Usidlić podrywacza... - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-23, 20:30   #451
beoneself
Zakorzenienie

Dot.: Usidlić podrywacza...

No to możesz się spodziewać po niej wszystkiego.
Przede wszystkim: nie wystrasz jej.
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 20:37   #452
bess
Zakorzenienie

15?!!!o ja cie.........a mam nadzieje ze ty nie masz 20 i nie zasadzasz sie na jakies niewinne dziewczatka?
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 20:54   #453
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Moonlight Pokaż wiadomość
przepraszam Lexie jakoś tak wyszło w ten weekend jutro już będę w domciu siedzieć

jeśli to kogoś interesuje to relację z obu imprez mogę Wam zdać jutro
Odkupiłaś winy

Bess, spokojnie, 15 lat to już nie takie dziecko... Disiejsza młodzież jakoś szybciej dorasta
Patryk, bądź ostrożny i jej nie naciskaj, bo młodziutka jest jeszcze i może nie być gotowa na poważne zwiąki czy na szybkie tempo.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 21:06   #454
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Bess, spokojnie, 15 lat to już nie takie dziecko... Disiejsza młodzież jakoś szybciej dorasta
Patryk, bądź ostrożny i jej nie naciskaj, bo młodziutka jest jeszcze i może nie być gotowa na poważne zwiąki czy na szybkie tempo.
Dobrze mówisz. Sama jestem niewiele starsza więc mogę sobie wyobrazić jak mogłabym się zachować.
Ale są bardzo różne dziewczyny. Niektórze "pakują" się w poważne związki mając 13,14 lat. I to tak na poważnie. Wiecie o co mi chodzi?

3mam za Was wszystkich kciuki.
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 21:12   #455
quietly
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

GG do quietly

Ja mam podobny problem
Jest taki chłopak, który mi się b. podoba. Fajny, inteligentny. Chodzi ze mną do klasy, więc sprawa jest niby ułatwiona. NIBY. Bo ja nie mogę się przemóc, żeby do niego zagadać i chyba nic z tego nie będzie :[
quietly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 23:53   #456
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
15?!!!o ja cie.........a mam nadzieje ze ty nie masz 20 i nie zasadzasz sie na jakies niewinne dziewczatka?
mam 25! a co? za stary?

mam 17, no i teraz rozumiesz, dlaczego jestem taki ostrozny.. nastepnym razem, zanim na kogos wejdziesz, to sie upewnij co za problem (domyslam sie tylko) poderwac laske, ktora miala 5 facetow, a z 4 spala... wiadomo, czego sie mozna spodziewac
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-23, 23:56   #457
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez quietly Pokaż wiadomość
Ja mam podobny problem
Jest taki chłopak, który mi się b. podoba. Fajny, inteligentny. Chodzi ze mną do klasy, więc sprawa jest niby ułatwiona. NIBY. Bo ja nie mogę się przemóc, żeby do niego zagadać i chyba nic z tego nie będzie :[
tak, jakbym slyszal moja gimnazjalna historie zaczelo sie od po 100 sygnalkow dziennie w obie strony, potem napisala, czy z nia nie bede i sie zgodzilem wszystko fajnie pieknie, ale jak juz tu pisalem jestem za to dozgonnie niewdzieczny, bo wszystko odwalila za mnie i teraz mam problemy z rozpoczynaniem zwiazku
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 02:59   #458
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

O dżizas...

Nie kłócić się tu

Bo zaraz wpadnę w moderatorski ton i uspokoję wątek
Stary 2006-09-24, 08:40   #459
Konto usunięte

chcialbym zobaczyc Twoj moderatorski ton
Stary 2006-09-24, 12:05   #460
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;2772809]chcialbym zobaczyc Twoj moderatorski ton [/QUOTE]
Oj, nie chciałbyś

Na ten ton trzeba sobie zasłużyć, a jego pojawienie się nie zwiastuje niczego dobrego

Stary 2006-09-24, 12:17   #461
Filip_inka
Raczkowanie

przeczytalam.

