![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Getry :)
jutro się ubiorę i wyślę wam foteczkę, bo jestem bardzo zadowolona z efektu
![]() ![]() no wiesz! a fe! nie wolno tak mówić i narzekać...musisz spróbować. Ja też myślałam że będę wyglądała jak pasztet a wyglądam bardzo fajnie (jak na moje oko) i mój TŻ tez pod wrażeniem jak twierdzi a jego zdanie sie dla mnie bardzo liczy bo ma duże wyczucie gustu jeśli chodzi o modę kobiecą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
super. nie masz takich do sprzedania przypadkiem?
![]() |
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
ja wam dziewczyny wogóle polecam nie getry ale leginsy. Kosztują 15zł. Można dostać je w sklepie z pończochami i takimi tam...wyglądają jak najgrubsze rajstopy tylko są ucięte i nie mają stopy. Efekt ten sam a za 15zł można psokojnie szaleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Rozeznanie
|
nie wiem, tę fotkę znalazłam w necie ok. 2 lat temu i mnie zauroczyła
![]() dla dziergających kobitek wzór chyba nie jest trudny do odtworzenia (niestety nie mam schematu)
![]() |
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zadomowienie
|
Getry, leginsy i jak tam kto zwie...
Witam Wizażanki
![]() Zwracam się o pomoc w znalezieniu alternatywy dla balerinek... Jakie buty do leginsów? Balerinki niestety nie dla mnie, bo mam zbyt wązkie stopy i 1.taki ebuty spadają mi z nóg, 2.za bardzo wydłużają... Buty na obcasie albo kozaczki za kostkę? I co jeszcze, jaki epomysły na jiesień, proszę o pomoc, zupełnie brakuje mi pomysłów, a bardzo chciałabym spędzić tę jesteń w getrach ![]() -przeszukałam forum i ku mojemu zdziwieniu, niewiele na temat getrów/leginsów znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
żona
|
Kupilam dzisiaj mini jeansowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
ale to nie getry tylko takie pół skarpety..sięgają jedynie kolana albo pół łydki...polecam na getry..dla mnie świetny efekt...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Raczkowanie
|
A ja sie odwazyłam smignac w moich fioletowych getrach(pisałam juz o nich wczesniej) skompletowałam je ze spodnica do kolan ,rozszerzana.
Tylko ja zrobiłam tak ze getry było widac tylko troszeczke.Efekt był taki ze getry tak niby przeswitywały znaczy jak chodziła to było lekko je widac;](kiepsko tłumacze,wiem;]) Ludzie w szkole reagowali rożnie,były jednostki ktore przechrzciły moje getry na kalesony;];];]ale raczej zartem;] wiem tylko ze jesli chodzi o chłopaków to sa strasznie konserwatywni;/MOj dobry kolega jak mnie zobaczył to niemal wykrzykna: Aniuuuuuuuuu co ty wyyyyyppppraaaaaaawiasz?! ?!?! ;] ![]() ![]() ![]() ogolnie nie przeszło bez echa i decyzja jest.Bede tak chodzić!! bo i ciepło i fajnie ![]() pozdrawiam;*
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Co to za moda, takie za krótkie rajstopy?" Faktycznie jak komuś bardzo zależy, żeby podobać się płci przeciwnej na każdym kroku, to może się zniechęcić.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Raczkowanie
|
![]()
A co myślicie o takich getrach, niby to getry niby nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
fujki, widzialam kiedys dziewczyne co sobie z dlugich dzinsow wyciela krotkie spodenki i takie cos wlasnie, dzwonowate od kolana w dol, na mnie zrobilo ohydne wrazenie
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Właśnie jakiś czas temu była taka moda na jeansową mini i takie jeansowe COŚ. Jakoś mi to do gustu nie przypadło, tak jak i zwykłe getry, te wełniane na kostkach.
Bo leginsy to już coś zupełnie innego ![]() EDIT: Z takim samym CZYMŚ na rękach wygląda już zupełnie komicznie ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zadomowienie
|
Dot.: Leggnisy
jakie bluzeczki byłyby do tego najodpowiedniejsze i pasek tak zęby to fajnie polączyć??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
Dot.: Leggnisy
Wydaje mi się, że do legginsów najlepiej pasują sukienki lub jakaś dłuższa bluska, chyba, że ma się naprawde dobra figurę to można i krótką bluzeczke ubrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
wstydze sie
![]() a tak wogóle ubrałam dziś moją nową lambadkową spódniczkę ultrakrótką w kolorze czarnym z dwoma falbankami, czarne geterki, pomarańczowe balerinki tenisówkowate i zieloną bluzę z kapturem w kropeczki- TŻ bardzo zadowolony widokiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() strasznie podobają mi sie takie połączenia, to takie jakieś przełamanie nudy tylko że trzeba to umieć w miare robić bo jak patrze na niektóre osoby ![]() ![]() postaram sie niedługo zrobić fotki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
już obiecuję na 100%, jutro się odstrzelę i walnę fotkę :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
![]() no to czekam z niecierpliwością ![]()
![]() |
#479 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Ale to chodzi nie to takie getry getry, tylko takie jakby nogawki od spodni ucięte pod kolanem i zawiązane tam już bez reszty spodni
![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.