![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowy
patrzylam pod swiatlo i wyglada to tak, jakby zostala ok. polowa opakowania, tyle ze nie wiem czy pierwotnie bylo idealnie cale?
w zamian bym potencjalnie chciala wlasnie otiphen i odsypke wosku pszczelego. moze chcialabys je oddac za jakies 8-10g lipoderminy? postaram sie wycisnac bardziej 10 ![]() pasuje Ci taka wymianka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
ok, za 10g sie wymienie ( przedrzyzgaj w miare szybko, zeby nic nie wyparowalo
![]() ![]()
![]() |
#453 |
Zadomowienie
|
poszukuje ceramidów z naturalisa..( na gwałt
![]() i kwasów PHA oraz kw.migdałowego, żeń-szeń, karagenianu,ekologicznego oleju z rózy pizmowej i maski trójalgowej( mazidla) Oddam to co w watkach ( linki w podpisie) + ekologiczny olej z jojoba ( złoty) z mazideł +lecytyna sojowa HLB 7 +JEDWAB ( PROSZEK) +hydrolat geraniowy ( mazidła) +kremobaza ( Fitomed) +SKRZYP (Ziele-Fitomed) +kwas mlekowy ( 30%) j.w +agar ( j.w) +glinka rózowa (j.w) +niacynamid B3
iwona ![]() ![]() wymianka kosmetyczno-azjatycka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=906586 super ksiazki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post6154806 Edytowane przez milena72 Czas edycji: 2009-03-06 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dodatkowo dorzucam próbki ![]() podwójnego żelu HA z Naturalis hydrolatu z róży damasceńskiej hydrolatu z rozmarynu Generalnie jakby ktoś miał hauschke to niech koniecznie pisze co chciałby w zamian ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Pilnie poszukuje:
-mocznika -d-panthenolu (na wodzie albo proszek) -kwasu mlekowego W zamian: -cale opakowanie izoflawonów sojowych z mazidel -nowe -ekstrakt z centella asiatica -to co w moim wątku wymiankowych i masa różnosci!!!
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2014-02-20 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
Nadal mam:
Glikol propylenowy- mazidłowy , cała butelka nie otwierana Olej z Kukui- równiez Naturalne piękno.pl ....no cóż nie dla mnie ![]() Olej z orzecha włoskiego- mazidlany, również nie mój typ-30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Wtajemniczenie
|
Szukam choćby odrobiny na wypróbowanie kwasu askorbinowego
![]() ![]()
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
(golabek - niestety nie posiadam wit C w zadnej postaci)
Poszukuje olejow rozniastych zimnotloczonych(w malych ilosciach, gora 10 ml), dolozylam kilka rzeczy do wymiankowej listy ( link ponizej)
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Ja też się ciesze,nigdy nie używałam i nie widziałam na oczy kosmetyków mineralnych.Używam tylko pudru i różu,w najjaśniejszych kolorach,jak masz coś jasnego ,to chętnie wypróbuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Wtajemniczenie
|
To super
![]() ![]() ![]()
![]() |
#463 |
Raczkowanie
|
Witam, to mój pierwszy post w tym wątku
![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#464 |
Przyczajenie
|
Witam,
Mam na wymianę: - ekstrakt ze skrzypu polnego - 5 g, ważność do końca 06/2010, tylko raz wypróbowany - Sylimarynę - 5 g, ważność do końca 05/2009, tylko raz wypróbowany - ekstrakt z zielonej herbaty - 5 g, ważność do końca 07/2009, tylko raz wypróbowany - ekstrakt z liści pokrzywy - 5 g, ważność do końca 07/2010, tylko raz wypróbowany Nie używam ich, a szkoda mi wyrzucić, może komuś się jeszcze przydadzą. W zamian chciałabym na spróbowanie kwasu hialuronowego w proszku, próbki olejów, kwas migdałowy, ewentualnie proszę o propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przylecialy mi dzisiaj ziolka na maceraty z "Darow Natury" ale ilosc jest dla mnie nie do przerobienia...dlatego chetnie sie podziele :
- kocanka kwiatostan - lisc pokrzywy - platki nagietka - mieszanka kapielowa Venus - jeszcze nic z tego nie robilam ale wyglada apetycznie i chyba mozna uwazyc z tego jakis olejek do kapieli, sklad jest taki : ziele uczepu, paczki sosny, kora debu, klacze pieciornika, platki rozy, ziele krwawnika, lisc pokrzywy, kwiat nagietka, kwiat slonecznika
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Chetnie przygarne skrobie dry flo, w zamian moge odstapic cale pudeleczko kwasu salicylowego, polowke migdala, ew. wygrzebie jakies ekstrakcik na porost wlosow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
golabek-
