|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Ikea to takie magiczne miejsce, że jedziesz po konkretną rzecz za stówkę, a zostawiasz kilka
chyba, że tylko ja tak mam:p Dzięki za wszystkie opinie dot. Pieluch. Wniosek jest taki, że każdemu dziecku co innego podpasuje. Kupię pampersy na start, a potem postaram się przerzucić na lidla Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#452 |
|
Zadomowienie
|
Hmm ja się nastawilam na rzecz do max 300 plus mini ręczniki i organizery ale to Tż zaszalal z meblem bojąc się nakładania przewijaka na komodę zwykła
ostatnio walna tekstem nie jedz tyle bo ja przygnieciesz i udusisz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Kładłam się spać zdrowa o 22 a wstałam o 1:45 z bólem gardła, szyi, ucha i głowy
do tego dziewczyny coś kaszlą raczej nie alergicznie i mają podgorączkowy... wesoło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
Biedna, trzymaj się.. Mi pomaga syrop prenalen. Polecam też wodę termalna w sprayu do czyszczenia nosa, można ją stosować już u noworodków a i dorosłym się przydaje
ja mam nasodrill. Pomaga też przy alergii.
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U mnie goście, goście, goście dalej więc na bieżąco nie jestem.
Gratuluje 100-dniówek i III trymestrów już blisko dziewczyny!MalaGosia88 biedaku, kuruj siebie i dzieciaki odrazu czym tylko można, żeby Was jeszcze bardziej nie rozłożyło. Pozdrawiam i zdrówka życzę! Ja już bym chciała przejść w swój tryb codzienny, w moim małym mieszkaniu goście na dłuższą metę to nie jest fajny pomysł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
ja wczoraj mialam ciezki dzien, caly czas praca, potem opalanie natryskowe i zakupy. Jedziemy dzis na urodziny tz taty. Kupilam sobie sukienke. Wrzucam fotki. Od razu lepiej sie czuje.Do tego jestem nadal wsciekla na te badania glukozy.... i zmieniam lekarza tez. Ide do ordynatora szpitala, w ktorym chce rodzic. Jego matka to dobra kolezanka mojej babci. Dostalam tez cala siatke ubranek od klientki. FB_IMG_1525348631369.jpgFB_IMG_1525348620229.jpgFB_IMG_1525348610459.jpgFB_IMG_1525348600025.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
Mój dzisiaj jest ciężki. Tż zepsuł cały plan dnia bo sobie wymyślił przyjechanie motorem wiec nigdzie z domu się nie ruszyłam. Wpadł wziął mnie na wate Cukrowa pod domem, poszedł z psem ze mną i przytargal wodę ze sklepu i pojechał. A ja chciałam dziś pojechać na działkę na grill, numerek, zabrac cos talerzy, misek itp i przy okazji zabrać od siostry rzeczy baby oraz pojechać na dobrego loda.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Potrzebny mi ten gadżet czy zmywarka wystarczy? http://allegro.pl/abakus-skladana-su...823928252.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
Heja! Wszystkim zycze udanego swietowania Konstytucji!
U nas oczywiscie tego swieta nie ma wiec siedze w biurze i juz tu korzenie zapuszczam. Plecy mi pekaja ale jeszcze 20 minut i bedzie koniec. Chloe , no pieknie pieknie. Sukieneczka sliczna. A nie jest Ci cieplo w tych kozaczkach? Slyszalam ze w Polsce 30 stopni... Ja dzisiaj (w takim narodowym dniu) poszlam zlozyc dokumenty o obywatelstwo wloskie. W prefekturze kotlowaly sie tlumy, sami ciemnoskorzy, indianie, araby i inni. Az sie zastanawialam, co ja tam robie. Przepychali sie tam jak bydlo, wiec juz myslalam, ze nie dam rady, stania bylo na ok 3 godziny. Az tu widze przycisk "kobiety w ciazy, priorytet" i z bilecikiem w reku bylam pierwsza, Acha - dziewczyny jak wy obliczacie ze wam zostalo 100 dni do konca? Bo moja aplikacja pokazuje ile mam dni za soba a nie przed soba. Ile dni niby trwa ciaza w waszych aplikacjach? Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2018-05-03 o 16:52 |
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
I ona gości współczuję, w ogóle mam teraz problem zrobić ciasto chociaż jak ktoś się zapowie na kawę a co dopiero jeszcze siedzieć, zabawiać, coś upichcić
