spiekłam wiec tym bardziej nie ładnie wyglądam. A stare zdjęcie sprzed kilku miesięcy, gdy tym bardziej wygladałam obskurnie po ciązy, to chyba nie bardzo przeciez załączać ? Co do netu, to jak juz nam odłączą to bedziemy siłą i mocą kombinować jak to się na nowo podłączyć, wiec jak mnie nie bedzie to raczej chwilowe, zresztą ja bez was to długo bym nie wytrzymała. Moja Wika ostatnimi czasy taka się jakas marudna zrobiła i jakby niecierpliwa ![]() ![]() Co do siedzenia to Wiki sama jeszcze nie potrafi siedzieć, owszem jak ją posadze to siedzi twardo ale bez trzymanki to najwyzej kilka sekund a potem to sie przewraca. Buzki ![]()
#461 |
Zakorzenienie
|
Alien dlaczego Cię odcinają od neta
![]() ![]() Alienku może Wikunia jest marudna przez ten upał ![]() ![]() ![]() Mój synek natomiast strasznie marudzi przed kapielą, bywa czasami nie do wytrzymania ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Rozeznanie
|
Alien, niesamowita jesteś z tymi wykrętami
![]() ![]() ![]() ![]()
#463 |
Zadomowienie
|
Spóżnione życzonka dla naszych milusińskich 5 miesięcznych Kubusia i Lilianki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zadomowienie
|
Moni napisz co powiedziała lekarka odnosnie jedzonka Szymonka,bo moja Amelcia również więcej pije niż je.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki jestem już po pierwszym dniu pracy i czuje się całkiem nieżle. Było chyba lepiej niż myślałam, ale to chyba dlatego, że mój TŻ został cały dzień z małą. Nie daliśmy jej dziś do żlobka, bo troche pokasływała w nocy i ma lekki katarek. Chyba ode mnie podłapała bo ja się rozłożyłam. Mam nadzieje że do srody jej przejdzie, bo TŻ idzie do pracy. A jutro ma egzamin w szkole i stwierdzil, ze nie ma problemu, pójdzie z Kasią, powie, że nie ma co zrobic z dzieckiem i już. Znając jego szczescie to uda mu się bez najmniejszego problemu.
A teraz biegne nadrobic zaleglości domowe z całego dnia. Pa dziewczynki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Rozeznanie
|
No dziewczynki, wczoraj przekroczyłam Rubikon
![]() ![]() ![]() Jutro jedziemy na ta nieszczęsna komisję z Lili. ![]()
#468 |
Rozeznanie
|
Kochane podajecie juz swoim maluszkom mięso? Jeśli tak to w jakiej postaci? Kupujecie gotowe w słoiczkach czy same pichcicie?
#469 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie chcę zakładać tu nowego wątku - jeden istnieje już na plotkowym - może tam nie zaglądacie, wiec pozwalam sobie tu zaapelować:
![]() pomóżmy chorej Martnce - wsystarczy kilka razy kliknąć - namiary w moim podpisie. |
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marcelinko73 Twój apel został wysłuchany,jak mogłam tak pomogłam! Lece do miasta 1 lipca mam wesele koleżanki a jak zwykle u mnie pustki w szafie ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynkom życze i maluszkom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
Ja zaczęłam kupować słoiczki dań z mięsem: kurczakiem, królikiem i indykiem. Kurczak mi nie smakował, a Kasi tak sobie, natomiast indykiem się zajada. Podaję jej odkąd skończyła 5 miesięcy. W żłobku też dostaje jarzynówkę z mięskiem. I wszystko w porządku.
Raz nawet jej dałam kruche ciasto namoczone w herbacie i też jej bardzo smakowało. No i raz dostała trochę kompotu z truskawek. Chcę ją przyzwyczajać do wszystkiego po kolei, żeby mając rok jadła już wszystko to co my. Zobaczymy czy się uda. |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Kochane dziewczyny...od kilku dni nie zagladam do Was, bo nie mam czasu i ...i sama nie wiem......
![]() ![]() ![]() Buziaczki ![]() "Życie człowieka jest basnią pisaną ręką Boga"[*][*][*] |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Wtajemniczenie
|
Nel dziekujemy za życzonka
![]() Płatku1 neta mi odcinają bo umowa sie kończy ![]() ![]() Co do upałów to u nas dopiero od tego tygodnia weekendu się takie zrobiły. I tak mi się przypomniało, ze Wika jak byla miejsza to najpierw chodziła spać około 23 a potem coś jej się przstawiło samej i zaczeła zasypiać przed 20. Moze tym naszym dzidziakom sie tak zmienia naturalnie ? ![]() Dziewczyny wy juz truskawki dzieciom podajecie ? Przeciez one bardzo czesto uczulają ? Ja gdzieś tam wyczytalam, ze truskawki to dopiero od 2 roku zycia można podawac. A ja się sama boje jeść truskawki nie mówiąc juz o podawaniu. Chyba jakaś przewrazliwona i przetroskliwa jestem. Moni@ trzymaj się kochana ![]() ![]() ![]()
#475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie wiem co by bylo gdybym nie miała blisko Wikuni w takim momencie,ten maly szkrabik choć jeszcze nie mówi podtrzymywal mnie i zresztą nas wszystkich na duchu w tych trudnych dla naszej całej rodziny dniach,taka nasza radostka malutka ![]() ![]() Moja Wikunia tez tak jakby nie miała dziadka,mój tata nie żyje a teśc jest w stanach i od naszego ślubu nawet nie zadzwonił ani nic,nawet wtedy gdy urodziła sie Wikunia,ja to go nawet nie znam,jak było nasze wesele to zadzwonił tylko do tż i mu złożył gratulacje ze mna nigdy nie rozmawiał,wogóle to jakis dziwny człowiek,nie rozumiem tylko swojej teściowej której on jest nadal mężem mimo tego ze nawet nie utrzymuje rodziny,mój tż ma jeszce dwóch niepełnoletnich braci aa szkoda gadać... W każdym bądź razie ja uważam że Wiktorka dziadka tez juz nie ma żadnego,jedynym prawdziwym był mój tata,którego juz niestety nie ma ![]() Alienku z tym spaniem to moja Wika miala identycznie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zadomowienie
|
Moniu serdeczne wyrazy współczucia. W takich chwilach zastanawiam się ile warte jest życie ludzkie? Jakie jest ulotne! Ale cóż można zrobić, trzeba żyć dalej, nic na to nie poradzimy.
Moje dziecko chore! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny...
![]() Normalnie miejsca sobie nie moge znalezc...Chyba oszaleje.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Gdzie sa karmy???????????????????? ??????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Oj oj chyba dziewczynki sie powoli odzwyczajają od forum albo czasu brak,no i pogoda ładna,zresztą ja też całymi dniami w plenerze.
Ja nie miałam chyba ze 3 dni neta bo cos sie zepsóło i mysle sobie ze tu pewnie tyle postów ze bede miała co czytac a tu ![]() Dzis moja Wika kończy 5 miesięcy,he he a jeszcze niedawno na porodówce bylam,ten czas upływa nieubłaganie ![]() Iwonko buziaczki dla Kasi ![]() ![]() Moni@ ![]() A gdzie reszta mamusiek??? Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2006-06-22 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.