uwazam ze podrywacze maja to do siebie ze im babka bardziej niedostepna tym bardziej o nia walcza azeby udowodnic byc moze nawet sobie samemu ze jest na tyle seuper extra ze zdobedzie kazda nawet ta wredna i niedostepna...
sa oczywiscie takie wyjatki jak na filmach typu: 2 kolesi sie zalozy ze jeden z nich podrywacz zarwie najwredniejsza i wogle i wogole laske a w trakcie sie w niej naprawde zakochuje:P heh...

no coz wybro nalezy do ciebie ja bylam w podobnej sytuacji niedostepna a koles nei dawal za wygrana i mimo ze spotykal sie tez z innymi...(o czym dowiedzialam sie owiele pozniej) wiele razy go sobie odpuszczalam mial inne dziewczyny ale pozniej z nimizrywal i znow pisal mile esy znow sie spotykalismy cos mnie ciaglelo do niego... i co z tego wyszlo? od 1,5 roku szczesliwa para zmienil sie nie do poznania..mimo wielu krzywd ktore mi wyrzadzil wtedy to cos nas d siebie ciagnelo i przykleilo do siebie na dobre czyzby to byla uczucie ktore dopiero teraz mozemy nazwac??
teog neiwiem

mozesz zaryzykowac moze i tobie sie uda... ale postaraj sie zebys to ty dyktowala warunki.... inaczej mozesz cierpiec... mzoe moje rady sa glupie... ale za uczuciami nigdy sie nie trafi wszytsko sie mzoe stac.....

powodzenia
Nie chciała nic...
Filip_inka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 12:23   #462
Moonlight
Wtajemniczenie

nie no... ja Was proszę żadnych moderatorskich tonów, kłótni tym bardziej czuję się odpowiedzialna za ten wątek...
stworzyłam potwora

zgłasza się naczelna imprezowiczka i podrywaczka

PS: ja już nie piję... w tym tygodniu
Stary 2006-09-24, 12:43   #463
Konto usunięte

Cytat:

PS: ja już nie piję... w tym tygodniu
na dlugo postanowilas se
Stary 2006-09-24, 13:01   #464
Moonlight
Wtajemniczenie

[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;2774079]na dlugo postanowilas se [/QUOTE]
no bo w przyszłym tygodniu kumpel ma osiemnastkę więc szykuje się impreza roku jak robił party na koniec roku szkolnego to nikt żywy stamtąd nie wyszedł

a wczorajsza impreza była dobra, bo nie mogła otworzyć drzwi jak wróciłam i z kacorkiem się obudziłam ale coś mi się zdaje że wypiłam tyle z powodu PP... i wróciłam do palenia wkurzył mnie
Stary 2006-09-24, 13:39   #465
Konto usunięte

jak to Cie znowu wkurzyl?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-24, 14:04   #466
Ally83
Zakorzenienie

No właśnie, miał Ci być obojętny :P .
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 14:40   #467
sweetes_things
Rozeznanie

Uważam,że powinnaś dacv mu szanse.Nie mówie bys sie odrazu zakocvhiwała ale szanse mozesz mu dać..tymbardziej,że chłopak Ci się podoba.W zasadzie nic nie tracisz a mozesz zyskać.Później mozesz tego żałować jeśli nie spróbujesz.
C o do tego,czy tacy ludzie jak on sie zmieniają? Owszem. Sama jestem tego dobrym przykładem.Zachowywałam sie tak samo jak on ale w rodzaju żeńskim oczywiście Bawiłam sie chłopakami, nie znaczyli dla mnie nic..poprostu przelotne znajomości..aż w końcu poznałam swojego TŻ Zmieniłam sie diametralnie..i tylko On mi w głowie Poprostu musiałam trafić na odpowiedniego chłopaka,przy którym sie ustatkuje.Odnosząc tą sytuację do Twojej..moze własnie Ty będziesz tą osobą,przy której on sie ustatkuje i opamięta Spróbuj..życze Ci tego z całego serducha
Ps. A ze swoim TŻ już ponad 2 lata jestem
Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ
Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ
Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM
Taka już jestem..i to właśnie jA
by Sweetes_things
sweetes_things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 15:05   #468
Moonlight
Wtajemniczenie