Chloestic mocna opalenizna! A zdjęcie w sukience, bomba. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#462 |
|
Zadomowienie
|
Gosiu zdrowia dla Ciebie i dzieci. Moją gwiazdę też coś męczy kaszel i nic więcej i ciągle się waham czy iść na osłuchanie.
Cholestic super wyglądasz! Gdzie chcesz rodzić w Poz? I ona współczuje tych gości. Ja się bronie rękami i nogami przed wizytami. My byłyśmy na festynie w pobliskim parku. Nastałyśmy się w kolejkach, zjadłam wate (glukoza mi już nie straszna) kukurydze gotowaną i popcorn Jutro wizyta teściów. Strach się bać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Bambi mam happy baby i tam pokazuje ile dni do.końca. 100 dniówkę mogę i tak przeoczyć bo wchodzę tam co kilka dni:p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kiecka na tym zdjęciu pięknie podkreśla Ci brzuszek ![]() U nas dziś teście na grillu byli. Ale zrobiliśmy falstart. Tz miał rozpalic o 13, a się zagapil z mlodym na bajkę i rozpalil o 14. Zanim się wszytsko na tym naszym starym małym grillu zrobiło to 15.. Ale się najadlam za to ze hoho. ![]() I lepiej sie poczułam, bo rano w kościele aż mi się słabo zrobiło i potem do 13 byłam cieniem siebie. Ale ustapilo. Może dlatego że przed 13 przeszła burza z ulewą i się rzeskie powietrze zrobiło... A teraz brykam do sprzatania. Dobrze że mam zmywarkę, a grill idzie na złom- nowy nie zdążył dojść... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Ah. Gosia. Jak się czujesz?? Lepiej coś?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Chloestic można się opalać natryskowo w ciąży? Jestem w szoku bo gdzieś ostatnio wyczytałam, że nie wolno...? Ja jestem taka blada, że wstyd
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Forester oby u Was też kaszel minął zanim się zdecydujesz na lekarza
przyjemny dzień na festyn, Mała pewnie zachwycona atrakcjami ![]() Alingles ale kusisz tym grillem to ciśnienie skaczące robi swoje, tłum w Kościele też. Siedziałaś chociaż?Moje gardło lepiej w ciągu dnia, boli mnie szyja, jakby węzły i śnięta jestem, ale nadal bez temperatury. Najmniejsza za to się rozkręca, jutro lekarz...nie licząc szczepień jej pierwszy raz w życiu .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ludzi dużo nie było, siedziałam przy drzwiach. Ale nie mam pojęcia. We wtorek tak samo miałam. Bylam w podobnej godzinie w innym kościele ludzi też dużo nie bylo. Za każdym razem po śniadaniu takim jak do pracy. I w pracy czego takiego nie mam.. Chyba to przez to, że ja uwielbiam śpiewać kościelne pieśni i może mnie po prostu zatyka.. Sprawdzę w niedzielę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miny przechodniów bezcenneCholestic, ale lachon z Ciebie, mucha nie chucha |
|
|
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym pojechała ale mama awanti zrobiła i to tak jakbym to ja Tż kazała tym motorem przyjechać. Szkoda nawet opowiadać żeby znów się nie denerwować
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za mile slowa Forester, chce rodzic w Sw Rodzinie ![]() Wrocilam z rodzinnej imprezy. Tz ojciec i jego baba bardzo sie dziwia, ze w czerwcu nie jedziemy ponad 600 km na wesele do Niemiec do jego kuzyna. To by byly dla mnie 2 dni meczarni bo oni maja w pt cywilny, w sobote koscielny plus droga. Za duzo jak dla mnie i to w 8 miesiacu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
Jutro i mnie czeka krzywa cukrowa. Tylko się nie przygotowałam. Dzisiaj jedzenie powinno być lekkie a ja na obiad grill, koło 19 jeszcze kielbaska z grilla i wieczorem skubnełam ciasta. Jeszcze popołudniu pilam fante a ja pije gazowane poza woda raz do roku. Jakoś wątpię w dobry wynik.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
To fajnie, bo to szybsza i sprytniejsza opcja niż zwykłe opalanie
