|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kto się odważy pokazać w kostiumie??? :):)
za wielki mam kompleks
![]() ![]() nieumiem go wybic z głowy... widze ze inne laski nosza mini...i maja chude nogi ![]() ![]() jestem dziwna poprostu |
|
|
|
|
#452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ciekawy krój kostiumu
|
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
sorka ze nie na temat ale guia ten avatarek Twoj wyglada znajomo prosze powiedz czo to za obrazek please
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masz bardzo ladne szczuple nozki jutro wkleje zdjecie swoich 'patyczkow', to sobie porownasz |
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeżeli udało jej się to naszkicować (a chyba tak, skoro rozpoznałaś rysunek), to gratuluję utalentowanej koleżanki
|
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..tylko reakcja ludzi na takie chude dziewczyny nie jest zbyt, ekkkm, miła.. poszlam z nią kiedyś do sklepu i pewien starszy pan spojrzal na nia pogardliwym wzrokiem od gory do dolu i wysyczal wrednie 'anoreksja' ![]() okropne.. ..Ty wcale nie masz takich chudych nog, mozesz spokojnie chodzic w mini duzo bym dala zeby takie miec![]()
|
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zeby nieusłyszec takich tekstow... bo pozniej starsznie sie dołuje ![]() ![]() ![]() ![]() ech |
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd masz to cudo? Mój kwadratowy zadek potrzebuje właśnie czegoś takiego
|
|
|
#461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobaja mi sie stroje właśnie z takim staniczkiem, uwazam, ze strasznie seksowne! Gdzie kupiłaś swoje cudo Ines?? |
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Takie kostiumów jest tylko z 10 sztuk na całą Polskę. ![]() I to dzieki mnie wiem że śmiesznie to brzmi ale... to dosyc skomplikowana historia. Pracuje w firmie produkujacej bielizne bezszwowa (nazwe moge podać w PW). No i byly tez u nas kostiumy. Ten mój nie spodobal sie szefostwu i chcieli go odeslac z powrotem do Turcji. Ale wiercilam im dziure w brzuchu, ze na pewno komus sie spodoba i w koncu wystawili go na sprzedaz. I okazalo sie ze to jeden z najpopularniejszych i najlepiej sie sprzedajacych modeli. .A ja kupilam ten kostium dlatego ze tylko ten jeden mial szorty a nie mialam czasu biegac po sklepach przed pierwszym wakacyjnym wyjazdem. Bylam wiec zmuszona kupic coś "u siebie".Fajnie wiec ze komus sie ten kostium podoba, bo ja kupiłam go bez większego przekonania. Ale po przetestowaniu jestem zadowolona . I istnieje bardzo male ryzyko ze spotkam kogos w takim samym
|
|
|
#464 |
|
Rozeznanie
|
oki to dorzucam swoje sprzed 2 tyg.
Bardzo lubie takie prosciutkie stroje bez cekinków,kwiatuszków itp. ale wolałabym zeby był czarny......
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a obok ciebie widze córeczka...
|
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#467 |
|
♥
|
mimi44 gdzie tez zdjecie było robione ? bo przypomina mi to pewne miejsce ale nie jetem pewna czy dobrze mysle
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się pokazała hehe w moim nowym kostiumie z bazarku za 35 zł ale niestety nie mam cyfrówki ale jutro wyjeżdżam i kupiłam klisze więc za 2 tyg może coś tutaj ujrzycie
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ty masz chude nogi to jakie ja mam w takim razie?? Masz fajne zgrabne nóżki, śmiało wskakuj w mini A nawet gdyby były za szczupłe to ja odkryłam tego lata że moja nadmierna szczupłość najbardziej przeszkadzała mnie samej, bo wokoło same zachwyty
|
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
Isiaczku ja ci zazdroszczę,napewno nie chciałabyś moich grubych nóg i kolan
|
|
#473 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeziorko za Poznaniem jakaś miejscowość obok WolsztynaCytat:
Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2006-07-16 o 09:48 |
||
|
|
|
|
#474 |
|
Rozeznanie
|
Dorzucam jeszcze jeden "strój" i modelke
figure której prosze nie komentowac bo i tak jest najnajnaj
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
figurka cacy Ale tak na serio to fajny dzieciaczek
|
|
|
|
|
#476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() EDIT: żeby nie było, że Twoje nogi są grube.. są szczupłe
|
||
|
|
|
|
#477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tzn.kozie... takie odstajace boje sie ze bede slsyzala a ty na diecie??ale chuda...albo ona ma anorekksje cyz bulimie.... ![]() :waze 48 kg na 164cm ![]()
|
|
|
|
|
|
#478 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to mamy zwyciężczynię w niepisanym konkursie na najatrakcyjniejszą plażowiczkę i najodważniejszy kostium
|
|
|
#480 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sorry ze sie smieje 48kg na 164 to mało?puknij sie w głowe dziewczyno,moim zdaniem to normalna waga PS. Chyba trzeba załozyc nowy wątek w stylu:"Pocieszcie mnie bo jestem gruba/chuda" będzie tam sporo odwiedzających Nie rozumiem o co wam chodzi,wstydzicie sie,"macie" kompleksy ,ale foto wklejacie w necie gdzie bedzie go oglądac z 50 osób dziennie,na plaze tez chodzicie a tu wypisujecie bzdury,tylko zamknąc sie w domu i nie wychodzić.........sorki troche mnie poniosło.......... ![]() Cytat:
,za kostium napwno sie należy nagroda,bo raczej zadna z nas w takim nie wyjdzieHmm....chociaz kto was wie .....dopisze ze nikt nie wyjdzie w takim kostiumie na normalnej plazy(a juz napewno nie wklei tu fotoklaudynka4-dzieki ,ahhhh jak to mamie przyjemnie takie teksty czytać...........
Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2006-07-21 o 07:06 Powód: post pod postem |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

. W koncu i tak masa ludzi widziala mnie w kostiumie kąpielowym bo chodze czasem na basen albo kapię się np. w jeziorach
i ciekawy krój kostiumu