|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: tanie latanie, tanie bilety lotnicze - jak to robicie?
Cytat:
oooo... to mnie zaciekawilas. my jechalismy z tz z modlina takim autobusem ktory kursuje z modlina na mlociny i potem na centrum, to bilet jeden kosztuje 30 zl
![]() |
![]() |
#452 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Najtaniej można dojechać pociągiem, np. z Warszawy Gdańskiej i to lubię ![]() A jeszcze zapomniałam, że tam takie jeżdżą autobusy z dworca centralnego w stronę Nowego Dworu i są skomunikowane z Modlinem, ale nie pamiętam w tej chwili. Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2012-12-17 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Mały offtop
Z jakim biurem / gdzie szukać tanich wycieczek do Turcji / Tunezji ? Wiem ze moje koleżanki w okresie sierpień a druga we wrześniu poleciały do turcji (miasto na A.) za 800 zł all inclusive do 4 gwiazdkowego hotelu... A teraz szukam już sporo czasu wycieczek do turcji w tym okresie w różnych biurach podrózy i najtaniej od osoby to 1 700 zł. Ma ktoś doświadczenie, może mi podpowiedzieć gdzie zarezerwować, jakie biuro podróży, ile wcześniej? ![]()
![]() |
#454 |
Przyczajenie
|
A więc czy ta karta prepaid BZWBK zwalnia z opłaty w Ryanairze czy już nie? :x A jeżeli nie, to co zwalnia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Kiedy i czym najtaniej na Malagę?
Obojętnie z jakiego miasta ![]() Chcę polecieć do cioci do Sevilli (Hiszpania) i najlepiej wychodzi mi że jest na Malagę i stamtąd do Sevilli. Narazie najtańszy bilet znalazłam: wrzesień kraków-malaga: 1 000 zł malaga-kraków: 850 zł Da się taniej? Od sierpnia obojętnie kiedy i czym i skąd. ======= 2 pytanie: jakie stronki z promocjami na bilety lotnicze polecacie? też Facebook'owe ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2013-07-08 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
Da się taniej, bo jak ostatnio sprawdzałam na stronie Wizzaira (był to czerwiec) znalazłam przeloty w obie strony z Krakowa za około 400zł. Poszukaj dalej, bo ceny, które podałaś są dosyć wysokie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Przyczajenie
|
Tanie loty
Hej dziewczyny !
Zamierzam tym razem polecieć na 2 tyg. do Niemiec 26 paź. - 9 lis. +/- Zawsze jeździłam autokarami, ale to straszna katorga ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam gorąco Dominika ![]()
![]() |
#458 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Tanie loty
Cytat:
Tanie linie nie lataja na określonych trasach codziennie. czesto jest tak, że dany kierunek obsługiwany jest 1-2x w tygodniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Przyczajenie
|
Warszawa Chopin - Frankfurt hahn ten kurs jest na mapie połączeń ryanair, ale dlaczego nie ma żadnego połączenia w listopadzie
![]()
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Często jest tak, że dany kierunek jest obsługiwany tylko w sezonie letnim. Po prostu na podstawie statystyk niektóre rejsy są usuwane, jeśli są nieopłacalne i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na szybko sprawdziłam regularne linie - są w granicach 500 PLN, wizzair (z katowic) ok 350 PLN |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No właśnie chyba tak jest no trudno, dobrze, że jeszcze w październiku jest ten sezon letni, chociaż w jedną stronę polecę za mniejszą kwotę ![]()
![]() |
![]() |
#463 |
zielony stworek
|
25 października masz z Warszawy ryanairem za 63 zł + bagaż, ale są tylko 3 miejsca pośpiesz się
![]() W listopadzie lotów nie widzę. Przynajmniej w jedną stronę się załapiesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Przyczajenie
|
A ja polecam Wam jeszcze serwis z tanimi lotami FRU. Mają wszystkie najtańsze połączenia lotnicze, a oprócz tego można jeszcze zarezerwować hotel czy wynająć samochód
![]() Edytowane przez johnsmith Czas edycji: 2013-10-03 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Raczkowanie
|
Polecam wyszukiwarke biletow lotniczych na wlasna reke momondo.com
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Przyczajenie
|
Nie wiem jak inne promocje ale na wizzair strasznie oszukują.
Robią np w jeden dzień zniżki 20-40% na wszystkie loty, wchodzę patrzę a tam lot który kosztował np 75GP przekreślony na 40GP szkoda tylko, że tydzień przed promocją on kosztował właśnie ok 45GP... Nie wiem od czego to zależy, ale mi jest ciężko trafić na jakąś promocje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Przyczajenie
|
Subskrybuję na FB profile loter i fly4free. I codziennie praktycznie mnie coś wgniata w ziemię - Dubaj za 252, 9 miast w USA za 2200, Miami-Rio de Janeiro-Nowy Jork w karnawał za 2500. Wgniata w ziemię i gorąco to rekomenduję.
Tylko jak zalajkujecie na FB to zmieńcie sobie opcję żebyście dostawali wszystkie posty z ich fanpage'a, bo domyślnie spora część nie dochodzi.
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajne oferty zamieszczają na blogu www.wakacyjnypirat.pl
Ostatnio trafiłam tam, bo mają ciekawe propozycje na sylwestra ![]() Widziałam tam też sporo tanich propozycji dot. biletów lotniczych, więc może zajrzyjcie tam sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny polecam wam ksiazke "lece dalej" Marzeny Filipczak ! Jest duzo fajnych porad jesli chodzi o tanie podrozowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Przyczajenie
|
A jakie są koszty które ponosimy poza zakupem biletu np. Za 39zl w reyanair? Nie płacąc kartami tylko gotówka na lotnisku.? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
BAN stały
|
Jeżeli lubicie szybkie wyjazdy tylko do jutra macie możliwość zarezerwowania biletów do Tel Awiwu. Musicie się spieszyć, bo Wizz Air przygotował na wyprzedaż tylko 300 sztuk w promocyjnej cenie od 159 zł w jedną stronę. Wylot z Katowic. Więcej informacji na stronie: http://wizzair.com/pl-PL/TimeTable/Katowice/Tel-Aviv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam ;-)
Podrzucam garść info jak rezerwować kiedy, jakie strony są do wyboru (n samym dole) oraz kilka wskazówek http://isabel-mountain.blogspot.com/...-lotnicze.html
![]() |
#473 |
Raczkowanie
|
bardzo cenny wątek, a właśnie planuję urlop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
BAN stały
|
Ja szukam na ☠☠☠☠☠☠☠☠, a potem przeglądam jeszcze strony przewoźników, niestety teraz prawie nie ma szans, żeby kupić bilet za mniej niż 50, jak nie 100 złotych. Trzeba mieć szczęscie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Podróżniczka
|
wizzair ma czesto bilety za 34 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Przyczajenie
|
Ja będę się czaić na coś taniego do Londynu na sylwka, ale zobaczymy co z tego będzie
![]()
![]() |
#477 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja w ubiegłym roku leciałam na Sylwestra do Kijowa z Katowic Wizzairem, obserwowałam lot od połowy października. Kupiłam ok. 6-7 tylko w jedną stronę (do Kijowa) za ok. 160 zł. To była świetna cena i tańsze już nie były. Jeszcze wtedy nie wiedziałam o późniejszych wydarzeniach, ale i tak poleciałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Przyczajenie
|
Ja mam podobny problem - jadę na sylwestra do Rzymu i nie wiem czy rezerwować teraz bilety, czy później. Na razie są drogie, ale liczę na to, że niedługo cena spadnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Rozeznanie
|
ja czatuje na tanie bilety do Tajladnii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.