![]() ![]() Jestem dziś tak szczęśliwa , że aż musze to napisać. W końcu " zaświeciło u mnie słońce", życze wszystkim tego samego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#470 |
Wtajemniczenie
|
ekstrakty:
truskawka przeciwtradzikowy z ZSK naczynkowy z ZSK mleczko waniliowe oleje i masla: olej z szalwii hiszpanskiej - kilka ml na sprobowanie olej z dyni - kilka ml na sprobowanie olej z granatu - kilka ml na sprobowanie olej konopny olej sojowy maslo mango olej palmowy z nasion inne mazidla: kwasy PHA kwas LHA niacynamid proteiny mleka structure XL biobaza adenozyna sorbitol lipodermina kompleks do paznokci koncentrat 10x aloesu guma ksantanowa wosk bialy wosk candelilla owolecytyna Tego Care SLP Tego Care PS alkohol cetylowy absolut champaka produkty firmy HESH: Bhringraj Oil - olej kokosowy do wlosow z amla, eclipta, brahmi i mnostwem innych indyjskich ziol Skin Toneup - maseczka do twarzy z glinka i indyjskimi ziolami Neem Tone - maseczka do twarzy (sproszkowane ziola) Orange Peel - sproszkowana skorka pomaranczowa (puder) nie HESH, ale tez indyjskie ![]() Aritha Soap - mydlo do mycia wlosow indygo amla W zamian poszukuje: ekstrakt z korzenia bialej piwonii ekstrakt z drozdzy ekstrakt z szyszek chmielu ekstrakt z pokrzywy kofeina ekstrakt z granatu ekstrakt z banana ekstrakt z mango sera z witamina C z BU peeling z bromelaina z BU (albo sama bromelaina) puder bambusowy z jedwabiem z BU olejek eteryczny wintergreen z ZSK konserwant FEOG z ZSK witamina E naturalna (mieszanina tokoferoli) z ZSK pseudobotoks z Naturalisa orzechy piorace |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Konto usunięte
|
masło karite z olejem z pestek malin (Naturado)
olej jojoba water clear olej jojoba złoty macerat herbaciany olej z róży koncentrat z aloesu zatężony 10x (ZSK) guma ksantowa ekstrakt z korzenia lukrecji ekstrakt z soi ekstrakt z pestek winogron All in one wosk pszczeli Tego Soft P-4C spirulina bromelaina mocznik alantoina szukam telocapilu, kwasu salicylowego, L.H.A. i optiphenu (ewentualnie innego konserwantu) Edytowane przez 513900e90b83d91c2e26787f916d5639aed43c42 Czas edycji: 2009-04-04 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
Oddam
*N-acetyl cysteina *wit. E *ekstrakt z truskawki *ekstrakt z zielonej herbaty *imwitor *maslo mango *serum 3xRose 20ml *olej neem *puder z perel *Cetaphil MD dermoprotektor *isotrex tylko napoczety ...i napewno wiele innych rzeczy w zamian za poszukiwane... ![]() Poszukuje *PHA *kwas kojowy *arbutyna *aloes *lipodermina *troche maceratu z marchwi, oleju sliwkowego *ceramidy *kompleks na naczynka *kwas hialuronowy *papierki lakmusowe *peptydy *niacynamide
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i do linku w podpisie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Raczkowanie
|
Chetnie
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
ja bym byla chetna na aloes, pare kropli maceratu marchwiowego(3ml maksimum), niacynamid, kwas mlekowy i moze jakas mala ilosc lipoderminy
![]() |
![]() |
#476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja moge odsypać np. 3g aloesu (albo i więcej, jak byś chciała?) - ważny do 01/2010 , ile chcesz maceratu, niacynamidu mogę oddać raczej kilka gram (max 8) (ważny 08/09), kwasu mlekowego najchętniej oddałabym niedużo, np. 5ml (12/2010). no i trochę lipoderminy. może jeszcze coś ode mnie Cię interesuje, bo jakoś niedużo tych moich rzeczy jak na wielki puder i być może pełny STF. oczywiście mogę wziąć tylko część pudru z pereł i część STF jeśli to opakowanie pełnowymiarowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Alu interesuje mnie od Ciebie dry-flo z jedwabiem (wieksza ilosc), mam na zbyciu hydrolat z zielonej herbaty 45 ml i rozany 25ml oba z mazidel
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
truskawka 12/2009 maslo mango 06/2009 puder perlowy 06/2010 STF ma 4g, czyli to jest to mniejsze opakowanie pelnowymiarowe Ja bym chciala w takim razie: 4g aloesu, jesli mozesz tyle oddac, jak nie to 3 tez mnie zadowalaja ![]() maceratu 5ml niacynamidu 8g kwasu5ml troszke lipoderminy Mi taka wymiana pasuje, na gwalt potrzebuje niacynamidu ![]()
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
szukam jakiegos "mazidlanego" pudru, moze ktos moglby sie podzielic?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.