ja czytałam, że się wdycha coś co też jest w samoopalaczach - dohydroaceon (nie wiem czy to dobrze napisałam) ale to może w jakimś "sprzęcie" starego typu czy coś.My mieliśmy zaproszenie na wesele na 9.06 ale też odmawiamy, bo dla mnie samo siedzenie tam to męczarnia. Raczej nie tańczymy, nikogo nie znamy więc totalna porażka by była Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mozna dac sie zwariowac ![]() Dla mnie tez by to byla meczarnia...kazdy by sie bawil, wszyscy wkolo pijani, a ja bym tylko myslala kiedy pojde spac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nich jest inaczej. Tańce jeśli są to koło północy. Szwedzki stół lub wybór dań z np. 4 pozycji, wino a nie wódka. I generalnie raczej posiadowka. Rodzice moi byli na dwóch i generalnie nie wspominają tak jak polskich wesel.. Młoda mnie skopala właśnie... ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj byly narzeczony jest Belgiem. Bylam na weselu jego brata, oni w ten sam sposob robia sluby. Kosciol, potem kawa, potem jazda do miejsca gdzie jest wesele, tam apperitiv, pozniej szwedzki stol, siedzenie i niby tance. Tu jeszcze dzien wczesniej cywilny. A a czw impreza na basenie..... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie pamiętam która z Was pisała - która bierze witaminy nie dla ciężarnych, tylko takie normalne oddzielnie? Mam za wysokie żelazo i lekarz kazał mi odstawić witaminy dla ciężarnych, które mają go za dużo. Muszę osobno sobie kupić dha, Wit d i jod
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Chloestic super wyglądasz ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://mamadha.pl |
|
|
|
|
#478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- A my mieliśmy intensywny dzień. Rano nad wodę na parę godzin, po drodze zahaczyliśmy na chwilkę o znajomych którzy remontują mieszkanie, pojechaliśmy na coś dobrego do kawiarni, do jednych rodziców, do drugich rodziców i do znajomych. Nie było nas w domu 12h. Chwilę mi się chciało spać w ciągu dnia ale myślę, że to od tej ciepłoty. Ja póki co na brak energii ogólnie nie narzekam, wstaję o 7 rano, nie drzemię w ciągu dnia, tylko po prostu mniej robię niż przed ciążą, przede wszystkim nie pracuję, czego 3 tygodnie bardzo żałowałam, a teraz już przywykłam. Moja praca nie była szczególnie odpowiednia dla ciężarnej Mąż wyjeżdża 18,19,20 maja na rajd z kolegami i ja już zachodzę w głowę, co będę robić cały weekend sama :/ Poza tym 6 maja mamy rocznicę ślubu a ja nie mam dla niego nic mój mąż to chyba taki specyficzny przypadek, że jak dostanie wierszyk to prawie płacze, a jak dostanie cokolwiek "kupnego" to po prostu... chwilę się cieszy nawet, kiedy mu kupiłam stuningowany silnik do auta, który sam na nieświadomce wybrał i ściągałam go z innego regionu polski w tajemnicy i kooperacji ze znajomym, to nie był tak wzruszony jak tym cholernym wierszykiem |
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Olajadetektyw powodzenia na glukozie a Andzia na wizycie
!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
u nas majóweczka w domu, zreszta w środę mąż pracował. U nas gorący okres, bo za ponad tydzień lejemy fundamenty co bardzo stresuje mojego tż i staram się go wpierać jak mogę. Wczoraj na śmierć zapomniałam, że mam wizytę, dobrze że szwagierka mi przypomniała.I niestety wczoraj okazało się, że nie mam się w co ubrać przy takim upale. Moje koszulki ktore były za duze i na nie liczyłam sa za krotkie bleee. Nie chce mi się biegać po sklepach ani sh. Dzięki za kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Ps. Dzisiaj moja 100 dniówka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

chyba, że tylko ja tak mam:p

ostatnio walna tekstem nie jedz tyle bo ja przygnieciesz i udusisz 
do tego dziewczyny coś kaszlą raczej nie alergicznie i mają podgorączkowy... wesoło 
ja mam nasodrill. Pomaga też przy alergii.
. 

ja wczoraj mialam ciezki dzien, caly czas praca, potem opalanie natryskowe i zakupy. Jedziemy dzis na urodziny tz taty. Kupilam sobie sukienke. Wrzucam fotki. Od razu lepiej sie czuje.

Jutro wizyta teściów. Strach się bać. 
przyjemny dzień na festyn, Mała pewnie zachwycona atrakcjami
to ciśnienie skaczące robi swoje, tłum w Kościele też. Siedziałaś chociaż?

ale to może w jakimś "sprzęcie" starego typu czy coś.
!