![]() |
#451 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Przechowywanie
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
To muszę skoczyć i kupić drugi, mam nadzieję, że będzie w Katowicach.
Mam sporo rzeczy, które się luzem walają po szufladach, jak np. woreczki czy palnik... No i po giełdzie koraliki się nie zmieściły...
![]() |
#453 |
Zadomowienie
|
Dla tych, które jeszcze nie maja a mieć chcą
![]() Sama takie mam i jestem b.zadowolona, wiec polecam kolezankom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Raczkowanie
|
ale mi szczena w tym momencie opadła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Świetne, ja takie cóś chcę
![]() ![]() Ile to kosztuje ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 |
BAN stały
|
heh, może zapragnęłabym mieć coś takiego za kilka lub kilkanaście lat jak nadal bede robiła biżu
![]() ![]() jak ktoś scrapuje to oczywiście ma tego więcej - papiery przede wszystkim, stemple, guziki, kwiatki, kleje, tusze, itd ![]() ![]() ale ogólnie bajer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Raczkowanie
|
nie oglądlaś filmiku pan siadął chyba jak dobrze pamietam 1200$
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Ojj jak bym chciała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Raczkowanie
|
Ja z wszystkimi moimi klamotami zmiescilabym sie w takich trzech szafach. No, moze czterech. Ale oprocz bizuterii robie decoupage, dziergam, szyje, dlubie rozne inne kreatywne drobiazgi, a teraz zbieram materialy i przydasie do scrapow. Wiecznie mi brak miejsca :P
Ale przyznam, ze ja juz planuje jak przystosowac pomysl takiej szafy do moich potrzeb - mam nadzieje, ze w miejscu gdzie zamawialam szafki beda potrafili zrobic takie cudo. 8) Chce cos pojemnego i mobilnego, bo meczy, mnie przenoszenie warsztatu z pokoju do pokoju. A szafka tego rodzaju moglaby byc rozwiazaniem moich problemow. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
zaprojektujmy wersję dla biżuteryjek z milionem przegródek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Ooo tak, to by było coś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do filmu - JA CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam sie, czy takiej szafy nie daloby sie zrobic kawalkami - zaprojektowac calosc, ale najpierw zamowic do wyciecia i zmontowania glowny korpus (czesc z biurkiem); do tego dokrecic tylko drzwi. Potem, jezeli sie okaze niewystarczajace, a znow bedzie kasa, odkrecic drzwi i w ich miejsce zamontowac klapy-z-poleczkami.
Zaleznie od wykonania (materialy) koszty moga byc rozne, ale sa sklepy, ktore wykonuja meble na zamowienie/wymiar... Patrze i patrze, no ale na razie nie mialabym tego gdzie postawic (jednak ten system rozkladania "tryptykowy" to troche miejsca zajmuje) i raczej optowalabym za samym korpusem glownym z drzwiczkami na gorze i jakims sztywnym przymocowaniem stolu na dole (klamra, hak, zasuwki) + blokade tam gdzie blat nie siega. Jak sie czlowiek dorabia dziecka, ktore uczy sie otwierac przeciwdzieciowe blokady z ikei, to mysli o meblach glownie w kategorii "czy to sie da zamknac" i "czy to sie nie wywroci"...
![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
Hej,
Nie wiem, czy we wszystkich ikeach, ale na pewno w tej w Jankach jest promocja na minokomódki kasett: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80115511 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50116079 Po 14,99, czyli 50% taniej. Kupilam, skleilam trzy tasma dwustronna w pionowy słupek i teraz mam nadstawke nad biurkiem ![]() Jakbyscie kupowały, to oglądajcie paczki uważnie, czy jest dołączona torebeczka ze śrubkami - w mojej jednej albo była dziurawa folia albo ktos wydłubał jeszcze na sklepie i teraz nie wiem jak zmontować szufladki (pewnie skleję)
![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#470 |
Zadomowienie
|
Troche mi sie nie chce, autobusem mam 40 minut, a angazowac szofera, znaczy, meza, dla torebki srubek, to lekka przesada. Jak bede po cos innego, to poprosze na magazynie, zeby dali, a na razie podkleilam malymi kawaleczkami tasmy dwustronnej i dziala
![]()
![]() |
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
W Lidlu za tydzień akcesoria wędkarskie, w tym torba:
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...ria_wedkarskie Wyposażona w 8 pudełek z przegródkami, kieszenie, uchwyty, wzmocniony spód. Może być ciekawa jako nośnik na warsztat podróżny. Wymiar tyłu z tego co widzę to 38x30, więc i duży zeszyt albo i tackę da się pewnie wsadzić.