aj... ten koleś wcale nie ma klasy. przyszedł z tą swoją dziewczyną. (btw całkiem sympatyczna jest ) i co chwilę ją zostawiał i szedł do mojej ekipy, podgadywał mnie a w pokoju obok siedziała jego panna, która nikogo poza nim nie znała miałam ochote mu za to strzelić. no jak tak można robić? on ją totalnie olewał, ona za nim łaziła... a on łaził za nami... przeniosłyśmy się z kumpelami z pokoju do kuchni, po chwili patrzymy a on się do nas wbija i siada koło mnie... po jakimś czasie przyszła ta panienka jego i się na nim uwiesiła, a on gapił się na mnie. to było po prostu chore

jak można zostawić swoję dziewczynę w obcym miejscu z obcymi, zalanymi w pestkę ludźmi i iść do innych dziewczyn?

cieszę się, że nie jestem na jej miejscu. a jej szczerze współczuję... ale wtrącać się nie będę. nie moja bajka, nie mój książe...
Stary 2006-09-24, 18:36   #469
kala507
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sweetes_things Pokaż wiadomość
Uważam,że powinnaś dacv mu szanse.Nie mówie bys sie odrazu zakocvhiwała ale szanse mozesz mu dać..tymbardziej,że chłopak Ci się podoba.W zasadzie nic nie tracisz a mozesz zyskać.Później mozesz tego żałować jeśli nie spróbujesz.
C o do tego,czy tacy ludzie jak on sie zmieniają? Owszem. Sama jestem tego dobrym przykładem.Zachowywałam sie tak samo jak on ale w rodzaju żeńskim oczywiście Bawiłam sie chłopakami, nie znaczyli dla mnie nic..poprostu przelotne znajomości..aż w końcu poznałam swojego TŻ Zmieniłam sie diametralnie..i tylko On mi w głowie Poprostu musiałam trafić na odpowiedniego chłopaka,przy którym sie ustatkuje.Odnosząc tą sytuację do Twojej..moze własnie Ty będziesz tą osobą,przy której on sie ustatkuje i opamięta Spróbuj..życze Ci tego z całego serducha
Ps. A ze swoim TŻ już ponad 2 lata jestem
Przeczytałaś dokładnie wszystko to co Moonlight pisała w tym wątku?

Ojj dawno mnie tu nie było
Moon moim zdaniem facet takim zachowaniem udowodnił ze na ta imprezę po to przyprowadził dziewczynę żeby...... "zrobic Ci na złosc"
Inneg wytłumaczenia raczej nie ma
A Ty ogólnie dobrze się bawiłaś?
Stary 2006-09-24, 18:40   #470
Moonlight
Wtajemniczenie

Kala, skarbie komu by się chciało czytać dokładnie 16 stron mojego biadolenia?

Stary 2006-09-24, 18:48   #471
kala507
Rozeznanie

Moon chodizło mi o to że sweetes_things chyba nie do konca wie co to za koles skoro pisze że powinnas mu dac szanse, ja bym go na drzewo wysłała
zresztą z mojego kandydata na TŻ wysłałam
Stary 2006-09-24, 19:09   #472
Moonlight
Wtajemniczenie

taaa... nasi kandydaci na TŻ siedzą na drzewach, bo tam jest ich miejsce

muszę sobie znaleźć jakiś obiekt zainteresowań bo mi się nudzi hehe, przecież nie można wiecznie po imprezach latać i bajerować napotkanych chłopców chętnie bym się już ustatkowała... 18 lat singlowania to zdecydowanie za dużo
Stary 2006-09-24, 19:16   #473
kala507
Rozeznanie

Moon a nabajerowałas jakiegos fajnego chłopa hmm??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-24, 19:41   #474
Moonlight
Wtajemniczenie

hmmm...

słowniczek
nabajerowałaś = zostałaś nabajerowana
fajnego = miał wszystkie kończyny i nie był garbaty
chłop = ekchem...

odpowiedź na pytanie: tiaaaaa nabajerowałam 3 chłopów w ciągu tego weekendu właśnie z jednym flirtuję na gg