![]() |
![]() |
#472 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze wyroby - gdzie je przechowywujecie?:D
Koraliki trzymam w pudełeczkach na narzędzia ułożone mniej więcej kolorystycznie. Drewniane mam w takiej skrzyneczce drewnianej.
Gotowe kolczyki wieszam na wieszaku zrobionym mi kiedyś przez mamę - drewniana rama z metalowymi prętami w poprzek, wisi na ścianie za szafą. Naszyjniki i bransoletki trzymam na takich drewnianych kołkach, wieszakach na kurtki czy czymś w tym rodzaju przytwierdzonych do ściany. Kiedyś miałam na takim stojącym na biurku, ale to nie zdało egzaminu.
![]() |
#473 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Tak przeczytałam ten wątek i doznałam lekkiego szoku. Pisałyście, by srebrne (i posrebrzane) kolczyki trzymać w woreczkach strunowych, żeby nie zczarniały. Nawet nie wiedziałam o tym! Czyli czegoś takiego --> http://www.allegro.pl/item1096296447..._kolczyki.html nie warto kupować?? Strasznie mi się to podoba ![]() Ale dziwne to trochę, bo przy zegarku mam srebrne elementy i nic się nie dzieje. A zegarek mam od kilku lat i używam go codziennie.
![]() |
#474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja moją biżuterię którą używam trzymam po prostu w szkatułce, bez woreczków i nic jej się nie dzieje, chociaż posrebrzane kolczyki ściemniały. Jeśli biżuterię srebrną się używa to nie ciemnieje ona tak szybko, bo nie zdąży mając stały kontakt ze skórą. Ciemnieją rzeczy nieużywane, leżące. Jeśli coś się nosi to po prostu pocieranie usuwa są ciemną warstwę nawet jak zdążyła się zrobić, szczególnie częste użytkowanie. Gdybyś odłożyła zegarek na pół roku, to pewnie tez by się troszkę pokrył tlenkami.
![]() |
![]() |
#475 |
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanko
![]()
![]() |
#476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#477 |
Raczkowanie
|
Reverie1, bardzo dziękuję za odpowiedź
![]()
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
ja swoje 'wyroby' trzymam w woreczkach strunowych.
najbardziej jestem zadowolona z pudełeczka, które kupiła mi mama (poprosiłam ją o to ![]() swoje prace, jak napisałam trzymam w woreczkach strunowych i wieszam na tablicy korkowej ![]() nie mogę dodać schematu, wyskakuje ciągle błąd ładowania ;/ napiszę że ma wymiary 8cm na 16 cm Edytowane przez koza26 Czas edycji: 2010-08-29 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Przyczajenie
|
Segregowanie
Chciałabym sobie uporządkować koraliki ... bo aktualny stan dobija mnie ... i teraz myślałam już nie raz jak mam je posegregować ?
Czy wszystkie np. drewniane razem ? Czy każdy rodzaj osobno (np. białe kwadraty osobno i zielone kwadraty osobno) ? Pomóżcie mi ... Z góry dziękuję ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Segregowanie
nie wiem jak duze masz ale mi pomagaja takie pudelka z rpzegrodkami jakie sa dla posiadaczy gwozdzi i srubek - dostepne w marketach budowlanych. daje linki:
http://chwil-pare.blogspot.com/2012/...t-gwozdzi.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.