PS: żaden osobnik z trójcy nie wzbudził we mnie uczuć wyższych
Stary 2006-09-24, 21:08   #475
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Ja na miejscu dziewczyny PP bym się wściekła i wyszła oscentacyjnie z tej imprezy
Nie mam cierpliwości do takich facetów i nie znoszę takich sytuacji, w jakiej on ją postawił.
Stary 2006-09-24, 21:13   #476
Moonlight
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Ja na miejscu dziewczyny PP bym się wściekła i wyszła oscentacyjnie z tej imprezy
Nie mam cierpliwości do takich facetów i nie znoszę takich sytuacji, w jakiej on ją postawił.
mhm na jej miejscu to ja bym mu w twarz strzeliła chyba. albo bym wyszła tak żeby nie zauważył i wyłączyła telefon żeby się martwił co się ze mną stało
Stary 2006-09-25, 00:43   #477
shinsa
Rozeznanie

Cytat:
ja też nie wiem gdzie mam sobie poznać faceta... bo tacy co ich poznaję na imprezach to w 99% się nie nadają na TŻ

Lexie, na Twoim miejscu przeszłabym się na polibude. na pewno ktoś by się trafił

Patryk, nie rób scen weź się w garść i powiedz jej co czujesz, facet jesteś w końcu! zrób to po męsku

idę się pakować i jadę na wieeeelką libację alkoholową, po której nie będę zupełnie nic pamiętać hihihi wracam jutro buźka
Kiedy przeczytalam ten opis i kilka nizej wypowiedzi Twoich o nim. Mysle sobie ooo nie, taki facet jest dla naiwnych dziewczyn ktore chyba szukaja kogos na chama bo najprawdopodobniej chca sie pochwalic przed kolezankami bo jest przystojny, ale coz z tego jak jest zwyklym frejerkiem jakich wielu szczegolnie na dystotekach. Chwala ze tam nie chodze. On wykorzystuje dziewczyny i korzysta z okazji bo jakies wyjatkowo sie spodobal. Takie osoby omijam szerokim lukiem. Im dluzej czytam Twoje wypowiedzi, tym bardziej uwazam go za zalosna osobe. Gdzie sie tacy wylegli? ;/

Z każdym dniem coraz bliżej Ciebie M.
shinsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-25, 16:17   #478
Vivienne
... choć nie Westwood

Ech, a ja rezygnuję z 'mojego'.

Mimo wszystko chce mi się wyć. Całe zycie będę sama

Stanisław Lem

Edytowane przez Vivienne
Czas edycji: 2007-02-25 o 08:55
Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-25, 16:18   #479
Moonlight
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shinsa Pokaż wiadomość
Kiedy przeczytalam ten opis i kilka nizej wypowiedzi Twoich o nim. Mysle sobie ooo nie, taki facet jest dla naiwnych dziewczyn ktore chyba szukaja kogos na chama bo najprawdopodobniej chca sie pochwalic przed kolezankami bo jest przystojny, ale coz z tego jak jest zwyklym frejerkiem jakich wielu szczegolnie na dystotekach. Chwala ze tam nie chodze. On wykorzystuje dziewczyny i korzysta z okazji bo jakies wyjatkowo sie spodobal. Takie osoby omijam szerokim lukiem. Im dluzej czytam Twoje wypowiedzi, tym bardziej uwazam go za zalosna osobe. Gdzie sie tacy wylegli? ;/
czy właśnie zostałam nazwana "naiwną dziewczyną która chyba szuka kogoś na chama"?
Stary 2006-09-25, 16:21   #480
Moonlight
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Ech, a ja rezygnuję z 'mojego' M. Coraz mniej piszemy, on już nie dzwoni, wczoraj mało co nie zapomniał o moich 18 urodznach i wysilił się tylko na "wszystkiego najlepszego". Jedyne co zamienilismy w tym tygodniu to tradycyjne "czesc" i z jego strony: "nie jest zle" [chodzilo o moja nieudana fryzure]. Ja mam gdzies takie cos

Mimo wszystko chce mi się wyć. Całe zycie będę sama
Viv

będzie dobrze... w końcu sobie kogoś znajdziemy zaczekaj na kogoś kto będzie Ciebie wart mi też jest czasami ciężko i myślę, że już do końca świata będę sama... są takie chwile, że chciałabym miec się do kogo przytulić... no ale najwyraźniej musimy jeszcze trochę wytrzymać bez chłopów damy radę

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości